بازار آریا

آخرين مطالب

برگزاری نشست مشترک معاون رییس جمهور با هیاتی از کشور لبنان معاونت امور زنان و خانواده

برگزاری نشست مشترک معاون رییس جمهور با هیاتی از کشور لبنان
  بزرگنمايي:

بازار آریا - نشست مشترک معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با میهمانانی از کشور لبنان برگزار شد.

نشست مشترک معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با میهمانانی از کشور لبنان برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری؛ در این نشست که با حضور خانواده سردارشهید مصطفی بدرالدین از رهبران حزب الله لبنان و خانم مجتهدزاده رییس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش های مشارکت زنان در دفاع مقدس برگزار شد، به بررسی ابعاد و زمینه های مختلف مشارکت زنان ایران و لبنان پرداخته شد.
خانم دکتر خزعلی معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در این نشست ضمن خوش‌آمد گویی و خیرمقدم به مهمانان گفت: امیدواریم در این نشست‌ها بتوانیم همکاری‌های های خوب، جدی و عملیاتی را با خواهرانمان در بخش‌های مقاومت داشته باشیم و به طور خاص با خواهرانمان در لبنان که حقیقتا فکرمان، نگاهمان، حرکتمان و جانمان یکی‌ است.
معاون رئیس جمهور تاکید کرد: حضور با ایمان و با اعتقاد به خداوند، کثرت را برای مومنین به بار خواهد آورد، چرا که «کَم مِّن فِئَهٍ قَلِیلَهٍ غَلَبَتْ فِئَهً کَثِیرَهً بِإِذْنِ اللّهِ». اینکه اشاره کردید به مجموعه کوچک، نه؛ شما جامعه بزرگی هستید چون به قدرت بزرگی متصل هستید و ما امید این را داریم که هر روز بزرگتر و وسعت بیشتری را پیدا کنید تا همه جهان اسلام را تبدیل به یک جبهه مقاومت بزرگ کنیم.
وی ادامه داد: لازمه آن این است که ما بتوانیم ارتباط خوبی با هم داشته باشیم، مشترکاتمان را پیدا و تقویت کنیم و از هرچیزی که موجب اختلاف و موجب دور شدن مسلمان‌ها از یکدیگر می‌شود، ممانعت کنیم.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با قرائت آیه «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا اصْبِرُوا وَصَابِرُوا وَرَابِطُوا وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ» و اعلام آمادگی در زمینه های مورد درخواست میهمانان عنوان کرد: بخش عمده ای از مسائلی که در تمام کشورهای اسلامی با آن مواجه هستیم، سبک زندگی و نشانه گرفتن آن از جانب دشمنان است و اینکه تلاش کنیم شیوه حرکت، زندگی، تعامل و تصرفاتمان جنبه‌های معنوی خود را از دست ندهد. یکی از این موارد حفظ جایگاه، آثار و آن میراثی است که شهدا برای ما به جای گذاشتند.
در ادامه خانم دکتر خزعلی با اشاره به اینکه خانم دکتر مجتهدزاده در سازمان حفظ آثار و نشر ارزش های مشارکت زنان در دفاع مقدس به دنبال حفظ آثار دفاع، مقاومت، شهدا؛ سپس انتشار و نقل آن برای نسل‌های آینده و نسل‌هایی که آن را حس نکرده‌اند، می باشد؛ اظهار داشت: مقاومت همیشه هست و تنها شکل‌، نوع و ابزار آن عوض می‌شود؛ چرا که همیشه کسانی بودند که نخواستند مردم به رستگاری و هدایت دست پیدا کنند و همیشه باید این مقاومت چه به صورت نرم و چه به صورت سخت وجود داشته باشد.
وی ادامه داد: اکنون خانم‌ها در کشورهای اسلامی در بخش‌های مختلف با مشکلاتی روبرو هستند و یکی از وظایف ما این است که در رفع مشکلات و در آماده کردن زمینه برای ظهور تلاش کنیم. مشکلات اقتصادی، اجتماعی و حقوقی همگی زمینه‌های همکاری ما و لبنان را می‌تواند فراهم کند که باتوجه به اولویت‌هایی که در لبنان دیده می‌شود، ما آمادگی همکاری را داریم.
معاون رییس جمهور با اشاره به این نکته که دشمنان تلاش می‌کنند که بین ما اختلاف بیندازند، تاکید کرد: همان طور که فرمودید تلاش میکنند که به لبنانی‌ها بگویند ایران آن‌جا را تصرف کرده و به ایرانی‌ها بگویند که اموال شما به لبنان می‌رود و همه حیله‌ها و مکرهایی که به کار می‌برند تا اختلاف بین مسلمانان زیاد شود. بخاطر دارم در سفری که به لبنان داشتم، یکی از مسائلی که امام جمعه صیدا اشاره داشت این بود که آنقدری که مسلمانان در جنگ‌های صلیبی از یکدیگر کشتند، غیر مسلمان‌ها از مسلمان‌ها نکشتند و از طریق همین اختلاف انداختن همواره سعی کردند مسلمانان را به جان هم بیندازند و خود در خارج صحنه بنشینند و شاهد قتل عام مسلمانان باشند.
در ادامه؛ خانم فاطمه حرب همسر شهید مصطفی بدرالدین توانمندی‌ها و فعالیت‌های زنان لبنان و نقش آفرینی اندیشه امام خمینی و مقام معظم رهبری در تشکیل‌ و سامان‌دهی فعالیت‌های عقیدتی و فرهنگی زنان لبنان و تاثیر عمیق انقلاب ایران بر زنان لبنان را تشریح کرد.
سپس مجتهدزاده رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس، با اشاره به نقش بسیار شهید مصطفی بدرالدین در حوزه مقاومت، از حضور خانواده این شهید گرانقدردر ایران قدردانی کرد و پیرامون اهمیت فعالیت مشترک بین زنان دو کشور به بیان توضیحاتی پرداخت.
همچنین دکتر زعفرانچی معاون بررسی های راهبردی معاون رییس جمهور ضمن اشاره به این نکته که حضور خانواده شهید سردارشهید مصطفی بدرالدین در ایران، یاد شهدای محور مقاومت کشورمان از جمله شهید حاج قاسم سلیمانی را بیش از پیش زنده کرده است، گفت: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند که شهید حاج قاسم یک فرد نبود، یک مکتب بود، به نظر من درمورد شهید بدرالدین هم می توان این را عنوان کرد که ایشان یک فرد نیست، بلکه یک فرهنگ مقاومت است و ما گوشه ای از این فرهنگ را در خانواده این شهید شاهد هستیم و به آن افتخار می‌کنیم.
دکتر زعفرانچی اظهار داشت: ما در حوزه زنان در جهان اسلام یک نقطه خلا را به شدت حس می‌کنیم و باید در حوزه رایزنی‌های فرهنگی مقاومت کار را از «نقش زنان در فرهنگ مقاومت» آغاز کنیم.
لازم به ذکر است با توجه به قرابت فرهنگی دو کشور ایران و لبنان و لزوم هم افزایی بین فعالیت های مختلف زنان در شاخه های متعدد بین دو کشور، این نشست با هدف بررسی راهکارهای انجام همکاریهای فیمابین برگزار گردید.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/659218/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رتبه‌بندی پرجمعیت‌ترین کشورهای جهان از سال 2025 تا 2100

تولید هیوندای آیونیک 9 آغاز شد؛ شاسی‌بلند پرچمدار و برقی کره‌ای‌ها

کوییک GX L؛ مشخصات، آپشن‌ ها و تفاوت با دیگر نسخه‌ ها

چرا آب در آستارا قطع شد؟

واریز مرحله دوم طرح کالابرگ از 13 فروردین/ روش استعلام مانده اعتبار اعلام شد

جانباز 70درصد «قهرمان چاکتن» از مازندران به همرزمان شهیدش پیوست

پیگیری وضعیت آب اصفهان/ پزشکیان با 3 وزیر گفت‌وگو کرد

در پی یک رزمایش نظامی؛ آمریکا به چین هشدار داد!

مسیر پرپیچ‌وخم توسعه و رکود اقتصاد ایران/ مروری بر طلوع و غروب صنعت در 118 سال

ضرورت بهره‌گیری حداکثری از پروازهای همدان

بیت کوین صعودی شد

رژیم صهیونی،تنها نیروی نیابتی در منطقه است

برخورد قاطع پلیس با این خودروها در روز طبیعت

اعتبار کالابرگ به حساب این گروه‌ها واریز شد

اختلاس مارین لوپن

آغاز عملیات اجرایی راه آهن رشت-آستارا طی 2 ماه آینده

چهره ماندگار ریاضیات درگذشت

مروری بر مجموعه اینفوگرافی‌های منتشر شده در ایام نوروز

وزرای خارجه چین و روسیه رایزنی کردند

برج میلاد و میادین تره‌بار تعطیل شدند؟

خداحافظی با هنیه

واکنش عراقچی به اظهارات ضدایرانی ترامپ

آغاز مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی از فردا

بقایی: آمریکا شریک در جنایات و قانون‌شکنی‌های اسرائیل است

انتظار برای خرید خانه به بالای 580 سال رسید!

اسناد تخلفات اوکراین به آمریکا ارائه شد

واکنش جهاد اسلامی به تجاوز اسرائیل در بیروت+ متن بیانیه

پیشنهاد حذف مالیات بر ارزش افزوده از غذا و دارو

توضیح پوتین درباره میهمان ویژه روسیه

ساگینتایف روز جمهوری اسلامی به پزشکیان تبریک گفت

طلا رکورد زد+ پیش‌بینی قیمت و راهنمای خرید در شرایط بحران

بیش از هزار میلیارد تومان انواع کالای قاچاق در 24 ساعت گذشته کشف شد

واکنش وزیر راه به حادثه اتوبوس کرمان/ با متخلفان برخورد شود

واکنش جبهه پایداری به یک بیانیه

افتتاح خط مترو در پاکدشت/ صادق: به شرط تامین منابع پیگیری می‌شود

نقش حیاتی تعاونی‌ها در توسعه اقتصادی کشور

مرگ 4 سرباز آمریکایی در لیتوانی تایید شد

آماری از پروژه‌های عمرانی ناتمام در کشور

امام جمعه اسبق آستانه درگذشت

توصیه‌های اورژانس به مردم در روز طبیعت

مرغ گران شد

کشف بیش از هزار میلیارد تومان انواع کالای قاچاق در 24 ساعت گذشته

رئیس کمیسیون اقتصادی اوراسیا بر گسترش روابط با ایران تاکید کرد

توزیع محموله گوشت گرم وارداتی آغاز شد

ثبت تردد 211 هزار مسافر از پایانه‌های مرزی

سفر قریب‌الوقوع گروسی به ایران

محبوب‌ترین خودروی عراقی‌ها

کلاهبرداری با ترفند «اجاره باغ و ویلا»/ پلیس فتا هشدار داد

وقوع سیل و آبگرفتگی معابر در فیروزکوه

رکورد تاریخی توزیع بنزین در کشور ثبت شد

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی