بازار آریا

آخرين مطالب

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور:

نیازهای دانش‌آموزان و مدارس باید شناسایی و رفع شود معاونت امور زنان و خانواده

نیازهای دانش‌آموزان و مدارس باید شناسایی و رفع شود
  بزرگنمايي:

بازار آریا - جامعه بانوان خیر مدرسه ساز در سال گذشته مصمم شد که رویکرد مدرسه‌سازی را به رویکرد افزایش تجهیزات مهارت آموزی و کارآفرینی و تجهیز دبیرستان ها تغییر دهد و موجب ایجاد شغل برای جوانان گردد.

جامعه بانوان خیر مدرسه ساز در سال گذشته مصمم شد که رویکرد مدرسه‌سازی را به رویکرد افزایش تجهیزات مهارت آموزی و کارآفرینی و تجهیز دبیرستان ها تغییر دهد و موجب ایجاد شغل برای جوانان گردد. معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در بیست و سومین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز کشور که 17 آبان ماه با حضور معاون اول رئیس جمهور، سرپرست وزارت آموزش و پرورش، جمعی از نمایندگان مجلس، رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور، رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ ‎‌ ساز کشور و جمعی از خیرین مدرسه‌ساز در سالن همایش‌های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، گفت: در حال حاضر تجهیز مدارس به امکانات فنی و حرفه‌ای و تأمین تجهیزاتی مانند تبلت برای دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل نیاز دارد و باید در اولویت قرار گیرد.
خانم دکتر خزعلی ضمن تقدیر از خیرین و نیکوکارانی که به مدرسه سازی اهتمام ویژه دارند، متذکر شد: با توجه به کاهش جمعیت، اکنون نیاز است که نوع مدرسه سازی و کمک به علم و دانش نوجوانان تغییر کند و لذا جامعه بانوان خیر مدرسه ساز در سال گذشته مصمم شد که رویکرد مدرسه‌سازی را به رویکرد افزایش تجهیزات مهارت آموزی و کارآفرینی و تجهیز دبیرستان ها تغییر دهد و موجب ایجاد شغل برای جوانان گردد.
وی همچنین انفاق و کمک رسانی را بیش از آنکه متوجه کمک شونده بداند، عامل تثبیت ایمان، تقوا، آرامش نفس و رسیدن به حیات طیبه برای انسان های خیر دانست و بهترین زندگی را بنا به فرموده امام رضا (علیه السلام) سبکی دانست که موجب بهبود حال و معیشت دیگران در سایه زندگی انسان شود.
خانم دکتر خزعلی اظهار کرد: خداوند در تعریف کسانی که انفاق می‌کنند، می فرماید: آنها جان‌هایشان را در حیات پاک تثبیت می کند. خوشا به حال خیرینی که متوجه هستند چگونه از اموالشان بهره ببرند.
معاون رییس جمهور با اشاره به پیشینه بخشش در راه علم گفت: بخشیدن در مسیر علم در تاریخ ما سابقه دیرینه‌ای دارد و نخستین وقف‌نامه و آخرین آن نیز از سوی یک بانوی ایرانی برای پیشرفت علم در حوزه انرژی هسته‌ای اختصاص داشته است.
خانم دکتر خزعلی با تاکید بر شناسایی نیازهای روز اظهار کرد: معنی انفاق شناخت کاستی‌ها و کمبودها و جبران آنها است.
وی با توجه به نیاز جامعه در حوزه کارآفرینی، با اشاره به لزوم تجهیز مدارس برای امور فنی و حرفه‌ای تاکید کرد: غالب جهت‌دهی خیرین درسال‌های اخیر در مسیر کارآفرینی و فنی و حرفه‌ای بوده و جذب اعتبار از سوی آموزش و پرورش برای استان‌ها اقدام مناسبی بوده و امیدواریم شاهد پیشرفت روزافزون علم در کشور باشیم.
معاون رئیس جمهور افزود: وقتی احسان و علم در هم آمیخته می ‌شود، نهایت رسیدن به اوج کمال و حیات طیبه را نوید می‌دهد.
خانم دکتر خزعلی در پایان یادآور شد: امیدواریم این حرکت خیر روز به‌ روز ادامه یابد، البته باید نیازهای روز هم شناسایی شود. اکنون به نظر می رسد نیاز به مدرسه‌سازی در برخی مناطق کشور کمتر احساس شود، زیرا در سفرهای استانی مشاهده می کنیم برخی مدارس وجود دارد که یک، دو یا سه دانش‌آموز دارند.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/649331/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تولید هیوندای آیونیک 9 آغاز شد؛ شاسی‌بلند پرچمدار و برقی کره‌ای‌ها

کوییک GX L؛ مشخصات، آپشن‌ ها و تفاوت با دیگر نسخه‌ ها

چرا آب در آستارا قطع شد؟

واریز مرحله دوم طرح کالابرگ از 13 فروردین/ روش استعلام مانده اعتبار اعلام شد

جانباز 70درصد «قهرمان چاکتن» از مازندران به همرزمان شهیدش پیوست

پیگیری وضعیت آب اصفهان/ پزشکیان با 3 وزیر گفت‌وگو کرد

در پی یک رزمایش نظامی؛ آمریکا به چین هشدار داد!

مسیر پرپیچ‌وخم توسعه و رکود اقتصاد ایران/ مروری بر طلوع و غروب صنعت در 118 سال

ضرورت بهره‌گیری حداکثری از پروازهای همدان

بیت کوین صعودی شد

رژیم صهیونی،تنها نیروی نیابتی در منطقه است

برخورد قاطع پلیس با این خودروها در روز طبیعت

اعتبار کالابرگ به حساب این گروه‌ها واریز شد

اختلاس مارین لوپن

آغاز عملیات اجرایی راه آهن رشت-آستارا طی 2 ماه آینده

چهره ماندگار ریاضیات درگذشت

مروری بر مجموعه اینفوگرافی‌های منتشر شده در ایام نوروز

وزرای خارجه چین و روسیه رایزنی کردند

برج میلاد و میادین تره‌بار تعطیل شدند؟

خداحافظی با هنیه

واکنش عراقچی به اظهارات ضدایرانی ترامپ

آغاز مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی از فردا

بقایی: آمریکا شریک در جنایات و قانون‌شکنی‌های اسرائیل است

انتظار برای خرید خانه به بالای 580 سال رسید!

اسناد تخلفات اوکراین به آمریکا ارائه شد

واکنش جهاد اسلامی به تجاوز اسرائیل در بیروت+ متن بیانیه

پیشنهاد حذف مالیات بر ارزش افزوده از غذا و دارو

توضیح پوتین درباره میهمان ویژه روسیه

ساگینتایف روز جمهوری اسلامی به پزشکیان تبریک گفت

طلا رکورد زد+ پیش‌بینی قیمت و راهنمای خرید در شرایط بحران

بیش از هزار میلیارد تومان انواع کالای قاچاق در 24 ساعت گذشته کشف شد

واکنش وزیر راه به حادثه اتوبوس کرمان/ با متخلفان برخورد شود

واکنش جبهه پایداری به یک بیانیه

افتتاح خط مترو در پاکدشت/ صادق: به شرط تامین منابع پیگیری می‌شود

نقش حیاتی تعاونی‌ها در توسعه اقتصادی کشور

مرگ 4 سرباز آمریکایی در لیتوانی تایید شد

آماری از پروژه‌های عمرانی ناتمام در کشور

امام جمعه اسبق آستانه درگذشت

توصیه‌های اورژانس به مردم در روز طبیعت

مرغ گران شد

کشف بیش از هزار میلیارد تومان انواع کالای قاچاق در 24 ساعت گذشته

رئیس کمیسیون اقتصادی اوراسیا بر گسترش روابط با ایران تاکید کرد

توزیع محموله گوشت گرم وارداتی آغاز شد

ثبت تردد 211 هزار مسافر از پایانه‌های مرزی

سفر قریب‌الوقوع گروسی به ایران

محبوب‌ترین خودروی عراقی‌ها

کلاهبرداری با ترفند «اجاره باغ و ویلا»/ پلیس فتا هشدار داد

وقوع سیل و آبگرفتگی معابر در فیروزکوه

رکورد تاریخی توزیع بنزین در کشور ثبت شد

رئیس کمیسیون اروپا: تعرفه‌های ترامپ را بی‌پاسخ نخواهدماند

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی