بازار آریا

آخرين مطالب

میدری: جداسازی آموزش اقشار پردرآمد از کم درآمد اشتباه بود اقتصاد ایران

میدری: جداسازی آموزش اقشار پردرآمد از کم درآمد اشتباه بود
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایرنا : وزیر کار گفت: نمی توانیم در نظام آموزش نامطلوب شاهد مهارت‌آموزی مطلوب باشیم چون سیاست جداسازی سفره آموزش اقشار پردرآمد از اقشار دهک‌های پایین‌تر اشتباه بود.
احمد میدری در سخنرانی پیش از خطبه‌های نمازجمعه به مناسبت 11 اردیبهشت روز کارگر، با بیان اینکه معیشت خود را مدیون شما کارگران هستیم و هفته کارگر هفته عدالت است، اظهار کرد: به خاطر دارید که در دهه 1370 از همین تریبون سیاست های جمعیتی مورد بازنگری قرار گرفت.
وی افزود: در اوایل دهه 70 بود که در نمازجمعه تهران این اندیشه که باید جمعیت را کنترل کرد و شعار فرزند کمتر زندگی بهتر، از این تریبون اعلام شد؛ بعدها متوجه شدیم سیاست کنترل جمعیت موجب مشکلاتی برای اقتصاد کشور شده است.
خبر مرتبط

بازار آریا


خبر خوش وزیر کار/ اعتبار سبد غذایی مادران باردار واریز شد اعتبار حساب یارانه سرپرستان خانوار‌های دارای مادر باردار (مراجعینی که در مراکز بهداشتی تحت پوشش وزارت بهداشت پرونده دارند و خدمات دریافت کرده‌اند) و مادران دارای فرزند شیرخوار (زیر 2 سال) در 7 دهک اول درآمدی پرداخت شد.
میدری ادامه داد: اکنون با پدیده سالمندی روبه رو هستیم و به این سو حرکت کرده‌ایم که باید مشوق فرزندآوری داشته باشیم.
وزیر رفاه با بیان اینکه پزشکیان در انتخابات ریاست‌جمهوری گفت آموزش و سلامت کالا نیستند یا خودرو نیست که کسی پول داشت یا نداشت از آن بهره‌مند شود یا نه، بیان کرد: این دو حوزه «حق» است و همه باید از آن بهره‌مند شوند و اقشار مختلف باید از آموزش و سلامت به یک اندازه بهره‌مند شوند.
وی افزود: در دهه 70 سیاست این شد که مدارس اقشار پردرآمد جدا شود تا دولت از پول آن بتواند مدارس دولتی را اداره کند؛ نتیجه این شد که با انبوهی از انواع مدارس روبه‌رو شده‌ایم.
میدری اظهار داشت: وزارت تعاون در دو حوزه آموزش و سلامت نقش محوری دارد کارگران زمانی درآمد بیشتری دارند که مهارت بیشتری داشته باشند؛ مسئول مهارت‌آموزی کارگران سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است اما باید از دوره دبستان آموزش مهارت داشته باشیم.
وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب سال گذشته در هفته کار و کارگر چند موضوع را گوشزد کردند که شامل افزایش امنیت شغلی کارگران، کنترل تورم، دانش‌بنیان شدن اقتصاد، افزایش بهره‌وری و مهارت‌آموزی کارگران راهبردهایی بودند که رهبر انقلاب به عنوان شیوه صحیح افزایش درآمد کارگران ایران برشمردند.
وزیر کار گفت: نمی توانیم در نظام آموزش نامطلوب شاهد مهارت‌آموزی مطلوب باشیم چون سیاست جداسازی سفره آموزش اقشار پردرآمد از اقشار دهک‌های پایین‌تر اشتباه بود.
وی ادامه داد: وقتی شبکه آب آشامیدنی جدا و گفته شود پولدارها از شبکه مستقل استفاده کنند یا برق پولدارها جدا شود همه متضرر می‌شوند در آموزش هم همین است در کشورهایی که اعتقاد راسخ به خصوصی‌سازی دارند نظام آموزش برابر دارند چون کودکان باید در یک جا همبستگی خود را ببینند و یاد بگیرند زندگی فقیر و پولدار یکی باشد.
وزیر تعاون یادآور شد: در ابتدای دهه 70، 17 درصد از بودجه دولت برای آموزش بود چون مدارس برای همه بود و پولدار و فقیر از یک مدرسه استفاده می‌کردند اما الان مدارس دولتی تبدیل شده به مدارس اقشار کم درآمد.
وی ادامه داد: در مقطع هنرستان وزارت آموزش و پرورش و وزارت کار همکاری گسترده‌ای شروع کرده‌اند که مدارس فنی حرفه‌ای به مراکز مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تبدیل شده است.
میدری تاکید کرد: طرح همنوا را شروع کرده‌ایم که هر مرکز آموزش فنی حرفه‌ای به مرکز مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تبدیل شود رییس جمهور نهضت مدرسه‌سازی و تربیتی و کاهش فاصله میان عدالت آموزش را بنا گذاشته است؛ در حوزه سلامت هم همین است.
وی با بیان اینکه هفته کارگر هفته میثاق با آرمان‌های انقلاب است گفت: این اقدامات، فعالیت های اقتصادی-اداری است اما نیازمند فرهنگ است که این فرهنگ را می‌بایست نمازگزاران جمعه ترویج کنند و بدون همکاری مردم نمی توانیم نظام آموزشی که در 35 سال تثبیت شده را به یکباره برداریم باید این اصلاح اساسی را در سیستم ایجاد کنیم.
میدری تصریح کرد: بر این باوریم که با نظام مهارت‌آموزی می‌توانیم امنیت شغلی کارگران را تقویت کرده و آسیب‌های شغلی آنها را کاهش دهیم.
وی افزود: به علت اینکه جایگاه نمازجمعه برای کشور فرهنگ‌ساز است از همین جایگاه سیاست های کلان فرهنگی به مردم ایران منتقل شده است.
وزیر رفاه گفت: در همان زمان درباره عدالت و توزیع ثروت سیاست هایی به کار گرفتیم که باید بازنگری شود. بعد از جنگ به درستی به این نتیجه رسیدیم که دولتی کردن اقتصاد ایران باید اصلاح شود اما این اندیشه چند خطا داشت در عرصه آموزش و سلامت هم به سمت کاهش مداخلات دولت رفتیم و اقدامات ما باعث دور شدن از عدالت آموزشی و عدالت سلامت شدیم و همه مردم اعم در پر درآمد و کم درآمد متضرر شدند ولی قشر کارگران از سایرین بیشتر آسیب دیدند.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1299564/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تاثیر شایعه توافق تجاری چین و آمریکا بر قیمت طلای جهانی

درخواست مهم فرانسه درباره مذاکرات آتش‌بس غزه

مذاکرات فنی نویدبخش است

تفاهم گازی بزرگ میان ایران و روسیه؛ جزئیات اعلام شد

تأمین ارز کشور در وضعیت مطلوبی قرار دارد

یارانه بگیران بخوانند؛ دهک‌بندی یارانه‌ها با معیارهای جدید

قرارداد میلیارد دلاری ایران و روسیه رسماً نهایی شد

وزش باد بسیار شدید در پایتخت

نماینده روسیه در نشست شورای امنیت وضعیت سوریه را نگران کننده ارزیابی کرد

گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و عمان در مسقط

آنچه در 100 روز نخست ریاست‌جمهوری ترامپ گذشت

ایران اقدام موهن پاراگوئه را علیه نیروهای مسلح محکوم کرد

ویتکاف به سوی عمان رفت

تفاهم گازی بزرگ ایران و روسیه

تکریم مدیر کل بنیاد مازندران از مادر شهید سید جعفر مظفری در قائمشهر

نشست خبری سومین اجلاس همکاری اقتصادی ایران و آفریقا

زلنسکی در پی برگزاری نشست صلح در حاشیه مراسم پاپ

درخواست آمریکا از الجولانی در شورای امنیت

این ماه فرصت طلایی برای خرید طلاست

کشف بیش از 200 سنجاب از اتوبوس مسافربری در بیجار + فیلم

اظهار نظر جدید ماسک درباره ریاست‌جمهوری مجدد ترامپ

امضای توافقنامه همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه

چرخش سبد حقیقی‌ها در میان موقعیت‌های سهامی!

ابوعبیده: رزمندگان ما در تونل‌ها و کمین‌ها آماده رویارویی با دشمن هستند

حضور پزشکیان در مرکز ملی فوتبال ایران + عکس

شرایط بهره مندی از طرح رایگان چکاپ سلامت اعلام شد

یک فعال کارگری: دلار 79 درصد زیاد شد، مزد کارگر فقط 45درصد

شاسی بلند لوکس چینی که به فناوری «چشم خدا» مجهز شد/ تصاویر

ایران و آفریقا در قلب اصفهان، نمایش توانمندی‌های گردشگری و صنعتی

پست وزیر ارشاد درباره مراسم تشییع پاپ فرانسیس

ترامپ: همه چیز درباره توافق با ایران به خوبی پیش می‌رود

توصیه رئیس اتحادیه طلا به خریداران

دیدار پزشکیان با تیم فوتسال دختران + عکس

فرزند رییس فدراسیون پزشکی ورزشی درگذشت

ابلاغ نحوه اجرای تسویه و تهاتر بدهی‌ها و مطالبات دولت

قیمت جهانی طلا کاهش یافت

پرداخت کالابرگ در دولت چهاردهم ادامه می یابد؟

ساخت نیروگاه هسته ای جدید ایران با همکاری روسیه

دومین نشست شورای سیاستگذاری هفدهمین رویداد بین المللی صنعت مالی ایران برگزار شد

پرچم جدید سوریه به اهتزاز درآمد + عکس

توقیف شناور حامل 80 هزار لیتر سوخت قاچاق در دریای عمان

جزئیات بسته حمایت از مستاجران چیست؟

اکو اولین گفتگوی فنی در مورد تجارت با کمیسیون اقتصادی اوراسیا کلید زد

پیش بینی قیمت دلار فردا شنبه 6 اردیبهشت 1404

انتقاد جراره از کندی روند پروژه‌های زیربنایی هرمزگان

دستاورد گسترش روابط تهران و مسکو برای اقتصاد ایران چیست؟

سیگنال های مثبت آمریکا به مذاکرات با ایران به روایت یک نماینده مجلس/ اینجا کره شمالی نیست که همه یک حرف را بزنند و یک‌جور فکر کنند

برگزاری اجلاس بین المللی اقتصادی تهران همزمان با نمایشگاه بین‌المللی صنعت مالی

عدالت اقتصادی در جامعه باید مورد توجه باشد

مدل اقتصادی فعلی صنعت برق پاسخگوی نیازها و تحولات امروز کشور نیست/ زمان تصمیم‌های بزرگ و اصلاحات عمیق است

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی