بازار آریا

آخرين مطالب

مشهد میزبان نمایشگاه صنعت مالی (فاینکس) شد‌‌ اقتصاد ایران

مشهد میزبان نمایشگاه صنعت مالی (فاینکس) شد‌‌
  بزرگنمايي:

بازار آریا - در راستای تمرکز زدایی و عدم برگزاری متمرکز نمایشگاه‌ها در تهران؛ نمایشگاه صنعت مالی (فاینکس) در مشهد برگزار می‌شود. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ، نمایشگاه مشهد اینوکس-فاینکس به عنوان یکی از مهم‌ترین رویدادهای تخصصی در حوزه اقتصاد و سرمایه‌گذاری، در سال جاری و در راستای تحقق شعار سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» برگزار می‌شود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
نمایشگاه بـین المللی بـورس، بـانک، بیمه، خصـوصی سازی و معرفی فرصت‌های سرمایه گذاری با هدف فراهم‌سازی بستر تعامل میان فعالان اقتصادی ، صاحبان صنایع، سرمایه‌گذاران و نهادهای حاکمیتی، نقش مهمی در تسهیل فرآیند جذب سرمایه و هدایت آن به سمت بخش‌های مولد اقتصادی ایفا می‌کند.
در شرایطی که پیشرفت اقتصادی کشور نیازمند هم‌افزایی ظرفیت‌های داخلی و ارتقاء بهره‌وری سرمایه‌هاست، این نمایشگاه می‌تواند گامی مؤثر در جهت تحقق اهداف توسعه‌ای و تقویت بنیان‌های تولید ملی باشد.
در این راستا و با توجه به تأکید ریاست جمهور بر تمرکز زدایی وتوسعه محور شرق نمایشگاه بین المللی صنعت مالی (فاینکس) با عنوان مشهد اینوکس_فاینکس با حمایت وزارت اقتصاد و سازمان بورس و اوراق بهادار در مشهد برگزار می‌شود.
نمایشگاه‌ها به صورت متمرکز در داخل تهران برگزار نشوند
حسن محمدی و مدیرعامل شرکت اطلاع رسانی و آموزش بورس درخصوص این نمایشگاه اظهارداشت: با تأکید بر این نکته که رئیس‌جمهور بسیار علاقمند بودند که نمایشگاه‌ها به صورت متمرکز در داخل تهران برگزار نشوند، در این حوزه نیز شرکت اطلاع‌رسانی پیشگام شد تا بتواند نمایشگاه مهم بازار سرمایه یعنی بورس، بانک، بیمه و فرصت‌های سرمایه گذاری که در اختیار شرکت اطلاع‌رسانی و آموزش بورس بود را در گام نخست در استان خراسان رضوی و مشهد با عنوان مشهداینوکس_ فاینکس برگزار کند.
ایجاد هم‌افزایی بین بخش‌های مختلف اقتصاد ملی
آرام رشیدی، مدیر روابط عمومی وزارت اقتصاد نیز اظهارداشت: منطقه شرق کشور به ویژه خراسان به علت موقعیت مناسب جغرافیایی، توان تبدیل شدن به یک هاب مهم اقتصادی در منطقه را دارد. این نمایشگاه بستری برای معرفی موقعیت‌های اقتصادی کشور در حوزه‌های بورس، بانک و بیمه است و به تقویت دیپلماسی اقتصادی با ایجاد هم افزایی بین بخش‌های مختلف اقتصاد ملی کمک کند.
برقراری ارتباط بین فرصت‌های سرمایه‌گذاری و بازار سرمایه کشور
غلامحسین مظفری استاندار خراسان رضوی در نشست خبری نمایشگاه گفت: برگزاری این نمایشگاه در مشهد می‌تواند شرایطی را فراهم کند تا ارتباط بین فرصت‌های سرمایه‌گذاری و بازار سرمایه کشور برقرار شود و از آنجایی که سال جدید با محوریت سرمایه گذاری برای تولید نامگذاری شده، برگزاری این نمایشگاه می‌توانید فرصت بسیار مطلوبی را برای تقویت و جذب سرمایه گذاری در کشور را فراهم کند.
گفتنی است؛ این نمایشگاه در مساحتی به بیش از 12 هزار متر مربع از 31 اردیبهشت ماه سال جاری تا سوم خرداد ماه در شهر مشهد با حضور گسترده هیات‌های خارجی (کشورهای همسایه)، بانک‌ها، بیمه‌ها، شرکت‌های تأمین سرمایه، کارگزاری‌های بورس، گروه‌های مالی، وزارت اقتصاد و دارایی، سازمان بورس، استانداری خراسان رضوی، آستان قدس رضوی، شهرداری مشهد و... برگزار می‌شود. در حاشیه این نمایشگاه ده‌ها رویداد جانبی شامل نشست‌های تخصصی، کارگاه‌های آموزشی و همایش‌های تخصصی برگزار می شود.
انتهای پیام/282/.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1299530/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چرخش سبد حقیقی‌ها در میان موقعیت‌های سهامی!

ابوعبیده: رزمندگان ما در تونل‌ها و کمین‌ها آماده رویارویی با دشمن هستند

حضور پزشکیان در مرکز ملی فوتبال ایران + عکس

شرایط بهره مندی از طرح رایگان چکاپ سلامت اعلام شد

یک فعال کارگری: دلار 79 درصد زیاد شد، مزد کارگر فقط 45درصد

شاسی بلند لوکس چینی که به فناوری «چشم خدا» مجهز شد/ تصاویر

ایران و آفریقا در قلب اصفهان، نمایش توانمندی‌های گردشگری و صنعتی

پست وزیر ارشاد درباره مراسم تشییع پاپ فرانسیس

ترامپ: همه چیز درباره توافق با ایران به خوبی پیش می‌رود

توصیه رئیس اتحادیه طلا به خریداران

دیدار پزشکیان با تیم فوتسال دختران + عکس

فرزند رییس فدراسیون پزشکی ورزشی درگذشت

ابلاغ نحوه اجرای تسویه و تهاتر بدهی‌ها و مطالبات دولت

قیمت جهانی طلا کاهش یافت

پرداخت کالابرگ در دولت چهاردهم ادامه می یابد؟

ساخت نیروگاه هسته ای جدید ایران با همکاری روسیه

دومین نشست شورای سیاستگذاری هفدهمین رویداد بین المللی صنعت مالی ایران برگزار شد

پرچم جدید سوریه به اهتزاز درآمد + عکس

توقیف شناور حامل 80 هزار لیتر سوخت قاچاق در دریای عمان

جزئیات بسته حمایت از مستاجران چیست؟

اکو اولین گفتگوی فنی در مورد تجارت با کمیسیون اقتصادی اوراسیا کلید زد

پیش بینی قیمت دلار فردا شنبه 6 اردیبهشت 1404

انتقاد جراره از کندی روند پروژه‌های زیربنایی هرمزگان

دستاورد گسترش روابط تهران و مسکو برای اقتصاد ایران چیست؟

سیگنال های مثبت آمریکا به مذاکرات با ایران به روایت یک نماینده مجلس/ اینجا کره شمالی نیست که همه یک حرف را بزنند و یک‌جور فکر کنند

برگزاری اجلاس بین المللی اقتصادی تهران همزمان با نمایشگاه بین‌المللی صنعت مالی

عدالت اقتصادی در جامعه باید مورد توجه باشد

مدل اقتصادی فعلی صنعت برق پاسخگوی نیازها و تحولات امروز کشور نیست/ زمان تصمیم‌های بزرگ و اصلاحات عمیق است

بیانیه واتیکان درباره مراسم تشییع پاپ/ صف 10 هزار نفری برای وداع

مهاجرانی: هرگونه تلاش برای گسترش محور گفت‌وگوها را رد می‌کنیم

چرا بازارهای غیرقانونی، تنها بازارهای آزاد در کشور ما هستند؟

بقایی: مصمم به صیانت از حقوق ملت ایران برای استفاده از انرژی هسته‌ای هستیم

ایران چگونه به مهد بازارهای عجیب‌وغریب تبدیل شد؟

در نشست اقتصادی مقامات ایران و روسیه چه گذشت؟

گزارشی از عملکرد هفت‌ماهه وزارت دفاع؛ از وعده صادق تا توسعه دیپلماسی دفاعی

اجلاس ایران-آفریقا؛ گامی جدید در راه توسعه تجارت جهانی

سفیر هلند در تهران به وزارت خارجه احضار شد

دیوان لاهه درخواست لغو حکم بازداشت نتانیاهو را رد کرد

عراقچی وارد عمان شد + فیلم

مصرف آب در پایتخت رکورد زد/ صرفه‌جویی 20 درصدی ضروری شد

آمادگی تهران برای ایجاد تفاهم میان اسلام‌آباد و دهلی‌نو

پاسخ‌های وزیر نفت به خبرنگاران در مسکو

وزیر نفت: گاز روسیه را در آستارا تحویل می‌گیریم

عزت و اقتدار ایران اسلامی مرهون هدایت‌های رهبر انقلاب است

ترامپ با خودش فکر می‌کند با ایران به توافق می‌رسد! درسته؟

ارتباط مستمر با مردم از عوامل بهبود کارایی خدمات شوراها است

کاهش تعرفه واردات روسیه فرصتی تازه برای پتروشیمی

عراقچی وارد عمان شد

ترامپ مقصر جنگ اوکراین و روسیه را مشخص کرد

وزیر ارشاد عازم شرکت در مراسم تشییع پاپ شد

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی