پیچش عطر گل محمدی در اقتصاد گیلان
تولید و تجارت
بزرگنمايي:
بازار آریا - - وقتی ماه اردیبهشت می آید در کوچه پس کوچه های گیلان عطر انواع گل ها می پیچد، گل محمدی یکی از محصولاتی است که استان گیلان به دلیل شرایط جغرافیایی و هوای معتدل به پرورش این گل می پردازد.
استان دارای شرایط آب و هوایی مناسب برای پرورش این نوع گیاه است، سالانه می توان اراضی کشاورزی زیر کشت گل محمدی را با توجه به شرایط جغرافیایی استان افزایش داد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
شهرستانهای شفت، ارتفاعات رودسر، سیاهکل، املش و رودبار، تالش و آستارا از جمله مناطق مطلوب برای کشت گل محمدی است.
طبق گزارش های دریافتی ؛ سالانه بالغ بر 185 تن گل محمدی در 121 هکتار با ارزش اقتصادی 93 میلیارد ریال در گیلان برداشت می شود و پیش بینی می شود امسال این آمار رو به افزایش است.

گل محمدی از قدیمیترین و مهمترین گونههای گل رز است که سه سال طول میکشد تا به مرحله گلدهی
اقتصادی برسد و با توجه به زمینهای مستعد و امکانات موجود در گیلان، امکان افزایش سالانه 50 هکتار گلستان گل محمدی در این استان وجود دارد.
گیلان بیش از 2500 خانوار تولید کننده گل محمدی دارد، در هر هکتار کشت گل محمدی برای سه نفر مستقیم و برای 10 نفر غیرمستقیم شغل ایجاد میشود.
هرساله برای شکرانه برداشت این محصول
اقتصادی و معطر استان جشنواره ای در یکی از شهرستان های استان که بیشترین تولید را دارد برپا می شود.
محصول عمده گل محمدی، گلاب، اسانس و گلبرگ خشک میباشد، که از آنها در صنایع دارویی، عطرسازی، فراوردههای بهداشتی و آرایشی و صنایع غذایی استفاده میشود. مصارف دارویی آن بیشتر در درمان دردهای رماتیسمی، قلبی، تقویت اعصاب و معده و رفع بعضی از سردردها بوده و در تهیه شربت مربا و در صنایع شیرینیسازی و تهیه بستنی نیز استفاده میشود.

-
جمعه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۳:۳۴
-
۹ بازديد
-

-
بازار آریا
لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1299482/