بازار آریا

آخرين مطالب

فرمانده کل ارتش: جنگ افروزان همیشه منفورند/ در دفاع از منافع ملی لحظه‌ای درنگ و غفلت نخواهیم داشت اقتصاد ایران

فرمانده کل ارتش: جنگ افروزان همیشه منفورند/ در دفاع از منافع ملی لحظه‌ای درنگ و غفلت نخواهیم داشت
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایسنا : فرمانده کل ارتش گفت: جنگ افروزان همیشه منفورند، ما نیز از جنگ افروزی و جنگ بیزاریم و بهترین لحظات زندگیِ سربازی ما، آرامش و امنیت ملتِ ماست اما در دفاع از منافع ملی، هویّت و صَلابت ایران و مردم، لحظه‌ای درنگ و غفلت نخواهیم داشت.
فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران بمناسبت 29 فروردین، روز ارتش در پیامی تایکد کرد: در دفاع از منافع ملی، هویّت و صَلابت ایران و مردم، لحظه‌ای درنگ و غفلت نخواهیم داشت.
متن پیام امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی بدین شرح است:
29 فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی ایران و بزرگداشت حماسه آفرینی های نیروی زمینی قهرمان، مظهر دور اندیشی و تصمیم سرنوشت‌ساز حضرت امام خمینی رضوان الله تعالی علیه، سرآغاز مجاهدت‌ها و پایمردی‌ها برای آرمان‌های بزرگ و یادآور رویش‌های امید بخش و دستاوردهای ارزشمند است.
خبر مرتبط

بازار آریا


سخنگوی سپاه: در هیچ شرایطی درباره امنیت ملی و قدرت نظامی ایران گفتگو و مذاکره نمی‌شود سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار داشت: وعده صادق 1 بی‌توجهی و بی‌اعتنایی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در قبال فشارهای سیاسی آشکار و پنهان حامیان رژیم‌صهیونیستی برای ممانعت از پاسخ به همه ناظران داخلی و خارجی "استقلال و عزتمندی" نیروهای مسلح ایران را به تصویر کشید.
روزهای نکوداشت این مقطع مهم، با نام اسطوره اخلاص و جهاد، صیاد شیرازی منور شد و در روزشمار این ایام، شهادت سپهبد قرنی، بزرگ مرد مبارزه در راه حفظ ارتش، برای کشور و انقلاب اسلامی، می‌درخشد تا در سالروزعروجشان، مجاهدت‌های ارتش و آن شهیدان والامقام در دو برهه حساس انقلاب و دفاع مقدس یادآوری شود.
از آن روز تا امروز، فرزندان ملت در ارتش انقلابی با خون پاک خود، شجره طیبه انقلاب اسلامی و نام بلند ایران را پاس داشتند وجراحت‌های بسیار بر تن و روح مدافعان دین و وطن نشست تا پرچم زیبای کشورمان در اهتزاز بماند.
بجاست با یاد و تکریم شهیدان، جانبازان، آزادگان، پیشکسوتان و خانواده معظمشان، از آحاد سربازان شریف، کارمندان عزیز، درجه‌داران دلیر، افسران مومن، امیران خِرَدورز و روحانیان عالِم در ارتش مردمی و خطرپذیر برای اجرای ماموریت‌های مقدسِ دفاع از استقلال، تمامیت ارضی ایران و مردم شریف، قدردانی نمایم.
صمیمانه‌ترین سلام ها و درودها تقدیم یکایک شما همرزمان گرانمایه و خانواده شریفتان در ارتش سرافراز و نیرو های بصیر و غیور زمینی، پدافند، هوایی و دریایی که سرو قامت و بشکوه در برابر تهدید و تحریم و توطئه‌های آشکار و پنهان دشمنان، ایستاده‌اید، سختی‌ها را به جان خریده‌اید ونه تنها ارعاب و عملیات روانی آمریکا و رژیم منحوس صهیونی خللی در ادامه این مسیر ایجاد نکرده بلکه با اراده‌ای مرصوص، همچنان آماده جانفشانی برای این نظام و ملتید.
اجرای صدها رزمایش، طراحی و تولید هزاران نیاز دفاعی از پهپادها وموشک‌ها و ماهواره‌ها تا ناوشکن‌ها، تانک‌ها و ادوات و سامانه‌های پدافندی و ایجاد پایگاه‌های متعدد زیرزمینی تا حرکت در مرزهای دانش و تقویت دیپلماسی دفاعی و حضور مقتدارانه در اقیانوس‌ها و فداکاری در سیل و زلزله و کرونا و ده‌ها طرح مردم‌یاری، صفحاتی از کتاب پرافتخاری است که شما را در چشمِ رهبرِ حکیم، مسئولان دلسوز و ملت مَنیع، محبوب ساخته است.
شما همرزمان عزیز، در شرایطی که ایمان، امید، عزت و امنیت ملت بزرگ ایران با پیشینه تاریخی و فرهنگ کهن، آماج حملات دشمنان قرار گرفته، با فرمان استقامت و اعتقاد به تحقق وعده قطعی الهی در این صراط مستقیم، استوار ماندید تا دست در دست همه مدافعانِ آرمان‌ها و مرزهای ارزشی و جغرافیایی، اجازه هیچگونه تعدی به این مُلکِ پر گهر ندهید .
عزم و اراده شما برای بقای کرامت، شرافت و عظمت ایرانِ ارجمند، ستودنی است و من و شما خوب می‌دانیم تکلیف سربازی ما حفظ و افزایش آمادگی رزمی برای روز مصاف و تقویت روح مقاومت به عنوان اکسیر عبور از سختی‌ها و موانع است.
جنگ افروزان همیشه منفورند، ما نیز از جنگ افروزی و جنگ بیزاریم و بهترین لحظات زندگیِ سربازی ما، آرامش و امنیت ملتِ ماست اما در دفاع از منافع ملی، هویّت و صَلابت ایران و مردم، لحظه‌ای درنگ و غفلت نخواهیم داشت، ما این لباس را، خلعت افتخار، خدمت، رزم و شهادت می‌دانیم و دفاع عزتمندانه از آرمان‌ها و منافع ملی و مردم عزیز تحت ولایت رهبر حکیم و شجاع خود امام خامنه‌ای عزیز را سرلوحه خدمت خود قرار داده‌ایم.
از خدای متعال پاداش یکایک همرزمان صادق و سخت‌کوش، و همسران، پدران، مادران و فرزندان متعهد، فهیم، صبور و کم‌نظیر خانواده بزرگ ارتش جمهوری اسلامی ایران در این ماموریت مقدس را مسئلت می‌نمایم.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1293157/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بررسی پالرمو و CFT در چارچوب قانون اساسی انجام می‌شود

بازداشت 4 نفر از متهمان حمله به پلیس راه یاسوج - اصفهان

اقتصاد آرژانتین از ثروت تا بحران/ اجرای سیاست اصلاحات ارزی

بازخوانی شکاف‌های اجتماعی در ایران امروز؛جهان‌های موازی در زیست روزمره

قولی که دنیامالی به پزشکیان درباره ورزش ایران داد

بازار ارز بر مدار کاهشی/ دینار عراق و ریال عمان ارزان شدند

حمله جنگنده‌های آمریکا به صنعا و الجوف در یمن

توضیحات غریب‌آبادی درباره مکان دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا

افزایش قیمت جهانی این کالا در پی تحریم نفت ایران

صنایع استان؛ ناترازی های انرژی را جهت طرح در هیات دولت گزارش کنند/ دعوت از فعالان اقتصادی یزد برای حضور در اکسپو 1404

هشدار درباره آینده تولید در گلستان؛ قوانین ضدتولید باید متوقف شود

پیام گروسی در «ایکس» پس از دیدار با عراقچی

گمرک: حقوق ورودی خودرو‌های وارداتی در حال حاضر 100 درصد نیست

پیش بینی قیمت طلا و سکه 28 فروردین 1404

بیانیه سفارت ایران در لندن در واکنش به ادعاهای بی‌اساس دولت انگلیس

طارمی و کیانی برترین‌های «قهرمان ایران» شدند

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: اصلاح یارانه انرژی باید تدریجی باشد

لزوم تقویت نقش مناطق آزاد در اقتصاد ملی

عقب نشینی گمرک از بخشنامه تعرفه 100درصدی برای تمام خودروها

انتقال پایتخت جدی شد / این استان پایتخت جدید اقتصادی کشور است

آموزش فنی و حرفه ای بر روی توسعه اقتصادی مؤثر است

مناطق آزاد باید نقش خود را در توسعه ملی ایفا کنند

دیدار «السودانی» و «طالبانی» در سلیمانیه عراق

حضور پزشکیان در اختتامیه جشنواره «قهرمان ایران» + فیلم

سردرگمی معامله‌گران بازار خودرو/ رانا و اطلس ارزان شدند + جدول

افزایش 2300 درصدی قیمت بنزین در سفر هوایی

کاهش محسوس دمای هوا در این نواحی کشور

رباتی برای کارهای خانه

جزئیات جلسه مجمع تشخیص برای بررسی دو لایحه پالرمو و CFT

مراغه شهری با ظرفیت‌های پنهان؛ انتقاد معاون وزیراز بهره‌نبردن ظرفیت ها

نگاهداری: مناطق آزاد باید نقش خود را در توسعه ملی ایفاء کنند

پتانسیل‎های پنهان مراغه؛ انتقاد معاون وزیر از بهره‌ نبردن از ظرفیت ها

سلیمی: به من قول زمینی را دادند که یازده نفر صاحب داشت

رهبر حزب دموکرات‌های رژیم صهیونیستی به نتانیاهو تاخت

تشکیل وزارتخانه جدید بحران آب را حل می‌کند؟

تاکید عراقچی بر شناسایی و مجازات عاملان مرگ چند تن از اتباع پاکستانی در ایران

جسارت تولید «رها» قابل تقدیر است

رایزنی نفتی ایران و عراق در بغداد

خوش‌بینی بورس به دومین شنبه مذاکرات

تشکیل پرونده قضایی دیوان کیفری بین‌المللی علیه یک کشور

بازار خودرو همچنان در نوسان/ دنا پلاس ارزان شد

قتل زن جوانی مقابل مغازه لباس‌فروشی در تهران

عراقچی فردا به روسیه می‌رود

پیش‌بینی‌های نگران کننده اوپک و IEA درباره آینده بازار نفت

رشد 5.4 درصدی اقتصاد چین در سایه تهدیدهای تجاری آمریکا

برنامه‌های بلندپروازانه‌ مسکو برای همکاری در زمینه اکتشافات فضایی

نماینده مجلس: یک ساعت جلو کشیدن ساعت رسمی مشکلی را حل نمی کند | کارشناس اقتصادی: تغییر ساعت تصمیم منطقی و مربوط به دولت است

برای تحقق خودکفایی اقتصادی باید تولید و مصرف حساب‌شده داشته باشیم

میزگرد «اصلاح و عادلانه‌سازی یارانه‌های انرژی» در شبکه خبر

بوشهر کاندیدای اصلی پایتخت اقتصادی کشور

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی