استقبال بحرین از مذاکرات ایران و آمریکا
اقتصاد ایران
بزرگنمايي:
بازار آریا - ایرنا : وزارت امور خارجه بحرین با صدور بیانیه ای از دور اول مذاکرات بین جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا که به میزبانی کشور سلطان نشین عمان در مسقط برگزار شد، استقبال کرد.
وزارت خارجه بحرین با قدردانی از تلاش های دیپلماتیک عمان و حمایت از ابتکاراتی که هدف آنها حل اختلافات و حل و فصل درگیری ها از طریق راه های صلح آمیز است، ابراز امیدواری کرد که مذاکرات بین جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا به تحکیم امنیت، ثبات و صلح در سطح منطقه ای و بین المللی کمک کند.
دور اول مذاکرات غیرمستقیم بین ایران و آمریکا روز شنبه 23 فروردین 1404 به میزبانی عمان در مسقط برگزار شد.
خبر مرتبط

اظهارنظر غیرمنتظره
ترامپ درباره مذاکره با
ایران «دونالد ترامپ» رئیسجمهور
آمریکا بامداد یکشنبه و در اولین واکنش به گفتوگوهای غیرمستقیم تهران-واشنگتن در مسقط، گفت که این گفتوگوها خوب پیش میرود.
«استیو ویتکاف» نماینده ویژه
ترامپ در امور خاورمیانه پس از این مذاکرات تصریح کرد، مذاکرات با
ایران در 19 آوریل 2025 (30 فروردین 1404) ادامه خواهد یافت.
«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه نیز شنبه شب 23 فروردین 1404 در
شبکه اجتماعی ایکس نوشت: با توجه به توافق دو طرف برای ادامه مذاکرات غیرمستقیم در هفته آینده، عمان کماکان این نقش مهم را بر عهده خواهد داشت.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
-
يکشنبه ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۰:۴۱
-
۱۰ بازديد
-
روزنامه دنیای اقتصاد
-
بازار آریا
لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1291764/