بازار آریا

آخرين مطالب

هشدار ترکیه درباره استفاده از قدرت نظامی علیه ایران اقتصاد ایران

هشدار ترکیه درباره استفاده از قدرت نظامی علیه ایران
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایرنا : «هاکان فیدان» وزیر امور خارجه ترکیه هشدار داد که استفاده از قدرت نظامی علیه جمهوری اسلامی ایران به بی‌ثباتی در منطقه منجر خواهد شد.
وزیر امور خارجه ترکیه درباره پیامدهای هرگونه ماجراجویی نظامی علیه ایران هشدار داد و گفت که چنین اقدامی منطقه را به سوی بی‌ثباتی سوق خواهد داد و آنکارا از مذاکره برای حل و فصل مسائل بین طرف های درگیر حمایت می کند.
وی در گفت‌وگو با شبکه «سی‌ان‌ان ترک» همچنین تأکید کرد: «آنکارا بر مذاکره میان طرف‌های درگیر تأکید دارد و از آن حمایت می‌کند.»
فیدان در ادامه با اشاره به تماس‌های دیپلماتیک کشورش با تهران و واشنگتن، اظهار داشت: «ما ارتباط خود را با ایران و آمریکا حفظ کرده‌ایم. من پیش و پس از سفر اخیرم به آمریکا با مقامات ایرانی گفت‌وگو کرده‌ام.»
خبر مرتبط

بازار آریا


ترکیه از نقشه شوم اسرائیل پرده برداشت وزیر امور خارجه ترکیه، اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، سیاستی را دنبال می‌کند که هدف آن تضمین امنیت اسرائیل از طریق تضعیف کشورهای دیگر منطقه است
وی افزود: «توصیه من به طرفین این است که هرچه سریع‌تر مذاکرات مستقیم را آغاز کنند؛ چراکه هرگونه عملیات نظامی علیه ایران تنها به بی‌ثباتی در منطقه دامن خواهد زد.»
وزیر امور خارجه ترکیه در بخش دیگری از سخنانش گفت: «ایران از توانمندی هسته‌ای برخوردار است، اما سلاح هسته‌ای ندارد. از سوی دیگر، به نظر می‌رسد دونالد ترامپ برای گفت‌وگو آمادگی دارد. اگر طرفین از این فرصت بهره‌برداری کنند، می‌توان مسئله را بدون توسل به زور حل‌وفصل کرد.»
این اظهارات درحالی بیان شده است که پیشتر «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران اعلام کرده بود: گفت‌وگوی غیر مستقیم ایران و آمریکا روز شنبه ( 23 فروردین) در عمان آغاز می شود. عراقچی در شبکه ایکس نوشت: ایران و ایالات متحده روز شنبه در عمان برای گفتگوهای غیرمستقیم در سطح مقامات عالی ملاقات خواهند کرد. این یک فرصت و نیز یک آزمون است. توپ در زمین آمریکاست.
عراقچی همچنین با انتشار یادداشتی در روزنامه آمریکایی واشنگتن پست به تشریح و شفاف سازی مواضع مذاکراتی جمهوری اسلامی ایران در آستانه آغاز دور جدیدی از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا در عمان پرداخت و گفت: در هفته‌های اخیر، مجموعه‌ای از نامه‌ها و پیام‌ها میان جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا رد و بدل شده است. برخلاف برخی تفسیرهای سطحی، این ارتباطات — دست‌کم از سوی ما — نه نمادین بوده‌اند و نه تشریفاتی. ما آن‌ها را تلاشی واقعی برای شفاف‌سازی مواضع و گشودن پنجره‌ای به‌سوی دیپلماسی تلقی می‌کنیم.
وزیر خارجه ایران تاکید کرد: با توجه به اظهارات روز دوشنبه رئیس‌جمهور دونالد ترامپ، ایران آماده است با جدیت وارد تعامل شود و با هدف دستیابی به یک توافق وارد گفت‌وگو شود. ما روز شنبه در عمان برای مذاکرات غیرمستقیم دیدار خواهیم کرد. این دیدار به همان اندازه که یک فرصت است، یک آزمون نیز هست.
مقامات دولت آمریکا همچنان اظهارات و اقدامات متناقض خود را تکرار و ضمن تهدید به اقدام نظامی، خواستار مذاکره مستقیم با جمهوری اسلامی ایران هستند.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1290404/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تغییر وضعیت اقتصادی استان با اجرای پروژه های در دست اقدام

آغاز مراسم رژه روز ارتش با حضور پزشکیان

هوای تهران سالم است

خبر خوش برای دانش آموزان تهرانی/ مدارس جدید ساخته می شود

قیمت طلا امروز جمعه 29 فروردین 1404/ افزایش قیمت+ جدول

امضای توافقنامه همکاری دفاعی کره جنوبی با امارات متحده عربی

اسرائیل مانع سفر محمود عباس به سوریه شد

ترامپ‌های داخلی در حال دستبرد به سفره مردم

فاز اصلاحی قیمت دلار/ احتمال کاهش تا 78 هزار تومان

افشای راز ساخت شش فراری F90 فوق العاده کمیاب به سفارش شاهزاده برونئی/ تصاویر

پیام ریاض به ترامپ از تهران

دلندالتکریک نمونه موفق همکاری دولت و بخش خصوصی

تغییر قیمت خودرو در صورت توافق یا عدم توافق چقدر است؟

انهدام باند توزیع سلاح و مهمات جنگی از سوی اطلاعات سپاه

17 شهروند یمنی در حمله آمریکا شهید شدند

روایت زلنسکی از مذاکرات سازنده کی یف و واشنگتن در فرانسه

ادعای ترامپ درباره گزینه نظامی علیه ایران

عمان محل برگزاری مذاکرات دور دوم ایران و آمریکا را اعلام کرد

نخست وزیر عراق با الجولانی دیدار کرد

زمان سفر ترامپ به انگلیس مشخص شد

پیام سردار قاآنی به فرمانده کل ارتش

حماس: علی‌رغم پایبندی کامل به توافقات، با کارشکنی نتانیاهو مواجه شدیم

تشکر طارمی از مردم ایران با یک پیام اینستاگرامی

ابراهیم سپهری‌ زنگنه درگذشت

مشاغل سخت و زیان آور در ایران

در این شرایط اقتصادی با پولمان چه کنیم؟

گفت‌وگوی تلفنی لاوروف و روبیو

اظهارات سخنگوی سازمان ملل در َآستانه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا

سرپرست اداره کل بنیاد شهید اصفهان با خانواده جانباز شهید عرفان در کاشان دیدار کرد

بانک مرکزی اروپا نرخ بهره را 25 واحد کاهش داد

سردار نقدی: نباید از دشمن، هرچقدر هم بزرگ و مجهز باشد، ترسید

سرمربی جدید نساجی استعفا کرد

سفر وزیر دفاع عربستان به ایران در آستانه مذاکرات چه معنایی دارد؟

پیام تسلیت مدیر کل بنیاد استان سیستان و بلوچستان در پی درگذشت مادر شهیدان نارویی

روایت رئیس مجلس از مشکلات اقتصادی در کشور/مشکل پول نداشتن نیست، مشکل جایی است ما 100 میلیارد دلار در سال در حوزه انرژی هدر می‌دهیم

درخواست وزیر جهاد کشاورزی درباره همکاری‌های ایران و هند

معاون گروسی به تهران سفر می‌کند

حملات تازه جنگنده‌های آمریکا به یمن

لزوم متنوع‌سازی روش‌های تأمین مالی در صنعت پالایش

برگزاری دومین رویداد همبند نکسترا

ملانوری: نیازمند یک گفتمان عمومی در حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری هستیم

نشست با بانوان کارآفرین رزن برای شنیدن مطالبات و مشکلات

قالیباف: منابع انسانی مهم تر از منابع مادی است

آلودگی هوا سالانه 50 هزار ایرانی را می‌کشد

واکنش سازمان ملل به دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا

ادعای جدید ترامپ درباره ایران

سلطه شرکت‌های خصولتی بر اقتصاد/ به بخش خصوصی میدان نمی‌دهند

مینی بوسی در مشهد طعمه حریق شد

ارائه پرونده‌ای علیه 4 کشور به دادگاه لاهه توسط ایران

گفت‌وگوی السودانی و الجولانی در دوحه

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی