بازار آریا

آخرين مطالب

درخواست چین از آمریکا در بحبوحه جنگ تعرفه ای اقتصاد جهان

درخواست چین از آمریکا در بحبوحه جنگ تعرفه ای
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایرنا : هگست ادعا کرده است که چین با کنترل زیرساخت‌های کلیدی در منطقه کانال پاناما فعالیت‌های جاسوسی انجام داده است و امنیت، رفاه و حاکمیت پاناما و آمریکا را به خطر می‌اندازد.
چین از آمریکا خواست که از شایعه پراکنی، ایجاد مشکل و ارتباط دادن چین با موضوع کانال پاناما جهت توجیه کنترل خود بر این کانال, دست بردارد.
لین جیان سخنگوی وزارت خارجه چین در نشست خبری خود در پاسخ به پیت هگست وزیر دفاع آمریکا در سفر اخیرش به پاناما، این اظهارات را بیان کرد.
هگست ادعا کرده است که چین با کنترل زیرساخت‌های کلیدی در منطقه کانال پاناما فعالیت‌های جاسوسی انجام داده است و امنیت، رفاه و حاکمیت پاناما و آمریکا را به خطر می‌اندازد.
لین قاطعانه با اتهامات مخرب مقامات ارشد آمریکا علیه چین مخالفت کرد و گفت این اظهارات باعث بی اعتباری و تضعیف همکاری چین و پاناما شده است و بار دیگر آمریکا را به عنوان یک کشور قلدر نشان داده است.
خبر مرتبط

بازار آریا


هشدار جدی چین به شهروندانش درباره سفر به آمریکا دولت چین از شهروندان خود خواست تا قبل از سفر به ایالات متحده، به دقت فکر کنند. این اقدام در چارچوب گسترش دامنه واکنش پکن به افزایش قابل توجه تعرفه‌ها توسط دولت آمریکا صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه همه می‌دانند چه کسی می‌خواهد کانال پاناما را کنترل کند، گفت: آمریکا باید در آینه نگاه کند تا ببیند چه کسی حاکمیت، امنیت و منافع توسعه ای کشورهای دیگر را تهدید می‌کند.
او گفت: مصالحه و امتیاز هرگز تضمین کننده حاکمیت یا احترام نخواهد بود، بلکه تنها به گستاخی زورگویان دامن می‌زند.
پیت هگست روز چهارشنبه در یک کنفرانس امنیتی منطقه ای در پاناما یک روز پس از بازدید از کانال پاناما که توسط آمریکا ساخته شده است، گفت که واشنگتن به دنبال جنگ با چین نیست اما با تهدید پکن مقابله خواهد کرد.
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا ادعا کرده است به دلیل نفوذ بیش از حد چین بر این کانال، واشنگتن آن را تصرف خواهد کرد.
آمریکا همچنین ادعا کرده که کنترل و اداره کانال پاناما توسط یک شرکت هنگ کنگی تهدیدی برای امنیت ملی آمریکا و کل منطقه است.
آمریکا بیش از یک قرن قبل این کانال را احداث اما کنترل آن را در سال 1999 به پاناما واگذار کرد. اکنون ترامپ مدعیست این یک توافق بد برای ایالات متحده بوده است.
رئیس جمهوری آمریکا مدعیست که چین اداره این کانال را در اختیار دارد و سربازان چینی در آنجا حضور دارند؛ ادعایی که هگست نیز روز سه شنبه در دیدار از این کانال رد کرد.
سفارت چین در پاناما در بیانیه ای آورده است: چین هرگز در مدیریت و بهره برداری از کانال پاناما نقشی نداشته و در امور این کانال نیز دخالت نکرده است.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1290379/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تغییر وضعیت اقتصادی استان با اجرای پروژه های در دست اقدام

آغاز مراسم رژه روز ارتش با حضور پزشکیان

هوای تهران سالم است

خبر خوش برای دانش آموزان تهرانی/ مدارس جدید ساخته می شود

قیمت طلا امروز جمعه 29 فروردین 1404/ افزایش قیمت+ جدول

امضای توافقنامه همکاری دفاعی کره جنوبی با امارات متحده عربی

اسرائیل مانع سفر محمود عباس به سوریه شد

ترامپ‌های داخلی در حال دستبرد به سفره مردم

فاز اصلاحی قیمت دلار/ احتمال کاهش تا 78 هزار تومان

افشای راز ساخت شش فراری F90 فوق العاده کمیاب به سفارش شاهزاده برونئی/ تصاویر

پیام ریاض به ترامپ از تهران

دلندالتکریک نمونه موفق همکاری دولت و بخش خصوصی

تغییر قیمت خودرو در صورت توافق یا عدم توافق چقدر است؟

انهدام باند توزیع سلاح و مهمات جنگی از سوی اطلاعات سپاه

17 شهروند یمنی در حمله آمریکا شهید شدند

روایت زلنسکی از مذاکرات سازنده کی یف و واشنگتن در فرانسه

ادعای ترامپ درباره گزینه نظامی علیه ایران

عمان محل برگزاری مذاکرات دور دوم ایران و آمریکا را اعلام کرد

نخست وزیر عراق با الجولانی دیدار کرد

زمان سفر ترامپ به انگلیس مشخص شد

پیام سردار قاآنی به فرمانده کل ارتش

حماس: علی‌رغم پایبندی کامل به توافقات، با کارشکنی نتانیاهو مواجه شدیم

تشکر طارمی از مردم ایران با یک پیام اینستاگرامی

ابراهیم سپهری‌ زنگنه درگذشت

مشاغل سخت و زیان آور در ایران

در این شرایط اقتصادی با پولمان چه کنیم؟

گفت‌وگوی تلفنی لاوروف و روبیو

اظهارات سخنگوی سازمان ملل در َآستانه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا

سرپرست اداره کل بنیاد شهید اصفهان با خانواده جانباز شهید عرفان در کاشان دیدار کرد

بانک مرکزی اروپا نرخ بهره را 25 واحد کاهش داد

سردار نقدی: نباید از دشمن، هرچقدر هم بزرگ و مجهز باشد، ترسید

سرمربی جدید نساجی استعفا کرد

سفر وزیر دفاع عربستان به ایران در آستانه مذاکرات چه معنایی دارد؟

پیام تسلیت مدیر کل بنیاد استان سیستان و بلوچستان در پی درگذشت مادر شهیدان نارویی

روایت رئیس مجلس از مشکلات اقتصادی در کشور/مشکل پول نداشتن نیست، مشکل جایی است ما 100 میلیارد دلار در سال در حوزه انرژی هدر می‌دهیم

درخواست وزیر جهاد کشاورزی درباره همکاری‌های ایران و هند

معاون گروسی به تهران سفر می‌کند

حملات تازه جنگنده‌های آمریکا به یمن

لزوم متنوع‌سازی روش‌های تأمین مالی در صنعت پالایش

برگزاری دومین رویداد همبند نکسترا

ملانوری: نیازمند یک گفتمان عمومی در حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری هستیم

نشست با بانوان کارآفرین رزن برای شنیدن مطالبات و مشکلات

قالیباف: منابع انسانی مهم تر از منابع مادی است

آلودگی هوا سالانه 50 هزار ایرانی را می‌کشد

واکنش سازمان ملل به دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا

ادعای جدید ترامپ درباره ایران

سلطه شرکت‌های خصولتی بر اقتصاد/ به بخش خصوصی میدان نمی‌دهند

مینی بوسی در مشهد طعمه حریق شد

ارائه پرونده‌ای علیه 4 کشور به دادگاه لاهه توسط ایران

گفت‌وگوی السودانی و الجولانی در دوحه

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی