بازار آریا

آخرين مطالب

برگ برنده ترامپ در جنگ تجاری با چین رو شد اقتصاد جهان

برگ برنده ترامپ در جنگ تجاری با چین رو شد
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایسنا : دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا روز چهارشنبه تعرفه‌ها بر کالاهای چینی را به 125 درصد افزایش داد و این را پاسخ به اقدامات مشابهی که پکن اعمال کرده بود، دانست.
چین هنوز به این افزایش اخیر تعرفه‌ها واکنش نشان نداده، هرچند وزارت بازرگانی این کشور پیش‌تر قول داده بود که «تا آخر» با جنگ تجاری مقابله خواهد کرد.
وقتی از ترامپ پرسیده شد که آیا درباره اقدام احتمالی بعدی پکن و تشدید درگیری فراتر از جنگ تجاری نگران است، او گفت که شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین، «یکی از افراد بسیار باهوش دنیا» است و هرگز اجازه چنین چیزی را نخواهد داد.
رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه به لفاظی پرداخت و گفت: «ما بسیار قدرتمندیم. این کشور بسیار قدرتمند است. خیلی بیشتر از آنچه مردم تصور می‌کنند.»
ترامپ در دفتر بیضی کاخ سفید به خبرنگاران گفت: «ما سلاح‌هایی داریم که هیچ‌کس حتی نمی‌داند چه هستند، و این‌ها قدرتمندترین سلاح‌های جهان هستند. بسیار قدرتمندتر از هر کشور دیگری، اختلاف حتی قابل مقایسه نیست.»
ترامپ اضافه کرد «پس هیچ‌کس چنین کاری نمی‌کند» و دوباره تأکید کرد که شی «مرد بسیار باهوشی» است که «دقیقاً می‌داند چه کاری باید انجام دهد.»
رئیس‌جمهور آمریکا که پیش‌تر هم با استفاده از اصطلاحات علمی عجیب درباره سلاح‌های مخفی حرف زده بود، این بار توضیحی درباره نوع سلاح‌هایی که منظورش بود نداد.
در سال 2020، ترامپ از چیزی که آن را «موشک فوق‌العاده» نامید سخن گفت که می‌توانست «17 برابر سریع‌تر» از هر چیزی که دشمنان آمریکا در زرادخانه‌هایشان داشتند، پرواز کند.
او همچنین مدعی شد که پیشرفت‌های فناوری مافوق صوت روسیه ناشی از دزدیدن طرح‌های موشکی آمریکا در دوران ریاست‌جمهوری باراک اوباما بوده است؛ با وجود اینکه آمریکا هنوز هیچ سلاح مافوق صوت عملیاتی در اختیار ندارد.
به گزارش راشا تودی، مسکو و پکن در یک دهه گذشته در رقابت توسعه سلاح‌های مافوق صوت پیشتاز شده‌اند.
روسیه نخستین سامانه از این نوع یعنی موشک هواپرتاب «کینژال» را در سال 2017 به خدمت گرفت، در حالی که چین دو سال بعد سامانه مافوق صوت گلاید DF-ZF خود را رونمایی کرد. روسیه در جریان درگیری‌های اوکراین هم از موشک کینژال و هم از موشک مافوق صوت دریایی «زیرکن» استفاده کرده است.
در نوامبر گذشته، مسکو اولین آزمایش رزمی موشک بالستیک میان‌برد «اورشنیک» را انجام داد؛ موشکی که به کلاهک‌هایی با توان هدف‌گیری مستقل و سرعت‌های مافوق صوت مجهز است.
در ماه دسامبر، پس از چندین تأخیر و آزمایش ناموفق، واشنگتن مدعی شد که آزمایش پرتاب موفقیت‌آمیز سلاح مافوق صوت دوربرد خود را انجام داده است؛ سلاحی که از سال 2017 توسط شرکت لاکهید مارتین در حال توسعه است. آمریکا امیدوار است تا پایان سال مالی 2025، نخستین واحد را به نسخه زمین‌پرتاب این موشک مجهز کند.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1290366/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دلندالتکریک نمونه موفق همکاری دولت و بخش خصوصی

تغییر قیمت خودرو در صورت توافق یا عدم توافق چقدر است؟

انهدام باند توزیع سلاح و مهمات جنگی از سوی اطلاعات سپاه

17 شهروند یمنی در حمله آمریکا شهید شدند

روایت زلنسکی از مذاکرات سازنده کی یف و واشنگتن در فرانسه

ادعای ترامپ درباره گزینه نظامی علیه ایران

عمان محل برگزاری مذاکرات دور دوم ایران و آمریکا را اعلام کرد

نخست وزیر عراق با الجولانی دیدار کرد

زمان سفر ترامپ به انگلیس مشخص شد

پیام سردار قاآنی به فرمانده کل ارتش

حماس: علی‌رغم پایبندی کامل به توافقات، با کارشکنی نتانیاهو مواجه شدیم

تشکر طارمی از مردم ایران با یک پیام اینستاگرامی

ابراهیم سپهری‌ زنگنه درگذشت

مشاغل سخت و زیان آور در ایران

در این شرایط اقتصادی با پولمان چه کنیم؟

گفت‌وگوی تلفنی لاوروف و روبیو

اظهارات سخنگوی سازمان ملل در َآستانه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا

سرپرست اداره کل بنیاد شهید اصفهان با خانواده جانباز شهید عرفان در کاشان دیدار کرد

بانک مرکزی اروپا نرخ بهره را 25 واحد کاهش داد

سردار نقدی: نباید از دشمن، هرچقدر هم بزرگ و مجهز باشد، ترسید

سرمربی جدید نساجی استعفا کرد

سفر وزیر دفاع عربستان به ایران در آستانه مذاکرات چه معنایی دارد؟

پیام تسلیت مدیر کل بنیاد استان سیستان و بلوچستان در پی درگذشت مادر شهیدان نارویی

روایت رئیس مجلس از مشکلات اقتصادی در کشور/مشکل پول نداشتن نیست، مشکل جایی است ما 100 میلیارد دلار در سال در حوزه انرژی هدر می‌دهیم

درخواست وزیر جهاد کشاورزی درباره همکاری‌های ایران و هند

معاون گروسی به تهران سفر می‌کند

حملات تازه جنگنده‌های آمریکا به یمن

لزوم متنوع‌سازی روش‌های تأمین مالی در صنعت پالایش

برگزاری دومین رویداد همبند نکسترا

ملانوری: نیازمند یک گفتمان عمومی در حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری هستیم

نشست با بانوان کارآفرین رزن برای شنیدن مطالبات و مشکلات

قالیباف: منابع انسانی مهم تر از منابع مادی است

آلودگی هوا سالانه 50 هزار ایرانی را می‌کشد

واکنش سازمان ملل به دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا

ادعای جدید ترامپ درباره ایران

سلطه شرکت‌های خصولتی بر اقتصاد/ به بخش خصوصی میدان نمی‌دهند

مینی بوسی در مشهد طعمه حریق شد

ارائه پرونده‌ای علیه 4 کشور به دادگاه لاهه توسط ایران

گفت‌وگوی السودانی و الجولانی در دوحه

کن نیوز مدعی شد: ورود 2 هواپیمای جدید به ناوگان هوایی کشور

بُهت بازار خودرو از شوک رانا

عیادت مدیرکل بنیاد مازندران با سه خانواده شهید در نکا

خبر مهم ترامپ درباره توافق با چین و اتحادیه اروپا+ فیلم

نظر مردم عراق درباره سفر الجولانی به بغداد

جزئیات متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان؛ پرداخت وام کارگران بازنشسته 500 میلیون ریالی شد

تولیدات صنعت طیور سرکوب می‌شود

توافق با آمریکا چه چیزی برای ایران دارد؟

سردار آزمون پایتخت 7 رو دیده؟

گزاش عراقچی از دیدار خود با رئیس جمهور روسیه

نرخ سود بین‌بانکی افزایش یافت

© 2025 - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی
ویکی پدیاجستجو