بازار آریا

آخرين مطالب

وزیر کشور: نظارت باید با حمایت همراه باشد گزارش ویژه

وزیر کشور: نظارت باید با حمایت همراه باشد
  بزرگنمايي:

بازار آریا - وزیر کشور در نشست شورای‌عالی استان‌ها ضمن گلایه از عمر کوتاه مدیریت شهری تأکید کرد نظارت باید با حمایت همراه باشد و منجر به ثبات مدیریت شود.
اسکندر مؤمنی امروز چهارشنبه در جمع رییس و اعضای شورای‌عالی استان‌ها، ضمن تبریک سال 1404، گفت: شوراها و پارلمان‌های محلی، جایگاهی ویژه در قانون اساسی دارند و خدمات بزرگی در اداره امور محلی ارائه داده‌اند. دولت چهاردهم نیز نگاه ویژه‌ای به شوراها دارد و همواره بر وفاق، همراهی و همدلی بین نهادهای کشور تأکید دارد؛ چراکه رضایتمندی مردم، حاصل عملکرد همه این نهاد است.
مؤمنی با بیان اینکه قضاوت مردم درباره عملکرد نهادها یک‌پارچه است، ادامه داد: همه ما در یک کشتی نشسته‌ایم و اقدامات هر دستگاه بر تصویر کلی نظام اجرایی تأثیر می‌گذارد. همدلی فقط در انتصاب‌ها یا سیاست نیست؛ بلکه در همه حوزه‌ها باید جاری باشد. شوراهای محلی نیز نقش کلیدی در کارآمدی نظام اجرایی کشور دارند.
وی با اشاره به جلسه صبح امروز هیئت دولت، تصریح کرد: امروز اصلاحیه‌ای مرتبط با شهرداری‌ها و شوراها در هیئت دولت مطرح شد که پس از توضیح بنده، رئیس‌جمهور حمایت کردند و آن مصوبه تصویب شد. این نشان‌دهنده نگاه مثبت و حمایت‌گرایانه دولت از شوراهاست.
وزیر کشور با اشاره به نامگذاری امسال به نام «سرمایه‌گذاری برای تولید» گفت: هیچ دولتی نمی‌تواند به تنهایی بار تولید و اقتصاد را به دوش بکشد. ما نیازمند جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی هستیم و باید با حذف موانع و تسهیل امور، مسیر را برای کارآفرینان هموار کنیم.
وی افزود: شهرداری‌ها و شوراها باید طرح‌های مربوط به سرمایه‌گذاری را با اولویت و سرعت، بررسی و تصویب کنند. نمی‌توان اجازه داد شعار سال فقط در حد شعار باقی بماند. شاخص‌های سرمایه‌گذاری و اشتغال به‌عنوان معیارهای ارزیابی استانداران تعریف شده‌اند و شوراها نیز باید در این مسیر همراه باشند.
وزیر کشور تصریح کرد: در ارزیابی‌هایمان، استانداران موظفند ماهانه گزارش دهند اولاً چه واحدهای تولیدی راکدی با رفع موانع مجدداً راه‌اندازی شده، دوم چه پروژه‌های نیمه‌تمامی به اتمام رسیده‌اند و سوم چه میزان سرمایه‌گذاری‌ جدیدی انجام شده است. برای این سه شاخص عملکرد، وزن زیادی هم در ارزیابی عملکرد استانداران در نظر گرفته ایم.
مؤمنی نظارت را یکی از وظایف مهم شوراها برشمرد و ادامه داد: نظارت باید با حمایت همراه باشد. نظارت درست، می‌تواند ثبات مدیریتی ایجاد کند و مانع انحراف شود؛ اما اگر به درستی اجرا نشود، می‌تواند مانع تحقق برنامه‌ها شود.
وی گفت: میانگین عمر مدیران شهری در حال حاضر زیر دو سال است که این مسئله باید اصلاح شود. شوراها باید کمک کنند تا مدیر شهری بتواند حداقل در یک دوره 4 ساله برنامه‌های خود را اجرا کند و با افق بلندمدت پیش برود؛ نه این‌که نگران برکناری زودهنگام باشد.
وزیر کشور اضافه کرد: نگاه مدیریت شهری باید هم محلی و هم ملی باشد. نباید مصوباتی اتخاذ شود که باعث محدودیت تعامل با شهرهای اطراف شود. توسعه متوازن و همکاری منطقه‌ای باید مدنظر باشد.
وی با اشاره به تعدد پروژه‌های نیمه‌تمام بیان کرد: نباید اجازه دهیم منابع ارزشمند کشور صرف پروژه‌هایی شود که نیمه‌کاره رها می‌شوند. پروژه‌ها باید بر اساس میزان پیشرفت، میزان منابع موردنیاز و بازدهی، دسته‌بندی شوند و با اولویت به سرانجام
برسند.
مؤمنی تأکید کرد: هر پروژه‌ای که تعریف می‌شود باید از ابتدا تا انتها برنامه‌ریزی داشته باشد. نمی‌توان فقط با تکیه بر امید و بدون برنامه، پروژه‌ای را آغاز کرد و آن را نیمه‌تمام رها کرد. منابع کشور حاصل مالیات مردم است و نباید هدر رود.
وی در پایان گفت: دولت چهاردهم، شوراها را بازوی اجرایی خود می‌داند و معتقد است گفت‌وگوی بیشتر، همفکری و همدلی رمز موفقیت در مدیریت شهری است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1290172/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انهدام باند توزیع سلاح و مهمات جنگی از سوی اطلاعات سپاه

17 شهروند یمنی در حمله آمریکا شهید شدند

روایت زلنسکی از مذاکرات سازنده کی یف و واشنگتن در فرانسه

ادعای ترامپ درباره گزینه نظامی علیه ایران

عمان محل برگزاری مذاکرات دور دوم ایران و آمریکا را اعلام کرد

نخست وزیر عراق با الجولانی دیدار کرد

زمان سفر ترامپ به انگلیس مشخص شد

پیام سردار قاآنی به فرمانده کل ارتش

حماس: علی‌رغم پایبندی کامل به توافقات، با کارشکنی نتانیاهو مواجه شدیم

تشکر طارمی از مردم ایران با یک پیام اینستاگرامی

ابراهیم سپهری‌ زنگنه درگذشت

مشاغل سخت و زیان آور در ایران

در این شرایط اقتصادی با پولمان چه کنیم؟

گفت‌وگوی تلفنی لاوروف و روبیو

اظهارات سخنگوی سازمان ملل در َآستانه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا

سرپرست اداره کل بنیاد شهید اصفهان با خانواده جانباز شهید عرفان در کاشان دیدار کرد

بانک مرکزی اروپا نرخ بهره را 25 واحد کاهش داد

سردار نقدی: نباید از دشمن، هرچقدر هم بزرگ و مجهز باشد، ترسید

سرمربی جدید نساجی استعفا کرد

سفر وزیر دفاع عربستان به ایران در آستانه مذاکرات چه معنایی دارد؟

پیام تسلیت مدیر کل بنیاد استان سیستان و بلوچستان در پی درگذشت مادر شهیدان نارویی

روایت رئیس مجلس از مشکلات اقتصادی در کشور/مشکل پول نداشتن نیست، مشکل جایی است ما 100 میلیارد دلار در سال در حوزه انرژی هدر می‌دهیم

درخواست وزیر جهاد کشاورزی درباره همکاری‌های ایران و هند

معاون گروسی به تهران سفر می‌کند

حملات تازه جنگنده‌های آمریکا به یمن

لزوم متنوع‌سازی روش‌های تأمین مالی در صنعت پالایش

برگزاری دومین رویداد همبند نکسترا

ملانوری: نیازمند یک گفتمان عمومی در حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری هستیم

نشست با بانوان کارآفرین رزن برای شنیدن مطالبات و مشکلات

قالیباف: منابع انسانی مهم تر از منابع مادی است

آلودگی هوا سالانه 50 هزار ایرانی را می‌کشد

واکنش سازمان ملل به دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا

ادعای جدید ترامپ درباره ایران

سلطه شرکت‌های خصولتی بر اقتصاد/ به بخش خصوصی میدان نمی‌دهند

مینی بوسی در مشهد طعمه حریق شد

ارائه پرونده‌ای علیه 4 کشور به دادگاه لاهه توسط ایران

گفت‌وگوی السودانی و الجولانی در دوحه

کن نیوز مدعی شد: ورود 2 هواپیمای جدید به ناوگان هوایی کشور

بُهت بازار خودرو از شوک رانا

عیادت مدیرکل بنیاد مازندران با سه خانواده شهید در نکا

خبر مهم ترامپ درباره توافق با چین و اتحادیه اروپا+ فیلم

نظر مردم عراق درباره سفر الجولانی به بغداد

جزئیات متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان؛ پرداخت وام کارگران بازنشسته 500 میلیون ریالی شد

تولیدات صنعت طیور سرکوب می‌شود

توافق با آمریکا چه چیزی برای ایران دارد؟

سردار آزمون پایتخت 7 رو دیده؟

گزاش عراقچی از دیدار خود با رئیس جمهور روسیه

نرخ سود بین‌بانکی افزایش یافت

گزارش صداوسیما از ماجرای توزیع عادلانه یارانه انرژی

مادر شهیدان والامقام «پسندی» به فرزندان شهیدیش پیوست

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی