بازار آریا

آخرين مطالب

استاندار فارس مطرح کرد: توانمندی تعاونی‌ها برای ورود به سرمایه‌گذاری برای تولید اقتصاد ایران

استاندار فارس مطرح کرد: توانمندی تعاونی‌ها برای ورود به سرمایه‌گذاری برای تولید
  بزرگنمايي:

بازار آریا - استاندار فارس گفت: تعاونی‌ها با سرمایه‌گذاری برای تولید می‌توانند در بخش گسترده‌ای از اقتصاد کشور مشارکت جدی داشته باشند.
حسینعلی امیری امروز، 20 فروردین در دیدار با رئیس و اعضاء هیأت رئیسه اتاق تعاون ایران، گفت: اجرای سیاست‌های اصل 44 قانون اساسی؛ ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری(ره) به نوعی اصلاح برخی رویه‌های قانونی گذشته به منظور توسعه بخش‌های غیردولتی از طریق واگذاری فعالیت‌ها و بنگاه‌های دولتی به مردم است که متأسفانه تاکنون به اندازه کافی مورد توجه و اجرا قرار نگرفته است.
وی با بیان این‌که قطعنامه‌ها و تحریم‌های ظالمانه بر اقتصاد کشور آثار و تبعات بدی داشته است، یادآور شد: مردم در نارسایی‌های اقتصادی نیز همچون عرصه‌های دیگر در کنار نظام هستند که این موضوع لزوم افزایش مسئولیت پذیری مسئولین و تلاش در جهت رفع مشکلات اقتصادی جامعه را دوچندان می کند.
استاندار فارس با تصریح اینکه مجموعه مدیریتی فارس آماده هر گونه تلاش و راه گشایی در مسیر حل مشکلات و معضلات اقتصادی مردم شریف این استان است، گفت: در تعاونی‌ها بستر بسیار مناسبی برای اجرای بهتر عدالت در توزیع ثروت وجود دارد و در تعاونی‌هاست که امکان طراحی و تعریف سیستم و شبکه‌های مختلف برای جذب سرمایه‌های خرد و اندک و همچنین هدایت سرمایه‌های مردم از بازارهای کاذب به سمت توسعه فعالیت‌های سالم اقتصادی وجود دارد.
امیری با تأکید بر لزوم الگوبرداری از برنامه‌های عملیاتی تعاونی‌های موفق داخلی و خارجی یادآور شد: اصلاح ساختار سرمایه‌گذاری به سمت استفاده از ظرفیت تعاونی‌ها نیازمند فرهنگ‌سازی در سطوح مختلف جامعه است و بر همین اساس لازم است که فعالان حوزه فرهنگی و رسانه‌ها نقش فعال‌تری در زمینه کمک به توسعه کمی و کیفی تعاونی‌ها ایفا کنند.
نماینده عالی دولت چهاردهم در فارس، این استان را پهنه و کانون مستعد سرمایه‌گذاری در کشور دانست و تأکید کرد: وجب به وجب فارس فرصت و ثروت خدادای است و بر همین اساس از مدیران و فرمانداران شهرستان‌های استان خواسته‌ام در حوزه مأموریت خود بستر سیاسی، حقوقی و اجرایی برای توسعه تعاونی‌ها در بخش‌های مختلف را فراهم سازند.
امیری، جذب سرمایه‌های خرد و کلان با بهره‌گیری از ظرفیت مناسب تعاونی‌ها را از اولویت‌های مجموعه مدیریتی استان فارس برشمرد و گفت: بدون تردید افزایش کمی و کیفی تعاونی‌ها می‌تواند زمینه‌ساز توزیع عادلانه ثروت در جامعه باشد.
وی با اعلام آمادگی مجموعه مدیریت ارشد استان به منظور همکاری همه جانبه با اتاق تعاون کشور در تحقق اهداف تعاونی‌های فعال فارس تأکید کرد: باید برای بخش تعاونی‌های استان برنامه مدون کمیت‌پذیر و قابل سنجش تهیه و تدوین شود تا سرمایه‌گذاری‌ها در معرض تهدید و تخریب قرار نگیرد.
رئیس شورای برنامه‌ریزی و توسعه فارس همچنین از آمادگی کامل و همکاری و همراهی مدیران این استان در مسیر تحقق شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید» توسط بخش‌های خصوصی و تعاونی خبر داد و گفت: اقلیم فارس به معنای اقلیم کل ایران است و آمادگی خود را برای اجرای آزمایشی طرح آزمایشی و الگوی رشد تعاونی های کشور اعلام می کنیم.
به گزارش روابط عمومی استانداری فارس، امیری بیان کرد: توسعه کمی و کیفی تعاونی‌ها باید دانش‌بنیان و مسئله‌محور باشد و فعالیت در هر بخش نیز از مسیر برنامه‌ریزی و اجرای مدل‌های توسعه‌ای به‌روز و عملیاتی دنبال شود.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1289865/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گفت‌وگوی تلفنی لاوروف و روبیو

اظهارات سخنگوی سازمان ملل در َآستانه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا

سرپرست اداره کل بنیاد شهید اصفهان با خانواده جانباز شهید عرفان در کاشان دیدار کرد

بانک مرکزی اروپا نرخ بهره را 25 واحد کاهش داد

سردار نقدی: نباید از دشمن، هرچقدر هم بزرگ و مجهز باشد، ترسید

سرمربی جدید نساجی استعفا کرد

سفر وزیر دفاع عربستان به ایران در آستانه مذاکرات چه معنایی دارد؟

پیام تسلیت مدیر کل بنیاد استان سیستان و بلوچستان در پی درگذشت مادر شهیدان نارویی

روایت رئیس مجلس از مشکلات اقتصادی در کشور/مشکل پول نداشتن نیست، مشکل جایی است ما 100 میلیارد دلار در سال در حوزه انرژی هدر می‌دهیم

درخواست وزیر جهاد کشاورزی درباره همکاری‌های ایران و هند

معاون گروسی به تهران سفر می‌کند

حملات تازه جنگنده‌های آمریکا به یمن

لزوم متنوع‌سازی روش‌های تأمین مالی در صنعت پالایش

برگزاری دومین رویداد همبند نکسترا

ملانوری: نیازمند یک گفتمان عمومی در حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری هستیم

نشست با بانوان کارآفرین رزن برای شنیدن مطالبات و مشکلات

قالیباف: منابع انسانی مهم تر از منابع مادی است

آلودگی هوا سالانه 50 هزار ایرانی را می‌کشد

واکنش سازمان ملل به دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا

ادعای جدید ترامپ درباره ایران

سلطه شرکت‌های خصولتی بر اقتصاد/ به بخش خصوصی میدان نمی‌دهند

مینی بوسی در مشهد طعمه حریق شد

ارائه پرونده‌ای علیه 4 کشور به دادگاه لاهه توسط ایران

گفت‌وگوی السودانی و الجولانی در دوحه

کن نیوز مدعی شد: ورود 2 هواپیمای جدید به ناوگان هوایی کشور

بُهت بازار خودرو از شوک رانا

عیادت مدیرکل بنیاد مازندران با سه خانواده شهید در نکا

خبر مهم ترامپ درباره توافق با چین و اتحادیه اروپا+ فیلم

نظر مردم عراق درباره سفر الجولانی به بغداد

جزئیات متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان؛ پرداخت وام کارگران بازنشسته 500 میلیون ریالی شد

تولیدات صنعت طیور سرکوب می‌شود

توافق با آمریکا چه چیزی برای ایران دارد؟

سردار آزمون پایتخت 7 رو دیده؟

گزاش عراقچی از دیدار خود با رئیس جمهور روسیه

نرخ سود بین‌بانکی افزایش یافت

گزارش صداوسیما از ماجرای توزیع عادلانه یارانه انرژی

مادر شهیدان والامقام «پسندی» به فرزندان شهیدیش پیوست

زلنسکی: چین برای روسیه گلوله توپ و باروت تامین می‌کند

توئیت وزیر دفاع عربستان در پی دیدار با رهبر انقلاب

این شهر محل دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا شد/ بیانیه مهم وزارت خارجه عمان

اعلام زمان پایان دور دوم عملیات حج عمره

درآمد معادن؛ صرف هزینه جاری یا سرمایه‌گذاری برای آینده؟

ابلاغ پیام مکتوب رهبر انقلاب به پوتین

بازیکن آبی‌ها دیدار با هوادار را از دست داد

تحریم تازه آمریکا علیه یمن

زمان برگزاری حراج جدید شمش طلا

خبر جدید برای وراث سهام عدالت/ تکلیف انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث روشن شد؟

حذف یارانه نقدی 18 میلیون نفر قطعی شد

کارگر چقدر باید حق بیمه بدهد؟ کارفرما چقدر؟

رئیس جمهور: مردم باید احساس کنند که نظام سلامت کشور به فکر حل مشکلات آنهاست

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی