مسجدی که نبض اقتصاد و زندگی مردم را در دست گرفته است
مقالات اقتصادی
بزرگنمايي:
بازار آریا - - بازارچهای کوچک، اما پررونق در حاشیه مسجد صدیقه طاهره (س) بیرجند این روزها محلی شده برای رفتوآمد خانوادهها، بانوان، نوجوانان و کارآفرینانی که آمدهاند تا هم کالا بخرند و هم آینده بسازند. این بازارچه که با مشارکت فعالان فرهنگی مسجد راهاندازی شده، مجموعهای از کارگاهها و غرفههایی است که محصولات ارگانیک، خوراکیهای سنتی، صنایعدستی، لوازمالتحریر و دیگر تولیدات محلی را به مردم عرضه میکند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
گوشهای از بازارچه، کارگاه خیاطی و در گوشهای دیگر، کارگاه توبافی فعال است. کارآفرینان نهتنها محصولاتشان را میفروشند، بلکه با دل و جان دانش و تجربهشان را به کارآموزان انتقال میدهند.
یکی از غرفهداران میگوید: «بخشی از فضای فروشگاه جزو مسجد است و ما توانستهایم تولیدات خود را در آن به فروش بگذاریم. قیمتها و کیفیت محصولات هم نسبت به بازار سطح شهر مناسبتر است.»
در طبقه فوقانی مسجد حضرت فاطمه معصومه (س) در بیرجند نیز بانوان مشغول قالیبافی هستند؛ بانوانی که از میان نمازگزاران شناسایی شدند و امروز با علاقه و مهارت در کارگاهی که در دل مسجد راهاندازی شده، به اقتصاد خانوادههای خود کمک میکنند.
اجرای فعالیت های اقتصادی و جهادی در 370 مسجد در خراسان جنوبی
حجتالاسلام محقی، مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد خراسان جنوبی گفت: مسجد امروز، نهفقط خانهای برای راز و نیاز، بلکه سنگری برای تولید، معیشت و پیشرفت است؛ جایی که ایمان با کار در هم آمیخته و زندگی را روشنتر کرده است.
وی افزود: در حال حاضر، بیش از 370 مسجد در استان خراسان جنوبی بستری برای فعالیتهای جهادی، اقتصادی و اجتماعی فراهم کردهاند.
حجتالاسلام محقی گفت: هدف ما این است که مسجد صرفاً محل عبادت نباشد، بلکه در دل آن تمام رخدادهای اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی شکل بگیرد.



-
سه شنبه ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۷:۴۹
-
۳۵ بازديد
-

-
بازار آریا
لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1289563/