بازار آریا

آخرين مطالب

انتقاد تند آلمان از مجارستان به سبب خروج از دیوان بین‌المللی کیفری اقتصاد جهان

انتقاد تند آلمان از مجارستان به سبب خروج از دیوان بین‌المللی کیفری
  بزرگنمايي:

بازار آریا - تسنیم : وزیر خارجه آلمان از تصمیم مجارستان برای خروج از دیوان بین المللی کیفری لاهه و امتناع این کشور از اجرای حکم این دادگاه علیه نخست وزیر رژیم صهیونیستی انتقاد کرد.
آنالنا بائربوک، وزیر امور خارجه آلمان از امتناع ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان در اجرای حکم بازداشت بین المللی علیه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی انتقاد کرد.
روزنامه دی ولت گزارش داد، این مقام آلمانی در حاشیه نشست وزرای خارجه ناتو در بروکسل گفت: «این روز بدی برای حقوق کیفری بین‌المللی است».
بائربوک همچنین گفت: قوانین اروپا برای همه اعضای اتحادیه اروپا اعمال خواهد شد. او بارها و بارها این را روشن کرده است: در اروپا، هیچ کس بالاتر از قانون نیست و این در همه زمینه های قانون صدق می کند.
گرگلی گولیاس از وزرای کابینه مجارستان در جریان سفر روز پنجشنبه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی به این کشور اعلام کرد که این کشور از دادگاه کیفری بین المللی خارج می شود. گولیاس گفت: دولت روند خروج را از روز پنجشنبه مطابق با قانون اساسی و چارچوب حقوقی بین‌المللی آغاز خواهد کرد.
دولت مجارستان به نخست وزیری ویکتور اوربان در ماه نوامبر پس از صدور حکم بازداشت توسط دادگاه کیفری بین المللی علیه نخست وزیر رژیم صهیونیستی که وی را به جنایت علیه بشریت متهم کرده بود، از نتانیاهو برای سفر به این کشور دعوت کرد. اوربان این حکم بازداشت را ظالمانه و بدبینانه توصیف کرد.
خبر مرتبط

بازار آریا


مکرون: سرمایه‌گذاری شرکت های اروپایی در آمریکا متوقف شود رئیس جمهور فرانسه تاکید کرد: مهم است که سرمایه‌گذاری‌های آتی، سرمایه‌گذاری‌هایی که در چند هفته گذشته اعلام شده‌اند، برای مدتی متوقف شوند تا زمانی که مسائل را با آمریکا روشن کنیم.
اوربان در بیانیه مطبوعاتی مشترک با نتانیاهو گفت: «این دادگاه به ابزاری برای سیاست تبدیل شده است. نگرش حزبی آن دقیقاً در تصمیماتش در مورد اسرائیل نشان داده شد. وی افزود که مجارستان در این امر شرکت نخواهد کرد.
کشورهای عضو دادگاه لاهه موظفند مظنونانی را که حکم بازداشت علیه آنها صادر شده است، در صورت ورود به قلمرو خود دستگیر کنند. با این حال این دادگاه هیچ ابزاری برای اجرای این امر ندارد و اجرای حکم آن بستگی به همکاری کشورهای عضو آن دارد.
مجارستان در سال 2001 اساسنامه رم ICC را تصویب کرد. با این حال، دولت مجارستان به دلیل نگرانی های قانون اساسی هرگز رسماً اجرایی شدن تصمیم در مورد این اساسنامه را اعلام نکرد، بنابراین خود را ملزم به تصمیمات این دادگاه نمی داند.
اوربان صدور حکم بازداشت نتانیاهو را به شدت محکوم کرده است.
گیدئون سار، وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی نیز از تصمیم اوربان برای خروج از دادگاه بین المللی کیفری تشکر کرد. وی در پلتفرم X مدعی شد: این دیوان اقتدار اخلاقی خود را از دست داده و اصول حقوق بین الملل را زیر پا گذاشته است.
دادگاه بین المللی کیفری لاهه روز پنجشنبه با اخطاری درباره این روند اظهار نظر کرد. فادی العبدالله، سخنگوی دیوان بین‌المللی کیفری به خبرنگاران گفت: « این دادگاه یادآوری می‌کند که مجارستان همچنان موظف به همکاری با دیوان بین‌المللی کیفری است».
خبر مرتبط

بازار آریا


مارک روته: جنگ اوکراین مناقشه‌ای جهانی است دبیرکل ناتو گفت که جنگ اوکراین ماهیتی منطقه‌ای ندارد، بلکه جهانی است و برخی کشورها آن طور که گفته شده، «به دقت نظاره‌گر» هستند تا ببینند چه کسی پیروز خواهد شد؛ روسیه یا غرب.
سفر نتانیاهو و این خروج اعلام شده مجارستان با انتقاد شدید مقامات حزب سوسیال دموکرات آلمان نیز مواجه شد. رولف موتسنیچ، رهبر سابق گروه پارلمانی حزب سوسیال دموکرات به اشپیگل گفت: بدیهی است که خروج مجارستان از دیوان کیفری بین المللی از مدت ها قبل برنامه ریزی شده بود. بدیهی است که این دو رهبر در مجارستان و رژِیم صهیونیستی به نیروهایی پیوسته اند که به طور سیستماتیک در تلاش برای تضعیف حاکمیت قانون و قوانین دموکراتیک در کشورهای خود هستند.
جنبش مقاومت اسلامی حماس هم در بیانیه‌ای رسمی، اقدام دولت مجارستان در خروج از دیوان کیفری بین‌المللی را محکوم کرد و آن را اقدامی در جهت حمایت از نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، در برابر عدالت بین‌المللی دانست.
آنیتا هیپر، سخنگوی ارشد کمیسیون اروپا هم در نشست خبری روزانه این نهاد در بروکسل، در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره سفر نخست وزیر رژیم صهیونیستی به بوداپست و سرپیچی دولت مجارستان از اجرای حکم بازداشت دیوان کیفری بین‌المللی گفت: موضع ما در قبال دیوان کیفری بین‌المللی کاملاً روشن است. اتحادیه اروپا از دیوان کیفری بین‌المللی و اصول مندرج در اساسنامه رم حمایت می‌کند. ما همچنین به استقلال و بی‌طرفی این نهاد احترام می‌گذاریم و قویاً متعهد به عدالت کیفری بین‌المللی و مبارزه با مصونیت از مجازات هستیم.
بر اساس اساسنامه رم، کشورهایی که عضو دیوان کیفری هستند موظف به اجرای حکم‌های بازداشت صادرشده از سوی آن بوده و هرگونه تخطی از این وظایف می‌تواند به رسیدگی حقوقی در چارچوب نظارتی دیوان منجر شود.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1287175/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

معاون پزشکیان درگذشت بنیانگذار سازمان انرژی اتمی را تسلیت گفت

بازارها در مسیر نوسان؛ برنده و بازنده هفته چه کسانی بودند؟

چین چگونه به جنگ تعرفه‌ای آمریکا می‌رود؟

دیدار فرستاده ویژه ترامپ با پوتین

رایزنی رئیس اقلیم کردستان و مارکو روبیو درباره صادرات نفت

خبر مهم وزیر کشاورزی درباره قیمت شیر و گوشت

ماجرای تعرفه‌های ترامپ چه بود؟

واکنش‌های ائمه جمعه استان البرز نسبت به مذاکره با آمریکا

استاندار ایلام به منظور توسعه روابط با استان بابل عازم عراق شد

بررسی مسائل فعالان اقتصادی هرمزگان در آستانه سفر رئیس جمهور

پیش بینی قیمت دلار 23 فروردین 1404؛ سرنوشت دلار به مذاکره گره خورد

بازدید سفیر عربستان از کلاس‌های آموزشی حجاج

یخچال‌های پرفروش ال‌جی با چه قیمتی فروخته می‌شوند؟

اردوغان: اسرائیل یک دولت تروریست است

تحقق شعار سال با رویکرد رفتار تهاجمی اقتصادی/نباید سرمایه مردم به سمت طلا و ارز هدایت شود

دیپلماسی مرزی تسهیل در تردد زوار و اقتصاد مرز مورد تاکید است

منشأ وضعیت نابسامان اقتصادی کشور صرفاً تحریم ها نیست

اکبر اعتماد درگذشت

نگرانی کارشناسان از تصمیم جدید ترامپ

رایزنی تخت‌روانچی با معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا

حمله موشکی و پهپادی یمن به ناو آمریکا در دریای سرخ

دلار به‌عنوان ارز ذخیره جهانی؛ امتیاز یا وبال گردن؟

تعرفه‌های «غیرمنطقی» ترامپ و پاسخ تند کانادا

جنگ تجاری آمریکا با جهان و فرصت بی‌نظیر برای ایران

برقراری شفافیت مالیاتی در کشور با اجرای حسابرسی سیستمی مالیات

پکن: چین و اتحادیه اروپا باید با تعرفه‌های زورگویانه آمریکا مخالفت کنند

فارس ادعا کرد: مذاکره غیرمستقیم ایران و آمریکا از طریق تبادل متن مکتوب انجام خواهد شد

مهراب قاسم‌خانی همکاری با تلویزیون را رد کرد

هیات حماس به قاهره می‌رود

پیش بینی قیمت خودرو در هفته چهارم فروردین 1404

اقتصاد انگلیس زیر تیغ سیاست‌های ترامپ

افزایش بیش از 2 بار دستمزد در همه کشور‌ها اجرا می‌شود

علم الهدی: حالا آقایان می‌گویند با آمریکا مذاکره کنیم بلکه سرعت‌گیری شود در مقابل آنان/ تجربه داریم، غیرمستقیمش بد است، مستقیمش بدتر از غیرمستقیم.

ادعای رسانه آمریکایی درباره مذاکرات غیرمستقیم تهران و واشنگتن در عمان

اتحادیه اروپا 9 ایرانی را تحریم می‌کند

کاظم صدیقی: ایران از ابتدا ابتکار عمل را در دست گرفت/ ما عمان را جایگزین امارات کردیم

اطاعت از رهبری، چه در شرایط موافقت و چه مخالفت، برای موفقیت ضروری است

جمهوری اسلامی پای مبانی و ارزش های خود ایستاده و کوتاه نخواهد آمد

واکنش ائمه جمعه استان تهران به مذاکره با آمریکا در عمان

استاندار قزوین به‌منظور همکاری‌های اقتصادی به عراق سفر کرد

تحریم‌ها نتوانسته‌اند اراده و مقاومت ملت ایران را در هم بشکنند

لیبی نمایی افراطی

تولید راه‌حل مشکلات اقتصادی کشور است

دریادار ایرانی: دشمنان به چشم ابر قدرت به نیروهای مسلح ایران می‌نگرند

یک فعال کارگری: حق مسکن 900 هزار تومانی کارگران هزینه اسباب‌کشی هم نمی‌شود!

کشورهای اتحادیه اروپا 23 میلیارد یورو به اوکراین کمک کردند

تاکید آیت الله دژکام بر لزوم اطاعت از رهبری در هر شرایطی

تقویت همکاری‌های مرزی و اقتصادی مشترک ایران و افغانستان

امسال پیش‌فروش بلیت اتوبوس‌های ویژه اربعین از 1 ماه قبل فعال می‌شود

شرط دستیابی به توافق در مذاکرات با آمریکا به روایت تخت‌روانچی

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی