بازار آریا

آخرين مطالب

قیمت نفت تثبیت شد اقتصاد ایران

قیمت نفت تثبیت شد
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ابهام‌ها پیش روی تهدیدهای رئیس‌جمهوری آمریکا درباره اعمال تعرفه بر خریداران نفت روسیه و احتمال اقدام نظامی علیه ایران، قیمت نفت را ثابت نگه داشت.

به گزارش خبرگزاری رویترز، انتظار و موضع محتاطانه سرمایه‌گذاران در بازار نفت پس از تهدید دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، مبنی بر اعمال تعرفه‌های ثانویه بر خریداران نفت روسیه و هشدار به ایران درباره اقدام نظامی احتمالی در صورت نبود توافق بر سر برنامه هسته‌ای خود، قیمت نفت در معامله‌های .دوشنبه (11 فروردین 1404) ثابت ماند.
قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال برای تحویل در ماه ژوئن تا ساعت 11 و 25 دقیقه روز دوشنبه به وقت گرینویچ با 11 سنت یا 0.15 درصد افزایش به 72 دلار و 87 سنت به ازای هر بشکه رسید. قیمت نفت خام برنت برای ماه مه که با قیمت 74 دلار و 6 سنت برای هر بشکه معامله می‌شود اواخر روز دوشنبه منقضی می‌شود.
در همین حال، نفت خام شاخص دابلیوتی‌آی آمریکا با 8 سنت یا 0.12 درصد افزایش به 69 دلار و 44 سنت به ازای هر بشکه داد و ستد شد.
قیمت نفت در ساعات اولیه معامله‌های امروز پیش از بهبود و تثبیت در سطوح کنونی کاهش یافته بود.
جیووانی استانوو، تحلیلگر مؤسسه یوبی‌اس (UBS) در این باره گفت: تهدیدهای ترامپ درباره تعرفه‌های ثانویه روی نفت روسیه و ایران از عواملی است که فعالان بازار نفت دنبال می‌کنند، در حالی که رئیس‌جمهوری آمریکا اعلام کرده است که اکنون قصد ندارد آنها را معرفی کند، اما خطر افزایش ریسک‌های عرضه در این مسیر احساس می‌شود.
ترامپ روز یکشنبه (دهم فروردین 1404) گفت: از ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه، عصبانی است و اگر احساس کند مسکو مانع تلاش‌ها برای صلح روسیه و اوکراین می‌شود، بر خریداران نفت روسیه تعرفه‌های ثانویه 25 تا 50 درصدی اعمال می‌کند.
چین و هند خریداران عمده نفت خام روسیه هستند و موافقت آنها برای اینکه هر بسته تحریمی ثانویه به صادرات دومین صادرکننده بزرگ نفت جهان آسیب جدی وارد کند، بسیار مهم است.
ترامپ همچنین روز یکشنبه ایران را به اقدام نظامی احتمالی و تعرفه‌های ثانویه درصورت نبود توافق تهران و واشینگتن بر سر برنامه هسته‌ای تهدید کرد.
برخی تحلیلگران بر این باورند که ترامپ ممکن است به تهدیدهای خود عمل نکند، دیدگاهی که سقف قیمت نفت را محدود می‌کند.
تونی سیکامور، تحلیلگر مؤسسه آی‌جی در این باره گفت: بازار احساس می‌کند ترامپ این کار را انجام نمی‌دهد، تصویب تعرفه‌های ثانویه علیه نفت روسیه و ایران گام دیگری به‌سوی جنگ تجاری خواهد بود که بر رشد جهانی و تقاضا برای نفت خام تأثیر می‌گذارد.
روز دوشنبه، چند بازرگان چینی از تهدید اخیر ناراضی بودند.
سه منبع به رویترز گفتند: تضعیف دائمی ترامپ به این معناست که آنها گفته‌هایش را نادیده می‌گیرند.
یوکی تاکاشیما، اقتصاددان در مؤسسه نومارا سکوریتیز (Nomura Securities) در این باره گفت: ما انتظار داریم که دابلیوتی‌آی اکنون در محدوده 65 تا 75 دلار باقی بماند زیرا بازار تأثیر تعرفه‌های ترامپ بر عرضه نفت و اقتصاد جهانی و وضع عرضه ایالات‌متحده و اعضای اوپک‌پلاس (ائتلاف تولیدکنندگان عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت(اوپک) و متحدانش) را ارزیابی می‌کند.
دو منبع مطلع به رویترز گفتند: مذاکرات برای از سرگیری صادرات نفت اقلیم کردستان عراق با خط لوله کرکوک - جیهان به‌دلیل نبود شفافیت در پرداخت‌ها و قراردادها با مشکل روبه‌رو شده است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1286075/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ناترازی، واژه‌ای که در دولت پزشکیان خلق شد! / ماجرا تا کجا ادامه دارد؟

رونمایی از اولین اقدام اقتصادی دولت در سال 1404

پسر سیروس مقدم، خواستگار دختر نقی معمولی شد

رتبه‌بندی پرجمعیت‌ترین کشورهای جهان از سال 2025 تا 2100

تولید هیوندای آیونیک 9 آغاز شد؛ شاسی‌بلند پرچمدار و برقی کره‌ای‌ها

کوییک GX L؛ مشخصات، آپشن‌ ها و تفاوت با دیگر نسخه‌ ها

چرا آب در آستارا قطع شد؟

واریز مرحله دوم طرح کالابرگ از 13 فروردین/ روش استعلام مانده اعتبار اعلام شد

جانباز 70درصد «قهرمان چاکتن» از مازندران به همرزمان شهیدش پیوست

پیگیری وضعیت آب اصفهان/ پزشکیان با 3 وزیر گفت‌وگو کرد

در پی یک رزمایش نظامی؛ آمریکا به چین هشدار داد!

مسیر پرپیچ‌وخم توسعه و رکود اقتصاد ایران/ مروری بر طلوع و غروب صنعت در 118 سال

ضرورت بهره‌گیری حداکثری از پروازهای همدان

بیت کوین صعودی شد

رژیم صهیونی،تنها نیروی نیابتی در منطقه است

برخورد قاطع پلیس با این خودروها در روز طبیعت

اعتبار کالابرگ به حساب این گروه‌ها واریز شد

اختلاس مارین لوپن

آغاز عملیات اجرایی راه آهن رشت-آستارا طی 2 ماه آینده

چهره ماندگار ریاضیات درگذشت

مروری بر مجموعه اینفوگرافی‌های منتشر شده در ایام نوروز

وزرای خارجه چین و روسیه رایزنی کردند

برج میلاد و میادین تره‌بار تعطیل شدند؟

خداحافظی با هنیه

واکنش عراقچی به اظهارات ضدایرانی ترامپ

آغاز مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی از فردا

بقایی: آمریکا شریک در جنایات و قانون‌شکنی‌های اسرائیل است

انتظار برای خرید خانه به بالای 580 سال رسید!

اسناد تخلفات اوکراین به آمریکا ارائه شد

واکنش جهاد اسلامی به تجاوز اسرائیل در بیروت+ متن بیانیه

پیشنهاد حذف مالیات بر ارزش افزوده از غذا و دارو

توضیح پوتین درباره میهمان ویژه روسیه

ساگینتایف روز جمهوری اسلامی به پزشکیان تبریک گفت

طلا رکورد زد+ پیش‌بینی قیمت و راهنمای خرید در شرایط بحران

بیش از هزار میلیارد تومان انواع کالای قاچاق در 24 ساعت گذشته کشف شد

واکنش وزیر راه به حادثه اتوبوس کرمان/ با متخلفان برخورد شود

واکنش جبهه پایداری به یک بیانیه

افتتاح خط مترو در پاکدشت/ صادق: به شرط تامین منابع پیگیری می‌شود

نقش حیاتی تعاونی‌ها در توسعه اقتصادی کشور

مرگ 4 سرباز آمریکایی در لیتوانی تایید شد

آماری از پروژه‌های عمرانی ناتمام در کشور

امام جمعه اسبق آستانه درگذشت

توصیه‌های اورژانس به مردم در روز طبیعت

مرغ گران شد

کشف بیش از هزار میلیارد تومان انواع کالای قاچاق در 24 ساعت گذشته

رئیس کمیسیون اقتصادی اوراسیا بر گسترش روابط با ایران تاکید کرد

توزیع محموله گوشت گرم وارداتی آغاز شد

ثبت تردد 211 هزار مسافر از پایانه‌های مرزی

سفر قریب‌الوقوع گروسی به ایران

محبوب‌ترین خودروی عراقی‌ها

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی