بازار آریا

آخرين مطالب

سه سناتور آمریکایی خواستار تحقیق درباره حادثه پیام رسان سیگنال شدند گزارش ویژه

سه سناتور آمریکایی خواستار تحقیق درباره حادثه پیام رسان سیگنال شدند
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایرنا : رهبران کمیته خدمات مسلح مجلس سنای آمریکا خواستار تحقیق در مورد رسوایی امنیتی مقامات امنیت ملی این کشور و افشای جزئیات حمله به یمن در پیام‌رسان سیگنال شدند.
شبکه خبری سی ان ان وابسته به دموکرات ها و از مخالفان دونالد ترامپ رئیس جمهوری جمهوریخواه این کشور روز پنجشنبه به وقت محلی گزارش داد: راجر ویکر، رئیس کمیته نیروهای مسلح سنا و یک جمهوری‌خواه از می‌سی‌سی‌پی و جک رید دموکرات در نامه‌ای به سرپرست بازرس کل وزارت دفاع آمریکا، خواستار بررسی و ارزیابی حادثه پیام رسان سیگنال شدند.
این دو مقام به استیون استبینز بازرس کل موقت نوشتند: «اگر این گزارش درست باشد، در مورد استفاده از شبکه‌های عمومی برای بحث درباره اطلاعات حساس و محرمانه و همچنین به اشتراک‌گذاری این اطلاعات با کسانی که مجوز لازم را ندارند و نیاز به دانستن ندارند، سؤالاتی بوجود می آید».
خبر مرتبط

بازار آریا


اطلاعات منتشره در سیگنال شامل طرح‌های جنگی درباره یمن نبود مشاور امنیت ملی کاخ سفید جزئیات جدید از یک گفتگوی گروهی سیگنال درباره حملات به یمن را کم اهمیت دانست و گفت که جزئیات، شامل "طرح های جنگی" نبوده است.
ویکر از گفتن اینکه کمیته وی در حال انجام تحقیقات کامل در مورد جنجال سیگنال است، خودداری کرد و گفت: "ما در حال انجام فرآیندهای حقیقت یابی و نظارتی در مورد آن هستیم."
پیت هگزث وزیر دفاع آمریکا اعلام کرده است: نشریه آتلانتیک که پیام‌های گروه سیگنال را منتشر کرده، عبارت «برنامه‌های جنگی» را به «برنامه‌های تهاجمی» تغییر داده است.
وزیر دفاع ترامپ افزود: هیچ واحد، مکان، مسیر پروازی، منبع یا روشی از طریق برنامه سیگنال افشا نشده است. ترامپ ما را موظف به بازگرداندن بازدارندگی و بازسازی ارتش کرده است
رئیس پنتاگون اضافه کرد: ما شاهدیم که در حملات خود به حوثی‌هایی (انصارالله) که تلاش می‌کنند آزادی ناوبری را هدف قرار دهند، بازدارندگی را بازگردانده‌ایم. کارزار ما علیه حوثی‌ها در یمن بسیار مؤثر بود.
او ادامه داد: دولت بایدن اجازه داده است که حملات بدون هیچ پیامدی علیه نیروهای ما و کشتی‌های ما صورت گیرد.
خبر مرتبط

بازار آریا


آتلانتیک پیام‌های تازه ای از چت گروهی کابینه ترامپ را منتشر کرد مجله آتلانتیک پیام‌های تازه‌ای را از گروه گفتگوی سیگنال، از جمله از مقامات ارشد آمریکایی در مورد جزئیات عملیاتی طرح‌های بمباران یمن منتشر کرد.
وزیر دفاع آمریکا تصریح کرد: ما هیچگونه اطلاعات محرمانه‌ای را در گفتگوی برنامه سیگنال به اشتراک نگذاشتیم. ما هیچ برنامه‌ای برای جنگ را به اشتراک نگذاشته‌ایم و نشریه آتلانتیک عبارت برنامه‌های جنگی را به برنامه‌های تهاجمی تغییر داده است.
جفری گلدبرگ روزنامه‌ نگار کهنه کار آمریکایی و سردبیر نشریه آتلانتیک روز دوشنبه به وقت محلی برابر با 24 مارس 2025 و 4 فروردین ماه 1404 اعلام کرد که شورای امنیت ملی دولت دونالد ترامپ به‌اشتباه او را به یک گروه گفت‌وگوهای محرمانه در پیام رسان «سیگنال» اضافه کرده و اطلاعاتی را درباره حملات هوایی به مواضع «حوثی‌ها» (انصارالله) در یمن با او به اشتراک گذاشته و از گفتگوهای مقامات ارشد آمریکایی درباره حملات علیه یمن مطلع شده است.
یک روز پس از رسوایی امنیتی دولت آمریکا و افشای جزئیات حمله‌اش به یمن در پیام رسان سیگنال با افزوده شدن سردبیر نشریه آتلانتیک به این گروه که مقامات امنیتی دولت ترامپ حضور داشته اند، کمیته اطلاعات مجلس سنا مقامات اطلاعاتی را بازخواست کرد.
مقامات حاضر در این گروه درباره ضرورت اجرای حملات به یمن و توجیهات دولت ترامپ برای آن بحث کرده‌اند. گلدبرگ که مکالمه را از طریق اپلیکیشن سیگنال دنبال می‌کرد، نوشت: «از اینکه هیچ کس در گروه متوجه حضور من نشد، متحیر شده‌ام.»
سردبیر نشریه آتلانتیک ادامه داد که داوطلبانه از انتشار برخی از اطلاعات مندرج در نامه طولانی هگست خودداری کرده و گفته است که محتوای آن «ممکن است توسط دشمنان ایالات متحده برای آسیب رساندن به نیروهای آمریکایی و پرسنل اطلاعاتی مورد استفاده قرار گیرد.»
دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا روز سه‌شنبه به شبکه خبری ان بی سی گفت که هنوز به مشاور امنیت ملی خود یعنی مایک والتز اعتماد دارد. وقتی از ترامپ پرسیده شد که آیا از اینکه داستان آتلانتیک مورد توجه قرار گرفته ناراحت است، ترامپ پاسخ منفی داد و آن را «تنها اشکال فنی در دو ماه اخیر» خواند که مشکل جدی نبوده است.
ایالات متحده از 15 مارس حملات هوایی گسترده‌ای را علیه مواضع «حوثی‌ها» (انصارالله) در استان‌های یمن آغاز کرده است.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1284921/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قیمت طلا امروز سه‌شنبه 12 فروردین 1404/ تداوم رکوردزنی قیمت طلا+ جدول

آینده کمپانی‌های واردکننده خودرو در 3 سناریو

رونمایی ترامپ از اولین سفر خارجی خود/ احتمالا در امارات هم توقف می‌کنم

آزادی یک گروگان در عملیات ضربتی پلیس در تهران

ترامپ برای دور بعدی ریاست‌جمهوری هم برنامه‌ دارد؟

تکذیب انتقال آب دریای خزر به تهران

لزوم تسریع در ساماندهی اتباع غیرمجاز در کشور

حمله اسرائیل به جنوب لبنان/ 3 نفر به شهادت رسیدند

تاکید مسکو به ادامه همکاری با واشنگتن

امریکا می‌تواند منافع اقتصادی با ایران تعریف کند

رئیس جمهور آمریکا مدعی ارتباط با کره شمالی شد

تأکید بر عزت و رونق اقتصادی ملت ایران

کشف غول قاچاق و پولشویی؛ بیش از 2 هزار میلیارد تومان تخلف اقتصادی

اقتصاد ایران در بن‌بست دولتی‌گرایی؛ راه نجات کجاست؟

تکرار تهدیدات ترامپ علیه حوثی‌ها

1403؛ سال سخت اقتصاد ایران/ از تغییر دولت تا ناترازی انرژی

کشف چند هزار میلیاردی پلیس فتا از کالای قاچاق

تجاوز دوباره آمریکا به یمن

بازنشر یک پیام توسط عراقچی در توئیتر

چند دیپلمات روس از این کشور اخراج شدند

جزئیات معامله 56.4 میلیون دلار در بازار ارز تجاری

مجلس پیگیر علت سانحه اتوبوس کرمان شد

دیدار سید هادی خامنه‌ای با مهدی کروبی

واکنش سناتور آمریکایی به انتصاب رئیس جدید شاباک

تصادف مرگبار 2 خودرو در جاده خرامه - سروستان/ چند نفر کشته شدند؟

کشف 9 هزار اسباب‌بازی قاچاق در اصفهان

شهرها؛ موتور نجات جهان از بحران اشتغال/ معمای 800 میلیون جوانِ در جست‌وجوی کار

وزیر جهاد کشاورزی: کمبودی در بازار شب عید مشاهده نشد

رایزنی پزشکیان با همتای الجزایری

اقدام مشترک این کشورها برای مقابله با تعرفه‌های ترامپ

سخنگوی دولت: با عاملان واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد برخورد قاطع می‌شود

لغو مصوبه سوابق تحصیلی پایه یازدهم پشت کنکوری‌ها

حواشی پرزیدنت ترامپ

آخرین وضعیت جاده‌های کشور

خبر استعفای بیش از 40 نماینده مجلس کذب است

مدیریت بحران مازندران: از روشن کردن آتش در محیط‌های طبیعی خودداری کنید

درخواست مهم حماس از جامعه بین‌المللی درباره اسرائیل

احتمال کاهش قیمت نفت عربستان در مه 2025

پلیس فتا چند هزار میلیارد تومان کالای قاچاق را کشف و ضبط کرد

واکنش این کشور به تهدیدات ترامپ علیه ایران

توقیف 2 نفتکش در آب‌های خلیج فارس

پزشکیان: برای مردم یمن آرزوی پیروزی داریم

رمزگشایی از مانور اردوغان در مدیترانه؛ گروکشی سلطان از لیبی تا شام/ پشت پرده ترکش‌های هم‌صدایی پوتین و حفتر علیه آنکارا

تمرکز استان اصفهان بر تحقق‌بخشی به سرمایه‌گذاری برای تولید

مرگ خواننده مشهور ترکیه هنگام اجرا

پشت پرده خداحافظی زودهنگام یک چهره اقتصادی از دولت؛ مُهر سکوت طیب‌نیا می شکند؟

پزشکیان: ایران خواستار گسترش روابط با ترکمنستان در تمام زمینه‌ها است

اطلاعیه مهم سازمان هواپیمایی برای مسافران نوروزی

آیا مالیات اضافی کارگران به آنها بازگردانده می‌شود؟

فاطمه ربی درگذشت

© 2025 - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی
ویکی پدیاجستجو