بازار آریا

آخرين مطالب

پکن: توکیو صلاحیت دخالت در مسائل تایوان را ندارد اقتصاد جهان

پکن: توکیو صلاحیت دخالت در مسائل تایوان را ندارد
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایرنا : سخنگوی وزارت دفاع چین تأکید کرد: توکیو به دلیل گذشته تجاوزگرانه و رویکرد نظامی‌ خود، صلاحیت دخالت در مسائل تایوان را ندارد.
سخنگوی وزارت دفاع چین با رد انتقادات ژاپن درباره افزایش بودجه نظامی پکن، تأکید کرد: توکیو به دلیل گذشته تجاوزگرانه و رویکرد نظامی‌ خود، صلاحیت دخالت در مسائل تایوان را ندارد.
روزنامه آنلاین باستیل پست گزارش داد، وو چیان امروز پنجشنبه در واکنش به انتقادات ژاپن از افزایش بودجه دفاعی چین در سال 2025، اعلام کرد توکیو در موقعیتی نیست که در امور تایوان دخالت کند، زیرا در جنگ جهانی دوم جنگی تجاوزکارانه به راه انداخت و در سال‌های اخیر نیز به مسیر گسترش نظامی خود ادامه داده است.
این اظهارات در پاسخ به گزارش‌هایی مطرح شد که نشان می‌دهند نیروهای زمینی دفاع از خود ژاپن (GSDF) یک فرماندهی دائمی عملیات مشترک ایجاد کرده‌اند. این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که ژاپن نگران احتمال حمله چین به تایوان است و قصد دارد تا پایان سال جاری موشک‌های دوربردی را در جزیره کیوشو مستقر کند.
وو در این باره اظهار داشت: چین در خصوص بودجه دفاعی سال 2025 خود، توضیحاتی دقیق ارائه کرده است و ابعاد، ساختار و اهداف آن کاملاً شفاف و فراتر از هرگونه انتقاد است. در واقع، ژاپن که خود در جنگ جهانی دوم یک جنگ تجاوزکارانه به راه انداخته، کمترین صلاحیت را برای انتقاد از هزینه‌های دفاعی دیگر کشورها دارد.
خبر مرتبط

بازار آریا


پوتین، ترامپ، شی و اردوغان؛ رهبرانی که در حال بازتعریف نظم جهانی‌اند! بازیگرانی چون آمریکا، روسیه، چین و هند و ترکیه تلاش دارند تا بستر را برای یکه تازی‌شان هموار سازند.
وی تأکید کرد: آنچه باید موجب نگرانی جامعه جهانی باشد، نقض مداوم محدودیت‌های قانون اساسی صلح‌طلبانه ژاپن و فراموش شدن تعهدات این کشور به یک سیاست دفاعی صرف است.
وو افزود: ژاپن در سال‌های اخیر به‌طور قابل‌توجهی هزینه‌های دفاعی خود را افزایش و توانایی‌های تهاجمی دوربرد را توسعه داده است. این کشور همچنان در مسیر گسترش نظامی گام برمی‌دارد. کشورهای صلح‌دوست، به‌ویژه آن‌هایی که در گذشته از نظامی‌گری ژاپن آسیب دیده‌اند، باید نسبت به این روند هشیار باشند و به‌طور جمعی با آن مخالفت کنند.
سخنگوی وزارت دفاع چین از ژاپن خواست به تاریخ توجه کرده و در امور نظامی با احتیاط رفتار کند.
وی تصریح کرد: از آنجایی که امسال هشتادمین سالگرد پیروزی چین در جنگ مقاومت علیه تجاوز ژاپن و جنگ جهانی علیه فاشیسم است، از طرف ژاپن می‌خواهیم که تاریخ را چراغ راه خود قرار دهد، در اظهارات و اقدامات خود درباره امنیت نظامی احتیاط کند و از تحریف سیاست‌های دفاعی و راهبردهای نظامی چین بپرهیزد. ژاپن نباید بیش از این اعتماد همسایگان آسیایی و جامعه بین‌المللی را از دست بدهد.
وو خاطرنشان کرد مسئله تایوان هیچ ارتباطی به ژاپن ندارد و توکیو صلاحیت مداخله در این موضوع را ندارد.
وی تأکید کرد: تنها با پایبندی به اصل چین واحد و مخالفت قاطعانه با جدایی‌طلبی تایوان می‌توان صلح و ثبات در تنگه تایوان را تضمین کرد.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1284831/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شمار جانباختگان اتوبوس کرمان-مشهد به 13 نفر رسید

قیمت طلا و سکه به سراشیبی افتاد

تداوم عملیات نظامی ارتش میانمار در میان بحران زلزله

چین، بهانه نزدیکی ترامپ و مودی

رایزنی عراقچی و عبدالعاطی درباره تحولات منطقه

72 درصد از آمریکایی‌ها معتقدند تعرفه‌ها قیمت‌ها را افزایش می‌دهد

آیت الله سیستانی فردا را عید فطر اعلام کرد

حمله دوباره آمریکا به شمال صنعا

افزایش 100 هزار بشکه ای تولید روزانه فرآورده‌های نفتی ایران

نامه‌ها؛ از فرصت تا فرجام

ایران مهم‌ترین شریک اقتصادی افغانستان است

سرمایه‌گذاری در تولید، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای اقتصاد ایران

آمریکا گرینلند را دریافت نخواهد کرد

تامین 70 درصد گاز کشور توسط پارس جنوبی

بررسی فروش محصولات ایران خودرو در سال 1403/ سهم فروش گروه پژو به این خودرو رسید

جزئیات تمهیدات‎ ‎ترافیکی‎ ‎نماز‎ ‎عید‎ ‎فطر در البرز

ترافیک در محورهای منتهی به شمال کشور سنگین شد

سازمان هواپیمایی: مسافران نوروزی بلیت «رفت و برگشت» تهیه کنند

50 سولانا عیدی در انتظار تو!

قیمت روز محصولات ایران‌خودرو یکشنبه 10 فروردین؛ دنا پلاس چند؟

توقیف خودروی 20 میلیاردی قاچاق در ایلام

اعزام مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس جیرفت-مشهد به کرمان

وضعیت پیچیده بازار ارز؛ شکاف تتر و دلار تهران به اوج رسید

افزایش شمار جانباختگان حادثه واژگونی اتوبوس جیرفت-مشهد

ممنوعیت تردد در آزادراه تهران-شمال و جاده چالوس

حملات متقابل ایران و اسرائیل

ضوابط و نرخ خرید تضمینی برق نیروگاه‌های تجدیدپذیر ابلاغ شد

دیدار مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با مادر شهیدان طبری

کشف مزرعه ماینر‌های قاچاق 13 میلیارد ریالی در اهواز

توصیه سازمان هواپیمایی به مسافران نیمه دوم نوروز

ادعای ترامپ: مقام‌های آمریکایی و ایرانی در حال مذاکره هستند

تبریک عید فطر رئیس مجلس به روسای پارلمان‌های کشورهای اسلامی و مسلمانان جهان

ترامپ: افزایش قیمت خودروها اصلا اهمیتی ندارد

پیام تبریک تشکل‌های شاهد و ایثارگر به مناسبت عید سعید فطر

نقش «انرژی‌های پاک» در توسعه اقتصادی کشورها

سیاست‌های ترامپ دل نگرانی برای اروپا

برنامه سفر نتانیاهو به مجارستان با وجود حکم جلب دادگاه

بررسی تاثیر معدل در کنکور ب در شورای عالی انقلاب فرهنگی

7 کشته در واژگونی اتوبوس در کرمان

سقوط درآمد ملی ایرانیان در 13 سال

نماینده مجلس: دولت در واردات خودرو کارشکنی می‌کند

خرید گیفت کارت از مسترگیفت مرکز معتبر فروش گیفت کارت

جزئیات 6 هزار هزار همت بودجه شرکت‌های دولتی معلوم نیست!

مقایسه گواهینامه CompTIA Network+ و CompTIA Security+

خودرو قاچاق میلیاردی در این شهر کشف شد

همدان از بهترین مجریان شعار سال خواهد بود

تعرفه‌های پزشکی 1404 ابلاغ شد

نشانه‌های خرابی تسمه دینام که هر راننده باید بداند

افزایش 15 درصدی عوارض جابه‌جایی مواد معدنی

واردات خودرو همچنان به صورت قطره چکانی است

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی