بازار آریا

آخرين مطالب

ادعای فرستاده آمریکا درباره محتوای نامه ترامپ به ایران اقتصاد ایران

ادعای فرستاده آمریکا درباره محتوای نامه ترامپ به ایران
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایسنا : نماینده رئیس‌جمهور آمریکا در منطقه غرب آسیا مدعی است که واشنگتن به‌دنبال توافق دیپلماتیک با ایران است.
«استیو ویتکاف» فرستاده ویژه «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در منطقه غرب آسیا بامداد شنبه و با بیان جزئیاتی از نامه او به ایران، بار دیگر مدعی شد ترامپ می‌خواهد با ایران به توافق برسد.
ویتکاف که با «تاکر کارلسون» مجری و کارشناس مشهور آمریکایی گفت‌وگو می‌کرد، در پاسخ به سوالی درباره اینکه «آیا راه‌حل دیپلماتیک در قبال ایران، دست‌یافتنی است؟»، گفت: بله. 
فرستاده ترامپ در ادامه و با اشاره به ارسال نامه ترامپ به جمهوری اسلامی ایران، ادعاهای مقام‌های آمریکایی مبنی بر از بین رفتن توان پدافندی ایران در پی اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی را تکرار کرد و مدعی شد: «اگر از قدرت فزاینده خود استفاده می‌کردیم، این برای آن‌ها بسیار بد می‌شد. البته این یک تهدید نیست، من تهدید نمی‌کنم و رئیس‌جمهور این اختیار را دارد».
این ادعا در حالی است که مقام‌های نظامی ایران بارها کاهش توانمندی پدافندی جمهوری اسلامی ایران در پی اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی را رد کرده‌اند. 
این مقام آمریکایی در ادامه مدعی شد که در این شرایط، «طبیعی بود که ایران به سمت ترامپ می‌آمد و می‌گفت می‌خواهیم موضوع را به صورت دیپلماتیک حل کنیم اما او این کار را انجام داد. او ضعیف نیست و مردی قوی است، قوی‌ترین فردی است که در زندگی‌ام دیده‌ام».
ویتکاف درباره نامه رئیس‌جمهور آمریکا ایران، مدعی شد که این نامه می‌گوید که «من رئیس‌جمهور صلح هستم و این چیزی است که می‌خواهم، دلیلی وجود ندارد که آن را تبدیل به موضوعی نظامی کنیم. بیایید صحبت کنیم. باید سوءبرداشت‌ها را از بین ببریم. باید یک برنامه راستی‌آزمایی هسته‌ای ایجاد کنیم که کسی نگران ساخت سلاح از طریق مواد هسته‌ای شما نباشد. من می‌خواهم این، ما را به آن نقطه ببرد، چراکه راه‌حل جایگزین، گزینه خیلی خوبی نخواهد بود». 
ادعای صلح‌طلبی ترامپ در شرایطی است که با دستور مستقیم او، آمریکا به یمن حمله کرده و همچنین با چراغ سبز او، رژیم صهیونیستی جنگ نسل‌کشی علیه غزه را از سر گرفته است. علاوه بر این، ایران بارها اعلام کرده به‌دنبال سلاح هسته‌ای نیست و این نوع تسلیحات در دکترین دفاعی تهران جایی ندارند. 
ویتکاف با بیان اینکه این نکات «فوق سری نیست»، مدعی شد ارتباط ایران و آمریکا از طریق کانال‌های پشت‌پرده و چند کشور برقرار است.
او تاکید کرد که راه‌حل دیپلماتیک نه تنها ممکن است، بلکه «منطقی است و باید این گونه باشد، نه به خاطر اینکه من با کسی در ایران صحبت کرده باشم، بلکه منطقی است که موضوع از راه دیپلماتیک حل شود و باید هم این‌گونه باشد».
ویتکاف مدعی است که ترامپ آماده است تا با حل‌وفصل موضوع، «ایران بار دیگر به جهان بازگردد، کشور بزرگی باشد، تحریم نباشد و اقتصاد خود را تقویت کند».
نماینده ترامپ مدعی شد: «ترامپ می‌خواهد با احترام با ایران تعامل کند و در صورت امکان، با ایران اعتمادسازی کند. امیدوارم این موضوع از جانب ایران با شیوه مثبتی برخورد شود. همه چیز می‌تواند با گفت‌وگو حل شود. رئیس‌جمهور نمی‌خواهد جنگ به راه بیندازد، او از گزینه نظامی برای توقف جنگ استفاده خواهد کرد. در این مورد، امیدواریم لازم به استفاده از آن نباشد و بر سر میز مذاکره آن را حل کنیم».
این ادعاها پس از آن صورت می‌گیرد که ترامپ تنها چند روز پس از ورود دوباره به کاخ سفید، سیاست‌های ضدایرانی خود را از سر گرفت و کارزار موسوم به «فشار حداکثری» را دوباره علیه ایران اعمال کرد. 
مقام‌های ایرانی تاکید کرده‌اند تحت فشار حداکثری و تحریم، مذاکره‌ای با آمریکا در کار نخواهد بود. 
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1282728/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ثبت یک میلیون و 600 هزار سفر دریایی طی 10 روز گذشته

خودرو محبوب اماراتی‌ها چیست؟+ فیلم

کاشت نهال گردو ژنوتیپ12‌‌پالیز نهال فقط با 120هزارتومان

همایون شجریان و سامی یوسف اثر مشترک منتشر کردند+ صوت

30 میلیون نفر زیر خط فقطر زندگی می‌کنند/ مشکلات اقتصادی دارد مملکت را از بین می‌برد

یادداشت| 1404 سالی مبارک برای بازار سرمایه

جنگ اوکراین و تلاطم بازار انرژی؛ اروپا در گرداب بحران

نتانیاهو و روبیو درباره غزه و یمن گفت‌و‌گو کردند

مالیات اصناف تهران کجا هزینه شد؟

پایان بازی فرانسه در آفریقا؛ دومینوی کودتاها کلید خورد

این شناور‌های ایرانی رکورد سرعت در دنیا را شکسته‌اند

احکام مالیاتی 1404 ابلاغ شد

حداقل حقوق بازنشسته ها اعلام شد

فروش ویژه ارقام نهال گردو، بادام، گیلاس، سیب، زردالو در نهالستان رویال نهال آرمین قاسمی

ارزان بخرید؛ جشنواره تخفیف انواع نهال میوه تا پایان تعطیلات نوروزی فقط 30هزار تومان

نرخ ارز در 1404 به کدام سو خواهد رفت؟

ربودن 100 نفر از علویان در مناطق ساحل سوریه طی 48 ساعت

ایران، روسیه و چین ترامپ را خلع سلاح کردند

میوه تنظیم بازار گران‌تر از میوه بازار شد!

روندی صعودی قیمت نفت متوقف شد

سینمای مستند در سال 1403|جیب خالی دولت و هنر تهیه‌کنندگی!

جمعیت جوان مهم ترین مولفه اقتدار کشور

کوچکی‌نژاد: سرمایه‌گذاری در تولید منجر به رشد اقتصادی می‌شود

مروری بر 27 مورد تغییر پول ملی در قاره آفریقا

جمعیت جوان مهم‌ترین مولفه اقتدار کشور

حماس شهادت عضو دفتر سیاسی خود را تایید کرد

پخش سریال پایتخت از امشب آغاز می‌شود+ جزئیات

اروپا چه مسیری را برای رشد اقتصادی طی کرد؟+ فیلم

همگامی با فناوری؛ تحولی بنیادین در نظام مالیاتی

احتمال واگذاری بخشی از سوریه به ترکیه

دومین روز هوای پاک تهران در 1404 ثبت شد

13 اتفاق بازار مسکن 1403

پلیس فتا درباره این نوع کلاهبرداری در نوروز هشدار داد

میزان وصول مالیات به 16 میلیارد تومان رسید

قیمت دلار از قیمت تعادلی آن بیشتر شده است/ نهادهای حاکمیتی باید از جنگ با قیمت‌ها دست بردارند

3 ضلع تحقق شعار سال/ نقش قوای سه‌گانه در سرمایه‌گذاری برای تولید

شعارسال ازنگاه بخش خصوصی-6/رشدصادرات با افت ریال دستاوردنیست

افشاگری نبیه بری درباره نیت اسرائیل برای لبنان

تلاش‌های اروپا برای جدایی از آمریکا به کجا می‌رسد؟+ فیلم

وزیر صمت بر ساخت و تعمیر سکو‌های نفتی تاکید کرد

سه ضلع تحقق شعار سال/ نقش قوای سه‌گانه در سرمایه‌گذاری برای تولید

دولت نیازمند تصمیمات شجاعانه اقتصادی است

اظهارات جالب یک عضو سابق سیا درباره مذاکرات برجام

ادامه بارش برف و باران در این جاده‌های کشور

پادکست «ایران و جهان در سالی که گذشت»/ قسمت چهارم

تجارت ایران و آلمان 4 درصد رشد کرد+ نمودار

قیمت طلا امروز دوشنبه 4 فروردین 1404/ کاهش قیمت+ جدول

راه‌حل پزشکیان برای حل مشکلات کشور

نمایندگان آمریکا و روسیه امروز دیدار می‌کنند

شهردار بازداشت شده استانبول نامزد انتخابات شد

© 2025 - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی
ویکی پدیاجستجو