بازار آریا

آخرين مطالب

تکرار شعارهای اقتصادی بیانگر اتمام حجت رهبر برای حل مشکلات اقتصادی است اقتصاد ایران

تکرار شعارهای اقتصادی بیانگر اتمام حجت رهبر برای حل مشکلات اقتصادی است
  بزرگنمايي:

بازار آریا - به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین جابر عزیزی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه بیله سوار، ضمن توصیه همگان به رعایت تقوای الهی با اشاره به شعار اقتصادی مقام معظم رهبری در شروع سال جدید با عنوان «سرمایه گذاری برای تولید» اظهار کرد: این نامگذاری نشان دغدغه‌مندی مقام عالی کشور برای مشکلات اقتصادی مردم و کشور هست و تکرار شعارهای اقتصادی در دهه‌های اخیر بیانگر اتمام حجت معظم رهبری برای مسئولان در حوزه حل مشکلات و معضلات اقتصادی است.
خطیب جمعه بیله‌سوار این شعار را متناظر به جنگ اقتصادی دشمن دانست و ادامه داد: از مسئولان تقاضا داریم که در جهت تحقق شعار سال تمام تلاش خود را بکار گیرند تا برای همیشه موضوع ناترازی اقتصادی در کشور حل شود و از ظرفیت‌های مردمی برای توسعه اقتصادی استفاده کنند.
وی دو استراتژی ارزان سازی و آسان سازی را راهبرد کشور و تیم اقتصادی دولت برای تحقق شعار سال یادآور شد و افزود: مشکلات کشور بیشتر داخلی است و عزم ملی برای حل مشکلات، برون رفت از وضعیت موجود است که امیدواریم در سال جدید با تدابیر لازم موضوع تورم و بیکاری و ناترازی اقتصادی حل شود.
رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان بیله‌سوار به نامه اخیر ترامپ اشاره کرد و گفت: تهدید ایران نشان از عجز و ناتوانی آمریکا در رویارویی با ایران قوی بوده و حمله به عین الاسد و وعده صادق یک و دو یادآور دولت آمریکا است که رئیس جمهور آمریکا باید بداند در صورت هرگونه خطا و اشتباه، وعده صادق 3 را در پی خواهد داشت.
حجت‌الاسلام عزیزی در ادامه جنایات آمریکا در دنیا و منطقه و بویژه ایران را، کارنامه سیاه آمریکا دانست و اضافه کرد: خروجی تمام این جنایات افول و ضعف آمریکا و نظام سلطه بوده و تلاش آمریکا برای حذف و مقابله با ایران ادامه شکست‌های سریالی آمریکا در منطقه و جهان است که نه تنها به اهداف خود نرسید بلکه باعث قوت ایران و مقاومت در جهان و منطقه شد.
وی ضمن تشکر از خیرین و مسئولان در کمک به ستاد دیه استان به مبلغ یک میلیارد تومان را قابل تحسین دانست و تصریح کرد: از همه زحمت کشان استان و شهرستان و به ویژه رئیس دادگستری و مسئول و هیأت امنای ستاد دیه شهرستان تقدیر و تشکر داریم.
امام جمعه بیله‌سوار در ادامه ضمن تبریک سال جدید و تسلیت شهادت مولای متقیان و تقارن شروع سال با ایام و لیالی قدر و ماه مبارک رمضان را تقارن مبارک دانست و ادامه داد: از مؤمنین و جوانان تقاضا داریم که با حضور پرشور خود در مساجد و برنامه‌های شب‌های قدر در تعظیم شعائر دینی کمک کنند.
حجت‌الاسلام عزیزی در پایان محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در نقض آتش بس را بسیار هولناک و وحشتناک دانست و خواستار محکومیت جهانی و منطقه‌ای شد.
کد خبر 6414169

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1282580/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کشف 283 میلیارد تومان کالای قاچاق توسط پلیس امنیت اقتصادی

بویان اسلت؛ مردی که می‌خواهد اقیانوس‌ها را از نو زنده کند!

متقاضیان وام‌های دانشجویی بخوانند

خرید خانه در کدام کشورهای منطقه آسان‌تر از ایران است؟

اقدام بانک مرکزی در جهت سرمایه گذاری در تولید/ پرداخت یاری ها و دسترسی شرکت ها به وب سرویس بانک ها محمدود شد

کاهش محسوس دما در تهران

ورود و خروج این دو خودرو از باشگاه میلیاردی ادامه دارد!

تعیین نرخ تسعیر ارز برای 6 ماهه دوم سال 1403

غذاهایی که نباید در وعده افطار و سحر بخورید

مصرف این داروها پیش از رانندگی ممنوع

گفتگوی عراقچی با همتای برزیلی

واکنش نتانیاهو با حکم دیوان عالی برای لغو برکناری رئیس شاباک

قیمت طلا بعد از تعطیلات عید منفجر می‌شود؟

پیش‌بینی بورس برای سال 1404 / افت بیشتر یا صعود؟

کرمانشاه آماده است بسترهای لازم را برای کارآفرینان فراهم کند

مسیر پر پیچ و خم میلیاردی‌ها؛ دنا و تارا در دوراهی قیمت

حمله جدید آمریکا به یمن

دریادار ایرانی: دشمن باید بداند با یقه کشی و تهدید راهی به جایی نمی‌برد

چگونه قیمت سکه، بورس تهران را متحول کرد؟

سرمایه‌گذاری؛ کلید عبور از چالش‌های اقتصادی

حجت الاسلام صادقی:افزود: راه حل شعار سال تنها با همکاری همه جانبه دولت، بخش خصوصی و مردم محقق می‌شود

چین: آمریکا در همکاری‌ اقتصادی پکن-تهران دخالت نکند

پیش بینی مسیر پیش‌روی بازار خودرو+ فیلم

مهره‌های پوتین در آسیا به صف شدند؛ شطرنج قدرت در سایه جنگ اوکراین

رونمایی ترامپ از جنگنده نسل ششم آمریکا

سرمایه‌گذاری در تولید مهم‌ترین راهکار برای عبور از این چالش‌ها است

ترامپ: قصد تقابل نظامی با چین را نداریم

ترافیک نیمه سنگین در محورهای پرتردد کشور

گزیده‌های نفتی هفته

عرضه شاهین پلاس در پیچ

نقاط قوت تصویب افزایش 45 درصدی دستمزد کارگران

بارش برف سنگین در ترکیه/ حمل و نقل مختل شد

رایزنی وزرای خارجه ایران و امارات درباره تحولات منطقه

رشد 25 درصدی قیمت طلای سرخ

پوتین چگونه حیاط خلوتش را تسلیم خود کرده است؟

زلزله نطنز به تاسیسات هسته‌ای آسیب زد؟

رایزنی اولیانوف با گروسی درباره برنامه هسته‌ای ایران

چرا سرمایه‌گذاران به فلز زرد هجوم آوردند؟/ نقش طلای جهانی و دلار در اوج‌گیری قیمت‌ها

تحولات سرنوشت‌ساز 1403 و چشم‌انداز 1404

مرگ هنرمندان

کشف انواع کالای قاچاق به ارزش 283 میلیارد تومان

شعار سال صرفا یک‌ امر تشریفاتی نیست

علی مطهری: هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص غیرقانونی است/ مجلس فقط مسائل پیش‌ پا افتاده را دنبال می‌کند

حمله موشکی نیروهای مقاومت علیه اراضی اشغالی

احتمال ترور «بنیامین نتانیاهو»

عذرخواهی «جواد خیابانی» از وزارت جهاد کشاورزی

بازدهی بازار‌های مختلف در سالی که گذشت/ خریداران سکه و طلا چقدر سود کردند؟

خوابی که آمریکا برای نیروگاه‌ هسته‌ای اوکراین دید

قیمت گوشت قرمز در اولین روز سال 1404

ستاد سفر، ضامن حفظ حقوق مسافران و عامل توسعه اقتصادی اصفهان است

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی