بازار آریا

آخرين مطالب

سرمایه گذاری برای تولید باعث اشتغال پایدار و رونق اقتصادی کشور می‌شود گزارش ویژه

سرمایه گذاری برای تولید باعث اشتغال پایدار و رونق اقتصادی کشور می‌شود
  بزرگنمايي:

بازار آریا - به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام علی اکبر باقری بنابی در نخستین نماز جمعه سال جدید این شهرستان با اشاره به نام‌گذاری سال جدید به‌عنوان سال «سرمایه‌گذاری در تولید» اظهار کرد: سرمایه گذاری برای تولید باعث اشتغال پایدار و رونق اقتصادی کشور می‌شود و همه مسئولین و مردم باید کمک کنند که این شعار محقق شود.
وی بیان کرد: مقام معظم رهبری در چند سال اخیر نام سال را اقتصادی می‌گذارند که نشان از اهمیت تولید و اقتصاد کشور دارد و امسال هم سرمایه گذاری برای تولید نام گذاری شد.
امام جمعه پارس‌آباد با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب از سال 98 تاکنون مسئله تولید را به عنوان کانون شعارهای سال قرار داده و سرمایه گذاری برای تولید را راهگشای حل مشکلات اقتصادی کشور دانست و ادامه داد: شعار امسال در واقع در ادامه شعار سال گذشته که نیازمند استفاده از ظرفیت همه سرمایه گذاران است؛ چرا که سرمایه گذاری در تولید باعث اشتغال پایدار، کاهش وابستگی اقتصادی به کشورهای خارجی و استفاده از سرمایه آنها برای جهش تولید می‌شود.
حجت‌الاسلام باقری بنابی به سرمایه گذاری در تولید به جای خرید طلا و ارز اشاره کرد و گفت: استفاده از ظرفیت سرمایه گذاران در این شهرستان مورد تاکید است و از مسئولان تقاضا داریم با برنامه‌ریزی دقیق و هدفمند، زمینه را برای سرمایه‌گذاری در شهرستان پارس آباد فراهم کنند.
وی همچنین با انتقاد از نبود زیرساخت جاده‌ای برای سرمایه گذاری در پارس آباد مغان به عدم رغبت سرمایه گذاران در این شهرستان اشاره کرد و ادامه داد: امیدواریم در سال جدید مسئولان تکمیل چهار بانده پارس آباد - اردبیل را دستور کار خود قرار دهند.
خطیب نمازجمعه پارس آباد تاکید کرد: باوجود ظرفیت‌های کشاورزی و باغی و تولیداتی نظیر گندم، کلزا، سویا، بادام و زیتون در مغان اما این منطقه یک صنایع تبدیلی ندارد که نیاز هست با تشویق سرمایه گذاران و رفع موانع اداری، راه را برای سرمایه گذاری فراهم کنیم.
حجت‌الاسلام باقری بنابی در بخش دیگری از خطبه‌های نمازجمعه به جنایت‌های جدید رژیم صهیونیستی در غزه و موضوع مذاکرات با آمریکا اشاره کرد و با استناد به فرمایشات رهبر معظم انقلاب، بیان کرد: مذاکره با آمریکا راه‌حل مشکلات کشور نیست.
وی خاطرنشان کرد: تجربه گذشته نشان داده است که آمریکا قابل‌اعتماد نیست و نباید فریب تبلیغات آنان را خورد.
امام جمعه پارس‌آباد همچنین به جناح بازی و طایفه گرایی و عزل و نصب غیراصولی مسئولان در شهرستان پارس آباد اشاره کرد و گفت: این رویه در تضاد با بیانات مقام معظم رهبری در اجرای گام دوم انقلاب است.
کد خبر 6414179

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1282577/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کشف 283 میلیارد تومان کالای قاچاق توسط پلیس امنیت اقتصادی

بویان اسلت؛ مردی که می‌خواهد اقیانوس‌ها را از نو زنده کند!

متقاضیان وام‌های دانشجویی بخوانند

خرید خانه در کدام کشورهای منطقه آسان‌تر از ایران است؟

اقدام بانک مرکزی در جهت سرمایه گذاری در تولید/ پرداخت یاری ها و دسترسی شرکت ها به وب سرویس بانک ها محمدود شد

کاهش محسوس دما در تهران

ورود و خروج این دو خودرو از باشگاه میلیاردی ادامه دارد!

تعیین نرخ تسعیر ارز برای 6 ماهه دوم سال 1403

غذاهایی که نباید در وعده افطار و سحر بخورید

مصرف این داروها پیش از رانندگی ممنوع

گفتگوی عراقچی با همتای برزیلی

واکنش نتانیاهو با حکم دیوان عالی برای لغو برکناری رئیس شاباک

قیمت طلا بعد از تعطیلات عید منفجر می‌شود؟

پیش‌بینی بورس برای سال 1404 / افت بیشتر یا صعود؟

کرمانشاه آماده است بسترهای لازم را برای کارآفرینان فراهم کند

مسیر پر پیچ و خم میلیاردی‌ها؛ دنا و تارا در دوراهی قیمت

حمله جدید آمریکا به یمن

دریادار ایرانی: دشمن باید بداند با یقه کشی و تهدید راهی به جایی نمی‌برد

چگونه قیمت سکه، بورس تهران را متحول کرد؟

سرمایه‌گذاری؛ کلید عبور از چالش‌های اقتصادی

حجت الاسلام صادقی:افزود: راه حل شعار سال تنها با همکاری همه جانبه دولت، بخش خصوصی و مردم محقق می‌شود

چین: آمریکا در همکاری‌ اقتصادی پکن-تهران دخالت نکند

پیش بینی مسیر پیش‌روی بازار خودرو+ فیلم

مهره‌های پوتین در آسیا به صف شدند؛ شطرنج قدرت در سایه جنگ اوکراین

رونمایی ترامپ از جنگنده نسل ششم آمریکا

سرمایه‌گذاری در تولید مهم‌ترین راهکار برای عبور از این چالش‌ها است

ترامپ: قصد تقابل نظامی با چین را نداریم

ترافیک نیمه سنگین در محورهای پرتردد کشور

گزیده‌های نفتی هفته

عرضه شاهین پلاس در پیچ

نقاط قوت تصویب افزایش 45 درصدی دستمزد کارگران

بارش برف سنگین در ترکیه/ حمل و نقل مختل شد

رایزنی وزرای خارجه ایران و امارات درباره تحولات منطقه

رشد 25 درصدی قیمت طلای سرخ

پوتین چگونه حیاط خلوتش را تسلیم خود کرده است؟

زلزله نطنز به تاسیسات هسته‌ای آسیب زد؟

رایزنی اولیانوف با گروسی درباره برنامه هسته‌ای ایران

چرا سرمایه‌گذاران به فلز زرد هجوم آوردند؟/ نقش طلای جهانی و دلار در اوج‌گیری قیمت‌ها

تحولات سرنوشت‌ساز 1403 و چشم‌انداز 1404

مرگ هنرمندان

کشف انواع کالای قاچاق به ارزش 283 میلیارد تومان

شعار سال صرفا یک‌ امر تشریفاتی نیست

علی مطهری: هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص غیرقانونی است/ مجلس فقط مسائل پیش‌ پا افتاده را دنبال می‌کند

حمله موشکی نیروهای مقاومت علیه اراضی اشغالی

احتمال ترور «بنیامین نتانیاهو»

عذرخواهی «جواد خیابانی» از وزارت جهاد کشاورزی

بازدهی بازار‌های مختلف در سالی که گذشت/ خریداران سکه و طلا چقدر سود کردند؟

خوابی که آمریکا برای نیروگاه‌ هسته‌ای اوکراین دید

قیمت گوشت قرمز در اولین روز سال 1404

ستاد سفر، ضامن حفظ حقوق مسافران و عامل توسعه اقتصادی اصفهان است

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی