بازار آریا

آخرين مطالب

باید راهبرد خود را از اقتصاد لیبرالی به اقتصاد مقاومتی تغییر دهیم اقتصاد ایران

باید راهبرد خود را از اقتصاد لیبرالی به اقتصاد مقاومتی تغییر دهیم
  بزرگنمايي:

بازار آریا - به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله حسین مظفری در خطبه‌های نماز جمعه که در مسجدالنبی برگزار شد، با اشاره به اهمیت تقوای الهی گفت: یکی از اولویت‌های ما در زندگی، تلاش برای تحقق شعاری است که رهبر معظم انقلاب اسلامی هر سال در آغاز سال و طی سخنرانی‌های نوروزی بیان می‌کنند.
وی افزود: شعار امسال نباید صرفاً جنبه ظاهری یا رسمی داشته باشد، بلکه باید آن را به‌عنوان یک نقشه راه برای پیش بردن امور سال جاری تلقی کنیم و کوشش کنیم تا به بهترین شکل ممکن تحقق یابد.
امام جمعه قزوین همچنین گفت: در قرآن کریم، خداوند در آیه 8 سوره تکاثر می‌فرماید که در روز قیامت از شما درباره نعمت‌ها پرسش خواهد شد، و بدون شک، ولایت یکی از بزرگ‌ترین این نعمت‌ها است که باید پاسخگوی آن باشیم. وظیفه ما این است که در عمل نشان دهیم تا چه حد از دستورات رهبر خود اطاعت کرده‌ایم.
نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین در ادامه با اشاره به چند نکته پیرامون شعار سال، عنوان کرد: سال‌هاست که کشور ما با جنگ ترکیبی دشمنان، به‌ویژه در زمینه اقتصادی، مواجه است و انتخاب شعارهای اقتصادی توسط رهبر انقلاب در طی این سال‌ها هشداری برای جلب توجه بیشتر مسئولان و مردم نسبت به این جنگ اقتصادی است.
آیت‌الله مظفری اضافه کرد: وظیفه ما این است که با شناخت عمیق‌تر از شرایط موجود و درک صحیح از مسئولیتمان، به مقابله با پیامدهای جنگ اقتصادی از جمله تحریم‌های شدید و تلاش دشمنان برای تضعیف ارزش پول ملی بپردازیم.
وی در انتقاد از سخنان اخیر وزیر خزانه‌داری آمریکا گفت: چند روز پیش این مقام آمریکایی که دارای مواضع غیرانسانی و غیراخلاقی است، گفته بود اگر من ایرانی بودم، تمام دارایی‌ام را به ارز خارجی تبدیل می‌کردم؛ این اظهارنظر هدفی جز ایجاد ترس و ناامیدی در میان مردم ایران نداشت.
هدف دشمن سوق دادن مردم به خرید ارز و طلا با انگیزه کاهش ارزش پول ملی است
نماینده مجلس خبرگان رهبری ضمن ابراز نگرانی از تاثیرات چنین سخنانی، خاطرنشان کرد: هدف دشمن سوق دادن مردم به خرید ارز و طلا با انگیزه کاهش ارزش پول ملی است و ما باید هوشیار باشیم و اجازه ندهیم این اقدامات روانی، اقتصاد کشور و تلاش‌های مردم را تحت تأثیر قرار دهد.
وی تأکید کرد: در مواجهه با این جنگ اقتصادی، رهبر فرزانه انقلاب اسلامی همواره اولویت‌های سال‌های اخیر، از جمله امسال، را بر مسائل اقتصادی و به‌ویژه سرمایه‌گذاری در تولید متمرکز کرده‌اند و اگر بخواهیم جهش در تولید اتفاق بیفتد، یکی از عوامل اساسی تحقق آن سرمایه‌گذاری در این حوزه است.
امام جمعه قزوین با بیان اینکه تا وقتی مردم به عرصه تولید وارد نشوند، دولت به‌تنهایی قادر به پیشبرد این هدف نخواهد بود، اظهار کرد: سهم عمده این سرمایه‌گذاری متوجه خودمان است؛ باید از سرمایه‌های خرد و کلان مردم در مسیر تولید بهره گرفت. همان‌طور که در دوران هشت سال دفاع مقدس شاهد بودیم، حتی یک پیرزن با اهدای چند تخم مرغ خود به رزمندگان اسلام مشارکت می‌کرد و از تأثیر آن ناامید نمی‌شد، چون اعتقاد داشت همین کمک‌های کوچک توانست جبهه‌ها را سرپا نگه دارد.
وی افزود: اگر آن کمک‌های خرد و کلان مردمی در دوران دفاع مقدس نبود، آیا دولت به تنهایی قادر به تأمین هزینه‌ها می‌شد؟ همان‌گونه که در جنگ نظامی همه دست‌هایمان را برای حفظ خاک ایران یکی کردیم و پیروز شدیم، اکنون نیز در جنگ اقتصادی قرار داریم و باید وظایف خود را بشناسیم و عملی کنیم.
وی تصریح کرد: باید سرمایه‌های خود را هرچند اندک، در مسیر تولید به کار بگیریم. اگر کسی امکان تولید مستقیم ندارد، می‌تواند از طریق تعاونی‌ها اقدام کند. بانک‌ها نیز باید درست عمل کنند؛ با تجمیع سرمایه‌های مردمی و هدایت آن‌ها به مسیر تولید می‌توان نتایجی همچون پیروزی دوران دفاع مقدس را در این جنگ اقتصادی نیز به دست آورد.
لزوم گذار از اقتصاد لیبرال به اقتصاد مقاومتی
آیت‌الله مظفری خاطرنشان کرد: دولت و ملت هر دو باید در این مسیر همراهی داشته باشند. همان‌طور که در جنگ نظامی فرماندهان بزرگی مانند شهید حسن باقری توانستند با تغییر راهبردها از نظام کلاسیک به شیوه‌های نوین موفق عمل کنند، ما نیز باید در جنگ اقتصادی راهبرد خود را از اقتصاد لیبرالی به اقتصاد مقاومتی تغییر دهیم. این همان مسیری است که رهبر انقلاب سال‌هاست بر آن تأکید دارند.
وی ضمن تأکید بر تغییر مسیر از اقتصاد غربی به اقتصاد اسلامی گفت: برای پیروزی در این جنگ اقتصادی همه‌جانبه، باید به اقتصاد مقاومتی روی آورده و اصولی اسلامی را جایگزین ساختارهای فعلی کنیم.
امام جمعه قزوین چند راهکار برای تحقق شعار سال ارائه داد. وی اشاره کرد که بخشی از این مسئولیت متوجه سیاستمداران است اما مردم نیز نقش قابل‌توجهی در این امر ایفا می‌کنند.
وی با بیان اینکه اولین گام ایجاد بسترهای حقوقی و قانونی مناسب است، ادامه داد: قوانین حمایتی باید توسط مجلس اصلاح و تکمیل شوند.
ثبات قوانین اقتصادی بسیار حائز اهمیت است
وی با بیان اینکه ثبات قوانین اقتصادی بسیار حائز اهمیت است یادآور شد: قوانین متزلزل باعث تردید سرمایه‌گذاران می‌شوند. همچنین تسهیل صدور مجوزها از دیگر راهکارهای مهم است که مجلس باید به آن‌ها توجه ویژه داشته باشد.
وی افزود: اصلاح نظام بانکی و مالی کشور نیز از اقدامات اساسی است. بانک‌ها نقش مؤثری در تحقق شعار سال دارند. تسهیلات بانکی ویژه کارهای تولیدی نباید با نرخ سود بالا ارائه شوند؛ زیرا نرخ‌های سود 18 درصد و مشابه آن باعث ورشکستگی تولیدکنندگان می‌شود و تنها بدهی آنان را افزایش می‌دهد. بنابراین، نرخ سود باید کاهش یابد و وام‌های بلندمدت در اختیار تولیدکنندگان قرار گیرد.
او با بیان اینکه منابع مالی بانک‌ها باید به سمت طرح‌های تولیدی هدایت شوند، خاطرنشان کرد: باید از تجربیات موفق کشورهایی نظیر چین، ژاپن، مالزی و سنگاپور در دهه‌های گذشته بهره بگیریم. این کشورها با جدی گرفتن تولید، اصلاح نظام بانکی و حذف پیچیدگی‌های بروکراسی مالی توانسته‌اند مسیر پیشرفت را هموار کنند.
امام جمعه قزوین عنوان کر: باید مشوق‌های مالیاتی برای سرمایه‌گذاری‌های تولیدی ایجاد شود و در مقابل، مالیات‌های سنگین بر فعالیت‌های غیرمولد وضع گردد.
آیت‌الله مظفری بر بخشش جرایم مالیاتی تولیدکنندگان تأکید کرد و گفت: مسئله تولید باید فرهنگ‌سازی شود. خانواده‌ها، مدیران، معلمان، رسانه‌ها و صداوسیما باید تولید داخلی را برجسته کنند. همچنین نهادهای آموزشی و فرهنگی باید مزایای سرمایه‌گذاری در تولید را برای مردم تبیین کنند.
امنیت سرمایه‌گذاری یکی از الزامات اصلی کشور است
نماینده مردم قزوین در مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: امنیت سرمایه‌گذاری یکی از الزامات اصلی کشور است و تغییرات ناگهانی سیاست‌های ارزی می‌تواند به شدت به تولید آسیب بزند. او تأکید کرد که دولت (با معنای عام آن شامل سه قوه) و مردم باید هر یک به سهم خود تلاش کنند تا این شعار به صورت گسترده محقق شود.
امام‌جمعه قزوین همچنین به مسئله حمله آمریکا به یمن اشاره کرد و گفت که رژیم صهیونیستی با وجود پیمان برای خاتمه جنگ با محور مقاومت، دوباره در ماه مبارک رمضان مسیر ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه را مسدود کرده و تهدید به آغاز جنگی دیگر کرده است. او افزود که این اقدام باعث شد مبارزان یمنی بار دیگر در حمایت از مردم مظلوم غزه وارد عمل شوند، سرزمین‌های اشغالی را ناامن سازند و منافع دریایی اسرائیل را به خطر بیندازند؛ تا جایی که ممنوعیت تردد کشتی‌های اسرائیلی در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب را اعلام کردند.
وی ادامه داد: آمریکا، به عنوان حامی رژیم صهیونیستی، همراه با انگلیس برخی مناطق یمن را مورد حمله قرار داده است، با این تصور اشتباه که یمنی‌ها عقب خواهند نشست اما آمریکا غافل از این است که ملت مقاوم یمن طی هفت سال جنگ با عربستان و زیر بمباران‌های مداوم ایستادگی کرده‌اند و اکنون بسیار مقتدرتر از گذشته هستند.
آیت‌الله مظفری بیان کرد که یمنی‌ها اعلام کرده‌اند آمریکایی‌ها دیگر در امان نخواهند بود. حملات آن‌ها به ناو هواپیمابر آمریکا سبب شده نیروهای آمریکایی 1300 کیلومتر از سواحل یمن فاصله بگیرند تا از حملات در امان باشند.
وی در پایان تأکید کرد که به دشمنان اسلام، خصوصاً آمریکا و اسرائیل، هشدار می‌دهیم که این حملات نه تنها موجب عقب‌نشینی انصارالله یمن نخواهد شد، بلکه منافع آمریکا و رژیم صهیونیستی بیش از پیش مورد تهدید واقع خواهد شد. هرگونه تجاوز نظامی از سوی آمریکا تنها به تشدید تنش‌ها در منطقه منجر می‌شود
کد خبر 6414209

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1282567/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

متقاضیان وام‌های دانشجویی بخوانند

خرید خانه در کدام کشورهای منطقه آسان‌تر از ایران است؟

اقدام بانک مرکزی در جهت سرمایه گذاری در تولید/ پرداخت یاری ها و دسترسی شرکت ها به وب سرویس بانک ها محمدود شد

کاهش محسوس دما در تهران

ورود و خروج این دو خودرو از باشگاه میلیاردی ادامه دارد!

تعیین نرخ تسعیر ارز برای 6 ماهه دوم سال 1403

غذاهایی که نباید در وعده افطار و سحر بخورید

مصرف این داروها پیش از رانندگی ممنوع

گفتگوی عراقچی با همتای برزیلی

واکنش نتانیاهو با حکم دیوان عالی برای لغو برکناری رئیس شاباک

قیمت طلا بعد از تعطیلات عید منفجر می‌شود؟

پیش‌بینی بورس برای سال 1404 / افت بیشتر یا صعود؟

کرمانشاه آماده است بسترهای لازم را برای کارآفرینان فراهم کند

مسیر پر پیچ و خم میلیاردی‌ها؛ دنا و تارا در دوراهی قیمت

حمله جدید آمریکا به یمن

دریادار ایرانی: دشمن باید بداند با یقه کشی و تهدید راهی به جایی نمی‌برد

چگونه قیمت سکه، بورس تهران را متحول کرد؟

سرمایه‌گذاری؛ کلید عبور از چالش‌های اقتصادی

حجت الاسلام صادقی:افزود: راه حل شعار سال تنها با همکاری همه جانبه دولت، بخش خصوصی و مردم محقق می‌شود

چین: آمریکا در همکاری‌ اقتصادی پکن-تهران دخالت نکند

پیش بینی مسیر پیش‌روی بازار خودرو+ فیلم

مهره‌های پوتین در آسیا به صف شدند؛ شطرنج قدرت در سایه جنگ اوکراین

رونمایی ترامپ از جنگنده نسل ششم آمریکا

سرمایه‌گذاری در تولید مهم‌ترین راهکار برای عبور از این چالش‌ها است

ترامپ: قصد تقابل نظامی با چین را نداریم

ترافیک نیمه سنگین در محورهای پرتردد کشور

گزیده‌های نفتی هفته

عرضه شاهین پلاس در پیچ

نقاط قوت تصویب افزایش 45 درصدی دستمزد کارگران

بارش برف سنگین در ترکیه/ حمل و نقل مختل شد

رایزنی وزرای خارجه ایران و امارات درباره تحولات منطقه

رشد 25 درصدی قیمت طلای سرخ

پوتین چگونه حیاط خلوتش را تسلیم خود کرده است؟

زلزله نطنز به تاسیسات هسته‌ای آسیب زد؟

رایزنی اولیانوف با گروسی درباره برنامه هسته‌ای ایران

چرا سرمایه‌گذاران به فلز زرد هجوم آوردند؟/ نقش طلای جهانی و دلار در اوج‌گیری قیمت‌ها

تحولات سرنوشت‌ساز 1403 و چشم‌انداز 1404

مرگ هنرمندان

کشف انواع کالای قاچاق به ارزش 283 میلیارد تومان

شعار سال صرفا یک‌ امر تشریفاتی نیست

علی مطهری: هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص غیرقانونی است/ مجلس فقط مسائل پیش‌ پا افتاده را دنبال می‌کند

حمله موشکی نیروهای مقاومت علیه اراضی اشغالی

احتمال ترور «بنیامین نتانیاهو»

عذرخواهی «جواد خیابانی» از وزارت جهاد کشاورزی

بازدهی بازار‌های مختلف در سالی که گذشت/ خریداران سکه و طلا چقدر سود کردند؟

خوابی که آمریکا برای نیروگاه‌ هسته‌ای اوکراین دید

قیمت گوشت قرمز در اولین روز سال 1404

ستاد سفر، ضامن حفظ حقوق مسافران و عامل توسعه اقتصادی اصفهان است

پیشنهاد یک تریلیون تومانی عضو موتلفه برای حل مشکل تولید/ بانک ها کمک رسان سرمایه گذاری در تولید باشند نه در مسیر دلالی

حضور مردم در صحنه، هنر اصلی انقلاب اسلامی است

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی