بازار آریا

آخرين مطالب

فضای اقتصادی استان نیازمند حمایت حوزه سیاسی، فرهنگی و اجتماعی است اقتصاد ایران

فضای اقتصادی استان نیازمند حمایت حوزه سیاسی، فرهنگی و اجتماعی است
  بزرگنمايي:

بازار آریا - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان گفت:فضای اقتصادی استان نیازمند حمایت حوزه سیاسی، فرهنگی و اجتماعی است.
سعید پورعلی امروز 26 اسفندماه در شورای فرمانداران استان که در سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد، بیان کرد: کارگزاران و مدیران نظام و دولت منتخب هستیم و اصول سیاست داخلی دولت تاکید بر اصلاحات، تقویت وحدت ملی و تعامل سازنده با اقشار و جریان‌هاست؛ شعار محوری دولت نیز وفاق ملی است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی گفت: وفاق ملی به این معناست که بتوانیم به شکل حداکثری از همه ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود استان بهره‌مند شویم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان بیان کرد: فرصت آزمون و خطا نداریم و بناست براساس برنامه حرکت کنیم و اهداف برنامه هفتم توسعه را براساس برش استانی دنبال کنیم.
پورعلی اضافه کرد: اشراف نمایندگان دولت در سطح استان نسبت به اسناد بالادستی و برنامه هفتم در فرایند برنامه‌های دولت چهاردهم موثر خواهد بود.
وی تصریح کرد: برنامه محوری، کاهش خطا و حرکت براساس ظرفیت‌سازی در بخش‌های مختلف اجرایی و مدنی می‌تواند موجب تقویت سرمایه اجتماعی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان افزود: برنامه‌محوری در بهبود کیفیت حکمرانی ارتباط مستقیم دارد و بدون اولویت‌بندی و هدایت منابع براساس اولویت‌ها و نگاه به جابجایی شاخص‌ها نمی‌توان به بهبودی حکمرانی جامه عمل بپوشانیم.
پورعلی اضافه کرد: حوزه سیاسی، امنیتی و اجتماعی مهمترین ماموریتش این است که در خدمت حوزه اقتصادی و سرمایه‌گذاری و طرح‌های پیشران و اولویت‌دار قرار گیرد و تمام اهتمام خود را روی این قرار دهند که با بهبود حوزه‌ها و شاخص‌های اجتماعی و تقویت امنیت و ایجاد هم‌افزایی و همراهی این مهم را پیش ببریم.
وی گفت: فضای اقتصادی استان نیازمند حمایت حوزه سیاسی، فرهنگی و اجتماعی است و خروجی قابل ارزیابی این هم‌افزایی کاهش بیکاری، ایجاد اشتغال و افزایش دسترسی به خدمات فرهنگی،آموزشی و بهداشتی و درمانی و ارتقای استانداردهای حمایت از محیط زیست باشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان با بیان اینکه احترام به استقلال قوا خیلی مهم است، تصریح کرد: براین اساس می‌طلبد که انتصابات در استان و شهرستان‌ها براساس شایسته‌سالاری باشد و امیدواریم بتوانیم افرادی را انتخاب کنیم بتوانیم تمام قد هزینه‌های این انتصاب را برای خودمان حفظ کنیم و دچار ناهماهنگی و عدم انسجام نشویم.
پورعلی گفت: با نمایندگان، اعضای شورای تامین با اقشار تعامل خواهیم داشت و در انتصابات نیز به آن توجه می‌کنیم و از فرصت برآمده از ساختار اجتماعی و قومی نباید غافل شویم چراکه ساختاری است که می‌تواند برای ما آورده‌های زیادی داشته باشد.
انتهای پیام 
خبرنگار:امیر محمود داودی نژاد

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1280308/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پس‌لرزه طوفان اقتصادی ترامپ به فدرال رزرو رسید/ کاهش نرخ بهره در راه است؟

برخورد با فروشندگان موادمحترقه غیرمجاز

مدارس 3 شهرستان تعطیل شد

نظر قالیباف درباره افزایش حقوق کارگران

عراقچی درباره چه موضوعی با مقامات عمانی گفت‌و‌گو کرد؟

رونمایی از اولین خودروی وارداتی پلاک شده جانبازان

استفاده 40 میلیون نفر از طرح کالابرگ

چهارشنبه‌سوری در پایتخت قربانی گرفت

ایران حمله تروریستی در پاکستان را محکوم کرد

فعال شدن 381 واحد معدنی غیرفعال؛ بازگشت 925 واحد صنعتی راکد به چرخه تولید

وزیر خزانه‌داری آمریکا مدعی شد: حمله به یمن بخشی از سیاست «فشارحداکثری» به ایران است

رئیس جمهور با فرماندهان عالی‌رتبه نظامی دیدار کرد+ عکس

ناو یو اس اس هاری ترومان هدف حمله انصارلله قرار گرفت

موج تعرفه‌های ترامپ در بانک‌های جهانی/ نرخ بهره کاهشی می‌شود؟

گزارش خبرنگار تسنیم از صنعا؛ شگفتانه در انتظار آمریکایی‌ها

گزینه پیشنهادی وزارت اقتصادی باید برای ارتقای ارزش پول ملی تضمین ارائه کند

وکیل: مطهره گونه‌ای آزاد می‌شود

واکنش زیدآبادی به حرف‌های حدادعادل درباره ساسی مانکن

ایتالیا صلح‌بانی در اوکراین را نمی‌پذیرد

پژو 207 دنده‌ای پانوراما مرز 900 میلیون تومان را رد کرد

سال 1404 این روز‌ها تعطیل هستند

دستور مهم عارف درباره مرحله بعدی طرح کالابرگ

عارف: دستگاه‌های نظارتی برخوردها با عده‌ای سودجو را با جدیت دنبال می کنند

مردم قید شست‌وشوی فرش را هم زدند؛ دلایل کاهش مراجعه به قالیشویی‌ها اعلام شد

جزییات دستمزد کارگران در سال 1404

سرما و بارندگی در راه است

طلا یا دلار: کدام سرمایه‌گذاری امن‌تر در شرایط اقتصادی کنونی ایران؟

برنامه‌ریزی گسترده برای اجرای پروژه‌های عمرانی، اقتصادی و زیرساختی ساری

ماجرای ممنوع‌المعامله شدن صاحبان خانه‌ها و خودروهای لوکس چه بود؟

حادثه رانندگی در دزفول دو کشته بر جای گذاشت

آمریکا به صورت زمینی به یمن حمله می‌کند؟

توسعه خطوط کشتیرانی ایران به غرب و جنوب غرب آفریقا

تداوم سیر صعودی قیمت سکه، طلا و دلار

محمدتقی رهبر: هر تعرضی از سوی آمریکا مساوی با پاسخ بی درنگ و دردآور است/ نباید از جار و جنجال آمریکا و صهیونیست‌ها ترسید

رشد اقتصادی کاهش یافت

پیشنهادهای وسوسه‌کننده خاورمیانه مهاجران را جذب می‌کند؟

ترامپ: وعده تمام کردن یک‌روزه جنگ اوکراین شوخی بود!

دلار در آستانه جهش یا اصلاح؟

فرود اضطراری یک هواپیمای مسافر‌بری در کرمان

پول‌های بورسی در پارکینگ؟

سرمایه‌گذاری در طلا بی خطر هم نیست

قطار فوق‌العاده در این مسیر پرتردد راه‌اندازی شد

آتش‌سوزی جان 59 نفر را در این کشور گرفت

رضایت‌ زعفران‌کاران از عرضه 5 تن محصول در بورس کالا

زیرساخت‌های اقتصادی شهر ارومیه ورود سرمایه‌گذاران فراهم شود

رئیس سازمان اورژانس: نیروهای پیاده داریم که اگر کسی با دیدن قیمت‌ها سکته کرد بتوانیم فرد را احیا کنیم!

قالیباف فرداشب به تلویزیون می‌رود

1874 زندانی استان تهران آزاد شدند

توضیح قائم‌پناه درباره عدد محبوبیت مسعود پزشکیان+ عکس

امکان حذف کامل حاشیه‌نشینی تا 10 سال آینده

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی