بازار آریا

آخرين مطالب

افزایش تولیدات معدنی و انرژی تجدیدپذیر در لرستان گزارش ویژه

افزایش تولیدات معدنی و انرژی تجدیدپذیر در لرستان
  بزرگنمايي:

بازار آریا - به گزارش خبرنگار مهر، سیروس ابراهیمی ظهر امروز یکشنبه در جلسه با فرمانداران با اشاره به‌پیش بینی 54 طرح پیشران اقتصادی در قالب سند توسعه لرستان برای استان، اظهار داشت: زمان‌بندی عملیاتی‌شدن این طرح‌ها مشخص شده است.
وی با تأکید بر اینکه این طرح‌ها باید در زمان مقرر به نتیجه برسند، عنوان کرد: تعداد 256 طرح اقتصادی اولویت‌دار و محرک استان نیز در قالب برنامه توسعه لرستان پیش‌بینی‌شده است.
معاون اقتصادی استانداری لرستان در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه در پنج تا شش ماه گذشته شاهد افزایش تولیدات صنایع معدنی به‌ویژه در حوزه فرو سیلیس به میزان 20 هزار تن در لرستان بوده‌ایم، افزود: این میزان افزایش در قالب طرح‌های جدید و همچنین گذشته بوده است.
ابراهیمی از افزایش تولید انرژی تجدیدپذیر از چهار مگاوات به هشت مگاوات در استان طی مدت‌زمان یاد شده خبر داد و بیان داشت: همچنین در این مدت افزایش تولید آبزیان، گوشت مرغ از 93 هزار تن به 115 هزار تن، افزایش تولید تخم‌مرغ از 10 هزار تن به 16 هزار تن، افزایش تولید شیر خام از 230 هزار تن به 242 هزار تن، افزایش تولید عسل از سه هزار و 900 تن به چهارهزار و 100 تن را شاهد بوده‌ایم.
وی تصریح کرد: برخی از طرح‌های بزرگ اقتصادی استان، مانند سیمان‌سفید ازنا، آهک صنعتی هیدراته پلدختر، فروآلیاژ الیگودرز، کاغذ از سنگ منطقه ویژه ازنا، مجتمع پرورش ماهی «چم چیت» و… به‌زودی در این دولت به بهره‌برداری خواهند رسید.
معاون اقتصادی استانداری لرستان در ادامه همچنین از پیگیری رفع مشکلات واحدهایی مانند نساجی و سامان کاشی بروجرد خبر داد.
ابراهیمی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع نرخ تورم در استان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر میانگین نرخ تورم در کشور 32 است، این عدد در لرستان 30.6 دهم است.
وی با اشاره به رتبه 22 لرستان در بحث نرخ تورم در کشور، گفت: تورم نقطه‌به‌نقطه کشور در حال حاضر 31.8 دهم است و رتبه لرستان در این حوزه 22 است.
معاون اقتصادی استانداری لرستان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در استان به‌اندازه کافی گوشت مرغ، قرمز و برنج تأمین شده است، عنوان کرد: درخواست ما این است که فرمانداران، مباشرین را به سازمان جهاد کشاورزی معرفی کنند تا کالاهای تنظیم بازار را به‌اندازه کافی تأمین کنند و احیاناً بازار تلاطم دارد، به‌وسیله این کالاها تنظیم شود.
کد خبر 6409724

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1280285/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سال 1404 این روز‌ها تعطیل هستند

دستور مهم عارف درباره مرحله بعدی طرح کالابرگ

عارف: دستگاه‌های نظارتی برخوردها با عده‌ای سودجو را با جدیت دنبال می کنند

مردم قید شست‌وشوی فرش را هم زدند؛ دلایل کاهش مراجعه به قالیشویی‌ها اعلام شد

جزییات دستمزد کارگران در سال 1404

سرما و بارندگی در راه است

طلا یا دلار: کدام سرمایه‌گذاری امن‌تر در شرایط اقتصادی کنونی ایران؟

برنامه‌ریزی گسترده برای اجرای پروژه‌های عمرانی، اقتصادی و زیرساختی ساری

ماجرای ممنوع‌المعامله شدن صاحبان خانه‌ها و خودروهای لوکس چه بود؟

حادثه رانندگی در دزفول دو کشته بر جای گذاشت

آمریکا به صورت زمینی به یمن حمله می‌کند؟

توسعه خطوط کشتیرانی ایران به غرب و جنوب غرب آفریقا

تداوم سیر صعودی قیمت سکه، طلا و دلار

محمدتقی رهبر: هر تعرضی از سوی آمریکا مساوی با پاسخ بی درنگ و دردآور است/ نباید از جار و جنجال آمریکا و صهیونیست‌ها ترسید

رشد اقتصادی کاهش یافت

پیشنهادهای وسوسه‌کننده خاورمیانه مهاجران را جذب می‌کند؟

ترامپ: وعده تمام کردن یک‌روزه جنگ اوکراین شوخی بود!

دلار در آستانه جهش یا اصلاح؟

فرود اضطراری یک هواپیمای مسافر‌بری در کرمان

پول‌های بورسی در پارکینگ؟

سرمایه‌گذاری در طلا بی خطر هم نیست

قطار فوق‌العاده در این مسیر پرتردد راه‌اندازی شد

آتش‌سوزی جان 59 نفر را در این کشور گرفت

رضایت‌ زعفران‌کاران از عرضه 5 تن محصول در بورس کالا

زیرساخت‌های اقتصادی شهر ارومیه ورود سرمایه‌گذاران فراهم شود

رئیس سازمان اورژانس: نیروهای پیاده داریم که اگر کسی با دیدن قیمت‌ها سکته کرد بتوانیم فرد را احیا کنیم!

قالیباف فرداشب به تلویزیون می‌رود

1874 زندانی استان تهران آزاد شدند

توضیح قائم‌پناه درباره عدد محبوبیت مسعود پزشکیان+ عکس

امکان حذف کامل حاشیه‌نشینی تا 10 سال آینده

مصرف مازوت در این استان ممنوع شد

گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ترکیه و آمریکا

سود بازرگانی واردات خودروی کارکرده معادل خودروی نو تعیین شد

معاون وزارت صمت: اسامی خریداران مواد اولیه پتروشیمی از بورس کالا را منتشر می‌کنم

هشدار تحلیلگران؛ آیا سیاست‌های فدرال رزرو هنوز از بازار حمایت می‌کنند؟

نماینده مجلس: اعتقادات ما می‌گوید بجای شنبه ها، پنجشنبه‌ها تعطیل باشد

بازار شب عید؛ نه مشتری راضی است نه کاسب/ قیمت‌ها بالاست، فعلاً خرید نمی‌کنم تا شب عید همین اجناس حراج شود/اشتیاق بین مردم دیده نمی شود

«جکسونیسم تهاجمی» در بازتعریف اقتصاد بین‌الملل

چشم‏‏‏‏‌انداز بازارهای جهانی

کشف فرار مالیاتی 11 میلیارد تومانی از یک طلافروش!

سود بازرگانی واردات خودروی کارکرده مشخص شد+ عکس

گام های استوار منطقه آزاد ماکو در عرصه جهانی شدن

ضد حال اساسی به مستاجران و اجاره نشینان در آستانه نوروز

عرضه 5 تن زعفران در بورس کالا/ قیمت هر کیلو چند؟

قیمت بیت کوین سقوط کرد

کاهش ده درصدی واحدهای صنفی مشاور املاک در سال جاری

دیدار وزیر نفت با اعضای کمیسیون انرژی مجلس

حسابرسی داخلی و راهبری شرکتی: درس آموزه های فوتبال

فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) معرفی شد

توضیح سخنگو درباره کناره‌گیری ظریف/ قدر ظریف، طیب‌نیا و خاتمی را بدانیم

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی