بازار آریا

آخرين مطالب

از اطلاع‌رسانی برنامه‌های اقتصادی تا فراگیر شدن پویش نه به تصادف اقتصاد ایران

از اطلاع‌رسانی برنامه‌های اقتصادی تا فراگیر شدن پویش نه به تصادف
  بزرگنمايي:

بازار آریا - برنا - گروه سیاسی: معاون اقتصادی وزارت کشور گفت: برنامه‌هایی از جمله کیف سرمایه‌گذاری، سه‌شنبه‌های تسهیل‌گری در استان‌ها و توسعه اقتصاد مرز با انسجام‌بخشی اقدامات در استان‌های مرزی از اولویت‌های این معاونت است که لازم است اخبار امیدبخش ثمرات این برنامه‌ها انعکاس یابد.
دومین جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی های وزارت کشور با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای این وزارتخانه و مدیرکل پایگاه اطلاع‌رسانی دولت برگزار شد.
در این نشست که مدیران روابط عمومی سازمان‌های تابعه به صورت حضوری و مدیران روابط عمومی استانداری‌های سراسر کشور به صورت وبیناری حضور داشتند، مهدی دوستی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور ضمن تشریح برنامه‌های اقتصادی وزارت کشور در ایام ماه مبارک رمضان و نوروز گفت: رسانه به دلیل ضریب نفوذ و فهم افکار عمومی می‌تواند به پیشبرد این برنامه‌ها به‌طور ویژه کمک کند. 
وی با اشاره به اهمیت و جایگاه سرمایه اجتماعی اظهار کرد: عوامل اقتصادی از مؤلفه‌های مهم در حوزه سرمایه اجتماعی است؛ اطلسی در این حوزه تهیه شده است که نسبت عوامل اقتصادی کلان، ملی و محلی با سرمایه اجتماعی سنجش شده است و مدیران روابط عمومی می‌توانند سهم به سزایی در تبیین آن داشته باشند. 
دوستی ضمن تشریح اقدمات این معاونت در دوره جدید گفت: برنامه‌هایی از جمله کیف سرمایه‌گذاری، سه‌شنبه‌های تسهیل‌گری در استان‌ها و توسعه اقتصاد مرز با انسجام‌بخشی اقدامات در استان‌های مرزی از اولویت‌های این معاونت است که لازم است اخبار امیدبخش ثمرات این برنامه‌ها انعکاس یابد. 
مهدی بابایی مدیرکل پایگاه اطلاع رسانی دولت نیز در این نشست با اشاره به تعبیر هیئت دولت دوم درباره استانداران گفت: قرار است سلسله‌گفتگوهایی با موضوع تمرکززدایی با استانداران انجام شود که ضمن انتشار در رسانه‌ها، در قالب کتابی با عنوان تمرکززدایی منتشر شود و در اختیار وزرا و معاونان قرار بگیرد. تبیین این موضوع بر عهده مدیران روابط عمومی است و گفتگو با نخبگان استانی می‌تواند کمک مؤثری باشد. 
وی با بیان اینکه مدیران روابط عمومی نقش ویژه و موثری در تبیین گفتمان وفاق ملی دارند، اظهارکرد: باید مرجعیت رسانه‌ای در داخل کشور تقویت شود و از این رو لازم است که روابط عمومی‌ها در تعامل با رسانه‌ها اعم از رسانه‌های ملی و محلی روایت اول و صحیح از رویدادها را منتشرکنند. 
بابایی با اشاره به طرح مرز تا مرکز در رسانه‌ها گفت: هدف از طرح ایده مرز تا مرکز این است که مسائل و اخبار از نقطه صفر مرزی و دورافتاده‌ترین بخش‌های کشور بتواند به تیتر اول رسانه‌ها تبدیل شود و بتوانیم با کمک یکدیگر و با اطلاع‌رسانی هنرمندانه امید را درجامعه ارتقا دهیم. 
حمید خواجه‌نژاد مشاور وزیر و رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت کشور نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت و جایگاه روابط عمومی‌های استانداری‌ها و سازمان‌های تابعه گفت: اطلاع‌یابی صحیح و دقیق، مقدمه‌ای بر اطلاع‌رسانی حرفه‌ای است. همچنین برای اطلاع‌رسانی خوب علاوه بر محتوای مناسب، نیاز به شبکه توزیع قدرتمند داریم که این شبکه در وزارت کشور با گستردگی‌ای که دارد، در دسترس است. 
وی با اشاره به راه‌اندازی پویش نه به تصادف از سوی وزارت بهداشت افزود: این پویش که رییس جمهور، وزیر کشور و دیگر وزرا به آن پیوسته‌اند، رسالت مقدسی را که متمرکز بر نجات جان انسان‌ها است، دنبال می‌کند؛ همه ما علاوه بر مسئولیت فردی خود، باید اهتمام ویژه نسبت به فراگیر شدن آن داشته باشیم و از طریق اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی تلاش کنیم تا از آمار جانباختگان تصادفات رانندگی بکاهیم. 
خواجه‌نژاد تأکید کرد: روابط عمومی استانداری‌ها باید در رصد روزانه رویدادها، چهره‌های موفق مردمی را شناسایی کنند و ضمن معرفی نوع خدمت درخور آن‌ها به مردم، از آن‌ها تقدیر به عمل آورند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1279602/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تأمین 64.5 میلیارد دلار ارز مورد نیاز واردات از ابتدای سال تا 25 اسفند

گزارش‌هایی از بخش واقعی اقتصاد ایران

نرخ تورم تولید افزایش یافت

وزیر راه و شهرسازی: منطقه ویژه مرزی مشترک با ترکیه راه‌اندازی می‌شود

آغاز تحول برقی در حمل‌ونقل پایتخت

میوه‌های تنظیم بازاری بالاتر از بازار قیمت خورد

هشدار به این گروه از موتورسواران درباره ابطال کارت سوخت

تورم تولید افزایش یافت/ کدام بخش‌ها بیشترین گرانی را تجربه کردند؟

این خودرو مخصوص ثروتمندترین ها است/ عکس

تناقض‌گویی رسانه‌های حامی دولت درباره افزایش قیمت ارز ادامه دارد

پیش‌بینی مقام اسبق بانک مرکزی از چشم‌انداز 1404 / سید علی: باید برای روزهای دشوار آماده شویم

توصیه های پرفسور برای رهایی ایران از بحران اقتصادی که به آن توجه نشد

سقف قیمت میوه شب عید در کهگیلویه و بویراحمد 50 هزار تومان تعیین شد

رکوردشکنی طلا در دل بحران‌ها

باید قیمت نان به تعادل برسد

هادی محمدپور، نماینده مجلس: 20 میلیون نفر از جمعیت کشورمان در حوزه مالی به سمت ارز و طلا رفته‌اند/ با وجود چنین اتفاقاتی شرایط نامناسب اقتصادی پیش خواهد آمد

پزشکیان موافقت‌نامه تجارت آزاد ایران و اوراسیا را ابلاغ کرد

ناترازی برق در زمستان امسال را ناشی از سهل انگاری دانست

ابلاغ قانون موافقت‌نامه تجارت آزاد بین ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا

چگونه تصفیه فاضلاب می‌تواند اقتصاد ایران را متحول کند؟ واقعیتی علمی یا خیال‌پردازی؟!

ابلاغ قانون موافقت‌نامه تجارت آزاد بین جمهوری اسلامی ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا

آخرین روز کاری سال 1403 بانک‌ها اعلام شد

ابلاغ 4 قانون از سوی قالیباف

بالگرد اسرائیلی در جنوب فلسطین سقوط کرد

آخرین روز معاملاتی بازار ارز تجاری در سال 1403

مبایعه‌نامه، زیر چتر قضایی

آیا کالای اساسی در ماه رمضان و نوروز تامین است؟

آموزش سایت صرافی تپ بیت Tapbit و مزایا, معایب و رتبه آن

آموزش ترید و خرید و فروش ارز اسپات در صرافی بیت یونیکس Bitunix برای ایرانیان

عراقچی: آماده گفت‌و‌گو با اروپا هستیم

بزرگ‌ترین ایستگاه شارژ خودروهای برقی افتتاح شد

رویکرد اصلی دولت چهاردهم حمایت از بخش خصوصی است

ترکیه در آفریقا چه می‌کند؟

اصفهان میزبان اجلاس مشترک ایران و آفریقا می شود

چابهار، قطب تولید و صادرات دریامحور؛ توسعه صنایع و مزیت‌های لجستیکی

بیت کوین جان گرفت

آموزش ورود و ثبت نام در سایت صرافی توبیت Toobit در 3 دقیقه برای ایرانیان

اعلام قیمت‌های جدید بلیت هواپیما+ جدول قیمت

چرا چین میزبان نشست هسته ای تهران، مسکو و پکن شد؟

یک قانون از سوی پزشکیان ابلاغ شد

سقف برداشت از خودپردازها از امروز 300هزار تومان شد

آموزش دانلود صرافی ال بانک LBank برای موبایل اندروید و آیفون ios و کامپیوتر

اعلام شرط حماس برای آزادی زندانی اسرائیلی _ آمریکایی

دستیار رییس سازمان بورس: جاماندگان سهام عدالت منتظر نباشند

کیفیت گاز تحویلی منطبق با استانداردهای سخت‌گیرانه است

کارتال ایران را ترک کرد

توقیف محموله بزرگ قاچاق در کرمانشاه

جزئیات جدید از واریز سود سهام عدالت

موج امیدواری سرمایه گذاران به بورس

هوای اصفهان برای همه شهروندان ناسالم شد

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی