بازار آریا

آخرين مطالب

امام جمعه تهران: مدیران نباید از جایگاه خودشان سوءاستفاده کنند/ اسراف تار و پود جامعه ما را گرفته است اقتصاد ایران

امام جمعه تهران: مدیران نباید از جایگاه خودشان سوءاستفاده کنند/ اسراف تار و پود جامعه ما را گرفته است
  بزرگنمايي:

بازار آریا - مهر : ابوترابی‌فرد بر ضرورت توجه به آموزه‌های قرآن در ساخت جامعه‌ای متعالی تأکید کرد و افزود: خداوند انسان‌های خود بزرگ بین را دوست ندارد، مدیران نباید از جایگاه خودشان سو استفاده کنند، خداوند همینطور مسرفین را دوست ندارد و این اسراف تار و پود جامعه ما را گرفته است.
حجت‌الاسلام سید محمدحسن ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته به اهمیت ماه مبارک رمضان و ارزش‌های اسلامی اشاره کرد و گفت: این ماه فرصتی است برای آراستگی به آموزه‌های انسان‌ساز قرآن کریم.
وی با تأکید بر نقش قرآن در ساخت انسان و جامعه، اظهار داشت: قرآن کریم به حیات عقلی، علمی و ایمانی انسان توجه دارد و به بیان علامه طباطبایی، اسلام بیش از همه ادیان به جامعه انسانی نگاه دارد.
حجت الاسلام ابوترابی‌فرد به آیه 54 سوره مائده اشاره کرد و افزود: این آیه ویژگی‌های پنجگانه جامعه‌ای که محبوب خداوند است را معرفی کرده و چشم‌انداز انقلاب اسلامی را ترسیم می‌کند.
وی تأکید کرد که در ماه مبارک رمضان می‌توانیم در راستای رسیدن به این جامعه گام برداریم.
خطیب نماز جمعه تهران اولین ویژگی جامعه مطلوب را دوستی خداوند با آن جامعه دانست و گفت: واژه "قوم" بیش از 300 بار در قرآن و بیش از یکصد بار در نهج البلاغه ذکر شده است. این واژه به جامعه‌ای اطلاق می‌شود که برای کارهای بزرگ قیام می‌کند و مورد محبت خداوند قرار می‌گیرد.
ابوترابی‌فرد بر ضرورت توجه به آموزه‌های قرآن در ساخت جامعه‌ای متعالی تأکید کرد و افزود: خداوند انسان‌های خود بزرگ بین را دوست ندارد، مدیران نباید از جایگاه خودشان سو استفاده کنند، خداوند همینطور مسرفین را دوست ندارد و این اسراف تار و پود جامعه ما را گرفته است. این اسراف علامت قابل قبولی نیست باید خود را از اسراف پاکیزه کنیم. اگر امروز شهروندان عزیز تهرانی تصمیم بگیرند؛ اکثریتی از آنها تا حدود 80 درصد که در مصرف آب و شستشو اسراف نکنند، تهران با مشکل کم آبی روبرو نخواهد بود.
اسراف تار و پود جامعه ما را گرفته که علامت قابل قبولی نیست
حجت الاسلام ابوترابی فرد بیان کرد: اگر خیانت به اموال و نوامیس به حقوق دیگران صورت گیرد، انسان محبوب خداوند نیست. اسراف تار و پود جامعه ما را گرفته که علامت قابل قبولی نیست، باید خود را از اسراف پاکیزه کنیم، اگر امروز شهروندان تهرانی تصمیم بگیرند که در مصرف آب و شست‌وشو اسراف نکنند، تهران با مشکل کم آبی روبرو نخواهد بود.
فلسطین مظلوم در اوج و قله ستم است
خطیب نماز جمعه تهران خاطرنشان کرد: کسانی که جامعه بشریت و ملت‌های مظلوم را تحت استعمار و استثمار قرار داده و به حقوق دیگران تعدی می‌کند نماد استکبار است، اکنون فلسطین مظلوم در اوج و قله ستم است. امروز به خصوص با رفتار رییس جمهور آمریکا، جهان استکبار و زیاده خواهی را مشاهده می‌کند، در این شرایط جامعه تراز در برابر جبهه کفر در اوج عزت و قدرت و نفوذ ناپذیری است.
خبر مرتبط

بازار آریا


خودروی حامل امام جمعه سرخه حوالی لاسجرد واژگون شد خودروی حامل امام جمعه سرخه حوالی لاسجرد واژگون شد. ایشان به مراکز درمانی منتقل پ پس از دریافت خدمات درمانی از بیمارستان مرخص شد
حجت الاسلام ابوترابی فرد گفت: امروز تهدید را با همه روشنی و شفافیت از سردمداران ایالات متحده مشاهده می‌کنید که در مقام تهدید هستند، در مقام عمل تهدید و در مقام سخن و قلم تقاضای مذاکره می‌کنند که دو رفتار کاملاً متناقض است، دنیای اسلام در برابر این زیاده خواهی و استکبار، یکپارچه و متحد ایستاده و مقاوم هستند.
وی در ادامه گفت: عراق، فلسطین، یمن، لبنان و محور مقاومت حزب الله نماد عزت در برابر کافرین هستند. این دستاورد بزرگ ثمره پیروزی انقلاب اسلامی است که پیروزی‌های بزرگی برای امت اسلام رقم زده است.
خطیب نماز جمعه تهران گفت: یکی دیگر از ویژگی‌های جامعه در تراز این است که همواره در تلاش است. این جامعه با داشتن دو گوهر گران بهای عقل و علم وحدت آفرین هستند. دین برای آنها مهم‌ترین عنصر خلق وحدت بوده و نقشه راه آنها را تعیین می‌کند لذا در اوج قدرت و نهایت سعی و تلاش هستند و اگر به رشد اقتصادی فکر می‌کنند در اوج اهل تلاش و کار هستند، ما با این موضوع فاصله داریم، برای جامعه و نظام اداری ما یکی دو ساعت کار مفید زیبنده نیست.
حجت الاسلام ابوترابی‌فرد گفت: در بیانات اخیر رهبر انقلاب بر موضوع قدرت اقتصادی تاکید شد که مهم‌ترین عامل اقتدار است، این قدرت بدون تلاش و سعی حاصل نمی‌شود. اگر من به عنوان مدیر با انگیزه خالص برای خدا تصمیم گرفته و تصمیم من غلط باشد و اجرا کنم، این حرکت و اقدام فی سبیل الله نیست، فی سبیل الله یعنی از پشتوانه علمی و کارشناسی در عالی‌ترین سطح برخوردار باشد و در اوج جهد و تلاش و با انگیزه الهی صورت گیرد و نباید در این راه بیمی از سرزنش دیگران داشت.
وی با بیان اینکه وجود مبارک امام، جامعه را در قله نگه می‌دارد، گفت: در نبود امام، ولایت فقیه ولایت علم و فقاهت و عدالت است و جامعه‌ای که در ذیل ولایت فقیه حرکت می‌کند، مستحکم‌ترین است.
امام جمعه موقت تهران، به اهمیت توجه مسئولان به مسائل اقتصادی اشاره کرد و گفت: قدرت اقتصادی امروز و فردا مهم‌ترین عامل اقتدار کشور است؛ این قدرت بدون تلاش و سعی مبتنی بر علم دست‌یافتنی نخواهد بود.
وی همچنین به رزمایش مشترک نیروهای دریایی ایران، روسیه و چین اشاره کرد که به تازگی با موفقیت در شمال اقیانوس هند برگزار شد.
ابوترابی‌فرد افزود: این رزمایش در منطقه‌ای به وسعت 17 هزار کیلومتر مربع در چهار روز برگزار شد و پایگاه خبری اوراسیاتایمز گزارش داد که برگزاری این رزمایش نقش ایران را به‌عنوان بازیگر کلیدی دریایی منطقه تقویت می‌کند.
وی همچنین تأکید کرد که حضور روسیه و چین نشان‌دهنده اراده این کشورها برای حفظ منافع خود در منطقه‌ای است که در گذشته تحت سلطه قدرت‌های غربی بوده است.
امام جمعه موقت تهران ادامه داد: پایگاه خبری سی‌ان‌ان این رزمایش را نمایشی از مشارکت رو به رشد تهران، مسکو و پکن و همچنین اقدامی در برابر ابتکارات دریایی غرب تلقی کرده است.
وی هدف این رزمایش را ارتقای امنیت دریانوردی و افزایش سطح همکاری‌ها، مهارت آموزشی و اعتماد نظامی بین نیروهای شرکت‌کننده عنوان کرد.
ابوترابی‌فرد در بخش دیگری از سخنانش به آمار تصادف‌های جاده‌ای در آستانه سفرهای نوروزی اشاره کرد و گفت: تصادفات رانندگی یکی از معضلات کشور است و سالانه حدود 20 هزار نفر در این حوادث جان خود را از دست می‌دهند.
وی با بیان اینکه 83 درصد از جان‌باختگان کمتر از 50 سال سن دارند، خواستار افزایش دقت رانندگان شد و گفت: طبق گزارش فراجا، 10 درصد از رانندگان حادثه‌ساز هستند و این میزان باید کاهش یابد.
وی همچنین بر لزوم وضع قوانین بازدارنده و ارتقای کیفیت خودروها و جاده‌ها تأکید کرد و افزود: دولت باید ارتقای نظارت هوشمند را مد نظر قرار دهد و اصلاح نقاط پرخطر در راه‌ها نیز می‌تواند در کاهش آمار تصادفات مؤثر باشد.
ابوترابی‌فرد در پایان با قدردانی از گزارش عملکرد شهرداری تهران، تأکید کرد که ارائه خدمات با کیفیت از سوی شهرداری‌ها می‌تواند زمینه افزایش رضایتمندی شهروندان را فراهم کند و حمل و نقل عمومی نقش مهمی در این زمینه ایفا می‌کند.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1279120/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زمان و مکان مراسم تشییع مهدی مسعودشاهی اعلام شد

ترامپ: گفتگوی سازنده ای با پوتین داشتیم/ شانس بالایی برای پایان جنگ وجود دارد

وضعیت بازار طلا و سکه در روزهای پایان سال

خرید جهیزیه در آستانه نوروز 1404 چقدر هزینه دارد؟

تکذیب شایعات آب نمک بالای نفت صادراتی ایران

برگزاری میز خدمت ویژه خانواده‌های شهدا و ایثارگران در نماز جمعه شهرستان رودان

سخنرانی مدیر کل بنیاد سمنان در مراسم نماز جمعه به مناسبت بزرگداشت روز شهید

لزوم حفظ و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل‌های آینده

واگذاری عرصه‌های ملی به طرح‌های سرمایه‌گذاری در قالب ماده 21

هوای گرم مهمان تهرانی ها می شود

هشدار؛ این محصولات آرایشی غیرمجاز است

ترکیب پرسپولیس برای دیدار مقابل ملوان اعلام شد

واکنش شرکت ملی نفت ایران به ادعای تولید نفت بی‌کیفیت

بحران مالی فولکس‌واگن را به سمت تولید سلاح کشاند

رویکرد نگاه به کشورهای خارجی اقتصاد ما را دچار عقب‌گرد کرد

هوای گرم مهمان تهران می شود

فوری/ فارس لرزید

موج نقدینگی به بازار طلا رسید

مهره کلیدی داعش در عراق به هلاکت رسید

ناگفته های روحانی از ماجرای خرید اس 300 از روسیه توسط ایران / مقامات بالای نظامی در دبیرخانه شورایعالی امنیت ملی گفتند خیانت به کشور است

ناگفته های روحانی از ماجرای خرید اس 300 از روسیه/ گفتند خیانت به کشور است

پیامدهای اقتصادی توقف صادرات نفت برای ایران

پوتین پیامی برای ترامپ فرستاد/ زمان دیدار روسای جمهور روسیه و آمریکا مشخص شد؟

پیش‌نویس بیانیه پایانی نشست گروه 7 / طرح ادعاهای جدید علیه ایران

سود 4 میلیونی سهام عدالت تکذیب شد

قلدری‌های آمریکا به سقوط و بی‌اعتبار شدن آن می‌انجامد

تمدید تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه+ جزئیات

سفر رسمی الشیبانی به بغداد/ وزرای خارجه سوریه و عراق دیدار می کنند

ترامپ به بایدن تاخت/ جو نیرنگ باز ما را وارد بحران با روسیه کرد

پیش‌بینی بازار خودرو در آخرین هفته سال 1403

انتشار سری جدید ایران‌چک 200 هزار تومانی/ تصاویر

یارانه این افراد از اسفندماه قطع می‌شود / نحوه استعلام دهک بندی یارانه / معیارهای حذف یارانه نقدی چیست؟

مسئولان برای رونق اقتصادی استان تلاش کنند

پیش بینی مهم از قیمت دلار در روزهای آینده

دشمن با تهدیدهای امنیتی به دنبال ضربه زدن به معیشت مردم است

برگزاری سلسله نشست‌های داده‌خوانی در دانشگاه اصفهان

بخش خصوصی و ظرفیت‌های محلی راه‌حل مقابله با چالش‌های اقتصادی همدان

بازتاب تحریم وزیر نفت ایران از سوی آمریکا در رسانه‌های جهان

قالیباف: توزیع کالابرگ الکترونیک هر ماه انجام می‌شود

خبر مهم قالیباف درباره توزیع کالابرگ الکترونیک

تصاویری از سری جدید سریال «پایتخت»

ماجرای سود 4 میلیونی سهام عدالت چیست؟

قیمت خودروهای وارداتی آزاد شد

رئیس اتاق اصناف تهران: کالاهای عرضه‌شده در نمایشگاه‌های بهاره بی کیفیت نیستند

معیشت مردم باید در صدر برنامه های مسئولان باشد

اعتراض هواداران به باشگاه پرسپولیس

آذربایجان غربی؛ دروازه طلایی ایران به اوراسیا و محور توسعه اقتصادی غرب کشور

مسئولان تلاش های خود را برای رفع مشکلات اقتصادی متمرکز کنند

امام جمعه گلستان بر رفع مشکلات اقتصادی تاکید کرد

اصفهان اجلاس مشترک ایران و آفریقا را میزبانی می‌کند

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی