بازار آریا

آخرين مطالب

کاهش حداکثر سن شرکت در آزمون‌های استخدامی آموزش‌وپرورش+ جزئیات اقتصاد ایران

کاهش حداکثر سن شرکت در آزمون‌های استخدامی آموزش‌وپرورش+ جزئیات
  بزرگنمايي:

بازار آریا - شورای عالی انقلاب فرهنگی : کسر حداکثر 5 سال از سن شرکت در آزمون‌های استخدامی آموزش‌وپرورش برای مربیان و معلمان در جلسه شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شد.
غلامرضا بصیرنیا دبیر شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی با تشریح جزئیات مصوبه آخرین جلسه این شورا در سال جاری؛ اظهار داشت: در این جلسه که به ریاست دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و با حضوری اعضای شورای عالی برگزار شد؛ اصلاحاتی در نحوه جذب منابع انسانی در مشاغل آموزشی و تربیتی وزارت آموزش و پرورش؛ اعمال و تصویب شد.
دبیر شورای معین تصریح کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال 1399 با توجه به اهمیت شغل معلمی و نقش معلمان در تربیت آینده سازان کشور و ضرورت انتخاب معلمان، مربیان و کادر آموزشی از میان نیروی انسانی کارآمد، با استعداد و انگیزه و برخوردار از صلاحیت های عمومی، تخصصی و حرفه‌ای؛ وزارت آموزش و پرورش را مکلف کرده بود تا منابع انسانی موردنیاز خود در مشاغل آموزشی و تربیتی را صرفاً از طریق دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر فنی شهید رجایی جذب و تأمین نماید و هر گونه استخدام خارج از این طریق ممنوع است. لیکن به دلیل محدودیت ها و کمبود نیرو این امکان از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی فراهم شد تا افرادی که به استناد یکی از قوانین و مقررات موضوعه کشور با واحدهای دولتی آموزشی و تربیتی آموزش و پرورش همکاری کرده اند؛ در شرایط برابر با سایر داوطلبان و صرفاً پس از گذراندن دوره مهارت آموزی یک‌ ساله در دانشگاه فرهنگیان یا دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به کارگیری شوند و مدت همکاری تمام وقت این افراد از حداکثر سن آنها برای شرکت در آزمون های استخدامی وزارت آموزش و پرورش کسر شود.
خبر مرتبط

بازار آریا


زمان برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش+ شرایط رفیع‌زاده اظهار کرد: هفته گذشته با وزیر آموزش و پرورش و مدیران این وزارتخانه جلسه‌ای برگزار شد و تلاش می‌کنیم تا قبل از عید، مجوزهای استخدامی لازم صادر شود تا آزمون در خرداد ماه برگزار و معلمان جدید تا اول مهر به کلاس‌های درس وارد شوند.
دبیر شورای معین همچنین افزود: طبق این مصوبه؛ معلمان شاغل در مدارس غیردولتی، به ‌رغم ایفاء نقشی مهم و حیاتی در فرآیند تعلیم و تربیت، از این حق محروم بودند و این گروه از معلمان که عمدتاً از دانش‌ آموختگان دانشگاه‌های معتبر کشور بوده و سال‌‌ها تجربه تدریس در نظام آموزشی رسمی را دارا هستند، با محدودیت‌ قانونی سقف سنی استخدام مواجه‌ بودند. بهره گیری از این ظرفیت مورد درخواست کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و وزارت آموزش و پرورش بود.
بصیرنیا تأکید کرد: بر اساس آمار موجود، 80 درصد معلمان شاغل در مدارس غیردولتی زیر 45سال سن دارند و به لحاظ مدارک تحصیلی؛ در زمره دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها و مراکز معتبر علمی کشور به شمار می‌روند و علاوه بر دانش نظری، به طور میانگین تجربه بیش از 8 سال تدریس در مدارس را نیز دارا هستند که این امر آنها را به متخصصانی مجرب و آشنا با نظام آموزشی کشور مبدل کرده است.
دبیر شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به مصوبه این جلسه شورای معین تصریح کرد: پس از بحث و بررسی ابعاد مختلف موضوع؛ مصوب شد مربیان، معلمان و کارکنان آموزشی واحدهای آموزشی و تربیتی دولتی و واحدهای آموزشی و تربیتی غیردولتی که به استناد یکی از قوانین و مقررات موضوعه، مستند به پرداخت حق بیمه حداقل 18 ساعت در هفته؛ با آموزش و پرورش همکاری کرده اند در شرایط برابر با سایر داوطلبان و صرفاً پس از گذراندن دوره مهارت آموزی یک‌ساله در دانشگاه فرهنگیان یا دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به کارگیری شوند و مدت همکاری آموزشی آنها از حداکثر سن برای شرکت در آزمون­های استخدامی وزارت آموزش و پرورش تا سقف 5 سال کسر شود. البته حداکثر سقف جذب این دسته از مشمولین، 45 سال تعیین شد.
دبیر شورای معین در خاتمه گفت: در این جلسه همچنین گزارش عملکرد ستاد راهبری و نظارت خانواده و زنان شورای عالی، برنامه و اقدامات این ستاد در اجرایی سازی اولویت های حوزه خانواده و زنان کشور در سه محور مهم تقویت و تحکیم خانواده، افزایش جمعیت و توجه به دوره سالمندی و ارتقاء شان و کرامت زنان در جامعه و اجرایی سازی منشور حقوق و مسئولیت های زنان در جمهوری اسلامی ایران ارائه و بحث و بررسی شد.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1278253/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فوری/ واریز یارانه اسفندماه به حساب سرپرستان خانوار

گزارش قیمت بسته شده طلا، سکه و دلار امروز چهارشنبه 22 اسفند 1403+‌ جدول

گردونه رو بچرخون 1 اتریوم جایزه بگیر

همکاری‌ مشترک پالایش و پخش و دانشگاه امیرکبیر

آیا طلا به رشد ادامه می‌دهد یا اصلاح در راه است؟

فروش بیش از 1.6 میلیون بلیت اتوبوس برای سفرهای نوروزی

سالانه 30 میلیون تن صنایع پتروشیمی صادر می‌شود

واکنش حماس به حملات اسرائیل به سوریه

تامین 64 میلیارد‌ دلار ارز مورد نیاز واردات از ابتدای امسال

ادامه روند افزایش قیمت طلا و ارز؛ نیم سکه به کانال 49 میلیون تومان رسید

برنامه اتحادیه اروپا و کانادا برای مقابله با تعرفه‌های ترامپ

تصادف مرگبار پژو و تریلی 5 کشته و مصدوم برجای گذاشت

نخستین گفت‌وگوی رئیس سیا با رئیس آژانس اطلاعات خارجی روسیه

کار ساماندهی گلزار شهدا در مازندران در سال 1404 به پایان خواهد رسید

وضعیت سدهای تهران بحرانی شد

پزشکیان هرگونه اقدام قضایی علیه هتاکان به خود را ممنوع کرد

جمعیت ایران چقدر شد؟

بلو دُنگ شما را حساب می‌کند

دیدار و رایزنی مقام اماراتی با عراقچی

واکنش حماس به ممنوعیت عبور کشتی‌های اسرائیلی توسط یمن

توضیح جدید وزیر نفت درباره سهمیه نوروزی بنزین

تهدیدات انصارالله یمن اسرائیل را نگران کرد

پزشکیان: آمریکا تحریم و اروپا تهدید می‌کند اما نمی‌توانند جلوی مسیر ما را بگیرند

فراهم شدن امکان مصالحه ریالی تعهدات ارزی+ جزئیات

بیش از یک میلیون و 700 هزار نفر وام ازدواج و فرزندآوری گرفتند

گشایش نمایشگاه خوشنویسی و نقاشی در موزه شهدا همزمان با هفته شهید

زلنسکی: آماده اجرای طرح پیشنهادی آمریکا درباره آتش‌بس هستیم

بیت‌کوین در دو راهی صعود یا سقوط؛ آیا حمایت کلیدی حفظ می‌شود؟

محدودیت‌های ترافیکی آخر هفته اعلام شد

آخرین وضعیت آمار حوادث چهارشنبه سوری

معاونت حقوقی رئیس‌جمهوری موضوع بازنگری ممنوعیت‌های صادراتی را بررسی می‌کند

دیدار هزاران دانشجو با رهبر انقلاب+ عکس

تجارت‌نیوز: طرح انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی محکوم به شکست است

استقبال چشمگیر از تویوتای یک میلیاردی/ عکس

زمان توزیع میوه شب عید مشخص شد

واکنش حماس به قطع آب و برق غزه و منع ورود کمک‌ها

پزشکیان: با زور و رفتارهای خشک و سلبی نمی‌توان در جامعه تغییر ایجاد کرد

اعلام نرخ بیمه شخص ثالث برای سال 1404

عراقچی: باید تلاش و فعالیت بیشتری داشته باشیم

توضیحات وزیر امور خارجه آمریکا درباره مذاکرات با اوکراین در عربستان

چرا مجلس هفتم متهم ردیف اول ناترازی انرژی است؟

توضیحات عضو کمیسیون اقتصادی مجلس درباره اینکه چرا مردم نباید طلا و دلار نگه دارند؟

اعلام زمان پرداخت حقوق بازنشستگان تامین‌اجتماعی+ جزئیات

رئیس کمیسیون اقتصادی مجمع تشخیص مصلحت: به 30 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری نیاز داریم

زمان توزیع میوه شب عید در این استان مشخص شد

اعلام آمار تلفات غیرنظامیان در درگیری‌های اخیر سوریه

سودای اسرائیل برای عادی سازی روابط با لبنان

بورس سبزپوش شد

3 گانه تخلف شهرداران

جنجال بزرگ بورس

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی