بازار آریا

آخرين مطالب

اینها هم خریدهای جواد هستند

نکونام؛ نه آن‌قدر سیاه! اقتصاد ایران

نکونام؛ نه آن‌قدر سیاه!
  بزرگنمايي:

بازار آریا - این روزها که نمایش‌‌‌های خوب علیرضا کوشکی خیلی‌‌‌ها را به وجد آورده، همه در حال شمردن گل‌‌‌ها و پاس گل‌‌‌های پیاپی او در مسابقات مختلف هستند و فیلم دریبل کشویی این بازیکن 25 ساله برابر ستارگان ‌‌‌النصر در فضای مجازی وایرال می‌شود، منصفانه و صادقانه‌‌‌اش این است که یادآوری کنیم او هم خرید جواد نکونام بود؛ مردی که هنوز هم به خاطر بستن استقلال در ابتدای فصل مورد انتقاد بسیاری از هواداران است، اما به این ابعاد از کار او هیچ توجهی نمی‌شود.
نکونام عیب و ایراد زیاد داشت و همین‌‌‌جا هم بارها نقدش کردیم. تیم او دفاعی بازی می‌‌‌کرد، تماشاگرپسند نبود، رد پای توسل به خرافات در آن به چشم می‌‌‌آمد و حتی ابایی از چرخیدن به سمت ضد فوتبال و حربه‌هایی همچون وقت‌‌‌کشی‌‌‌های آشکار نداشت. اینها که به دفعات گفته شده و اصلا اخراج جواد و سکوت و خانه‌‌‌نشینی طولانی‌‌‌مدتش هم ناشی از همین برداشت‌‌‌های جمعی بوده است. با این حال امروز حق این است که یادآوری کنیم تیمی که او بست، آن‌قدرها هم وحشتناک و بی‌‌‌مایه نبود. بخش زیادی از انتقادات از جواد نکونام، بابت خرید همین علیرضا کوشکی انجام می‌شد، اما حالا می‌‌‌بینیم که هواداران روی سکوها از او طلب پیراهن می‌‌‌کنند و این بازیکن به امید استقلالی‌‌‌ها در فاز هجومی تبدیل شده است.
محمدحسین اسلامی دیگر خرید نسبتا گمنام جواد بود که البته آن‌قدر مصدوم شد و آن‌قدر تحت تاثیر تحولات تیم قرار گرفت که نتوانست خودش را نشان بدهد. از سوی دیگر اگر امروز از هواداران استقلال بپرسید سه بازیکن برتر آنها در این فصل چه کسانی بوده‌‌‌اند، احتمالا شمار زیادی از آنها به اسم اندونگ اشاره خواهند کرد که این هافبک دفاعی استاندارد هم خرید جواد بود، مثل رامین رضاییان که به هر حال از نظر فنی رد پای او در خیلی از برنامه‌های هجومی استقلال به چشم می‌‌‌خورد.
اجازه بدهید یادآوری کنیم حتی کاکوتا هم اصلا خرید بدی نبود و جنس کارش نشان می‌‌‌داد «فوتبال بلد» است. چه بسا اگر ثبات فنی بر تیم حاکم می‌‌‌بود، این هافبک پیشین چلسی هم بهتر می‌توانست خودش را نشان بدهد، اما بالاخره در کشاکش آیند و روند این همه مربی، کاکوتا هم جدا شد و رفت. توصیف مشابهی را در مورد میلاد زکی‌‌‌پور هم می‌توان داشت که به هر حال بازیکن بدی نبود و همین حالا هم در سپاهان فیکس است. می‌‌‌بینید که این تیم، آن‌قدرها فاجعه‌‌‌بار بسته نشد و در شرایط بهتر، می‌توانست ثمربخشی بالاتری هم داشته باشد، اما نشد و البته که بخشی از گناه این «نشدن» هم متوجه خود نکونام بود.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1276708/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چه کسانی در سال 1403 زیر خط فقر مطلق هستند؟

دانشگاه‌های کشور از این تاریخ تا پایان سال مجازی شدند + عکس

پشت پرده سورن‌های سرگردان در پارکینگ ایران‌خودرو

قیمت روز محصولات سایپا و ایران خودرو/ گران ترین سواری داخلی؛ یک میلیارد و 600 میلیون

قیمت مسیرهای پروازی تهران به مشهد و کیش چند؟/ آخرین وضعیت تعطیلی سایت‌های غیرمجاز

مرکز تجمع ناوگان سایه زیر ذره‌بین ترامپ

«بعدازظهر سگی» آل پاچینو 50 ساله شد

افزایش 20 درصدی صدور پروانه‌ ساختمانی در تهران

پولشویی زیر ذره‌بین سازمان مالیات

درخواست از رئیس‌جمهور برای جلوگیری از موج تورمی در 1404 به روایت تسنیم

ورود مجلس به موضوع انتشار اوراق طلا

چه مدت طول می‌کشد تا ویزا صادر شود؟

خرید نهال صنوبر و کبوده اصلاح شده با قیمت 5 هزارتومان، 10 هزارتومان و 15 هزارتومان تخفیف عیدانه در سالم نهال

قیمت تلویزیون های پرفروش بازار اسفند 1403

قیمت طلا 18 عیار امروز یکشنبه 19 اسفند 1403/ کاهش قیمت+ جدول

قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 19 اسفند 1403/ کاهش قیمت طلا 18 عیار+ جدول

وعده مبارزه با زمین‌خواری در نوروز 1404

زمان و جزئیات نود و ششمین جلسه حراج شمش طلا اعلام شد

ریز هزینه‌های خدمات آرامستان بهشت زهرا در 1404

متهم سقوط بورس

فرصت محدود دریافت بیت کوین بدون قرعه کشی و سرمایه اولیه

پیشنهاد اروپا برای حفظ اهداف پر کردن ذخیره‌سازی‌های گاز تا 2027

اگر قصد میلیاردر شدن را دارید صنوبر بکارید!؟صنوبر نیگرا یک ساله 5 هزار تومان دوساله فقط 10 هزار تومان

نمایشگاه پیکاسو در تهران برپا می‌شود+ جزئیات

قطار تهران - وان راه‌اندازی شد

توضیح مجلس درباره اعطای شناسنامه به فرزندان مادر ایرانی

بورس همچنان قرمز

بارگذاری فیش حقوقی بازنشستگان تامین‌ اجتماعی

رسوب 19 همت در حساب‌های مالیاتی/ ماجرا چیست؟

پشت پرده هم صدایی ریاض و آنکارا

کاهش 41 درصدی بارندگی/ شدیدترین دوره‌های خشکسالی به وقوع پیوست

شستن هر فرش معادل مصرف آب شرب 250 نفر است!

فشارافزایی از نان شب واجب‌تر است

پیام مخبر در پی شهادت سردار عبداللهی

معاون وزیر نیرو: با یک سال آبی سخت مواجهیم

عبور جابه‌جایی کالا از مرز 103 میلیون تن/ چه کالاهایی صادر شد؟

استاد دانشگاه: هر کس کوچک‌ترین تماسی با دلار داشت، تحریم شد

گلایه رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی از نبود نظارت بر فروشگاه بزرگ

دوره آموزشی مهارت حل مسئله در حوزه مددکاری و مشاوره برگزار شد

در آستانه ی تعیین مزد 1404؛ به سرکوب مزدی و فقر در جامعه کارگری پایان دهید

مصرف این نوشیدنی‌ها را در ماه رمضان محدود کنید

زمان آغاز ثبت‌نام وام‌های علوم پزشکی+ جزئیات

تقاضا برای سفرهای خارجی کاهش یافت

کدام سبک سرمایه‌گذاری به شما نزدیک‌تر است؟ تست بزنید و برنده آیفون و ارز دیجیتال شوید!

آغاز روند استرداد مالیات بازنشستگان صنعت نفت

اجرای طرح فشارافزایی پارس جنوبی نیاز جدی کشور است

جاماندگان از سود سهام عدالت تا فردا مهلت دارند

اعلام وصول 3 سوال از وزیر فرهنگ و ارشاد

گشایش 744 ال‌سی در طول دو هفته

واکنش یک نماینده به موضع گیری پزشکیان درباره قانون حجاب

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی