بازار آریا

آخرين مطالب

تغییر مسیر بازار ارز تهران/ صعود قیمت لیر ترکیه و درهم امارات اقتصاد ایران

تغییر مسیر بازار ارز تهران/ صعود قیمت لیر ترکیه و درهم امارات
  بزرگنمايي:

بازار آریا - اقتصادنیوز : امروز معامله‌گران شاهد افزایش قیمت لیر ترکیه در مقایسه با عصر روز گذشته هستند، هر لیر در حالی امروز را تمام کرد که 2530 تومان قیمت گذاری شد و رشد 60 تومانی را تجربه کرد.
به گزارش اقتصادنیوز، براساس آنچه در جدیدترین گزارش خبرگزاری اقتصادی ترکیه آمده است، این کشور در رتبه 25 ثروتمندترین کشورهای جهان از نظر تعداد میلیونرهای دلاری قرار دارد . در این رتبه‌بندی، سوئد با یک پله بالاتر در جایگاه 24 قرار گرفته است، در حالی که فیلیپین و نیوزیلند با رتبه‌های 26 و 27 در تعقیب ترکیه هستند.
طبق این گزارش، در حال حاضر 6138 نفر در ترکیه بیش از 10 میلیون دلار ثروت دارند. از سوی دیگر، آمریکا با 905,413 میلیونر دلاری، در صدر این فهرست قرار دارد و چین با 471,634 میلیونر، رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.
در مجموع، تعداد افرادی که بیش از 10 میلیون دلار دارایی دارند، طی سال گذشته 41 هزار نفر افزایش یافته و به 2.3 میلیون نفر رسیده است. پیش‌بینی می‌شود این رقم تا سال 2028 از مرز 2.5 میلیون نفر عبور کند. همچنین، تعداد افرادی با ثروت بیش از 100 میلیون دلار برای نخستین‌بار از 100 هزار نفر فراتر رفته است.
رشد تعداد میلیونرهای دلاری نشان‌دهنده افزایش شکاف طبقاتی و تمرکز بیشتر ثروت در دستان گروه خاصی از افراد است. عواملی مانند افزایش ارزش دارایی‌ها، گسترش صنایع نوین، رشد بازارهای مالی و فناوری‌های نوظهور، نقش مهمی در این روند ایفا کرده‌اند. در عین حال، این افزایش می‌تواند بر توزیع ثروت، سرمایه‌گذاری‌های جهانی و سیاست‌های مالیاتی کشورها نیز تأثیرگذار باشد.
اما حال که صحبت از ثروتمندترین افراد جهان شد، بهتر است سری هم به آخرین فهرست از 10 بیلیونر جهان بزنیم. براساس آنچه در آخرین گزارش ها آمده است، ایلان ماسک، با ثروتی بالغ بر 442.1 میلیارد دلار، یکی از تأثیرگذارترین و جنجالی‌ترین شخصیت‌های دنیای فناوری است. او بنیان‌گذار و مدیرعامل تسلا، اسپیس‌ایکس و ایکس‌ای‌آی است. موفقیت‌های پی‌درپی او در حوزه‌های مختلف، به ویژه در صنعت فضا و خودروهای برقی، باعث شده تا وی به یکی از ثروتمندترین افراد تاریخ تبدیل شود. ماسک نه تنها به‌عنوان یک کارآفرین موفق شناخته می‌شود، بلکه نظرات و اظهارنظرهایش نیز همیشه در کانون توجه رسانه‌ها قرار دارد.
برنارد آرنو، با ثروت 233 میلیارد دلار، رئیس هلدینگ LVMH است که مجموعه‌ای از برندهای لوکس جهانی مانند لویی ویتون، دیور و فندی را شامل می‌شود. او توانسته است امپراتوری عظیمی در صنعت کالاهای لوکس بسازد و با مدیریت استراتژیک خود به یکی از ثروتمندترین افراد جهان تبدیل شود. فعالیت‌های آرنو و خانواده‌اش در زمینه مد و لوازم لوکس، تأثیر زیادی بر روندهای بازار و مصرف جهانی گذاشته است.
جف بزوس، بنیان‌گذار آمازون، با ثروتی معادل 195 میلیارد دلار، نقش بسزایی در انقلاب تجارت آنلاین داشته است. آمازون که ابتدا به عنوان یک کتاب‌فروشی آنلاین آغاز به کار کرد، اکنون به بزرگ‌ترین شرکت تجارت الکترونیک جهان تبدیل شده است. همچنین، بزوس با سرمایه‌گذاری در حوزه فضا و تاسیس شرکت Blue Origin، به دنیای فضایی نیز وارد شده و چشم‌اندازهایی برای آینده بشر در این عرصه دارد.
مارک زاکربرگ، با ثروت 177 میلیارد دلار، بنیان‌گذار فیسبوک و مدیرعامل متا پلتفرمز است. او تأثیر زیادی بر نحوه ارتباطات انسانی و استفاده از رسانه‌های اجتماعی گذاشته است. با ایجاد تغییرات گسترده در پلتفرم‌های متا و تلاش برای توسعه دنیای مجازی (متاورس)، زاکربرگ یکی از پیشگامان فناوری‌های نوین در دنیای دیجیتال شناخته می‌شود.
لری الیسون، بنیان‌گذار اوراکل، با ثروت 144 میلیارد دلار، یکی از پیشگامان صنعت نرم‌افزار است. شرکت اوراکل به یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌ها در زمینه پایگاه داده‌ها و نرم‌افزارهای سازمانی تبدیل شده است. الیسون با تمرکز بر بهبود فناوری‌های اطلاعاتی و راه‌حل‌های نرم‌افزاری، توانسته است جایگاه خود را در میان ثروتمندترین افراد جهان تثبیت کند.
وارن بافت، با ثروت 143 میلیارد دلار، به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین سرمایه‌گذاران تاریخ شناخته می‌شود. او مدیرعامل شرکت برکشایر هاتاوی است و استراتژی‌های سرمایه‌گذاری‌اش در بازارهای جهانی همواره مورد توجه قرار گرفته است. بافت با رویکرد خود به سرمایه‌گذاری بلندمدت و اصولی، به‌ویژه در بازارهای سهام، توانسته است در دوران‌های مختلف مالی از بحران‌ها عبور کند و سودهای کلانی به دست آورد.
هر کدام از این افراد در زمینه خود پیشتاز و تأثیرگذار بوده‌اند و همزمان با پیشرفت‌هایشان، نقش مهمی در تغییرات اقتصادی و فناورانه جهان ایفا کرده‌اند.
مروری بر جایگاه ترکیه در میان ثروتمندترین کشورهای جهان از نظر تعداد میلیونرهای دلاری، فرصت مناسبی است تا سری به بازار ارز تهران بزنیم و از آخرین قیمت لیر -واحد پول رسمی این کشور- آگاه شویم.
قیمت لیر ترکیه امروز 18 اسفند 1403
امروز معامله‌گران شاهد افزایش قیمت لیر ترکیه در مقایسه با عصر روز گذشته هستند، هر لیر در حالی امروز را تمام کرد که 2530 تومان قیمت گذاری شد و رشد 60 تومانی را تجربه کرد.
نرخ برابری لیر ترکیه و دلار آمریکا هم امروز در بازار به 0.031 رسیده است.
آخرین قیمت درهم امارات امروز
درهم امارات هم در حالی امروز در بازار ارز تهران خرید و فروش شد که نسبت به سیر روز گذشته قدم در مسیر افزایش گذاشت و با تجربه رشد 688 تومانی، 25227 تومان قیمت خورد.
قیمت دینار عراق امروز
امروز در بازار قیمت دینار عراق نسبت به روز گذشته افزایش را در پیش گرفت و عصر امروز با رشد دو تومانی، 62 تومان نرخ گذاری و خرید و فروش شد.
آخرین نرخ ریال عمان
قیمت ریال عمان در حالی امروز را سپری کرد و به پایان رساند که در مقایسه با روند روز گذشته، 6550 تومان افزایش داشته است. هر ریال عصر امروز 239750 تومان ارزش گذاری شد.
نرخ برابری ریال عمان و دلار آمریکا هم امروز در بازار به 2.6 رسیده است.

بازار آریا


قیمت رینگیت مالزی امروز
شرق آسیا هم امروز شاهد روند صعودی قیمت ارز در مقایسه با روز گذشته بود و هر رینگیت مالزی معاملات را در شرایطی به پایان رساند که 20920 تومان قیمت گذاری و خرید و فروش شد تا رشد ارزش 640 تومانی داشته باشد.
نرخ امروز بات تایلند در بازار
معاملات بازار ارز امروز برای بات تایلند به شکلی سپری شد که به مانند ارزهای مرور شده روند صعودی را در پیش گرفت و 2731 تومان معامله شد. هر بات نسبت به روز پیش 65 تومان گران شده است.

بازار آریا


آخرین نرخ منات آذربایجان
منات آذربایجان هم امروز در جریان مبادلات ارزی بازار تهران روندی جز افزایش را برای خود متصور ندید تا نسبت به روز گذشته 14480 تومان گران شده باشد. هر منات عصر امروز 54440 تومان خرید و فروش شد.
قیمت امروز درام ارمنستان
امروز همچنین قیمت درام ارمنستان هم رشد را دنبال کرد و روز را در شرایطی سپری کرد و به پایان رساند که 234 تومان ارزش گذاری و 6 تومان گران شد.

بازار آریا


قیمت لاری گرجستان در بازار
در نهایت امروز برای لاری گرجستان هم سرنوشتی جز افزایش متصور نبود و هر لاری عصر امروز و در پایان فعالیت بازار ارز 990 تومان گران و 33610 تومان خرید و فروش شد.
خلاصه معاملات امروز بازار ارز تهران حکایت از روند صعودی قیمت‌ها دارد و امروز هم طبق روال همیشه ریال عمان بیشترین میزان افزایش قیمت را به نام خود ثبت کرد و دینار عراق کمترین نوسان را تجربه کردند.
معامله گران بر این باورند که حرکت قیمت دلار به مسیر افزایشی و تحولات اقتصادی نقش مهمی در نوسان مثبت قیمت ها داشته است.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1276649/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تکرار تهدیدات ترامپ علیه حوثی‌ها

1403؛ سال سخت اقتصاد ایران/ از تغییر دولت تا ناترازی انرژی

کشف چند هزار میلیاردی پلیس فتا از کالای قاچاق

تجاوز دوباره آمریکا به یمن

بازنشر یک پیام توسط عراقچی در توئیتر

چند دیپلمات روس از این کشور اخراج شدند

جزئیات معامله 56.4 میلیون دلار در بازار ارز تجاری

مجلس پیگیر علت سانحه اتوبوس کرمان شد

دیدار سید هادی خامنه‌ای با مهدی کروبی

واکنش سناتور آمریکایی به انتصاب رئیس جدید شاباک

تصادف مرگبار 2 خودرو در جاده خرامه - سروستان/ چند نفر کشته شدند؟

کشف 9 هزار اسباب‌بازی قاچاق در اصفهان

شهرها؛ موتور نجات جهان از بحران اشتغال/ معمای 800 میلیون جوانِ در جست‌وجوی کار

وزیر جهاد کشاورزی: کمبودی در بازار شب عید مشاهده نشد

رایزنی پزشکیان با همتای الجزایری

اقدام مشترک این کشورها برای مقابله با تعرفه‌های ترامپ

سخنگوی دولت: با عاملان واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد برخورد قاطع می‌شود

لغو مصوبه سوابق تحصیلی پایه یازدهم پشت کنکوری‌ها

حواشی پرزیدنت ترامپ

آخرین وضعیت جاده‌های کشور

خبر استعفای بیش از 40 نماینده مجلس کذب است

مدیریت بحران مازندران: از روشن کردن آتش در محیط‌های طبیعی خودداری کنید

درخواست مهم حماس از جامعه بین‌المللی درباره اسرائیل

احتمال کاهش قیمت نفت عربستان در مه 2025

پلیس فتا چند هزار میلیارد تومان کالای قاچاق را کشف و ضبط کرد

واکنش این کشور به تهدیدات ترامپ علیه ایران

توقیف 2 نفتکش در آب‌های خلیج فارس

پزشکیان: برای مردم یمن آرزوی پیروزی داریم

رمزگشایی از مانور اردوغان در مدیترانه؛ گروکشی سلطان از لیبی تا شام/ پشت پرده ترکش‌های هم‌صدایی پوتین و حفتر علیه آنکارا

تمرکز استان اصفهان بر تحقق‌بخشی به سرمایه‌گذاری برای تولید

مرگ خواننده مشهور ترکیه هنگام اجرا

پشت پرده خداحافظی زودهنگام یک چهره اقتصادی از دولت؛ مُهر سکوت طیب‌نیا می شکند؟

پزشکیان: ایران خواستار گسترش روابط با ترکمنستان در تمام زمینه‌ها است

اطلاعیه مهم سازمان هواپیمایی برای مسافران نوروزی

آیا مالیات اضافی کارگران به آنها بازگردانده می‌شود؟

فاطمه ربی درگذشت

سپاه پاسداران یک بیانیه مهم صادر کرد

طلا، دلار یا مسکن، بهترین سرمایه‌گذاری در سال 1404 چیست؟

ایلان ماسک: مریخ بخشی از آمریکا خواهد بود

مزرعه کوچک، دنیای بزرگ؛ نقش کشاورزی خرد در آینده ایران

مهاجرت استادان دانشگاه؛ ضربه‌ای به آموزش عالی ایران است

امیدوارم در سایه تقویت پیوندهای همسایگی دستاوردهای خوبی به نفع ملت‌های منطقه داشته باشیم

انتشار بیانیه مهم ارتش

توقیف یک پراید با راننده 10 ساله!

مجلس دومای روسیه در حال بررسی تصویب «توافق جامع راهبردی ایران و روسیه» در ماه آوریل

بیش از 4 میلیون و 168 هزار جلد سند روستایی و شهری صادر شد

استراتژی چین برای تسلط بر بنادر جهان

کشف اجساد نظامیان مفقود شده آمریکا در این کشور

قیمت نفت بر مدار ثبات

ترخیص 5 هزار خودروی خارجی دپو شده در بنادر و گمرکات هرمزگان

© 2025 - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی
ویکی پدیاجستجو