بازار آریا

آخرين مطالب

آیا رشد شاخص‌های سهامی ادامه دارد؟

یار کمکی بورس رفت اقتصاد ایران

یار کمکی بورس رفت
  بزرگنمايي:

بازار آریا - دنیای آریا بازار : بازار سهام این روزها، با افزایش نسبی تقاضا نسبت به بهمن ماه همراه شده است و نماگرهای سهامی در مسیر صعودی قرار گرفته‌­اند. در حالی.که کمتر کسی فکر می کرد؛ وزیر اقتصاد برکنار شود اما این اتفاق افتاد و همتی سرانجام رفتنی شد . او کار خود را با دلار 58 هزار تومانی ( 31 مرداد) آغاز کرد و امروز با دلار 92 هزار تومانی صندلی وزارت اقتصاد را ترک کرد. طی این مدت بورس بیش از 41 درصد بازدهی کسب کرده است. باید دید در روزهای آینده اهالی بازار سهام نسبت به نتیجه این استیضاح چگونه واکنش نشان خواهند داد.
به گزارش خبرنگار گروه آنلاین دنیای اقتصاد، قبل از اعلام نتیجه استیضاح وزیر اقتصاد، معاملات بورس تهران در روز یکشنبه تمام شد و نماگرهای سهامی با رشد همراه شدند. بدین ترتیب به نظر می‌رسید شاخص کل مجددا برای فتح کانال 2 میلیون و 900 هزار واحدی خیز برداشته است اما با برکناری همتی از وزارت اقتصاد، حالا کارشناسان بازار سرمایه می‌گویند ممکن است وضعیت بورس پیچیده شود. همتی چهره محبوبی در میان بورس بازان بود و با حذف دلار نیما و انتقال آن به بازار توافقی، جایگاه ویژه‌ای در میان اهالی بازار سرمایه پیدا کرده بود. به این ترتیب با حذف او از تیم اقتصادی دولت پزشکیان، در روزهای آینده می‌تواند اتفاقات مهمی برای تالار شیشه‌ای رقم بخورد.
وضعیت شاخص‌ها
با رشد 0.58 درصدی شاخص کل در معاملات امروز، نماگر اصلی بازار سهام در 9 روز از 10 روز معاملاتی اخیر جامه سبز بر تن کرده است و از کف تجربه ­شده در 28 بهمن، رشد 7.17 درصدی را به ثبت رسانده است. هم­چنین در معاملات امروز، شاخص هم.­وزن نیز رشد اندک 0.03 درصدی را تجربه کرد. در فرابورس نیز شاخص کل این بازار با رشد 0.04 درصدی همراه شد.
ارزش معاملات در کانال 8 همت
در معاملات امروز، ارزش معاملات خرد بازار سهام، رقم 8 هزار و 479 میلیارد تومان را ثبت کرد تا برای دومین روز متوالی این پارامتر در کانال 8 هزار میلیارد تومان قرار بگیرد. میانگین روزانه ارزش معاملات بازار سهام در اسفندماه نیز 8 هزار و 316 میلیارد تومان بوده است. هم­چنین در معاملات امروز، 526 میلیارد تومان پول حقیقی وارد گردونه معاملات سهام، حق­ تقدم و صندوق‌­های سهامی شد.
وضعیت بازدهی از ابتدای سال
بررسی­‌های آماری نشان می‌­دهد از ابتدای سال تا پایان معاملات امروز، شاخص کل با رشد 31 درصدی همراه شده این در حالی است که در این مدت، شاخص هم­‌وزن رشد 14 درصدی را به ثبت رسانده است. شاخص کل فرابورس نیز 2.8 درصد بر ارتفاع خود افزوده است. با توجه به این که شاخص­‌های هم‌وزن و شاخص کل فرابورس، وضعیت بازدهی در کلیت بازار و سبد سر مایه­‌گذاران را به نحو مطلوب­‌تری نمایش می‌­دهند، می­‌توان گفت؛ با ثبت ارقام نازل در این شاخص‌­ها از ابتدای سال، عملا بورس امسال برای سهامداران خرد هیچ آورده‌­ای نداشته است و افرادی که در یک سال اخیر و با رویکرد بلندمدت در این بازار اقدام به سرمایه­‌گذاری کرده‌­اند، بازنده‌­های یک سال اخیر بازارهای دارایی بوده‌­اند. به جز مقاطع کوتاه (ابتدای آبان تا اواسط دی ماه)، بازار سهام دیگر روزهای معاملاتی سال را در رکود معاملاتی به سر برده است و اوضاع و احوال تالار شیشه‌ای تعریف چندانی نداشته است. این موضوع در حالی به وقوع پیوسته که در این مدت، نرخ ارز در بازار آزاد با جهش همراه شده است و به روال سنوات قبل بر فضای اقتصاد کشور تورم حاکم بوده است و قیمت­‌ها در بازار طلا و سکه نیز با رشد قابل­ توجهی همراه شده‌­اند.
استیضاح و برکناری وزیر اقتصاد
شاید مهم­ترین خبر امروز برای بورسی‌­ها استیضاح عبدالناصر همتی در صحن علنی مجلس بود که توجه اذهان عمومی را به بهارستان معطوف کرد. همتی که از نخستین روزهای آغاز به کار خود در وزارت اقتصاد، توجه و پیگیری وضعیت بورس را به عنوان یکی از برنامه­‌های مهم خود در صدر وزارت اقتصاد قرار داده بود، در ماه­‌های اخیر اقدامات مثبتی را برای بهبود شرایط بنیادی بازار انجام داد. مهم­ترین این اقدامات افزایش نرخ نیمایی و در ادامه حذف این نرخ و تعیین نرخ توافقی به عنوان نرخ دلار مؤثر بر سود شرکت­‌ها بود که در صورت عدم وقوع شوک ارزی ناشی از تشدید بدبینی ها به آینده سیاسی کشور، اختلاف دلار مؤثر بر سود شرکت­‌ها و نرخ بازار آزاد به کمترین حد ممکن می‌­رسید.//

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1274333/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واکنش معاون ارتباطات دفتر رییس جمهور به تحولات اخیر در دولت/ باید صبوری ورزید

دیدار مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران

آخرین فرصت خرید نهال لیبل دار فقط 30 هزار تومان تا 15 اسفندجشنواره ویژه روز درخت کاری

واکنش تند نماینده نزدیک به جلیلی به استعفای ظریف

افزایش 20 درصدی مصرف آب کشور در ایام خانه‌تکانی

قالیباف: لازم است هرچه سریع‌تر دولت از بنگاه‌داری خارج شود

فروش ویژه عیدانه گردو پیوندی + پسته پیوندی + بادام دیرگل دیم بارکددار + ارسال یک روزه به سراسر ایران

توصیه‌های تغذیه‌ای برای روزه‌داران/ نوشیدن چند لیوان آب ضروری است؟

کالابرگ الکترونیکی چطور به گوشت و مرغ تبدیل می‌شود؟

بازگشت تراموا از تهران به چین؟

دعای دومین روز از ماه مبارک رمضان

کارت قرمز ارزی به «همتی»

حراج‌ سکه یک‌ساله شد؛ مردم 921 هزار قطعه سکه خریدند

دیدار با جامعه ایثارگری تکریم ارزش های والای انقلاب اسلامی است

سایپا اطلاعات خود در سایت کدال سازمان بورس را به روز کرد

درخواست ترامپ از مردم آمریکا درباره پوتین

استیضاحی با رنگ و بوی سیاسی

فروش نهال شناسنامه دار زیر نظر سازمان جهاد کشاورزی

قیمت نفت برنت افزایش یافت

تغییر قیمت خودرو عجیب شد/ جدیدترین قیمت خودرو

آغاز بارش‌های گسترده برف، باران و تگرگ از فردا در کشور

آخرین فرصت خرید نهال گردو ژنوتیپ7 دیرگل مقاوم به سرما

هوای تهران سالم است

پیام ویدئویی عجیب زلنسکی/ تشکر از آمریکا بعد از تحقیر در کاخ سفید

ارقام نهال میوه با تخفیف 50 درصدی به مناسبت روز درختکاری

مردم در 80 جلسه حراج چند قطعه سکه خریدند؟

ورود سامانه بارشی جدید به کشور

نتانیاهو: از ترامپ قدردانی می‌کنم

قیمت طلا امروز دوشنبه 13 اسفند 1403/ افزایش قیمت+ جدول

کارآفرینی گردشگری و تاب‌آوری در شرایط دشوار

واکنش پلیس به ویدئوی درگیری در یک بیمارستان تهران

ماکسیمای جدیدی در راه است؟/ عکس

انیمیشن ایرانی برنده جایزه اسکار شد

زلنسکی کوتاه آمد/ اوکراین به کمک‌های آمریکا احتیاج دارد

قطعه «در دردانه» و همایون شجریان؛ دو منتخب جشن موسیقی حافظ

معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر ریاست جمهوری: رئیس جمهور برای نجات ایران تنها نخواهد ماند

پیش از خرید خرما و زولبیا بامیه به این نکات دقت کنید

ظریف خبر استعفای خود را تایید کرد

علت‌ های افزایش آسم در کودکان را بشناسید

با این راهکار طول عمر در سرطان روده بیشتر می‌شود

کنجدهای سمی را بشناسید

هشدار؛ در خانه تکانی مراقب گازهای سمی موادشوینده باشید

آیا استفاده از سیگار الکترونیکی به ترک سیگار کمک می‌کند؟

عواقب جراحی تغییر رنگ چشم

بخور نخورهای تغذیه‌ای در ماه رمضان

تخفیف‌های آخر سال شما را به جان زیبایی‌تان می‌اندازند

فواید میکروب‌های زمین برای فضانوردان

روزه‌داران از این ویتامین‌ها غافل نشوند

مدت‌ زمان روزه‌داری در دیگر کشورها چند ساعت است؟/ اینفوگرافیک

احساس خستگی مزمن چه زمانی به درمان نیاز دارد؟

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی