بازار آریا

آخرين مطالب

آغاز همکاری « شیلا» با انجمن اوتیسم ایران

تعهدی برای زندگی بهتر کودکان اوتیسم اقتصاد ایران

تعهدی برای زندگی بهتر کودکان اوتیسم
  بزرگنمايي:

بازار آریا - در نخستین نشست خبری مجموعه‌رستوران‌های زنجیره‌ای «شیلا»، سند همکاری میان این مجموعه و انجمن اوتیسم ایران به امضا رسید. این همکاری گام بلندی در راستای مسئولیت اجتماعی شیلا است و با هدف حمایت از افراد دارای اختلال طیف اوتیسم و بهبود کیفیت زندگی آن‌ها شکل گرفته است.
در این نشست، حسین اکبری، رئیس هیئت‌مدیره «شیلا»، محمد کاظمی، معاون کسب‌وکار و دیگر مدیران ارشد این مجموعه، به همراه مسئولان انجمن اوتیسم ایران، درباره اهمیت این همکاری و اقدامات پیش‌بینی‌شده در چارچوب این سند سخن گفتند.
بر اساس این تفاهم‌نامه، «شیلا» متعهد شده است که فضاهای شعب خود را بر اساس دستورالعمل‌های تعامل و مناسب‌سازی برای افراد دارای اوتیسم، که توسط انجمن اوتیسم ایران تدوین شده، تجهیز و بهینه‌سازی کند. همچنین طراحی و تولید علائم و محتوای آگاهی‌بخش درباره اوتیسم را در دستور کار خود قرار دهد. در این راستا تخفیف ویژه‌ای برای خرید اعضای انجمن اوتیسم ایران ارائه می‌شود و در اجرای کمپین‌های مشترک اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی با انجمن همکاری کند. همچنین فعالیت‌های انجمن اوتیسم ایران را در تبلیغات و رسانه‌های تحت همکاری خود معرفی و ترویج کند.
*«شیلا»، برندی مبتنی بر اعتماد و مسئولیت‌پذیری اجتماعی
حسین اکبری، رئیس هیئت‌مدیره شیلا، در این نشست با اشاره به اهمیت مسئولیت اجتماعی، گفت: «شیلا»ُ برندی است که بر پایه اعتماد، ثبات و تکرارپذیری شکل گرفته است. ما نه‌تنها در ارائه محصولات و خدمات، بلکه در تعامل با مشتریان، کارکنان و جامعه نیز به این اصول پایبند هستیم.
وی همچنین با اشاره به جایگاه شیلا در صنعت رستوران‌های زنجیره‌ای ایران، افزود: از مرداد 1378 که اولین شعبه شیلا در تهران تأسیس شد، تا امروز که بیش از 70 شعبه و نزدیک به 1800 نیروی فعال در این مجموعه مشغول به کارند، همواره به توسعه پایدار و افزایش کیفیت خدمات متعهد بوده‌ایم.

بازار آریا

*مسئولیت اجتماعی در قلب استراتژی‌های «شیلا»
«شیلا» فراتر از یک برند غذایی، یک الگوی موفق از تعهد به جامعه است. در همین راستا، پروژه‌های مسئولیت اجتماعی شیلا در سال 1403 شامل اقدامات گسترده‌ای از جمله بورسیه کردن 200 معلم برای تسهیل گری کتاب‌خوانی، تجهیز 5 کتابخانه در مدارس مناطق محروم، بورسیه 30 نفر برای دوره‌های یک‌ساله کتاب‌خوانی، حمایت از رامونا همسار در حوزه فرزندخواندگی، حمایت از انجمن حامیان دانشگاه صنعتی شریف، حمایت از بنیاد کارآفرینی زنان و جوانان بوده است.
*توسعه پایدار و رویکرد بلندمدت «شیلا»
در این نشست، معاون کسب‌وکار «شیلا»، به چشم‌انداز توسعه این برند اشاره کرد و گفت: توسعه پایدار و خلق ارزش منحصربه‌فرد برای مشتریان، از اهداف اصلی شیلا است. برای دستیابی به این اهداف، اقداماتی همچون توسعه جغرافیایی شعب، گسترش محصولات منو، ایجاد زنجیره تأمین یکپارچه و افزایش ظرفیت تولید را دنبال می‌کنیم.
محمد کاظمی، همچنین افزود: مدیریت یکپارچه شعب و زنجیره تأمین از طریق کارخانه اختصاصی شیلا، کیفیت یکسان و تجربه‌ای مطمئن را برای مشتریان در سراسر ایران تضمین می‌کند.

بازار آریا

«شیلا»، در مسیر تبدیل شدن به بزرگ‌ترین رستوران زنجیره‌ای ایران
با این رویکرد، «شیلا» قصد دارد حضور خود را در سراسر کشور گسترش داده و استانداردهای جدیدی در صنعت فست‌فود ایران تعریف کند. هدف نهایی، تبدیل شدن به بزرگ‌ترین رستوران زنجیره‌ای ایران و ورود به عرصه بین‌المللی است.
این نشست، گامی مهم در معرفی چهره مسئولیت‌پذیر شیلا به جامعه و رسانه‌ها بود و نشان داد که این برند، علاوه بر کیفیت و نوآوری در صنعت غذایی، تعهد جدی به مسئولیت‌های اجتماعی دارد.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1273875/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شناسایی 119 شرکت صوری و 225 فعال اقتصادی فاقد پرونده مالیاتی

پایان راه یکی از قدیمی‌ترین سرویس‌های تماس تصویری اینترنتی

آمریکا، مکزیک را تهدید به اقدام نظامی کرد

سیگنال استیضاح به بورس

وزیر صمت: وزارت صمت با خصوصی سازی خودروسازان موافق است

نماینده مجلس: استیضاح وزیر اقتصاد تصمیم احساسی است نه عقلانی!

لزوم حفظ و تقویت نیروی انسانی متخصص در حوزه اکتشاف

زلنسکی: اوکراین خواهان صلح است، اما باید ...

مدارس این شهرستان تعطیل شد

هواشناسی خوزستان: یخ‌زدگی در راه است/ ایذه؛ سردترین نقطه استان

تصاویری زیبا از بارش برف در رشت/ هواشناسی گیلان: بارش‌ها ادامه دارد

افزایش ساعت کار مراکز تعویض پلاک سراسر کشور + جزئیات

بیش از 61 میلیارد دلار ارز مورد نیاز واردات کالاهای اساسی تامین شد

سرمایه‌گذاران فرابورسی بیش از 10 هزار میلیارد تومان دادوستد کردند

پرداخت 63 همت به طرح مسکن مهر توسط دولت چهاردهم

رکورد بی‌سابقه سوخت‌رسانی به نیروگاه سیکل ترکیبی شیروان

اجرای 24 هزار میلیارد تومان پروژه توسعه‌ای در پتروشیمی تبریز

پیام وزیر نفت به اختتامیه مسابقات قرآن کریم

شاه نهال، پیشرو در تولید نهال گردو نابغه (70 هزارتومانی) و بادام فرانیس (40 هزارتومانی)

«هیوا سیفی‌زاده» به قید وثیقه آزاد شد

تصویری از کشتی توقیف شده رژیم صهیونیستی در تنگه هرمز + فیلم

قیمت روز محصولات سایپا و ایران خودرو؛ نوسان اندک در قیمت خودرو

جزئیات یارانه معیشتی ماه رمضان/ مبلغ چقدر است؟

عملیات تروریستی در سراوان/ دو بسیجی به شهادت رسیدند

فوری / حساب خانوارهای بهزیستی و کمیته امداد شارژ شد + جزئیات

راهنمای استعلام کالابرگ با این 3 روش

مزایا و معایب مالیات بر عایدی سرمایه چیست؟

آیا ادعای سوئیسی بودن کرم کامان درست است؟

عضو هیئت‌علمی دانشگاه فردوسی: ریشه مشکلات اقتصادی فراتر از عملکرد یک وزارتخانه است

اعتبار کالابرگ به حساب خانوارهای بهزیستی و کمیته امداد واریز شد

برگزاری اختتامیه هشتمین دوره مسابقات قرآن وزارت نفت

آغاز مرحله اول طرح کالابرگ الکترونیکی/ درخواست مهم از مردم+ فیلم

دفاع اینفانتینو از انتخاب عربستان برای میزبانی جام جهانی 2034

عرضه خودرو‌های وارداتی از هفته آینده

نشریه آمریکایی: کمدین سابق فیلمنامه را اشتباه متوجه شد

طرح پیش فروش 4 محصول سایپا اسفند 1403

89 هزار واحد نهضت ملی مسکن فروش اقساطی شد

بررسی نحوه اجرای آزادسازی سهام‌ عدالت در کمیسیون حقوقی مجلس

زلنسکی: برای مردم اوکراین مهم است که بدانند تنها نیستند

شاخص کل بورس صعودی ماند

تحویل بیش از 660 میلیون لیتر سوخت مایع نیروگاهی در یک هفته

آمادگی کامل استان برای اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی

عزای عمومی در بانه در پی فوت 6 کوهنورد

رونمایی از ناو پهپادبر سپاه، ترامپ را عصبانی کرد

آغاز فروش بلیت دیدار استقلال و النصر در فوتبال تیکت

مردم می‌توانند از ساعت 5 عصر اعتبار کالابرگ را دریافت کنند

توضیحات معاون اجرایی پزشکیان درباره تعطیلی های اخیر

جشنواره ویژه تا روز درخت کاری فقط با 28 هزار تومان نهال‌های پربار بادام و میوه را خرید کنید

این خبرگزاری میزبان پزشکیان شد + عکس

فراجا همزمان با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان اطلاعیه ای صادر کرد

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی