بازار آریا

آخرين مطالب

درآمدزایی 8 میلیاردی با کاشت پربارترین ارقام نهال بادام اقتصاد ایران

درآمدزایی 8 میلیاردی با کاشت پربارترین ارقام نهال بادام
  بزرگنمايي:

بازار آریا - کاشت بادام به‌عنوان یکی از پرطرفدارترین و سودآورترین محصولات کشاورزی در ایران، از دیرباز در مناطق مختلف کشور رواج داشته است.
رپرتاژ آگهی : با توجه به وضعیت اقتصادی و اقلیمی کشور، انتخاب رقم مناسب و بهره‌گیری از شیوه‌های نوین کشاورزی می‌تواند نقشی کلیدی در افزایش درآمدزایی این محصول داشته باشد. در این مقاله به بررسی درآمدزایی از کاشت بادام و معرفی بهترین ارقام بادام می‌پردازیم.
درآمدزایی از کاشت بادام
کاشت بادام، به‌ویژه در مناطق خشک و نیمه‌خشک، می‌تواند یک منبع درآمد قابل توجه برای کشاورزان باشد. ایران به‌عنوان یکی از تولیدکنندگان بزرگ بادام در جهان، سهم زیادی از بازار جهانی را در اختیار دارد. آمارها نشان می‌دهند که تولید بادام در ایران در سال 1403 به حدود 120 هزار تن رسیده است و با توجه به افزایش تقاضا در بازارهای داخلی و خارجی، پتانسیل بالایی برای سودآوری این محصول وجود دارد.
قیمت بادام: در سال 1403، قیمت هر کیلو بادام در بازار داخلی ایران بسته به نوع و کیفیت محصول بین 150,000 تا 300,000 تومان متغیر است.
بازار صادراتی: ایران با صادرات بیش از 50 هزار تن بادام در سال، یکی از بازیگران اصلی در بازار جهانی است. کشورهای هدف صادراتی ایران، عمدتا شامل کشورهای اروپایی، آسیای شرقی و منطقه خاورمیانه هستند.
با توجه به قیمت‌های فعلی، سرمایه‌گذاری در این بخش می‌تواند بازدهی مالی خوبی داشته باشد، به‌ویژه اگر از ارقام پرمحصول و مقاوم در برابر بیماری‌ها استفاده شود.
ارقام بادام پرمحصول و مقاوم
انتخاب رقم مناسب یکی از اصلی‌ترین عوامل در افزایش بازدهی و کاهش هزینه‌های کاشت بادام است. برخی از ارقام بادام به‌دلیل ویژگی‌های خاص خود، به‌ویژه مقاومت به بیماری‌ها و آفات، در برابر شرایط آب‌وهوایی سخت عملکرد بهتری دارند. در این بخش، به معرفی چهار رقم از بادام‌های پرمحصول و مقاوم پرداخته‌ایم که می‌توانند گزینه‌های مناسبی برای کشت در ایران باشند.
بادام آذر
بادام آذر یکی از بهترین و مقاوم‌ترین ارقام بادام است که در ایران به‌ویژه در مناطق خشک و نیمه‌خشک کشت می‌شود. این رقم به‌دلیل ویژگی‌های خاص خود، در برابر شرایط سخت اقلیمی مقاوم است و می‌تواند عملکرد خوبی داشته باشد. درختان بادام آذر به‌طور متوسط 2.5 تا 3 تن محصول در هکتار تولید می‌کنند که این مقدار برای کشاورزانی که در شرایط اقلیمی سخت فعالیت دارند، عدد مناسبی است.
مقاومت بالای این رقم در برابر بیماری‌ها و آفات قارچی و حشرات، از جمله مزایای آن به‌شمار می‌رود. همچنین بادام آذر دارای پوست نازک و مغزی خوش طعم است که در بازارهای داخلی و خارجی از تقاضای بالایی برخوردار است. این رقم به‌ویژه در مناطق کوهستانی و خشک ایران نظیر فارس، یزد و اصفهان عملکرد خوبی دارد و انتخابی مناسب برای کشاورزانی است که به دنبال یک محصول مقاوم و باکیفیت بالا هستند.
بادام اسکندر
بادام اسکندر یکی از ارقام با باردهی بالا و مقاوم است که به‌ویژه در استان‌های آذربایجان شرقی و کردستان کشت می‌شود. این رقم به‌دلیل سازگاری با شرایط سردسیر و توانایی مقاومت در برابر یخبندان‌های فصلی، انتخابی عالی برای مناطق با آب‌وهوای سرد است. بادام اسکندر در شرایط بهینه می‌تواند تا 4 تن بادام در هکتار تولید کند که نسبت به بسیاری از ارقام دیگر یک محصول‌دهی قابل توجه است.
این رقم همچنین دارای مغزی با طعم دلپذیر و خوشمزه است که در بازار مصرف داخلی و خارجی از استقبال خوبی برخوردار است. از دیگر مزایای این رقم می‌توان به مقاومت بالای آن در برابر بیماری‌های قارچی و قارچ‌های خاکی اشاره کرد. بادام اسکندر به‌عنوان یک رقم مقاوم و با کیفیت بالا، برای کشاورزانی که در مناطق سردسیر و کوهستانی فعالیت دارند، انتخاب مناسبی است.
بادام تونو (Tuono)
بادام تونو یکی از ارقام وارداتی از کشور ایتالیا است که در چند سال اخیر توجه زیادی را به‌ویژه در مناطق خشک و نیمه‌خشک ایران جلب کرده است. این رقم به‌دلیل ویژگی‌های خاص خود، به‌ویژه مقاومت بالا در برابر خشکی و کم‌آبی، در بسیاری از مناطق ایران که با کمبود منابع آبی مواجه هستند، بسیار مناسب است.
بادام تونو می‌تواند در شرایط بهینه بین 3 تا 4 تن محصول در هکتار تولید کند، که یک مقدار قابل قبول برای کشاورزان است. مغز بادام تونو از طعمی عالی و ظرافت خاصی برخوردار است و به‌دلیل این ویژگی‌ها، در بازارهای صادراتی بسیار محبوب است. این رقم به‌ویژه در مناطقی که با مشکل آب روبه‌رو هستند، گزینه مناسبی برای کشت به شمار می‌رود. علاوه بر این، بادام تونو مقاوم به بسیاری از بیماری‌ها و آفات است، که باعث کاهش نیاز به استفاده از سموم شیمیایی و هزینه‌های اضافی کشاورزان می‌شود.
بادام فرانیس (Frances)
بادام فرانیس یکی از ارقام نسبتا جدید است که در سال‌های اخیر در ایران کشت می‌شود. این رقم به‌ویژه در مناطقی با خاک‌های شنی و کوهستانی رشد بسیار خوبی دارد و به‌دلیل ویژگی‌های خاص خود در برابر بیماری‌ها و آفات مقاوم است.
در شرایط مناسب، بادام فرانیس می‌تواند 3 تن محصول در هکتار تولید کند. مغز این رقم دارای طعم و ظاهر بسیار خوشایندی است که در بازارهای داخلی و صادراتی قیمت بالایی دارد. این رقم از مقاومت خوبی در برابر بیماری‌های قارچی و قارچ‌های خاکی برخوردار است و می‌تواند عملکرد خوبی در مناطقی با آب‌وهوای خشک و نیمه‌خشک داشته باشد. بادام فرانیس یکی از بهترین گزینه‌ها برای کشاورزانی است که به دنبال تولید محصول با کیفیت بالا و بازارپسند هستند.
برای اطلاعات بیشتر و دیدن سایر ارقام نهال بادام به لینک زیر مراجعه نمایید:
https://royalnahal.com/nahal-badam.html
نکات مهم برای افزایش درآمد از کاشت بادام:
برای دستیابی به بیشترین بازده از کاشت بادام، باید نکات زیر را در نظر داشته باشید:
انتخاب رقم مناسب: بسته به نوع خاک، اقلیم و نیاز بازار، انتخاب رقم بادام مناسب بسیار مهم است.
آبیاری به‌موقع: بادام نیاز به آبیاری به‌موقع دارد. استفاده از سیستم‌های آبیاری قطره‌ای می‌تواند در صرفه‌جویی آب و بهبود کیفیت محصول موثر باشد.
مدیریت آفات و بیماری‌ها: استفاده از روش‌های ارگانیک و پیشگیری از آفات و بیماری‌ها می‌تواند هزینه‌های تولید را کاهش دهد و کیفیت محصول را افزایش دهد.
بازاریابی موثر: برای فروش بیشتر و درآمدزایی، آگاهی از بازار و ایجاد کانال‌های توزیع می‌تواند به افزایش سود کمک کند.
سخن آخر
کاشت بادام در ایران می‌تواند یک منبع درآمدزایی پایدار باشد. انتخاب ارقام مناسب مانند بادام آذر، اسکندر، تونو و فرانیس می‌تواند بهره‌وری بالا و سودآوری قابل توجهی را برای کشاورزان به همراه داشته باشد. با توجه به ویژگی‌های مقاومتی هر رقم و نیاز به مدیریت صحیح آبیاری، آفات و بیماری‌ها، کشاورزان می‌توانند از این محصول بهره‌برداری بهینه داشته باشند. در کنار این موارد، توجه به بازاریابی موثر و شناخت بازارهای داخلی و صادراتی، به رشد درآمد از کاشت بادام کمک خواهد کرد. همچنین توصیه می‌شود برای شروع کشت، نهال‌های بادام را از نهالستان‌های معتبر خریداری کنید تا از کیفیت بالای نهال‌ها و تضمین سلامت آن‌ها بهره‌مند شوید.جهت خرید نهال بادام و دریافت مشاوره رایگان همین الان با ما تماس بگیرید
09141811520
09141832100
09301811520
09201811520
برای اطلاعات بیشتر به سایت ROYALNAHAL.COM مراجعه نمایید.
تولید محتوای بخش «وب گردی» توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1273718/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی هفته آینده واریز می‌شود

معاون سازمان هواپیمایی: فقط چند فرودگاه در کشور سودآور هستند

ماجرای دودزا بودن اتوبوس‌های برقی چیست؟

جزییات آیین‌نامه اجرایی قانون «افزایش سن بازنشستگی»

قیمت طلا 18 عیار امروز شنبه 11 اسفند 1403/ کاهش قیمت+ جدول

قیمت سکه، نیم‌سکه و ربع‌سکه امروز شنبه 11 اسفند 1403

الهام چرخنده به تلویزیون می‌آید/ آخرین وضعیت همکاری فردوسی‌پور و رامبد جوان با رسانه ملی

قیمت بیت کوین و اتریوم امروز شنبه 11 اسفند 1403/ افزایش قیمت بیت کوین

ماجرای شکل‌گیری چاله حرارتی در بالای دریاچه ارومیه/ علت اختلال در بارش‌ها چیست؟

شرکت نفت شمال: برای تأمین سوخت نوروزی آماده‌ایم

آمار هشدار‌دهنده درباره زیان‌دهی فرودگاه‌های ایران

افزایش سرسام‌آور قیمت کیوی در بازار!

چگونه سایز انگشتر طلای مناسب خود را پیدا کنیم؟

بهترین نهال گردو فقط 120هزارتومان با تخفیف ویژه نهالستان پالیز

اعلام ساعت کاری مراکز معاینه فنی

قیمت دلار و یورو در صرافی ملی امروز شنبه 11 اسفند 1403/ کاهش قیمت

قیمت دلار مبادله‌ای امروز شنبه 11 اسفند 1403/ افت قیمت

قیمت طلا و سکه امروز شنبه 11 اسفند 1403/ کاهش قیمت‌ طلا 18 عیار+ جدول

امروز در اقتصاد ایران چه گذشت؟

بارش برف مدارس این شهر را تعطیل کرد

پیکر کوهنوردان مفقود پیدا شد

آمریکا 2 میلیارد دلار سلاح به اسرائیل می‌فروشد

ریزش هفتگی طلای جهانی رکورد زد

پ ک ک آتش‌بس اعلام کرد

زمان پرداخت عیدی بازنشستگان اعلام شد

تغییر ساعت کاری میادین میوه و تره‌بار در اسفند

معاون وزیر کار: بیش از 40 درصد کارفرمایان در حال اخراج کردن کارگرانشان هستند

اچ پی به آمریکا بازمی‌گردد؟

بازتاب جدال لفظی زلنسکی و ترامپ در روزنامه‌ها+ فیلم

برخی مدارس در این استان غیرحضوری شدند

فاصله زیاد قیمت گوشت از تولید تا توزیع

قیمت منطقی هر کیلو موز یک دلار است

شاغلان فضای مجازی بیمه می‌شوند

ناترازی انرژی و محدودیت‌های تجاری دلیل کاهش تولید صنایع بورس

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان با فرماندار شهرستان کلاله دیدار کرد

آخرین فرصت خرید نهال گردو چندلر و فرنور مجوزدار دیرگل

وضعیت صادرات گاز ایران به عراق تشریح شد/ مجوز‌های قطعی داده می‌شود

بهره‌گیری از طرح های فن‌آورانه در کیفیت بخشی خدمات گردشگری و زیارتی بنیاد

جزئیاتی از مرحله دوم پیش‌فروش سکه+ تاریخ و زمان تحویل

تاکسی چقدر گران می‌شود؟/ مبنای افزایش کرایه‌ها اعلام شد

ایران چگونه می تواند از «شخصیت خاص» ترامپ به نفع خود بهره برداری کند؟

جشنواره عرضه مستقیم 1170 رقم نهال اصلاح شده بارکددار در ایران نهال کرج+ ارسال یک روزه به سراسر ایران

چالش‌های پیش‌روی کارآفرینی گردشگری

یک اتفاق عجیب در انگلیس/ برداشت حقوق غیرممکن شد

فهرست خوراکی‌های غیر‌مجاز اعلام شد+ اسامی

تفاوت پیش‌فروش جدید سکه‌های بانک‌ مرکزی با پیش‌فروش سال‌های 96 و 97

مونوکسید کربن 3 نفر را در این شهر مسموم کرد

یک نماینده: مخالف طرح مولدسازی دولت رئیسی بودم

لرزش شدید قیمت ها در بازار طلا و ارز؛ کف شکنی‌ قیمت ها آغاز شد؟

با کاشت نهال گردو دیرگل ژنوتیپ 7 در مناطق کوهستانی به درآمد میلیاردی برسید

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی