بازار آریا

آخرين مطالب

سبد پیشنهادی کارفرمایان برای کارگران اعلام شد اقتصاد ایران

سبد پیشنهادی کارفرمایان برای کارگران اعلام شد
  بزرگنمايي:

بازار آریا - نماینده کارفرمایان در شورای عالی کار گفت: سبد پیشنهادی ما برای یک خانواده 3 نفره، 23 میلیون و 400 هزار تومان است که حدود 39 درصد آن شامل خوراک، آشامیدنی و دخانیات و 61.10 درصد هم شامل سایر کالاها می شود.
داوود جوانی- نماینده کارفرمایان در شورای عالی کار- در یک گفت و گوی تلویزیونی درباره پیشنهاد جامعه کارفرمایی برای افزایش حقوق کارگران و تناسب آن با تورم اظهار کرد: در ماده یک قانون کار بحث نگاهی به تورم و سبد معیشت متوسط خانوار قانونگذار تصحیح کرده که ما در سال‌های گذشته داشته ایم و سوابقش موجود است که بعضی وقت ها بالاتر از نرخ تورم، مزد تعیین شده بعضی وقت ها عین تورم تعیین شده و برخی اوقات کمتر تعیین شده است.
وی ادامه داد: اما بحثی که داریم دو عقب ماندگی در بحث مزد است که شامل عقب ماندگی از نرخ تورم و عقب ماندگی از نرخ سبد معیشت که در خود ذیل ماده 41 قانون کار به آن اشاره شده است. در همین جلسه اخیر 29 بهمن ما در بحث سبد معیشت ملاک‌هایی داشتیم که بحث آن مقادیری است که مورد نیاز یک خانواده می‌شود.

به گفته او صد در صد نیازها در سبد معیشت به طور میانگین و متوسط که یک خانواده 3/3 نفر را تامین می‌کند حدودا 23 میلیون و 400 هزار تومان پیشنهاد شد. حدود 39 درصد آن شامل خوراک، آشامیدنی و دخانیات و 61.10 درصد هم شامل سایر کالاها می شود. بنابراین می توان گفت ما در ماده 41 حداقل‌ها را تعیین می‌کنیم و بسیاری از کارگاه‌های ما هستند که در طی سال، دو الی سه نوبت افزایش مزد و بیشتر حداقل پرداخت و سعی می‌کنند بحث مطلوبیت و رضایت‌مندی کارگر خود را به دست بیارند.
علیرضا میرغفاری- نماینده پیشین کارگران در در شورای عالی کار هم در پاسخ به این سوال که خواسته جامعه کارگری در خصوص حقوق کارگران در سال 1404 چیست، اظهار کرد: درباره موضوعاتی که مطرح می‌شود مخصوصاً درباره سخنان آقای میدری و افزایش دستمزد امسال نزدیک به تورم باید در واقع سابقه دستمزد هم بررسی کنیم و ببینیم دستمزد طی سال‌های گذشته چه اتفاقاتی برایش افتاده و الان کجا ایستاده است. اینکه ما نزدیک به انتخابات ریاست جمهوری بودیم و یک موضوع مزد مطرح شد و متعاقبش در واقع فضای انتخابات شکل گرفت و رئیس جمهور کاندیداهای اصلی قول افزایش دستمزد برابر با تورم را دادند، اما الان این خبر خوش محسوب نمی‌شود و ما متعاقباً از قبل منتظر افزایش دستمزد برابر با تورم خواهیم بود.
وی افزود: اما نکته‌ای که در زمینه دستمزد داریم این است که دستمزد باید بتواند معیشت را تامین کند و بخشی از این معیشت هم در واقع در بازار ما درحال تامین شدن است و باید به گونه‌ای افزایش دستمزد شکل بگیرد که ما بتوانیم تقاضای مثبت در بازار به وجود بیاوریم و در نهایت امر هم کارگر معیشت خودش و خانواده‌اش را تأمین کند و متعاقبش ما شاهد رونق تولید هم باشیم.
به گفته او بانک جهانی صراحتا اعلام می‌کند در شرایط‌ تورمی باید افزایش دستمزد بیش از تورم باشد نه اینکه ما در حالی که تورم درحال افزایش پیدا کردن است و طی حداقل 10 سال گذشته هم این شیب افزایشی هیچ وقت متوقف نشده، هر سال تورم‌های 30 درصد 40 درصد 45 درصد تجربه می‌کردیم؛ باید امسال اعضای شورای عالی کار به گونه ای تصمیم بگیرند که افزایش دستمزد بتواند سرکوب‌های مزدی سال گذشته را جبران کند.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1273434/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اقتصاددانان ایرانی که جوایز بین المللی برده اند

محسن رضایی: باید مراقب نفوذی‌ها در جنگ اقتصادی باشیم

ایران از فراخوان رئیس گروه پ.ک.ک استقبال کرد/ بقایی: گامی مهم در جهت نفی خشونت است

چین از عذرخواهی از 2 کشور سر باز زد

قیمت حامل‌های سوخت در ماه رمضان و نوروز افزایش می‌یابد؟

سیدحسن خمینی: دروغگو در جنگ بازنده است

حزب‌الله لبنان از ایران قدردانی کرد

نرخ و زمان آمدن میوه شب عید به بازار مشخص شد+ فیلم

ترامپ به نیروهای مسلح آمریکا آزادی بیشتری داد

چشم‌انداز اقتصاد ایران با سیاست ارزی دولت چهاردهم چیست؟

رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت: برنامه‌ای برای افزایش قیمت حامل‌های سوخت نداریم

تکذیب شایعه گران شدن گازوئیل

صدیقی: خون سید حسن نصرالله در نفی اسرائیل بیشتر اثرگذاراست

صنوبر نیگرا یارانه ای جهاد کشاورزی یک ساله 4هزارتومان ودوساله 10هزارتومان

چین خطاب به آمریکا: نمی‌توانی بین مسکو و پکن اختلاف ایجاد کنی

نیاز بازار گوشت قرمز، سفید و تخم‌مرغ در ماه رمضان به‌طور کامل تأمین می‌شود

جزئیات بسته حمایتی دولت برای تولیدکنندگان

جذب 83 همت سرمایه داخلی در مناطق آزاد در دولت چهاردهم

پیش‌بینی وضعیت جوی استان تهران طی 5 روز آینده

ذخیره‌سازی خرما و میوه شب عید

زلزله خوزستان را لرزاند

رایزنی ترامپ و زلنسکی درباره توافق معدن‌کاوی آمریکا در اوکراین

فروش و میزان مخاطبان فیلم های سال

تعداد سکه های فروخته شده در مرحله نخست پیش‌فروش سکه طلا

اعلام جزئیات اعطای 2 نوبت سبد کالایی ویژه ماه رمضان و نوروز

عارف: گران فروشی‌ها مهار می‌شوند

پاریس با کی‌یف بر سر منابع اوکراین مذاکره می‌کند

توسعه زیرساخت‌های خطوط تراموا در تهران چند سال طول می‌کشد؟

فرانسه خواستار ایجاد ناتوی بدون آمریکا توسط اروپا شد

تکذیب ادعای گرانی گازوئیل در فروردین 1404

برگزاری 30 برنامه ویژه هفته شهید و روز شهید در قم

مدرسه حقانیه پاکستان هدف حمله انتحاری قرار گرفت

زلزله 5.6 ریشتری باعث رانش زمین شد

بچه‌‌ای که از الان کدنویسی بلد باشه، آینده‌ش تضمینه!

راغفر: آزادسازی های مختلف منجر به غارت منابع ملی شد/ نهادهای مافیایی تا توانستند جیب مردم را خالی کردند

رایزنی مقام روس و شی جین‌پینگ در پکن

اظهارات ضدایرانی وزیر خارجه ترکیه

وزیر جهاد کشاورزی: برای تامین کالاهای اساسی در ماه رمضان و عید نوروز مشکلی نداریم

همه چیز درباره روش های انتقال وجه

بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره رایزنی‌های هیئت‌های مسکو و واشنگتن

اصلاح مدل قیمت‌گذاری؛ یکی از شروط اصلی دور ماندن ایران خودرو از ورشکستگی+ فیلم

خبر خوش وزیر اقتصاد برای واحدهای آسیب دیده از قطع برق و گاز

شرکت‌های متقاضی تولید بنزین از متانول موافقت اصولی دریافت نکرده‌اند

قیمت زولبیا و بامیه برای ماه رمضان مشخص شد

نماینده مجلس: نتیجه اصلاحات اقتصادی از استیضاح بهتر است

بانک مرکزی: انتظارات تورمی نرخ غیررسمی ارز را 11 درصد رشد داد

قیمت سکه و طلا جمعه 10 اسفند 1403؛ حباب سکه چقدر شد؟

همه چیز در باره روش های انتقال وجه

مومنی: باید از تجارب استانداران گذشته استفاده کرد

ناسپاس هستی؟ البته که نه!

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی