بازار آریا

آخرين مطالب

جزئیات متناسب‌سازی وضعیت مستمری‌بگیران بیمه کشاورزان/ تکلیف این گروه چه زمانی مشخص می‌شود؟ اقتصاد ایران

جزئیات متناسب‌سازی وضعیت مستمری‌بگیران بیمه کشاورزان/ تکلیف این گروه چه زمانی مشخص می‌شود؟
  بزرگنمايي:

بازار آریا - مهر : تکلیف متناسب سازی وضعیت مستمری بگیران بیمه کشاورزان روشن می شود.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از عضویت سه میلیون نفر صندوق بیمه کشاورزان خبر داد و گفت: تکلیف متناسب سازی وضعیت مستمری بگیران سال آینده روشن می شود.
حامد قادرمرزی شامگاه پنجشنبه در شورای هماهنگی تعاون مازندران با اشاره به پیشینه این صندوق، گفت: صندوق بیمه اجتماعی در تاریخ 11 بهمن 1383 با تصویب هیأت وزیران تأسیس شد و فعالیت خود را از اردیبهشت 1384 آغاز کرد و تاکنون 3 میلیون نفر به عضویت این صندوق درآمده‌اند که از این تعداد، 2 میلیون و 200 هزار نفر بیمه‌شده فعال هستند.
وی با تقدیر از تمامی مسئولان و دست‌اندرکاران این حوزه، به‌ویژه در استان مازندران، افزود: هر فردی که دغدغه آینده ایران را دارد و به کاهش فقر و افزایش رفاه جامعه فکر می‌کند، باید از توسعه پوشش بیمه‌ای کشاورزان، روستاییان و عشایر حمایت کند.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی با اشاره به حمایت گسترده دولت از این بیمه بیان کرد: بیشترین حمایت نظام جمهوری اسلامی در حوزه بیمه‌ها، به بیمه روستاییان و عشایر تعلق دارد، در این طرح، 70 درصد از حق بیمه توسط دولت پرداخت می‌شود و تنها یک‌سوم آن بر عهده فرد بیمه‌شده است.
افزایش بازنشستگان و اجرای طرح متناسب‌سازی حقوق
قادرمرزی درخصوص وضعیت مستمری‌بگیران این صندوق گفت: در حال حاضر، 211 هزار نفر از صندوق مستمری دریافت می‌کنند که اغلب آن‌ها کمتر از 15 سال سابقه بیمه‌پردازی دارند و با افزایش تعداد بازنشستگان، صندوق همچنان به دنبال اجرای سیاست‌های حمایتی است.
وی به برنامه متناسب‌سازی مستمری‌ها نیز اشاره کرد و گفت: براساس برنامه هفتم توسعه، وزارت رفاه مکلف شده است که تا پایان سال دوم برنامه، یعنی تا سال 1404، تکلیف متناسب‌سازی مستمری‌ها را مشخص کند.
این مسئول ادامه داد: از 185 هزار میلیارد تومان اعتباری که برای این موضوع در نظر گرفته شده، 3.6 هزار میلیارد تومان برای آغاز متناسب‌سازی در سال آینده تخصیص یافته است و مابقی منابع از محل صندوق تأمین خواهد شد.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی با اشاره به حمایت‌های مالی از مستمری‌بگیران گفت: «در دو سال اخیر، 400 میلیارد تومان وام قرض‌الحسنه به 22 هزار نفر از مستمری‌بگیران پرداخت شده است. این تسهیلات بدون نیاز به مراجعه به بانک، تنها از طریق کارگزاری‌های صندوق در سراسر کشور در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد.
وی از ارائه تسهیلات به کارگزاران بیمه خبر داد و گفت: در حال حاضر، هزار و 615 کارگزار در سراسر کشور فعالیت می‌کنند. به‌منظور حمایت از آن‌ها، تسهیلات 100 میلیون تومانی با نرخ 9 درصد از طریق بانک توسعه تعاون پرداخت شده است و این اقدام با هدف افزایش انگیزه و توان مالی کارگزاران در شرایط اقتصادی فعلی صورت گرفته است.
اصلاح نظام کارگزاری و افزایش مزایای کارگزاران
قادرمرزی با اشاره به اینکه در هیأت امنا پیگیری خواهد شد تا نظام پرداخت کارگزاران به روال سابق بازگردد و سهم آن‌ها از حق بیمه افزایش یابد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر، میانگین سهم کارگزاران از حق بیمه دریافتی بین سه تا 3.5 درصد است که با توجه به شرایط اقتصادی و افزایش هزینه‌ها، این میزان کفاف ادامه فعالیت آن‌ها را نمی‌دهد.
بیمه کشاورزان و امکان خرید سوابق بیمه‌ای
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی به تحت پوشش قرار گرفتن کشاورزان از سال 1393 اشاره کرد و گفت: پیش از این، قشر کشاورزان هیچ‌گاه در تاریخ ایران بیمه نداشتند، اما از سال 1393 این امکان برای آن‌ها فراهم شد، هر کشاورزی که حداقل 300 متر زمین کشاورزی داشته و در یکی از زیرمجموعه‌های کشاورزی فعالیت کند، می‌تواند از این بیمه و یارانه دولتی بهره‌مند شود.
وی به موضوع خرید سوابق بیمه‌ای برای دوران سربازی اشاره کرد و گفت: زمانی که عضو هیئت‌مدیره صندوق بودم، این موضوع پیگیری شد و تمامی کارهای آن انجام شده است اما هنوز موانعی برای اجرایی شدن آن وجود دارد از مسئولان درخواست داریم که این موضوع را تسهیل کنند تا افراد بتوانند دو سال سربازی خود را نیز به سوابق بیمه‌ای‌شان اضافه کنند.
قادرمرزی پیش‌بینی کرد: در سال 1404، حداقل 100 هزار نفر دیگر به جمع بازنشستگان صندوق افزوده شوند.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1273385/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بقایی: قطعاً تقویت ظرفیت‌های دفاعی‌مان مسئولانه و ضروری است

تجاوز نظامی اسرائیل به جنوب سوریه

حذف یارانه غذای دانشجویی تکذیب شد

آزمایش جدید موشکی پیونگ یانگ

سفر هیئتی از اسرائیل و قطر به قاهره برای تکمیل مذاکرات توافق آتش بس در غزه

آمریکا از پیام عبدالله اوجالان استقبال کرد

آتش سوزی در خلازیر تهران/ چند نفر مصدوم شدند؟

پیش‌فروش سکه تا 6 ماه ادامه دارد

اقدام ترامپ علیه روسیه

خودرو باز هم گران می‌ شود؟

جزئیات متناسب‌سازی وضعیت مستمری‌بگیران بیمه کشاورزان/ تکلیف این گروه چه زمانی مشخص می‌شود؟

فرزین خبر داد: پیش‌فروش سکه تا 6 ماه ادامه دارد

نظم مافیایی دنیای ترامپ

ماموریت بیمه‌ای قالیباف به کمیسیون بهداشت

گره‌گشایی در بازارها؟

عرضه برخی از محصولات گروه خودروسازی سایپا از هفته آینده

اطلاعیه باشگاه استقلال درباره خطای داوری

عرضه محصولات سایپا از هفته آینده/ متقاضیان به این سامانه مراجعه کنند

قیمت دلار حبس در محدوده معین، درهم بلاتکلیف

ترامپ: پوتین در صورت توافق صلح به اوکراین حمله نمی‌کند

معمار برجسته ایرانی درگذشت

جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیک/ زمان توزیع اعلام شد

اعطای 2 سبد کالایی به یارانه‌بگیران+ جزئیات

وزیر راه راهی مجلس می‌شود/ بررسی سانحه دانش‌آموزان کرمانی در دستور کار

تغییر مسیر هواپیمای اسرائیلی از نیویورک به پاریس/ علت چه بود؟

صحت‌سنجی متن استیضاح همتی+ فیلم

همتی: مطئمن هستیم شرایط ‎اقتصادی بهتر خواهد شد

گسترش همکاری نفتی با شرکت‌های روسی؛ به‌زودی

ریزش قیمت خودروهای پُرتقاضا در بازار

ثبات قیمت زعفران در آستانه ماه رمضان/ طلای سرخ کیلویی چند؟

فرزین: برای حفظ آرامش بازار برنامه داریم

اوج‌گیری «نوروویروس» در انگلیس/ وضعیت بیمارستان‌ها وخیم شد

گوترش پیام جدید صادر کرد

حمله پهپادی اسرائیل به لبنان/ چند نفر شهید و زخمی شدند؟

یادداشت تفاهم بین ایران و ترکمنستان به امضا رسید

تذکر پزشکیان به روشن بودن چراغ‌ها در بازدیدی سرزده

جزئیات آزمون مقطع دکتری سال 1404

پایان 1403 با نرخ فقر 30 درصدی

فروش 1500 میلیارد ریال از املاک سازمان اموال تملیکی

واکنش حزب حاکم ترکیه به پیام اوجالان/ منتظر اجرا و اثر میدانی هستیم

رئیس سازمان صداوسیما لوح تقدیر گرفت

قهوه آمریکانو، کانادیانو نام گرفت

چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟

تحریم‌های آمریکا علیه وزیر دارایی اسرائیل لغو شد

در این بافت تاریخی توقف خودرو ممنوع!

نهایی شدن دستمزد تا 2هفته آینده؛ دستمزد صنفی تعیین می شود؟

رئیس جمهوری به بازدید شهرک صنعتی پرند رفت

اژه‌ای: کمک بخش خصوصی به دولت برای حل معیشت ضروری است

ثبات قیمت زعفران در آستانه ماه رمضان

افزایش قیمت تتر در پی کاهش ارزش بیت‌کوین

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی