بازار آریا

آخرين مطالب

آزادی قدیمی‌ترین اسیر دنیا از زندان‌های رژیم‌صهیونیستی بعد از 44 سال + عکس گزارش ویژه

آزادی قدیمی‌ترین اسیر دنیا از زندان‌های رژیم‌صهیونیستی بعد از 44 سال + عکس
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایسنا : «نائل البرغوثی» اسیر فلسطینی با بیشترین دوره حبس در جهان، پس از سپری کردن بیش از چهار دهه از عمر خود در زندان‌های رژیم صهیونیستی بامداد امروز پنج‌شنبه آزاد شد.
البرغوثی 67 ساله امروز در عملیات تبادل هفتمین گروه از اسرای فلسطینی با صهیونیست‌های بازداشت شده در غزه در چارچوب مرحله اول توافق آتش‌بس میان جنبش حماس و رژیم صهیونیستی، با تجربه‌ای از سال‌ها رنج و مقاومت در زندان‌های این رژیم آزاد شد.
همسر او همانند خانواده‌های سایر اسرای فلسطینی آزاد شده در توافق اجازه داده نشد برای استقبال از او به مصر برود.

بازار آریا

به گزارش سایت «عرب48»، البرغوثی بیش از 44 سال از عمر خود را در زندان‌های مختلف رژیم صهیونیستی سپری کرد و یکی از مهمترین نمادهای جنبش اسیر فلسطین محسوب شده و آزادی او لحظه‌ای بسیار مهم در تاریخ مبارزه فلسطین است چراکه او نماد ایستادگی است و ظلم‌های مکرر رژیم صهیونیستی هرگز اراده او را در هم نشکست.
بر اساس گزارش هیات امور اسرا و آزادگان فلسطینی، البرغوثی در طول مدت حبس در معرض انواع آزارها همانند شکنجه، حبس در سلول انفرادی، سرقت و حملات بی‌سابقه‌ای قرار گرفت و نامش به عنوان اسیری که در جهان بیشترین مدت از عمر خود را در بازداشت به سر برده، در کتاب رکوردهای گینس ثبت شد.
البرغوثی 23 اکتبر 1957 در روستای کوبر در شمال رام‌الله متولد شد و اولین بار سال 1978 زمانی که 21 ساله بود به اتهام اجرای عملیات مسلحانه و پیوستن به جنبش فتح به حبس ابد و 18 سال حبس محکوم شد.
او 18 اکتبر 2011 در چارچوب قرارداد «شالیت» که 1027 اسیر فلسطینی در مقابل یک سرباز اسرائیلی به نام «گلعاد شالیت» آزاد شدند، آزاد شد و با «امان نافع» اسیر آزاده فلسطینی ازدواج کرد اما دوباره در 18 ژوئن 2014 بازداشت و به 30 ماه حبس محکوم شد.
البرغوثی بعد از گذراندن دوره محکومیتش، همانند ده‌ها اسیر فلسطینی آزاد شده در قرارداد شالیت، به بهانه وجود «پرونده‌ای محرمانه» حکم قبلیش یعنی 18 سال حبس و یک حکم حبس ابد برای او دوباره اجرا شد.
در عملیات تبادل بامداد امروز میان حماس و رزیم صهیونیستی که از طریق کمیته بین‌المللی صلیب سرخ انجام شد، 50 اسیر محکوم به حبس ابد، 60 اسیر دارای حکم‌های حبس سنگین، 47 تن از اسرایی که قبلا در قرارداد شالیت آزاد شده و دوباره بازداشت شده بودند و 445 تن از اهالی غزه که در طول جنگ اخیر بازداشت شده بودند، آزاد شدند.
در حالی که رژیم صهیونیستی تعداد صهیونیست‌های باقی مانده در نوار غزه را 59 تن تخمین می‌زند، بیش از 10 هزار فلسطینی در زندان‌های این رژیم از شکنجه، گرسنگی و اهمال پزشکی رنج می‌برند.
اسرای فلسطینی آزاد شده از این زندان‌ها از شرایط جسمانی بسیار وخیمی رنج می‌برند و آثار شکنجه و اهمال پزشکی و نیز شکستگی‌های متعدد در بدن آنها نمایان است.
از 19 ژانویه 2025 آتش‌بسی سه مرحله‌ای که هر مرحله آن 42 روز ادامه دارد، میان حماس و رژیم صهیونیستی برقرار شد و طبق توافق 2 طرف، شرط ورود به مرحله بعدی، مذاکره در مرحله فعلی است.
مرحله اول این توافق پس فردا شنبه به اتمام می‌رسد در حالی که قرار بود مذاکره درباره مرحله دوم این قرارداد سوم فوریه جاری آغاز شود اما تاکنون به دلیل امتناع رژیم صهیونیستی از اعزام هیات خود به مذاکرات، انجام نشده است.
در واقع «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در این مورد کارشکنی می‌کند، او به دلیل اینکه مرحله دوم توافق شامل توقف جنگ نسل‌کشی و نیز عقب‌نشینی کامل ارتش این رزیم از غزه است، ترجیح می‌دهد مرحله اول توافق تمدید شود.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1273268/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پشت پرده فاکتور نکردن محصولات ایران خودرو، سایپا و پارس خودرو چیست؟

پایان نیمه نخست دربی به سود پرسپولیس

اسرائیل 46 زن و کودک فلسطینی را آزاد کرد

عذرخواهی رئیس جمهور بابت قطعی برق و گاز

پزشکیان به رباط‌کریم رفت

ماجرای سفر لاوروف به تهران چه بود؟

پنیر الاغ کیلویی 80 میلیون تومان!

لباس متفاوت نمایندگان ایران در شورای حقوق بشر سازمان ملل + عکس

ژئوپلیتیک آگاهی که نیاز هر سرمایه گذار است

تعطیلی خودسرانه این بخش‌های بیمارستان‌ها در ایام عید؛ ممنوع

پزشکیان: نگفتیم نرخ دلار دست ماست و هر کاری دل‌مان خواست انجام می‌دهیم

افت فشار طلا جهانی و رمزارز در روزهای اخیر

مهاجرت فاطمه معتمدآریا از ایران

انتخاب اعضای جدید فرهنگستان علوم با حضور عارف

زمان واریز عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد

همتی: مطمئن باشید در ماه‌های آینده وضعیت کشور بهتر خواهد شد

ارزیابی پوتین از آینده روابط روسیه و آمریکا

نحوه تعیین دستمزد کارگران اعلام شد

ادعای رژیم‌صهیونیستی مبنی بر بازداشت یک نفر به اتهام جاسوسی برای ایران

دور جدید کالابرگ با 3 تفاوت

هشدار روزنامه جمهوری اسلامی درباره حواشی سفر لاوروف به ایران/ دیگر فرصتی برای اشتباه کردن نداریم/ اعتماد به روسیه را ادامه ندهید

فروش انواع نهال های میوه تنها به قیمت 24 هزارتومان در نهالستان یاسین نهال تا پایان سال

درج نشان اهدای عضو روی گواهینامه اهداکنندگان + عکس

صدور یک رأی جدید به نفع شرکت ملی نفت ایران در پرونده کرسنت

مصرف 856 میلیون مترمکعب گاز شبانه‌روز چهارشنبه

جشنواره عرضه نهال گردو چندلر, فرنور + پسته پیوندی + بادام دیرگل دیم بارکددار در ایران نهال کرج ارسال یک روزه به سراسر ایران

برنامه وزارت نیرو برای عبور از اوج بار مصرف تابستان 1404

کارگرانی که بدون عیدی به استقبال بهار می روند

عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی تا شنبه واریز می‌شود

خرید نهال از معتبرترین مرکز تولید نهال زیر نظر سازمان جهاد کشاورزی

توزیع 2 میلیون نهال ژنوتیب رویال فقط به قیمت 60 هزار تومان در آذربایجان غربی آغاز شد

قدردانی همتی از نمایندگان مجلس/ خبر خوش وزیر اقتصاد برای بخش خصوصی

فرمانده سپاه: قدرت دفاع در هر نقطه‌ای از دریا حق ایران است

معمای بیش از 31 هزار خودروی انبار شده در پارکینگ خودروسازان

پزشکیان: پشتیبان فعالان اقتصادی هستیم

چرا رانندگان مجبور می‌شوند لاستیک اجاره کنند؟

تهرانی‌ها سکان‌دار مصرف گاز

صلاحیت حرفه‌ای آتش‌نشانان، اولویت مهم وزارت نفت است

پیشنهاد ضدایرانی واشنگتن به عراق

رمزگشایی از روایت بهشت اجباری روسیه/ چرا پوتین برای ترامپ مهم است؟

سایبرتراک منصوری: دست تیونر ایرانی به تسلا رسید

پیکر بی‌جان برنده اسکار و همسرش پیدا شد

شرایط فعالیت واحد‌های صنفی در ماه مبارک رمضان

دلجویی پزشکیان از تولیدکنندگان/ رئیس‌جمهور: برق و گاز را بیش از نیاز مصرف می‌کنیم

مشمولان بخوانند/ سقف خرید از فروشگاه‌ها در طرح کالابرگ اعلام شد

جزئیات جدید طرح کالابرگ اعلام شد

صدور رأی جدید در پرونده کرسنت به نفع شرکت ملی نفت ایران

وزیر اقتصاد: مطمئن باشید وضعیت کشور بهتر خواهد شد

درآمد 8میلیاردی از یک هکتار با کاشت دیرگل ترین نهال بادام

دلایل هم‌صدایی ترامپ با پوتین علیه اوکراین

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی