بازار آریا

آخرين مطالب

وزیر راه و شهرسازی: مردم را سرگردان اراضی و مسکن نکنیم مقالات اقتصادی

وزیر راه و شهرسازی: مردم را سرگردان اراضی و مسکن نکنیم
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایسنا /وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر اصل 31 قانون اساسی، گفت: مشارکت در تأمین مسکن، مأموریت همه مدیران در وزارت راه و شهرسازی است. همه ما باید پاسخگوی قوانین مصوب در این حوزه باشیم.
فرزانه صادق شامگاه شنبه 4 اسفند در نشست پایش عملکرد استان‌ها در نهضت ملی مسکن که در چابهار برگزار شد، اظهار کرد: مردم را سرگردان و در اراضی‌ ورود نکنیم که توان تأمین هزینه‌های خدماتی آن‌ها را نداریم؛ آماده‌سازی اراضی هزینه‌ای چندین برابر ساخت مسکن دارد، بنابراین باید زمین‌هایی انتخاب شوند که زیرساخت‌های لازم را دارند و مردم را سریع‌تر به مسکن می‌رسانند.
وی با ابراز خرسندی از حضور در جمع مدیران ستادی و استانی، افزود: در این نشست، اولویت‌بندی‌ها و سیاست‌های وزارت راه و شهرسازی در حوزه مسکن شهری و روستایی تبیین شد که نشان‌دهنده اهمیت وظایف و تکالیفی است که بر عهده همه شما قرار دارد.
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه مدیران کل راه و شهرسازی استان‌ها و معاونان آن‌ها در حوزه‌های مسکن، شهرسازی، بازآفرینی شهری و املاک، مسوولیت مدیریت کل سرزمین را بر عهده دارند، گفت: برنامه‌ریزی‌های شما باید منطبق بر طرح جامع مسکن، برنامه‌های منطقه‌ای و ملی باشد. این مأموریت مهم نیازمند اهتمام ویژه در اجراست.
وی با اشاره به قانون جهش تولید مسکن و تعهد دولت در این زمینه تصریح کرد: در کنار تولید مسکن، تأمین خدمات پشتیبان و بهبود خدمات شهری نیز جزو وظایف ما در شهرک‌سازی است.

صادق تامین مسکن را بخشی از تکالیف برنامه هفتم توسعه دانست و گفت: بخشی از اراضی حمایتی را خودمان تأمین می‌کنیم. در مناطقی که تأمین زمین مشکل است باید از دارایی‌ها و املاک وزارت راه و شهرسازی استفاده کنیم. ارزش‌افزایی این املاک و مولدسازی آن‌ها برای تأمین مسکن حمایتی در دستور کار است.
وی تأکید کرد: خانه‌های سازمانی و مجتمع‌های خدماتی که به عموم مردم سرویس نمی‌دهند، باید در مسیر مولدسازی منابع و تأمین مسکن حمایتی قرار گیرند.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به 23 سال خدمت خود در وزارت راه و شهرسازی، بر لزوم توجه ویژه به بافت‌های فرسوده تأکید کرد و گفت: فعالیت در این بافت‌ها به‌مراتب سخت‌تر از توسعه محدوده‌های شهری است، اما چاره‌ای جز انجام این کار نداریم. شهرها با گذر زمان از درون دچار فرسودگی می‌شوند و برای تأمین اقتصاد و امنیت شهری، رسیدگی به این مناطق ضروری است.
وی افزود: برخی از بافت‌های شهری خالی از سکنه شده و این امر باعث افزایش فقر شهری شده است، در حالی که این مناطق از امکانات زیرساختی برخوردارند. تلاش ما این است که حیات را به این بافت‌ها بازگردانیم.
صادق در خصوص الزامات تأمین مسکن گفت: طرح‌های بازنگری شهرهای جدید، ایجاد شهرک‌های جدید و بازنگری در طرح‌های جامع، در کنار تأمین خدمات زیربنایی و روبنایی، از شروط اساسی تأمین مسکن حمایتی هستند. اگرچه این موارد شرط لازم هستند، اما کافی نیستند.
وی ادامه داد: افزایش محدوده‌های شهری بدون تأمین خدمات، مشکلات بیشتری ایجاد خواهد کرد. مردم انتظار دارند که پس از دریافت مسکن، خدمات مورد نیازشان نیز تأمین شود. بنابراین، تأمین زمین باید هم‌زمان با آماده‌سازی زیرساخت‌ها انجام شود
وزیر راه و شهرسازی خطاب به مدیران استانی تأکید کرد: در پروژه‌های حمایتی و مشارکتی مسکن نباید وارد اراضی‌ شویم که تأمین خدمات زیربنایی و روبنایی آن‌ها دشوار یا غیرممکن است.
وی با اشاره به تجربیات خود در حوزه شهرسازی تصریح کرد: در طرح‌های جامع شهری، افق‌های جمعیتی پیش‌بینی می‌شوند، اما معمولاً این پیش‌بینی‌ها محقق نمی‌شوند. با وجود این، دستگاه‌های همکار وزارت راه، از جمله وزارت نیرو و شرکت‌های آب منطقه‌ای، نمی‌توانند ادعا کنند که امکان تأمین خدمات برای مردم را ندارند.
صادق تأکید کرد: وزارت نیرو و سایر دستگاه‌ها در بازنگری طرح‌های جامع مشارکت دارند و به همین دلیل، تأمین امکانات برای مردم، حتی باوجود مشکلاتی مانند ناترازی منابع آبی باید انجام شود.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1271508/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیدار ظریف با سفیر ترکیه/ «مودت» سازوکاری برای ارتقای همکاری است

افزایش مجدد قیمت املاک و زمین

تصویر دست‌خط پیام رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع

تیزر جدید سریال پایتخت 7 منتشر شد + فیلم

شبه‌خصوصی‌سازی با اقتصاد ایران چه کرد؟ + فیلم

دور خیز رقبا برای نقش‌آفرینی در سوریه/ رونمایی از برگ برنده ترکیه در حیاط خلوت اعراب

زنگنه: شورای هماهنگی سران قوا مصوبه‌ای درباره ارز نداشته است

آمادگی بغداد برای صادرات نفت کردستان عراق با خط لوله کرکوک-جیهان

سرویس «سفر اشتراکی» اسنپ در تهران و کرج آغاز به‌کار کرد / کمک به کاهش آلودگی هوا با یک سفر ارزان‌تر

پیاده‌سازی 3 ابر سیستم دیجیتال روی هشت میدان نفتی

پیاده‌سازی 3 ابرسیستم دیجیتال روی 8 میدان نفتی

کارفرمایان به بهانه افزایش تورم، دستمزد کارگران را سرکوب می‌کنند

قالیباف و عراقچی با رئیس‌جمهوری لبنان دیدار کردند

ورود پیکر مطهر شهید سیدحسن نصرالله به ورزشگاه+ فیلم

جزئیات شرایط جدید واردات اتوبوس و کشنده اعلام شد

جدال بر سر سقف درآمد سردفتران

پیش‌بینی 3 منبع بین‌المللی از افزایش تقاضای نفت

مشاوره خانواده تلفنی رایگان 24 ساعته:در هر ساعت از شبانه‌روز!

خدمات سئو وردپرس با طراحی سایت وردپرسی حرفه ای و تخصصصی

تهران یخ می‌زند/ وضعیت جوی طی 2 روز آینده

فقیرترین کشورهای جهان بر اساس سرانه تولید ناخالص داخلی

ارزان‌ترین گوشی‌های بازار اسفند 1403 + جدول

افت و خیز بازار طلا/ کاهش قیمت سکه در راه است؟

ورود قالیباف و عراقچی به مراسم تشییع شهید نصرالله+ فیلم

قیمت دلار در کشاکش عرضه و تقاضا

تسهیل دسترسی خانواده صنعت نفت به خدمات بهداشت و درمان

امضای 7 قرارداد فناورانه صنعت نفت در حاشیه همایش پتروتک

مصرف نادرست آب، گاز و برق ما را به بن‌بست می‌رساند

پلیس در تعقیب عاملان تیراندازی در سراوان/ نتیجه پیگیری پرونده اطلاع‌رسانی می‌شود

قیمت بلیت بی‌آرتی و اتوبوس‌های عادی گران شد

پروژه‌های مسئولیت اجتماعی باید زمینه‌ساز توانمندسازی جوامع پیرامونی باشد

تولید بیش از 2500 تن ماده بودارکننده گاز در پارس جنوبی

ظرفیت انتقال گاز به غرب و شمال‌ غرب کشور افزایش می‌یابد

کمک به کاهش آلودگی هوا با یک سفر ارزان‌تر

آقامیری: «عواقب زمین‌لرزه بزرگ» به قدری است که از بیان آن خودداری می‌کنم

حضور حمید رسایی و امیرحسین ثابتی در مراسم تشییع شهدا+ فیلم

عضو هیات رئیسه مجلس: افزایش حقوق کارگران براساس نرخ تورم باشد

تنوع خدمات بیمه دی پاسخگوی نیازهای جامعه ایثارگری است

بورس مثبت شد

درآمد 8 میلیاردی با کاشت نهال گردو دیرگل در 1 هکتار

عکسی از دیدار هیات دیپلماتیک ایران با رئیس جمهور لبنان

قیمت جدید انواع میوه در سازمان میادین میوه و تره بار

آقامیری: زمین‌لرزه بزرگ «کاری‌ می‌کند» که اینجا نمی‌شود گفت

افزایش قیمت تمام شده ساخت مسکن تا 25 میلیون تومان

نهمین جشنواره ملی «تئاتر ایثار» 6 تا 10 اسفند در تهران برگزار می‌شود/ اجرای 17 نمایش در بخش خیابانی و صحنه‌ای

رونالدو باز هم لباس عربی پوشید+ عکس

پیشنهاد افزایش 30 تا 40 درصدی حقوق در کمیسیون اجتماعی و موافقت ضمنی رییس جمهور

پیشنهاد متفاوت یک نماینده به دولت: یک سخنگو برای ارز داشته باشید تا دیگران بازار را ملتهب نکنند

مهدی چمران برای تشییع سیدحسن نصرالله به لبنان رفت

سوء قصد به رئیس آموزش و پرورش سراوان+ جزئیات

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی