بازار آریا

آخرين مطالب

مهندس ربیعی، رئیس هیات مدیره تاپیکو:

باید با وفاق و همگرایی مشکلات صنعت حل شود گزارش ویژه

باید با وفاق و همگرایی مشکلات صنعت حل شود
  بزرگنمايي:

بازار آریا - رئیس هیات مدیره شرکت سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تأمین (تاپیکو) در آئین آغاز به‌کار ششمین نمایشگاه حمایت از ساخت داخل صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش تأکید کرد که این رویداد باید به فضایی برای حل مسائل صنعت با حضور بخش خصوصی و تولیدکنندگان تبدیل شود.
به گزارش روزنامه دنیای اقتصاد، مهندس جعفر ربیعی، رئیس هیات مدیره شرکت سرمایه‌گذاری نفت، گاز و پتروشیمی تأمین (تاپیکو) در آئین آغاز به‌کار ششمین نمایشگاه حمایت از ساخت داخل در سالن خلیج فارس مرکز بین‌المللی همایش‌ها و نمایشگاه‌های بین‌المللی کیش با اشاره به اهداف اولیه این رویداد، گفت: «سال 98 اولین دوره این نمایشگاه و همایش به همت معاونت علمی ریاست جمهوری و هلدینگ خلیج فارس تشکیل شد و هدف اصلی آن توسعه ساخت داخل در صنعت پتروشیمی بود و خوشبختانه امروز این حرکت توسعه یافته و تمام بخش‌های صنعت نفت را دربر گرفته است.»
وی افزود: «این نمایشگاه نباید به یک رویداد بازرگانی تبدیل شود. ایده اصلی این نمایشگاه فراهم کردن فضایی بود که شرکت‌های خصوصی تولیدکننده تجهیزات صنعت پتروشیمی و متقاضیان اصلی این تجهیزات، یعنی شرکت‌های صنعت نفت، در یک گردهمایی مشترک حضور داشته باشند و از طریق ارتباط چهره‌به‌چهره راه‌حلی برای مسائل صنعت پیدا کنند. توجه به این رویکرد همچنان ضروری است.»
مهندس ربیعی با تأکید بر نقش کلیدی تولیدکنندگان و ضرورت تمرکز این نمایشگاه بر حل مشکلات صنعت، اظهار کرد: «اینجا جای افرادی است که می‌توانند برای مشکلات و چالش‌های صنعت پتروشیمی راهکار پیدا کنند. صنعت ما مسائل فراوانی دارد که باید توسط بخش خصوصی حل شود و این موضوع باید محور گفت‌وگوهای این رویداد باشد.»
وی، غیبت دانشگاه‌ها در این نمایشگاه را نکته‌ای قابل توجه برشمرد و گفت: «جای دانشگاه‌ها در این رویداد خالی است. ما نیاز داریم که مراکز علمی و دانشگاهی در چنین رویدادهایی شرکت کرده و راه‌حل‌هایی برای چالش‌های فنی صنعت ارائه کنند.»
رئیس هیات مدیره تاپیکو در ادامه تأکید کرد: «باید شرایط این نمایشگاه به گونه‌ای باشد که حضور در آن برای همه شرکت‌ها امکان‌پذیر باشد. هزینه‌های شرکت در این رویداد باید کاهش یابد تا تمامی بخش‌های خصوصی و تولیدکنندگان بتوانند حضور یابند و چهره‌به‌چهره مشکلات را بررسی کرده و برای یک هدف مشترک تلاش کنند.»
مهندس ربیعی همچنین اشاره‌ای به حضور مهمانان خارجی در این رویداد داشت و افزود: «میهمانان و سخنرانان خارجی نیز باید با هدف ارائه راه‌حل برای مقابله با چالش‌های صنعت دعوت شوند، نه صرفاً برای ارائه تعاریف کلی و عمومی.»
وی در پایان ابراز امیدواری کرد که در سال‌های آینده تمامی شرکت‌های پتروشیمی بتوانند در این نمایشگاه حضور داشته باشند و نیازی به نمایشگاه‌های موازی نباشد. دستیابی به یک هدف مشترک با وفاق و هم‌افزایی در این رویدادها امکان‌پذیر است.//

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1270378/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قهرمانی نماینده ایران در رقابت های کشتی آزاد باشگاه‌های جهان

صادرات 15 میلیون دلاری چای ایرانی

شرط واشنگتن برای تداوم حمایت نظامی از آلمان

خروج بیش از 3 همت پول حقیقی در هفته پرتلاطم بورس تهران

وزیر خارجه آمریکا: باید با روسیه گفت وگو کنیم

قرارداد متروی تهران دو هفته دیگر امضا می‌شود

خبر خوش از وام 650 میلیونی نهضت ملی مسکن

آمازون کنترل «جیمز باند» را به دست گرفت

خطیب جمعه تهران: امروز دشمنان، از ایران اسلامی صدای واحد می‌شوند

مبلغ یارانه در اسفند 1403 افزایش یافت

تنها راه حل مشکل مسکن / فروش متری همچنان بلاتکلیف / شرط مهم واگذاری زمین رایگان

فرمانده ناو آمریکایی در پی برخورد با یک کشتی از سمتش برکنار شد

متوسط دستمزد در کشورهای عضو سازمان همکاری و توسعه اقتصادی چقدر است؟

پیکر منوچهر والی‌زاده در خانه ابدی آرام گرفت

اطلاعیه مهم دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن + جزئیات

مدیرعامل بانک مسکن: وام 650 میلیونی ساخت مسکن هنوز ابلاغ نشده است

ادعای جدید نتانیاهو علیه حماس

یارانه دارو و شیرخشک پرداخت شد

ضربه سنگین روسیه به اوکراین

قیمت جهانی نفت امروز جمعه 3 اسفند 1403

طرح محمود عباس درباره غزه فاش شد

واگذاری بیش از 10 هزار هکتار زمین برای احداث نیروگاه خورشیدی

سهم تسهیلات کلان در بانک‌های خصوصی و دولتی

طلای جهانی برای هشتمین هفته متوالی صعودی ماند

واکنش محمد هاشمی به استیضاح همتی/ زیان این اقدام برای کل کشور است

افزایش استقبال مودیان مالیاتی از سامانه مودیان

2500 جایگاه سوخت جوابگوی تمامی خودرو‌های دوگانه‌سوز هستند

دیدار وزرای خارجه ترکیه و چین/ فیدان با لاوروف رایزنی کرد

فوری/ زلزله مهران را تکان داد

ارائه آموزش‌های مهارت آموزی به بیش از 1 میلیون سرباز

قیمت طلا امروز جمعه 3 اسفند 1403/ قیمت صعودی شد

تورم ماهانه بهمن به 4.1درصد رسید

دونالد ترامپ در آرزوی پادشاهی

احیای بیش از 60 واحد راکد تولیدی و صنعتی در استان تهران

راه‌های تازه کم‌فروشی و گرانفروشی فاش شد

کاهش 40 درصدی قدرت خرید کارگران

100 تا نهال بخر 5 تا رایگان ببر

پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حاج سیّدمرتضی مستجابی

برنامه جدید دولت برای افزایش کشت موز

آسمان این استان ها برفی و بارانی می شود

تغییر بازه واریز وجه حراج سکه روز شنبه 4 اسفند

تتر آلوده و مسدود شده چیست و چطور از آن پیشگیری کنیم؟

ماسک: یا زلنسکی انتخابات برگزار کند یا یک دیکتاتور است!

پرتقاضاترین مقاصد سفرهای بین شهری اعلام شدند

استقرار 3 گردان جدید ارتش اسرائیل در کرانه باختری

سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی به 41 تریلیون دلار افزایش یافت

توصیه فعال رسانه ای در مورد بازار ارز

هشدار به مسافران؛ این محورها برفی و بارانی است

پایتخت نشینان امروز هوای پاک تنفس می کنند

اخراج 6000 کارمند سازمان درآمد داخلی آمریکا

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی