بازار آریا

آخرين مطالب

بیمه کردن لپ‌تاپ و تلفن همراه دانشجویان/ خبر مهم وزیر علوم درباره دانشگاه‌ها اقتصاد ایران

بیمه کردن لپ‌تاپ و تلفن همراه دانشجویان/ خبر مهم وزیر علوم درباره دانشگاه‌ها
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایسنا : وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و نماینده رئیس جمهور در پیگیری حادثه دلخراش قتل دانشجوی دانشگاه تهران گفت: صندوق رفاه دانشجویان برنامه‌ای برای بیمه کردن لپ‌تاپ و تلفن همراه دانشجویان در دست اجرا دارد تا در صورت بروز هرگونه حادثه، خسارات مالی وارده جبران شود.
حسین سیمایی صراف وزیر علوم در پایان دومین جلسه ستاد پیگیری عوامل قتل دلخراش دانشجوی دانشگاه تهران، مصوبات اتخاذ شده در این نشست را اعلام کرد و با اشاره به حادثه ناگوار قتل امیرمحمد خالقی درمیان، دانشجوی دانشگاه تهران در حادثه سرقت و زورگیری، اظهار داشت: در این نشست میزان پیشرفت تصمیماتی که روز شنبه این هفته در راستای حفظ امنیت دانشجویان و توسط مسئولان مرتبط با موضوع اتخاذ شده بود، مورد بررسی قرار گرفت.
سیمایی گفت: دانشگاه‌ها از اول هفته تاکنون برخی اقدامات فوری لازم را انجام داده‌اند که از آن جمله می توان به تأمین روشنایی و استقرار کیوسک‌های پلیس در دانشگاه تهران و برخی دیگر از دانشگاه‌ها اشاره کرد.
وی افزود: در این نشست مقرر شد، تمامی معابر حادثه‌خیز که به خوابگاه‌ها و دانشگاه‌ها منتهی می‌شوند، شناسایی شده و فهرست آن‌ها جهت تأمین امنیت و تامین روشنایی مطلوب به فرمانداری تهران ارائه شود.
وزیر علوم همچنین از برنامه‌های شهرداری تهران برای نصب دوربین‌های نظارتی پیشرفته در سطح شهر خبر داد و گفت: بر اساس اطلاعات دریافتی، حدود پنج هزار دوربین نظارتی به‌زودی در نقاط حساس نصب خواهد شد. علاوه بر این، صندوق رفاه دانشجویان برنامه‌ای برای بیمه کردن لپ‌تاپ و تلفن همراه دانشجویان در دست اجرا دارد تا در صورت بروز هرگونه حادثه، خسارات مالی وارده جبران شود.
وی تأکید کرد: به‌منظور افزایش امنیت، گشت‌های پلیس در نقاط مشخصی از دانشگاه‌ها و خوابگاه‌های دانشجویی مستقر خواهند شد، که البته در دو سه روز اخیر نیز شاهد افزایش محسوس گشت‌های انتظامی بوده‌ایم.
در بخش دیگری از این نشست، وزیر علوم از نصب یادمانی به یاد امیرمحمد خالقی در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران خبر داد و اعلام کرد که دانشگاه تهران پیشنهاد ساخت مدرسه‌ای به نام این دانشجوی شهید را نیز در محل اعلام‌شده از سوی خانواده وی ارائه داده است. دکتر سیمایی گفت: این جلسه نه‌تنها به درخواست من به عنوان وزیر علوم، بلکه به‌عنوان نماینده ویژه رئیس‌جمهور برای پیگیری این حادثه و پیشگیری از رخدادهای مشابه برگزار شد.
وزیر علوم تاکید کرد: امنیت دانشجویان اولویتی انکارناپذیر است و دولت وظیفه تأمین آن را بر عهده دارد. این مطالبه دانشجویان کاملاً قانونی و به‌حق است و خوشبختانه جامعه دانشگاهی با مدیریت هوشمندانه مانع از سوءاستفاده برخی جریان‌ها از این موضوع شده‌ است.
به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، دومین جلسه ستاد پیگیری عوامل قتل دلخراش دانشجوی دانشگاه تهران به ریاست دکتر حسین سیمایی، وزیر علوم و با حضور معاونان وزیر کشور، فرماندار تهران، مقامات عالی رتبه کشوری، انتظامی و امنیتی، و روسای دانشگاه های تهران شامگاه دوشنبه در محل ستاد وزارت علوم تشکیل شد.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1270089/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حمله هواپیماهای جنگی اسرائیل به سوریه

اوج سرمای کشور در کدام روزهاست؟

بزرگترین غول های اقتصادی ایران را بشناسید/ ویدئو

روسیه: دلیل پایان نیافتن جنگ، حمایت مالی کنترل نشده از اوکراین است

درخواست مکرون از ترامپ درباره روسیه

جزئیات تازه از انفجار اتوبوس‌ها در تل‌آویو/ اسرائیلی‌ها وحشت زده شدند

زمان واریز وجه برای شرکت در حراج سکه تغییر کرد+ جزئیات

هفته آینده؛ دیدار و گفتگوی ترامپ با رهبران فرانسه و انگلیس

عبدالرضا فریدزاده درگذشت

تردد وسایل نقیله در تل آویو ممنوع شد

پکن به دنبال دیپلماسی فعال در جبهه یمن/ بازی چین با کارت دولت انتقالی و حوثی‌ها

وزیر دفاع: بی‌ثباتی اقتصادی داریم و شرایط سخت است/ باید باقدرت مقابل دشمن بایستیم

خبر عراقچی از تعاملات ‌دیپلماتیک در استان‌های مرزی

مجلس سنا عنوان مدیر جدید اف‌بی‌آی را منصوب کرد

روند افزایشی بازار ارز ادامه‌دار شد/ لیر ترکیه همچنان بر مدار گرانی

خبر مهم برای متقاضیان حراج شماره 78 سکه طلا

پیام پزشکیان در پی درگذشت آیت‌الله مستجاب‌الدعواتی

فرصت‌ سازی چین از خلاء حضور آمریکا/ تلاش اژدهای زرد برای احیای روابط تهران و ریاض

تصادف اتوبوس و پژو پارس در این محور/ چند نفر کشته شدند؟

ارسال گاز پارس جنوبی به خط سراسری از 182 میلیاردمترمکعب گذشت

سال آینده؛ فروش متری مسکن با روش جدید انجام می‌شود

بازار ارز بر مدار افزایشی/ درهم امارات صعودی شد

نماینده ترامپ: مرحله دوم آتش‌بس در غزه باید به جنگ پایان دهد

حضور به موقع پلیس جلوی گروگان گیری را گرفت

اتوبوسی در تل‌آویو منفجر شد

دیدار مدیرکل بنیاد مازندران و رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح با والدین معزز شهید مدافع امنیت مصطفی نوروزی

فرصت طلایی شرکت‌های خصوصی چینی؛ زمان نمایش استعدادها فرا رسیده است

رئیس‌جمهور: جنگ کنونی ما پیچیده و نامرئی است/ از هر طرف ممکن است ما را بزنند

سامانه سرد و بارشی در راه این استان/ پیش‌بینی وقوع یخبندان

وعده تازه نتانیاهو درباره اسرای اسرائیلی

حماس: نتانیاهو برای اجرای مرحله دوم توافق آتش‌بس تعلل می‌کند

بیدبلند خلیج‌فارس؛ الگویی موفق برای مدیریت پروژه‌ها

توسعه میدان اروند؛ گامی همسو با افزایش تولید

پزشکیان: در انتخابات به کسی قول ندادم/ با تمام وجود تلاش خواهم کرد

رویکرد مالیات‌ستانی دولت در سال 1404 چگونه خواهد بود؟

آمریکا محکوم کردن روسیه را رد کرد

شعبده بازی تارا در بازار خودرو

دیوان عدالت اداری رأی به واگذاری موقت ایران خودرو به کروز داد

افزایش تعداد مصدومان واژگونی اتوبوس در محور اسلام‌آباد غرب به کرمانشاه

معاون ترامپ خطاب به کشورهای اروپایی: تابع آمریکا باشید

بررسی درآمد مالیاتی دولت در سال آینده/ عملکرد دو پایه مالیاتی در اوج 6 ساله

توئیت امیر قطر درباره سفرش به تهران

سخنگوی صنف جایگاه‌داران: در 10 سال گذشته به دلیل اجرا نشدن دو طرح، حداقل 20 میلیارد دلار زیان داشتیم

علت تاخیر چندین ساعته پرواز تهران - بوشهر اعلام شد

اما و اگرهای واگذاری ایران‌خودرو

نیروهای عملیاتی هلال احمر در 3 استان به حالت آماده‌باش کامل درآمدند

چین خطاب به آمریکا: از تعرفه برای زورگویی استفاده نکنید

عبور قیمت طلای جهانی از مرز تاریخی/ تداوم نوسان مثبت قیمت‌ها در بازار طلا و سکه

مردم این استان منتظر کاهش محسوس دما و بارش برف و باران باشند

غریب آبادی: برنامه هسته‌ای ایران صلح آمیز است و تحت نظارت آژانس انجام می‌شود

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی