بازار آریا

آخرين مطالب

پشت پرده ترافیک فروش در بورس بورس و بانک

پشت پرده ترافیک فروش در بورس
  بزرگنمايي:

بازار آریا - مخاطب24- پیش بینی بورس- بازار سرمایه در بلندمدت ظرفیت‌های قابل توجهی برای رشد دارد، اما سایه مسائلی همانند نرخ ارز و طلا و ابهامات سیاسی و مدیریتی باعث شده است بورس تهران در کوتاه‌مدت ریسک‌های خاص خود را داشته باشد، از این رو به لحاظ فنی مشکلی برای رشد بورس وجود ندارد، اما موضوعی که فعالان بازار سرمایه را نگران کرده نااطمینانی‌های اقتصادی و سیاسی است.
فرار از بورس ارزنده
یکی از دلایل فرار از بازار ارزنده بورس، به تغییرات جدید مدیریتی در ایران‌خودرو بازمی‌گردد. هفته گذشته باوجود هشدار بسیاری از صاحبنظران در خصوص واگذاری ایران‌خودرو به یک شرکت خاص این فرایند انجام شد. به گفته کارشناسان این مسئله یکی از دلایل ریزش بورس طی معالات روز‌های اخیر است. ایران‌خودرو با حواشی چند روز اخیر خود نشان داد احتمالاً نوسانات این صنعت بیشتر از انتظارات خواهد بود. از سویی دیگر مسئله استیضاح وزیر اقتصاد نیز ابهاماتی در خصوص بازار سرمایه ایجاد کرده است.
یکی دیگر از دلایل ریزش اخیر بورس به تصمیم برای تعطیلی‌های ناگهانی اخیر برمی‌گردد که به کاهش اعتماد عمومی به بازار سهام و آسیب‌دیدگی نقدشوندگی بازار منجر می‌شود. در هفته گذشته بورس تهران در پی افزایش سرما و لزوم صرفه‌جویی انرژی همزمان با تعطیلی ادارات و مدارس تعطیل شد، از این رو وضعیت فعلی بورس در شرایطی که طلا و ارز و صندوق‌های طلا به راحتی در حال مسیر صعودی هستند، قابل درک است. در واقع سرمایه‌گذاران در این شرایط به راحتی سودی را که با، اما و اگر از بورس به دست می‌آورند، در بازار طلا و ارز با ریسک کمتری کسب می‌کنند.
گزارش‌ها نشان می‌دهد در شرایطی که پول خارج شده از گردونه معاملات سهام، به ارزش 3 هزارو 500 میلیارد‌تومان و سرمایه خارج‌شده از صندوق‌های درآمد ثابت حدود 3 هزار‌میلیارد‌تومان بوده است، صندوق‌های طلا طی هفته گذشته با ورود بیش از 2 هزارو 500 میلیارد تومان پول حقیقی موفق شده‌اند همچنان رکورد‌های جدیدی را برای جذب پول به ثبت برسانند.
در هر صورت با ریزش روز گذشته بورس، ارزش بازار سرمایه به 111 میلیارد دلار رسید که برای درک این میزان کافی است مقایسه‌ای با آرامکو، یکی از شرکت‌های بزرگ نفتی در منطقه داشت که با سود یک‌ساله آن می‌توان کل بازار سهام ایران شامل 800 تا از بهترین شرکت‌های ایرانی را تصاحب کرد.
کارشناسان معتقدند انتشار پیوسته داده‌ها در خصوص ارزش دلاری بازار بورس باید به یکی از اولویت‌های اصلی سازمان بورس تبدیل شود. به گفته آنها این امر نه تنها به تحلیلگران کمک خواهد کرد تحلیل‌های دقیق‌تر و صحیح تری ارائه دهند، بلکه زمینه‌ساز تصمیمات هوشمندانه‌تر در جهت سرمایه‌گذاری و مدیریت ریسک نیز خواهد بود.
دلایل اقتصادی ترافیک فروش بورس
محمد اشتیاقی، کارشناس بازار سرمایه در خصوص وضعیت بازار سرمایه به «جوان» گفت: در صورتی که سطح ریسک‌ها از موقعیت فعلی بیشتر نشود، انتظار می‌رود مسیر صعودی بورس آغاز شود.
وی درباره دلیل نااطمینانی‌ها به بورس گفت: یکی از دلایل این مسئله عدم‌تعهد دولت به کاهش نرخ بهره بانکی به 25‌درصد است که همچنان سود‌های بالاتر از این نرخ پرداخت می‌شود. همچنین نرخ بهره اوراق نیز 30 تا 34‌درصد است که فضا را برای صعود بورس محدود می‌کند.
این کارشناس بورس در ادامه با اشاره به اختلاف قیمت دو شاخص ارزی گفت: نرخ دلار در بازار آزاد 90‌هزار تومان و نرخ دلار محاسباتی برای صنایع صادرات‌محور حدود 67‌هزار تومان است و این شکاف بازار را اذیت می‌کند.
اشتیاقی دلیل دیگر ریزش بورس را نزدیک شدن به پایان سال دانست و افزود: معمولاً به روال هر ساله روند صعودی قابل توجهی را در بورس مشاهده نمی‌کنیم، اما این روند از فروردین به سمت صعود تغییر می‌کند. این کارشناس بازار سرمایه نوسانات بازار رقیب از جمله ارز و طلا را از دیگر دلایل ریزش بورس عنوان کرد و گفت: رشد قیمت طلا و امنیت آن، باعث شده است صندوق‌های طلا موفق به جذب پول بالا شوند و بورس در این شرایط منقبض شده است.

بازار آریا

بازار آریا

اخبار داغ کلید خاموش کردن سرطان کشف شد

بازار آریا

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که زمان و آنچه که می‌خورید ممکن است در حفظ سلامت روان نقش داشته باشد. صحبتهای چنگیز حبیبیان در خصوص برگزاری هفته فرهنگی تبریز در تهران

بازار آریا

حصیربافی یا بافت بوریا یکی از قدیمی‌ترین صنایع‌دستی و شاید کهن‌ترین آنها است. نمونه‌های به‌دست‌آمده در بین‌النهرین گواه آن است که حصیربافی، سرآغاز نساجی، سفالگری و کوزه‌گری بوده است. برای تهیه بوریا ابتدا نی را از نی زار‌ها یا درختان نخل چیده و خشک کرده، سپس نی‌ها را می‌کوبند و بعد از خیس کردن بافت را آغاز می‌کنند و در پایان با در هم تنیدن آنها محصول هنری به نام بوریا بدست می‌آید. محبوب‌ترین رنگ خودرو در جهان کدام است؟

بازار آریا

رئیس اورژانس استان تهران: راوی موضوع را جور دیگری توضیح داده است. پرداختن به این موضوع، بیشتر با هدف دیده شدن انجام شده است. قوه قضاییه در زمان خود کار خود را انجام داده است. حکم فرد، عدم حضور این فرد در اورژانس پیش‌بیمارستانی بوده است و نامبرده از حوزه اورژانس پیش‌بیمارستانی خارج شده است. بسیاری از موضوعاتی که مطرح می‌شود به دلیل عدم آگاهی افراد است برای مثال در حوادث ترافیکی، نیاز به معاینه لگن است که اگر فردی این موضوع را نداند ممکن است برداشت اشتباهی از رفتار نیرو‌های اورژانس داشته باشد. واکنش پدر امیر خالقی به قتل پسرش در حوالی دانشگاه تهران

بازار آریا

به گفته رئیس کمیته مزد کارگری شورای عالی کار، اعدادی که از میزان سبد معیشت خانوار کارگری در فضای مجازی منتشر شده مربوط به محاسبه فردی است، خودم نیز رقمی بر اساس تورم خوراکی‌ها و نقش اقلام در سبد معیشت محاسبه کردم به رقم 29 میلیون تومان رسیدم، اما هر رقم از سبد معیشت باید در کمیته تخصصی مزد با مصوبه همه شرکا تعیین شود. زمان ارائه و مبلغ کالابرگ اعلام شد

بازار آریا

طبق قانون طرح طبقه‌بندی مشاغل در واحد‌های بالای 50 نفر کارکن باید اجرایی و عملیاتی شود تا همه کارگران و نیرو‌های کار بر اساس توانمندی و مهارتی که دارند، از عدالت مزدی برخوردار شوند.

بازار آریا

شبکه های اجتماعی فیس بوک لینکداین واتساپ اینستاگرام تلگرام صفحه نخست اخبار تبلیغات عمومی سرگرمی تحلیل صفحه نخست اخبار تبلیغات عمومی سرگرمی تحلیل کلیه حقوق محفوظ است. استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است. طراحی و تولید: "ایران سامانه"

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1268025/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سوختگی بازیکن فوتبال را روانه بیمارستان کرد

اتحادیه اروپا: به برجام متعهد هستیم

جزئیات طرح اجرای سوخت گیری از طریق شبکه بانکی اعلام شد

افزایش طلاق خاکستری در جامعه ایرانی؛ منتظر چه پیامد‌هایی باشیم؟

پوردهقان: همه مشکلات کشور ناشی از تحریم‌های خارجی نیست

دیدار پایان سال مهدی کروبی و یادگار امام(ره)

عرضه 48 هزار بلیت قطار استرداد شده؛ فروش بلیت همچنان ادامه دارد

سهم 80 درصدی مصرف گاز زمستانه در بخش خانگی

یارانه کالابرگ تا چه زمانی اعتبار دارد؟/ ویدئو

تخفیف تکرار نشدنی صنوبر نیگرا یارانه ای3 متری فقط وفقط 10هزارتومان

پژوهشگر ایرانی از دانشگاه آمریکایی تعلیق شد/ علت چه بود؟

واریز اعتبار کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم تا ساعاتی دیگر + مبلغ واریزی

متقاضیان قطارهای نوروزی بخوانند/ امکان خریداری بلیت‌های مسترد شده

پزشکیان: با تحریم نفت نمی‌توانند برای ایران مشکل ایجاد کنند

کف هزینه ساخت مسکن در تهران مشخص شد

رونمایی از فرمول کاهش نرخ تورم/ بزرگ‌ترین چالش اقتصادی ایران در سال 1404 چه خواهد بود؟

شرح حال اقتصاد ایران در 9 ماه اول سال به روایت قرزین

پزشکیان: هدف ما داشتن شهری دور از فقر و گرفتاری است

تعرفه واردات خودروهای لوکس کاهش یافت

سامانه جدید اعتراض به دهک‌بندی یارانه+ کد دستوری

رئیس‌جمهور: توانمندسازی راه عبور از تحریم‌هاست

آخرین جزئیات طرح کالابرگ؛ یارانه کالابرگ تا چه زمانی اعتبار دارد؟

تاریخ دقیق واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد

خواسته مردم شرق تهران از پزشکیان + فیلم

افزایش ساعت کار دفاتر اسناد رسمی در هفته پایانی سال

رونق نمایشگاه‌های بهاره در آستانه نوروز

تصمیم‌گیری هوشمندانه، کلید توسعه استان است

آیا ساعت ها در ترکیه جلو کشیده می‌شوند؟

نخستین تصاویر از نجات نفتکش در بندر امام(ره) + فیلم

تهران در آخرین هفته سال آلوده ماند

چه تضمین‌هایی مسکو را به آتش‌بس راضی می‌کند؟

آمارهای رئیس بانک مرکزی؛ از میزان رشد اقتصادی تا کاهش میزان تورم

حرمت سال علوی نگه داشته شود

رقابتی‌ترین اقتصادهای جهان کدامند؟

گزارش فرزین از آخرین وضعیت اقتصاد/نرخ رشد 3.7درصد شد

رشد اقتصادی 3.7 درصدی در 9 ماه/ تورم 35.4 درصد

آیا بورس ایران میزبان ETF بیت‌کوین خواهد شد؟

تخفیف استثنایی28 هزارتومانی نهال های میوه در نهالستان پالیز

افزایش 8 درصدی عرضه بلیت قطار برای نوروز

نرخ حق بیمه شخص ثالث در سال 1404 تعیین شد

سفر به روستای آبشارها

اجتماع یکهزارنفری خانواده شهدا و ایثارگران بمناسبت22 اسفند «روز بزرگداشت شهید»

نحوه انتقال سهام عدالت متوفیان بعد از سال 99

آب شرب در این شهر ایران تغییر رنگ داد/ علت چیست؟

دستور ویژه وزیر راه و شهرسازی درباره سفر‌های نوروزی

رکوردداران ورود و خروج پول حقیقی به بورس

دستگاه قضا در رسیدگی به پرونده‌های اقتصادی وارد حاشیه‌ها نمی‌شود

همیاری مالی، رشد اجتماعی

تغییر واحد پولی: مطالعه موردی اوکراین 1992 و 1996

بازار طلا و سکه با اصلاح قیمت مواجه خواهد شد؟

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی