بازار آریا

آخرين مطالب

رهبر معظم انقلاب راهبرد مذاکره مشخص کردند؛همه کشورها به استثنای امریکا و اسرائیل/راهبرد «امنیتی-نظامی» ایران در برابر امریکا اقتصاد ایران

رهبر معظم انقلاب راهبرد مذاکره مشخص کردند؛همه کشورها به استثنای امریکا و اسرائیل/راهبرد «امنیتی-نظامی» ایران در برابر امریکا
  بزرگنمايي:

بازار آریا - رهبرانقلاب در سخنرانی روز گذشته با یادآوری و تاکید بر اهمیت «مذاکره» با کشورها، وزارت خارجه را به عنوان یکی از پرکارترین وزارت‌خارجه ها در مقایسه با سایر کشورها توصیف کرده و گفتند «امروز وزارت خارجه‌ی جمهوری اسلامی ایران یکی از پُرکارترین وزارت‌خارجه‌ها است. کارش همین است دیگر؛ با کشورهای دنیا ــ شرقی، غربی، همه‌جور ــ مذاکره میکنند، رفت‌وآمد میکنند، حرف میزنند، قرارداد میبندند».
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
ایشان با ارائه الگوی «همت مسئولان-همراهی مردم» برای رفع مشکلات اقتصادی که اغلب مردم با آن مواجه هستند، راه حل مشکلات اقتصادی را نه مذاکره بلکه پیاده سازی این الگو در داخل کشور ارزیابی کردند و با اعلام امیدواری به اقدامات دولت پزشکیان در کم کردن مشکلات معیشتی اقشار جامعه، شرکت در راهپیمایی22بهمن را دارای کارکرد رفع مشکلات مردم ارزیابی کردند.
ایشان در بخش دیگری از سخنان خود با یادآوری تجربه برجام به عنوان تجربه ای که اعتماد ایران به امریکا به واسطه عدم عمل ترامپ به توافق برجام، سلب شد و عدم عمل به برجام در دولت دوره دموکرات ها هم استمرار یافت، مذاکره با رئیس جمهور امریکا را در شرایط فعلی، «عاقلانه، شرافتمندانه و هوشمندانه» ندانستند.
مذاکره با شرق و غرب بجز امریکا و اسرائیل رهبرانقلاب با تاکید بر دو استثنا در مذاکره و با نام بردن از امریکا و اسرائیل به عنوان استثناهای مذاکره، تاکید کردند «استثنائی که وجود دارد آمریکا است. البتّه رژیم صهیونیستی را اسم نمی‌آورم، چون دولت نیست»
رهبری با اشاره به توافق برجام با 5+1 و ضرورت عمل برابر به تعهدات فی مابین در توافق امضا شده از سوی دو دولت ایران و امریکا، نقض تعهد امریکا را دلیلی مهم برای عدم مذاکره با این کشور برشمردند و یادآور شدند «این معاهده، محصول مذاکره‌ای است که به نظرم دو سال ــ یا بیشتر یا کمتر ــ طول کشید مذاکره کردیم، امتیاز دادیم، کوتاه آمدیم، امّا نتیجه‌ای را که مقصودمان بود به دست نیاوردیم؛ همین معاهده را هم با همه‌ی این نقصهایی که داشت، طرف مقابل باز خراب کرد، نقض کرد، پاره کرد.»

بازار آریا

اعتمادسوزی دولت ترامپ و بایدن ایشان همچنین بدون نام بردن از ترامپ به عنوان فردی که به معاهده برجام عمل نکرد، ترامپ را فردی توصیف کرد که علارغم امضای توافق از سوی دولت وقت امریکا، به برجام عمل نکرد. رهبر انقلاب با اشاره به امتیازات داده شده به امریکا در این معاهده، اذعان کردند «همان معاهده را آمریکایی‌ها عمل نکردند؛ همین شخصی که حالا الان سر کار است، این معاهده را پاره کرد؛ گفت پاره میکنم و کرد؛ عمل نکردند.»
ایشان همچنین بدون نام بردن از جو بایدن به عنوان رئیس دولت حد فاصل دو دولت ترامپ، ضمن انتقاد به عملکرد او در دوره ریاست جمهوری و عدم احیای برجام و عمل به تعهدات امریکا در این معاهده، گفتند «قبل از این هم که او(ترامپ) بیاید، همانهایی(دموکرات ها) که این معاهده با آنها انجام گرفته بود به معاهده عمل نکردند؛ معاهده برای این بود که تحریمهای آمریکا برداشته بشود، [امّا] تحریمهای آمریکا برداشته نشد»
مقام معظم رهبری با یادآوری تجربه برجام و تاکید بر مذاکره «عاقلانه، شرافتمندانه و هوشمندانه»، موقعیت زمانی فعلی را برای مذاکره مناسب ندانستند و تاکید کردند «با یک چنین دولتی مذاکره نباید کرد؛ مذاکره کردن عاقلانه نیست، هوشمندانه نیست، شرافتمندانه نیست»

بازار آریا

کنش متناسب ایران در برابر امریکا رهبرانقلاب با اشاره به تهدیدات امریکایی ها در ابعاد اقتصادی و نظامی که در روزهای اخیر با امضای سند یادداشت ریاست جمهوری از سوی ترامپ برای بازگشت فشار حداکثری به ایران رقم خورد، راهبرد «امنیتی-نظامی» ایران در برابر امریکا را ارائه کردند و گفتند «اگر تهدیدمان بکنند، تهدیدشان میکنیم؛ اگر این تهدید را عملی کنند، ما هم تهدید را عملی میکنیم؛ اگر به امنیّت ملّت ما تعرّض کنند، ما هم به امنیّت آنها تعرّض خواهیم کرد»
الگوی رفع مشکلات اقتصادی: همت مسئولان-همراهی مردم ایشان با تایید مشکلات معیشتی مردم در داخل کشور راه حل رفع مشکلات اقتصادی را نه از راه مذاکره با امریکا بلکه در الگوی «همت مسئولان و همراهی مردم» ارزیابی کردند. رهبرانقلاب در توصیف معنای «همراهی مردم» که در کنار «همت مسئولان» که به رفع مشکلات اقتصادی مردم خواهد انجامید، شرکت در راهپیمایی22بهمن را دارای چنین کارکردی دانسته و گفتند «راهپیمایی بیست‌ودوّم بهمن، هر سال، مظهر اتّحاد ملّی در کشور ما است. ملّت بصیر و مسئولان خستگی‌ناپذیر؛ این [عامل] است که مشکلات ما را برطرف میکند»
ایشان با امیدواری نسبت به موفقیت الگوی «همت مسئولان-همراهی مردم» در رفع «مشکلات فراوان اغلب قشرهای مردم» و با تایید کارکرد دولت چهاردهم، اظهار امیدواری کردند که دولت پزشکیان بتواند «لااقل مشکلات معیشتی مردم را کم کند و سختی ها را برطرف کند»
213315
کد خبر 2021842

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1263228/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بخش خصوصی باید از حاشیه به متن اقتصاد کشور بیاید

رئیس جمهور به منظور افتتاح چند پروژه بزرگ اقتصادی وارد استان کرمان شد

انفجار قیمت طلا چینی ها را به جان هم انداخت

استقلال و عزت ایران در عرصه جهانی؛ دستاورد منحصر‌به‌فرد انقلاب

منفی 21 درجه پایین ترین دمای کشور در 24 ساعت گذشته

99 پروژه عمرانی و اقتصادی افتتاح و اجرایی شد

قیمت برنج ترمز برید

تاکید بر گسترش تعاملات میان نیروی دریایی ایران و پاکستان

آغاز فروش اینترنتی محصولات شرکت زامیاد از فردا

شگفتیِ طالبان برای اقتصاد افغانستان

متهمان پرونده قاچاق این برند لوازم خانگی محکوم شدند

در دوران طالبان چه اتفاقی برای اقتصاد افغانستان افتاد؟+ فیلم

قیمت کیوی 150هزار تومان شد؛ وزیر جهاد: بیش از اندازه صادرکردیم

دشمن در صدد ایجاد شکاف تربیتی، اقتصادی و فرهنگی در جامعه است

داور دیدار پرسپولیس و النصر مشخص شد

خشم کانادایی ها از ترامپ؛ آیا روابط دو کشور به بن‌بست رسیده است؟

برای رشد 13 درصدی معادن نیاز به تجدید نظر در قوانین داریم

رشد اقتصادی روسیه به 4.1 درصد رسید

عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبری: راه‌حل مشکلات، مذاکره نیست

سخنی با تجویز ‌کنندگان مذاکره

معرفی اقتصادی‌ترین گوشی‌های سامسونگ

چشم بادامی ها و غارت فرصت های اقتصادی

حکم رییس سابق هلال احمر به جرم اختلاس قطعی شد

صـادرات صفر؛ فشار حداکثری ترامپ از مسیر چندگانه FATF و تحریم چندین فرد و نفت‏کش

قیمت طلا 18 عیار امروز شنبه 20 بهمن 1403+ جدول

قیمت سکه، نیم‌سکه و ربع‌سکه امروز شنبه 20 بهمن 1403

قیمت بیت کوین و اتریوم امروز شنبه 20 بهمن 1403/ کاهش قیمت بیت کوین

واریز حقوق بازنشستگان از امروز آغاز می‌شود

قیمت طلا و سکه امروز شنبه 20 بهمن 1403+ جدول

آغاز حراج سکه‌های 1403 از ساعت 12 امروز

اوپک بر خلاف مسیر ترامپ می‌رود

قیمت دلار و یورو در صرافی ملی امروز شنبه 20 بهمن 1403/ کاهش قیمت

قیمت دلار مبادله‌ای امروز شنبه 20 بهمن 1403/ کاهش قیمت

این خانه‌ها در استان‌های شمالی تخلیه شد

بازار طلا انتخاب سرمایه گذاران؛ سرمایه گذاری در بورس کم شد

فرمانده نیروی دریایی ارتش وارد کراچی شد

هواپیمای پرواز این مسیر به مهرآباد برگشت

بیش از 16 سال فعالیت آموزشی، 250 ورکشاپ و ردپایی جهانی

فروش ویژه صنوبر ترک نیگرا یارانه ای جهاد کشاورزی 1ساله تا 2 ساله با تخفیف ویژه و محدود 4هزارتومان و 10 هزار تومان

شکاف بی‌سابقه قیمت دلار توافقی و آزاد؛ غلبه هیجانات سیاسی بر بورس

تاکیدوزارت اقتصاد برتوانمندسازی بخش خصوصی و تغییرمدل حکمرانی

فصل الخطاب

ایران در مسیر پیشرفت و خودکفایی است

حسابرسی سیستمی مالیاتی آغاز مسیر شناسایی دانه درشت‌های اقتصادی است

حسین شریعتمداری: کسانی که ساز بد‌صدای مذاکره با آمریکا را کوک کرده‌اند، یا «‌احمق‌» هستند یا «‌خائن‌»+ فیلم

هیئتی که به تولیدات اقتصادی‌ اش معروف است؛ هیئت «یا مهدی» می خواهد برای انقلاب کادرسازی کند

حسین شریعتمداری: کسانی که ساز مذاکره با آمریکا کوک کرده‌اند، یا «‌احمق‌» هستند یا «‌خائن‌»+ فیلم

هیئت «یا مهدی»؛ از کادرسازی برای انقلاب تا تولیدات اقتصادی

خط فقر 35 میلیون تومان شد / تورم فضایی در راه است؟

معاون وزیر کار: برای ایجاد اشتغال ‌وعده الکی نمی‌دهیم

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی