بازار آریا

آخرين مطالب

حقایقی که از وام بدون ضامن پنهان می‌کنند بورس و بانک

حقایقی که از وام بدون ضامن پنهان می‌کنند
  بزرگنمايي:

بازار آریا - وام بدون ضامن معمولا احتیاج به سپرده‌گذاری دارد و رقم اقساط آن از عهده بخش قابل توجهی از مشتریان بانکی خارج است.

وام بدون ضامن، فرصت وسوسه‌کننده‌ای به‌نظر می‌آید و به‌اسم تسهیلات قرض‌الحسنه از سوی بانک‌ها تبلیغ می‌شود. با این حال بخش قابل توجهی از مشتریان بانکی وقتی از شرایط دریافت وام بدون ضامن باخبر می‌شوند، قید وام و تسهیلات چندصد میلیونی را می‌زنند.
وام بدون ضامن احتیاج به سپرده‌گذاری دارد. یکسری از بانک‌ها برای پرداخت وام بدون ضامن، نیمی از مبلغ درخواستی مشتری را گرو می‌گیرند و گاهی بعد چهار ماه متقاضی موفق به دریافت وام بدون ضامن می‌شود. اقساط وام بدون ضامن دست‌انداز دیگری در مسیر دریافت تسهیلات است و مثلا در ازای پرداخت وام 800 میلیونی، پای اقساط ماهانه 14.5 میلیونی وسط می‌آید. 
وام بدون ضامن به سپرده‌گذاری احتیاج دارد
وام بدون ضامن عبارتی جذاب است، اما بانک‌ها هیچوقت بدون پشتوانه پولی دست مشتری نمی‌دهند. اجازه بدهید حرفمان را با مثال ثابت کنیم. وام بدون ضامن بانک مهر یکی از همین موردهاست. بانک مهر تسهیلات 100 تا 800 میلیونی را به مشتریان پیشنهاد می‌دهد ولی دسترسی به این مقدار پول، نیازمند سپرده‌گذاری مبلغی به اندازه نصف اصل وام است. 
وام 800 میلیونی بانک مهر به این ترتیب به کسی تعلق می‌گیرد که قبل هر کاری 400 میلیون تومان نزد بانک بگذارد و تا 120 روز یعنی چهار ماه، چشم‌انتظار پیامک واریز وام بانک باشد. از طرفی وام 100 میلیونی هم درحالی به حساب متقاضیان بانک واریز می‌شود، که 50 میلیون تومان پیش بانک گرو بگذارند.

بازار آریا

اقساط وام قرض‌الحسنه در هر 12 ماه یکبار با فرمول جداگانه‌ای محاسبه می‌شود
مبلغ وام بدون ضامن هر چقدر بیشتر بیشتر باشد، مدت زمان انتظار متقاضی برای دسترسی به تسهیلات هم بالا می‌رود. مثلا مدت زمان انتظار برای دریافت تسهیلات 100 میلیونی نزدیک 20 روز است. وام 150 میلیونی بعد 40 روز به حساب متقاضی می‌نشیند و تسهیلات 300 میلیونی، علاوه بر 150 میلیون سپرده‌گذاری، بعد سه ماه شامل حال متقاضی می‌شود. 
اقساط 14.5 میلیونی برای 800 میلیون وام بدون ضامن
وام بدون ضامن ممکن است در دسته تسهیلات قرض‌الحسنه بانک‌ها قرار بگیرد. یعنی سودی بابت اصل وام دریافت نشود و فقط کارمزدی تا نهایت چهار درصد از مشتری بگیرند. با این حال وام بدون ضامن در بانک‌های مختلف طوری طراحی می‌شود که هر کسی از پس توانایی بازپرداخت اقساط برنیاید.
وام 800 میلیونی که بانک‌ها به‌عنوان تسهیلات بدون ضامن پرداخت می‌کنند، علاوه بر اینکه به 400 میلیون سپرده‌گذاری احتیاج دارد، باید ظرف 60 ماه یا به عبارتی پنج سال از سوی متقاضی به بانک برگردد.
اقساط وام بدون ضامن 800 میلیونی، به این ترتیب به ماهی 14 میلیون و 545 هزار و 455 تومان می‌رسد. تازه در ماه‌های ابتدایی هر سال از بازپرداخت اقساط، رقم پرداختی مشتری فرق دارد و به عنوان مثال در همین وام 800 میلیونی، 32 میلیون تومان تعیین می‌شود. 
وام بدون ضامن 100 میلیونی هم که محتاج 50 میلیون سپرده‌گذاری است، معمولا 18 ماه مهلت برای بازپرداخت اقساط دارد. با این اوصاف در ماه‌های عادی رقم اقساط وام به شش میلیون و 250 هزار تومان می‌رسد و در همان ماه اول چهار میلیون تومان قسط از حساب مشتری کم می‌کنند. جمع کل اقساط در این وضعیت، بعد 18 ماه از آغاز بازپرداخت به 104 میلیون و 625 هزار تومان تبدیل می‌شود که می‌توانیم چهار میلیون و 625 هزار تومان از این پول را سهم سود وام بدانیم.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1262680/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اصفهان می‌تواند بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور را حل کند

سردار محسن رضایی: قزوین، مهد پرورش شهدای شاخص کشور است

لزوم اقدام جدی بانک مرکزی برای حل معضل حساب‌های بانکی اجاره‌ای

واکنش سخنگوی دولت به حادثه واژگونی اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی

سخنگوی مجمع تشخیص: پیوستن ایران به FATF در دستور کار قرار ندارد

خاویار، پسته و زعفران برترین‌های محصولات کشاورزی در ایران

سازمان بورس: برگزاری مجمع عمومی ایران خودرو مطابق مقررات بود

سقوط آزاد پژو 27 در بازار

قم، میزبان عطر ایثار و شهادت در مراسم غبارروبی مزار شهدا

نشست صمیمی مدیرکل بنیاد مازندران با جانبازان فریدونکنار

افزایش 2 برابری هزینه رستوران رفتن/ تیغ تیز جراحی اقتصادی بر پیکر این کسب و کار+ نمودار

حقوق کارگران در سال آینده/ آیا 35 میلیون تومان واقعیت دارد؟

آخرین وضعیت حادثه مرگبار برای دانش‌آموزان کرمانی+ عکس و فیلم

مخالفت قاطع عراق با طرح ترامپ درباره غزه

برگزاری مراسم مهمانی لاله‌ها در 20 هزار نقطه از کشور

افزایش 2 برابری هزینه رستوران رفتن

این فرد به 45376 سال حبس محکوم شد!

گوترش: ما در یک لحظه حساس هستیم

مراسم مهمانی لاله‌ها در 20 هزار نقطه از کشور برگزار شد

جنگ اقتصادی ترامپ با ایران رسما آغاز شد +جزئیات

تکرار یک سناریوی قدیمی FATF

نیروهای راهداری این استان در حالت آماده‌باش

برنامه روسیه برای تداوم همکاری‌ها با ایران

صنعت کلاهبرداری آنلاین

دست رد مصر به سینه ترامپ: بخشی از طرح انتقال فلسطینیان نمی‌شویم

سردار فدوی: اقتدار امروز ایران به خاطر تحقق وعده خداوند در انجام تکالیف است

ورزشگاه‌های میزبان لیگ نخبگان آسیا مشخص شدند

گزینه تشویقی برای مهاجرت به روستاها

برد ارزشمند تراکتور با گل دقیقه 90 و طعم صدرنشینی

ورود گرد و خاک به این استان/ هشدار سطح نارنجی صادر شد

ترامپ: بایدن همه کارهایی را که من علیه ایران انجام داده بودم خنثی کرد

واژگونى اتوبوس حامل ٤٠ دانش آموز/ چند نفر کشته شدند؟

صعود غیرمنتظره قیمت نفت در سایه تحریم‌ها

سفیر ایران: هیچ اختلافی با ارمنستان در کریدور زنگزور نداریم

نصب تجهیزات الکترونیکی در نفتکش‌ها تا 9 ماه آینده

حل مشکل دریافت غیرحضوری تاریخچه پلاک

شهدای پیروان ادیان الهی در کنار شهدای اسلام حماسه‌‌ها ساختند

برنامه‌ریزی صحیح در بخش کشاورزی می‌تواند وضعیت اقتصادی کردستان را بهبود بخشد

چرا قیمت دلار به یکباره متلاطم می‌شود؟

چهارمین نشست «پنجشنبه‌های نظارتی» وزارت ارتباطات برگزار شد

وزیر صمت در پویش مردمی‌سازی مصرف گاز استان خراسان‌رضوی حضور یافت/ نشست اتابک با فعالان اقتصادی استان

فوری/ قیمت دلار به شدت ریخت

آسیا در شوک تصمیم عربستان

حمل و نقل هوایی بین ایران و این کشور افزایش می‌یابد

برنامه مصر برای جلوگیری از اجرای نقشه ترامپ برای مردم غزه

درخواست افزایش 2 برابری وام خرید مسکن به بانک مرکزی رفت

نماینده ولی فقیه در بنیاد: شهادت راز ماندگاری همه ادیان الهی است‌

بازار طلا، سکه شد

فوری/ تحریم‌های دولت ترامپ علیه ایران کلید خورد

همسرکشی هولناک با چاقو+ جزئیات

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی