هدف بعدی قیمت سکه چند است؟
اقتصاد ایران
بزرگنمايي:
بازار آریا - به گزارش 9 صبح، بازار طلا و سکه در حالی معاملات امروز را استارت خواهد زد که روز دوشنبه، قیمتها همگام با نوسانات طلای جهانی تغییر کردند و افت بهای جهانی طلا فشار نزولی بر بازار داخلی وارد کرد، اما با رشد مجدد قیمت این فلز گرانبها و رسیدن آن به سقف جدید، بازار طلا و سکه نیز جان تازهای گرفت و سکه توانست وارد کانال بالاتر شود و رکورد قیمتی جدیدی را به ثبت برساند.
قیمت طلا در روز دوشنبه به بالاترین حد تاریخی خود رسید، زیرا ورود سرمایهها به داراییهای امن پس از اعمال تعرفههای دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، بر کانادا، چین و مکزیک، نگرانیها درباره تورم را افزایش داد که میتواند رشد اقتصادی را تحت تأثیر قرار دهد.
با این حال، قیمت طلای جهانی در ابتدای روز گذشته در 2780 دلار در نوسان بود و با افزایش رکورد جدیدی ثبت کرد و ورود به ناحیه 2800 دلار، 2830 دلار نرخ گذاری شد.
قیمت طلای آبشده نیز معاملات دوشنبه را در 24 میلیون و 509 هزار تومان آغاز کرد و در همین محدوده در معامله بود و عصر روز گذشته همزمان با صعودی شدن قیمت طلای جهانی، افزایشی شد و 24 میلیون و 655 هزار تومان خرید و فروش شد. براساس بررسی اقتصادنیوز، حباب طلای آبشده همچنان منفی است.
هرگرم طلای 18 عیار نیز با قیمت پنج میلیون و 619 هزار تومان در معامله بود.
قیمت سکه امامی هم معاملات روزانه را با گپ منفی در 61 میلیون و 900 هزار تومان بازگشایی کرد و با افزایش وارد کانال 62 میلیون تومان شد و به 62 میلیون 800 هزار تومان رسید. حباب سکه هم با افزایش بیش از یک درصدی، حوالی 12 درصد برآورد شد.
نیم سکه و ربع سکه نیز با کاهش به ترتیب 34 میلیون و 650 هزار تومان و 18 میلیون و 600 هزار تومان قیمت خوردند و سکه گرمی نیز نه میلیون و 500 هزار تومان معامله شد.
بیشتر بخوانید: هشدار فراجا به خالی فروشی پلتفرمهای آنلاین طلا
سیاستهای تعرفهای دولت ترامپ به محرک اصلی تحولات اقتصادی تبدیل شده است. در روز دوشنبه، تمام بازارهای جهانی چشم به تصمیمات اقتصادی کاخ سفید دوخته بودند، در حالی که دادههای کلان اقتصادی اهمیت کمتری پیدا کردند، پس از اعلام تعرفههای جدید بر واردات از کانادا، مکزیک و چین، بازارهای مالی دستخوش نوسانات گستردهای شدند.
با بازگشایی بازارهای جهانی، تأثیر مستقیم سیاستهای تجاری آمریکا بر بازارهای مالی نمایان شد. افزایش تعرفههای وارداتی، شاخصهای بورس و نرخ ارز را در بسیاری از کشورها با تغییرات محسوسی مواجه کرد. این تصمیمات باعث رشد قابل توجه شاخص دلار جهانی شد و بهطور مستقیم بر بازار طلا و فلزات گرانبها فشار وارد کرد.
روند نوسانی طلا در حالی ادامه دارد که بسیاری از تحلیلگران اقتصادی بر این باورند که سرمایهگذاران همچنان این فلز گرانبها را بهعنوان یک دارایی امن در برابر بیثباتیهای اقتصادی ترجیح میدهند. اعمال تعرفههای تجاری جدید از سوی دولت ترامپ، نگرانیها در مورد افزایش تورم را تشدید کرده است. برخی از اقتصاددانان هشدار دادهاند که این اقدام میتواند فدرال رزرو را از ادامه سیاستهای پولی انبساطی بازدارد. در همین راستا، تحلیلگران انتظار دارند که در صورت طولانی شدن جنگ تجاری، نرخ بهره آمریکا تا سال 2025 در سطح فعلی باقی بماند.
معاملهگران بازار طلا میگویند افزایش پیدرپی قیمتها، میزان تقاضا برای فلز زرد را در بازار جهانی بالا برده است. کارشناسان اقتصادی معتقدند که حرکت صعودی طلا به عواملی همچون سیاستهای پولی بانکهای مرکزی، نوسانات بازار سهام و میزان تقاضای ذخیرهسازی وابسته است. آنها پیشبینی میکنند که اگر اونس طلا به محدوده 2700 دلار بازگردد و در آن تثبیت شود، احتمال افت قیمت در بازار داخلی نیز افزایش خواهد یافت.
با این همه، معاملهگران فنی، خاطرنشان میکنند که سطح حمایت کلیدی طلای جهانی 2800 دلار در هر اونس است، در مقابل مرز 2830 دلار -که رکورد جدیدی برای قیمت طلای جهانی به شمار میرود- به عنوان مرز مقاومتی جدید و مهم به حساب میآید.
معاملهگران فنی معتقدند سطح حمایتی طلای آبشده در 24 میلیون و 500 هزار تومان قرار دارد و شکستن این سطح میتواند به کاهش قیمت تا مرز 24 میلیون و 200 هزار تومان منجر شود. ناحیه مقاومت طلای آبشده نیز در 24 میلیون و 700 هزار تومان قرار دارد و عبور از این سطح میتواند به افزایش قیمت تا ناحیه 24 میلیون و 950 هزار تومان بینجامد.
براساس پیگیری از معامله گران فنی، قیمت سکه امامی با سطح حمایتی 62 میلیون تومان رو به رو است و هرگونه کاهش قیمت از سطح یاد شده، باعث اصلاح قیمتها به کانال پایینتر خواهد شد. مقاومت کلیدی سکه نیز سطح 62 میلیون و 950 هزار تومان قرار دارد که عبور از آن میتواند روند صعودی جدیدی را آغاز کند.
منبع: اقتصاد نیوز
-
سه شنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۹:۴۴
-
۷ بازديد
-
-
بازار آریا
لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1261110/