بازار آریا

آخرين مطالب

احیای بیش از 600 واحد تولیدی در سراسر کشور اقتصاد ایران

احیای بیش از 600 واحد تولیدی در سراسر کشور
  بزرگنمايي:

بازار آریا - به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب، حجت‌الاسلام‌والمسلمین موحدی‌آزاد، دادستان کل کشور، امروز دوشنبه، طی سخنانی در نشست مشترک همدلی سران و معاونین قوای سه‌گانه، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و ایام‌الله دهه مبارک فجر اظهار کرد: انسجام و هماهنگی میان قوای سه‌گانه و کلیه‌ی دستگاه‌های حکومتی امری ضروری و واجب است؛ بدون انسجام و هماهنگی قوا، امور یا به پیش نمی‌روند و یا با تأخیر پیش می‌روند.
دادستان کل کشور ضمن اشاره به اصل 156 قانون اساسی ناظر بر اختیارات و وظایف قوه قضائیه گفت: در اصل 156 قانون اساسی، اختیارات و مسئولیت‌های قوه قضائیه تشریح شده است؛ اعتقاد ما آن است که برای پیشبرد هرچه مطلوب‌تر این وظایف خطیرِ مندرج در قانون، باید میان ما و شما در دولت و مجلس، انسجام و هماهنگی کثیر و وافر وجود داشته باشد. ما در حوزه «پیشگیری از وقوع جرم» و «احیای حقوق عامه» نیازمند همکاری و مساعدت شما مسئولان در قوای مجریه و مقننه هستیم.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین موحدی‌آزاد بیان داشت: امروز مسئله اصلی و اولویت‌دار کشور، ناظر بر موضوعات معیشتی و اقتصادی است؛ بواسطه تحریم‌های ظالمانه دشمنان نیز مضایقی بر عرصه اقتصاد و معیشت کشور و مردم ما وارد آمده است؛ فلذا جهد و کوشش مضاعف در مسیر رفع این مضایق و انسجام و هماهنگی قوا در این صراط، یک ضرورت انکارناپذیر است؛ در همین راستا، ما در قوه قضائیه، ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را تشکیل داده‌ایم. همچنین نهاد دادستانی کل، در بالغ بر هشت شورا و کمیته اقتصادی مهم شرکت و عضویت دارد و در این مصادر، سعی ما بر جهد و ممارست در مسیر تحقق اهداف اقتصادی است.
دادستان کل کشور تصریح کرد: مسئولان در نهاد دادستانی کل کشور طی 10 ماه گذشته در بالغ بر 231 جلسه اقتصادی حضور به هم رسانده‌اند و مجدانه پیگیر اجرایی شدن مصوبات این جلسات اقتصادی بوده‌اند.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین موحدی‌آزاد گفت: طی 6 ماهه سال جاری، با پیگیری‌های دادستانی، بیش از 600 واحد تولیدی در سراسر کشور احیا شد و یا از تعطیلی آنها جلوگیری به عمل آمد و از این طریق، اشتغال بیش از 90 هزار فرد، حفظ شد.
دادستان کل کشور در ادامه سخنانش در این نشست، به تشریح برخی الزامات توسعه اقتصادی و تولیدی در کشور پرداخت و گفت: تأمین به‌موقع سرمایه واحدهای تولیدی توسط بانک‌ها و کاهش زمان صدور مجوزهای کسب‌وکار، از جمله عواملی هستند که در امر توسعه اقتصادی و تولیدی کشور مؤثر و نافع می‌باشند؛ متصدیان‌امر در این حوزه‌ها باید بیش از پیش به امور پیش‌گفته اهتمام داشته باشند و بدانند که سرعت‌عمل آنها در جلب مشارکت‌های اقتصادی مردمی و سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی مؤثر است.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین موحدی‌آزاد اظهار داشت: نهاد دادستانی کل کشور، به عنوان متولی دفاع از حقوق عامه، خود را پشتیبان قدرتمند از تمامی راهبردهای کلان و برنامه‌های اجرایی در حوزه اقتصادی بویژه در شرایط فعلی می‌داند و حقوق مالکیت و سرمایه‌گذاری را در کشور تضمین می‌کند. همچنین دادستانی کل، آمادگی کامل خود را در دفاع از اصول شفافیت و پاسخگویی به نفع شهروندان ایرانی و سرمایه‌گذاران خارجی و ایضاً اقدامات عمل‌گرایانه و کاربردی دستگاه‌های اجرایی در حوزه‌های مختلف اقتصادی از جمله تجارت، صنعت، کشاورزی و معدن، اعلام می‌نماید.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1260324/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

لحظه ورود الجولانی به کعبه+ فیلم

دانش‌آموزی که مدیر مدرسه را مورد ضرب و شتم قرار داد/ ماجرا چه بود؟

برنامه الجولانی برای اعلام دولت تکنوکرات در سوریه

پروژه قطار سریع السیر اصفهان با سرمایه گذاری چینی ها در دست پیگیری است

مجمع تقدیم ایران خودرو به کروز، 17 بهمن/ چرخه انحصار تکمیل می‌شود!

سازمان‌ها موظف به اجرای مصوبه 2430 هستند/ چالش فعالان اقتصادی با صدور بخشنامه‌های خلق‌الساعه

برگزاری رویدادهای اقتصادی، فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های مختلف کشور (+ فیلم)

مولدسازی مشکلات دولت را کاهش می‌دهد

ذره‌بین مجلس و مصلحت‌ مجمع تشخیص برای FATF

کشف 1.5 میلیون لیتر سوخت قاچاق در هرمزگان/ بازداشت 336 نفر

نقش تأمین مالی جمعی در اقتصاد و چالش‌های پیش روی اقتصاد ایران

تولید فیلم کوتاه «پایان انتظار» با موضوع 11 هزار شهید بسیج اصناف تولید شد

هشدار مهم بیمه مرکزی خطاب به شرکت‌های بیمه

واکنش تشکیلات خودگردان به گسترش دامنه جنگ در کرانه باختری

بیت کوین ریزش کرد

توضیح سخنگوی سازمان هدفمندی یارانه‌ها به ماجرای قطع سامانه ثبت‌نام/ سامانه جدید به‌زودی رونمایی می‌شود+ جزئیات

خضریان: مدیران شرکت کروز به ما پیشنهادهای ملاقات دادند و ما دعوت را قبول نکردیم

توقفی در کار نیست؛ واردات آیفون 16 پابرجاست

نماینده مجلس: تسهیلات 650 میلیونی پاسخگوی هزینه ساخت مسکن نیست

تویوتا و پراید، پرطرفدارترین خودروها در «دیوار»؛ کدام استان‌ها بیشتر به کدام برند علاقه دارند؟

ظریف: باید باهمه مذاکره‌ کنیم جز رژیم صهیونیستی/ اسرائیل از ایران می‌ترسد

طرح ناتو برای کنار گذاشتن زلنسکی لو رفت

تیر اردوغان به سنگ خورد

اولویت سیاست خارجی دولت چهاردهم به روایت عارف

مدودف به زلنسکی تاخت

آموزش سرمایه گذاری در ارز دیجیتال+هدیه 50 هزار ارز په‌په

نگاهی به تجربه کشورهای مختلف در مهار بزهکاری

قالیباف: ایران و عراق برای حمایت از جبهه مقاومت مصمم هستند

توسعه صنایع تبدیلی ضروری است

تعامل اقتصادی با کشورهای همسایه از اولویت‌های دولت است

لزوم ساماندهی دست‌فروشان در خرم‌آباد

رحیمی: مردم باید احساس امنیت و عدالت اقتصادی را در بازار تجربه کنند

دیدار رئیس پارلمان عراق با قالیباف/ توسعه روابط پارلمانی و اقتصادی در دستور کار

عارف: نگاه «آفریقا گریزی» در ذهن برخی مسئولان و بخش خصوصی ما وجود داشت

پزشکیان دستور تامین اعتبار مالی این کمیته را صادر کرد

ظریف: باید باهمه مذاکره‌ کنیم جز رژیم صهیونیستی اما...

زمان تکمیل راه‌آهن چابهار - زاهدان مشخص شد

قیمت روز محصولات ایران خودرو و سایپا

واکنش مرکز اسناد انقلاب اسلامی به ادعای ارتباط ظریف با ساواک

اعزام شرکت‌کننده معروف و حادثه دیده برنامه عصر جدید به تهران

توئیت ایلان ماسک درباره منشاء کرونا جنجالی شد+ عکس

خبر مهم برای داوطبان کنکور کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی

تغییر مسیر پرواز نتانیاهو به سمت واشنگتن/ ماجرا چه بود؟

بیش از 15 تن شمش طلا عرضه شد

ماجرای جنگ تعرفه‌ای که ترامپ راه انداخته است، چیست؟

دردسر جدید بورس

حمایت بانک رفاه از تولید ملی افزایش چشم‌گیری داشته است

577 طرح‌ عمرانی و اقتصادی طی دهه فجر در اردبیل افتتاح می‌شود

بهره‌برداری و شروع عملیات اجرای 101 پروژه در شهرستان قیر و کارزین

اولین فرمان اقتصادی امام خمینی(ره) بعد از پیروزی انقلاب

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی