صدای نماینده مجلس درآمد/ حذف ارز ترجیحی دارو افزایش هزینه درمان را در پی دارد/ 1404 سال سختی برای بهداشت کشور است
اقتصاد ایران
بزرگنمايي:
بازار آریا - خانه ملت : اسحاقی با انتقاد از سیاست حذف ارز ترجیحی دارو و تجهیزات پزشکی، تصریح کرد: با توجه به تجربه دارویار به طور قطع این موضوع با شکست مواجه میشود و افزایش 20 برابری هزینه درمان را در پی خواهد داشت، البته در حال حاضر هم 60 درصد هزینههای درمان از جیب بیمار پرداخت میشود.
سلمان اسحاقی گفت: اگر ارز ترجیحی حذف و بیمهها به تکالیف خود در مورد واقعی شدن تعرفهها عمل نکنند، در کنار بیانگیزگی پزشکان با ناتوانی مردم در پرداخت هزینههای درمان مواجه خواهیم شد.
وی افزود: همچنین عدم پرداخت به موقع مطالبات کادر درمان هم یکی از مشکلات جدی حوزه سلامت است که میتواند موجب کاهش کیفیت خدمات درمانی و در نهایت اختلال در مسیر خدمات رسانی به مردم شود. بنابراین، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با توجه به مشکلات موجود از رئیس جمهور خواستار برگزاری نشست فوری با حضور وزرای بهداشت، کار و صمت و رؤسای بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه شد و امیدواریم ایشان در بازه زمانی کوتاهی این نشست را برگزار کند.
خبر مرتبط
جزئیات مهم از جلسه غیر علنی امروز
مجلس درباره FATF سخنگوی هیئت رئیسه
مجلس خاطرنشان کرد: نکته مورد اهمیتی که در جلسه غیرعلنی
مجلس مورد تاکید نمایندگان محترم بود این است که عمده عدم مبادلات پولی بانکی متاثر از تحریمهای ثانویه ایالات متحده
آمریکا و FATF گرهای از گرههای
اقتصادی کشور باز نخواهد کرد و آنچه که دارد این است که دولتمردان ما نباید
اقتصاد و معیشت را به این مباحث گره بزنند.
اسحاقی ادامه داد: بر اساس بررسی میدانی و مستندات در مورد وضعیت تخصیص منابع مالی به حوزه سلامت طی سالهای اخیر، هشدار میدهیم اگر شرایط تخصیص منابع به همین منوال پیش برود به طور قطع سال 1404 سال سختی برای بهداشت و درمان کشور خواهد بود و مردم با مشکلات زیادی مواجه خواهند شد. بدهی کلان دولت به دانشگاهها، صنایع دارویی و تجهیزات و ملزومات پزشکی، شرایط بحرانی را رقم خواهد زد و در صورتی که این رویه اصلاح نشود تولیدکنندگان و واردکنندگان دارو و تجهیزات پزشکی به دلیل عدم پرداخت بدهی دولت و کمبود نقدینگی و عدم حمایت جدی تا پایان سال اعلام ورشکستگی خواهند کرد.
وی با انتقاد از سیاست حذف
ارز ترجیحی دارو و تجهیزات پزشکی، تصریح کرد: با توجه به تجربه دارویار به طور قطع این موضوع با شکست مواجه میشود و افزایش 20 برابری هزینه درمان را در پی خواهد داشت، البته در حال حاضر هم 60 درصد هزینههای درمان از جیب بیمار پرداخت میشود.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
-
دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۹:۲۹
-
۸ بازديد
-
روزنامه دنیای اقتصاد
-
بازار آریا
لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1260009/