بازار آریا

آخرين مطالب

پیاده‌سازی کامل پروژه احراز نشانی تا پایان سال آینده تولید و تجارت

پیاده‌سازی کامل پروژه احراز نشانی تا پایان سال آینده
  بزرگنمايي:

بازار آریا - ایرنا / معاون وزیر ارتباطات با بیان ‌این‌که نرم افزار جدید پروژه احراز نشانی در مرحله آزمایشی است، گفت: شرکت ملی پست باید توسعه نرم‌افزارها و به‌روزرسانی زیرساخت‌های سخت‌افزاری در پروژه جی‌نف را به سرانجام برساند. در دولت چهاردهم این مسئله دارای اولویت است و باید تا پایان سال 1404 زیرساخت کامل آن را پیاده‌سازی کنیم.
«محمد احمدی» درباره پروژه «جی‌نف» گفت: عملیات ژئوکدسازی روی نقشه‌های پارسل بندی در پروژه بندی در پروژه جی‌نف در نقاط شهری (1452 شهر) تقریبا 100 درصد پیاده‌سازی شده است، اما در نقاط روستایی فاصله زیادی با اجرای پروژه داریم و تا کنون توانسته‌ایم نقشه پارسل‌بندی (بخش‌بندی شده) حدود 19 هزار روستا را دریافت کنیم.
چالشی تحت‌عنوان پلاک‌کوبی
وی افزود: برای اجرای طرح ملی جی‌نف، تامین نقشه‌ها باید توسط سازمان های متولی انجام شود. در این مسیر پیگیری‌های ما برای دریافت نقشه‌های پارسل بندی از واحدهای متولی از جمله سازمان نقشه‌برداری کشور، سازمان ثبت اسناد و املاک، بنیاد مسکن و ... در دست اقدام است.
مدیرعامل ادامه داد: چالش مهم دیگر در مسیر پیاده سازی کامل پروژه جی‌نف (GNAF پایگاه نشانی ملی ژئوکد شده) نام‌گذاری و پلاک‌کوبی معابر و همچنین پلاک‌کوبی اماکن است.
وی با اشاره به اینکه بیش از 280 هزار معبر شهری فاقد نام داریم، افزود: در نقاط روستایی این آمار بیشتر است، ضمن آنکه در پلاک‌کوبی شماره اماکن (موسوم به پلاک آبی شهرداری) چالش به مراتب بیشتری وجود دارد.
معاون وزیر ارتباطات با تاکید بر اینکه برای تخصیص نشانی استاندارد به کدهای پستی، موضوع پلاک‌کوبی بسیار حائز اهمیت است گفت: البته در پایگاه پست برای هر کدپستی یک نشانی فرضی پیش بینی شده که به محض نام‌گذاری و پلاک‌کوبی، اطلاعات آن به روزرسانی می‌شود.
اطلاعات مکانی از محورهای اصلی نظام حکمرانی داده محور کشور
احمدی با تاکید بر آنکه بانک اطلاعات مکانی، یکی از دو محور اصلی نظام حکمرانی داده محور در کشورهای جهان محسوب می‌شود، خاطرنشان کرد: علاوه بر نظام‌های مدیریت کلان کشور، توسعه اقتصاد دیجیتال و حتی تحقق کاربری فناوری‌های نوین مثل هوش مصنوعی، بدون زیرساخت توسعه یافته پایگاه داده اطلاعات مکانی، نمی‌توانند به طور کامل صورت پذیرد.
وی اضافه کرد: به صورت طبیعی روزانه تعداد قابل توجهی نقل و انتقال مکانی در کشور انجام می‌گیرد که برآوردها در این خصوص در طول سال، بالغ بر 25 درصد است. طبعا تحقق اطلاعات پایگاه هویت مکانی، نیازمند ثبت روزانه این تغییرات است و شرکت ملی پست به دلیل ماهیت ذاتی خدماتی که ارائه می نماید این ظرفیت را داده که نقش کلیدی فرد در ساختار مدیریتی کشور را ایفا کند.
مدیرعامل شرکت ملی پست، با اشاره به حجم فعالیت‌های میدانی و هزینه‌های اجرایی پروژه ملی جی‌نف، ضرورت توسعه دانش فنی و بهره گیری از نیروی انسانی متخصص و با تجربه را مورد تاکید قرار داد.
نرم‌افزار جدید برای احراز نشانی
به گفته وی، در حال حاضر نرم افزار جدید پروژه احراز نشانی در مرحله آزمایش است که امیدواریم به زودی آماده بهره برداری شود. این نرم‌افزار اقدامی چند لایه در حوزه قانون‌گذاری، توسعه نرم‌افزاری و هم افزایی است تا از موازی‌کاری در نهادهای مختلف جلوگیری شود.
احمدی با اشاره به اینکه لایه دیگری که سال گذشته شروع شد و در برنامه آینده ادامه پیدا خواهد کرد، توسعه سرویس‌های کدگذاری است، افزود: سال گذشته بالغ بر 20 مجموعه سرویس الکترونیک در حوزه کدپستی طراحی کردیم تا دسترسی به خدمات مذکور برای عموم مردم را ایجاد و از طریق شبکه‌های اجتماعی مانند آپ و بله تسهیل کنیم.
وی اظهار داشت: در آینده پیام‌رسان‌های دیگر نیز به این مجموعه سرویس‌ها متصل خواهند شد. هدف ما این است، مردم بتوانند خدمات پستی و دیگر خدمات کدگذاری را در شبکه‌های اجتماعی و سکوهای داخلی دریافت کنند.
تکمیل پروژه جی‌نف
احمدی درباره پیاده سازی کامل پروژه جی‌نف گفت: سرشماری سال 1405 یک سرشماری ثبتی مبنا به شمار می‌آید که مکان در آن مساله مهمی است. باید بتوانیم تا پایان سال 1404 زیرساخت کامل پروژه جی‌نف را پیاده‌سازی کنیم تا این اتفاق رخ دهد. در این خصوص با استاندار اصفهان مذاکره شده تا بتوانیم طرح پایلوت ثبتی‌ مبنا را اجرا کنیم که آن‌ها نیز اعلام آمادگی کردند.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1256524/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

درآمد میلیاردی با کاشت نهال گردو و بادام دیرگل از مناطق سردسیر نهال میوه فقط و فقط 30 هزار تومان

توافق ترامپ و استارمر بر تداوم فشار جمعی بر پوتین

رشد 17 درصدی قیمت طلا/ ترامپ چگونه به افزایش نرخ کمک کرد؟

رهبر انقلاب: حوادث خونین غزه، لبنان و فلسطین کام مردم را در ماه رمضان تلخ کرد

معرفی کشورهایی با کمترین نرخ مالیات در جهان

میراث شوم ترامپ برای نفت شیل

ممنوعیت تردد از آزادراه تهران-شمال و جاده چالوس به سمت مرزن‌آباد

آمریکا دوباره به صنعا حمله کرد

ورزش ایران در 1403؛ از درخشش بانوان در المپیک تا ناکامی تیمی

استاندار کرمان: خطای انسانی و تخلف شرکت مسافربری در حادثه اتوبوس محرز بود

نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب آغاز شد

ادعای ترامپ: آمریکا در فکر وضع تعرفه‌های ثانویه بر ایران است

ترامپ در کمین است؛ راهکاری که شاید ذره ذره ایران را از بین ببرد!

سال‌ها آواربرداری و همکاری با دنیا؛ رسیدن شرایط اقتصادی به وضعیت مطلوب چقدر زمان می‌برد؟

برنامه سفر ترامپ به عربستان قطعی است؟

حضور سردار حاجی‌زاده و امیر نصیرزاده در صف نماز عید فطر مصلی تهران+ فیلم

هجوم سرمایه‌گذاران به بازار فلز زرد

پیش‌بینی وزش باد و بارش پراکنده برای 10 استان

مبارزه برای افزایش دوباره دستمزد 1404 کارگران آغاز شد

فیگارو مدعی شد: اروپا در حال آماده شدن برای رویارویی با روسیه

ترافیک سنگین صبحگاهی در محورهای کندوان و هراز/ این محور یکطرفه می‌شود

اعتراف افسر بلندپایه اسرائیلی به بکارگیری غیرنظامیان فلسطینی به عنوان سپرانسانی

6 شهید در بمباران یک منزل مسکونی در خان‌یونس

کشف یک میدان نفتی بزرگ در شرق دریای جنوبی چین

قیمت طلا امروز دوشنبه 11 فروردین 1404/ عبور قیمت طلا از مرز 3100 دلار+ جدول

همکاری روسیه و آمریکا در حوزه فلزات کمیاب

شرط مجلس برای رای اعتماد به وزیر پیشنهادی اقتصاد/بانک مرکزی مردم را به سفته بازی سوق می دهد

حقوق کارگران 1404 در سایه تورم شدید و جهش قیمت طلا و ارز

10 گام مثبت در سال گذشته برای بازار سرمایه چه بود؟

نظامی سازی اقتصاد روسیه؛ آیا پوتین شانسی برای عبور بحران‌های پساجنگ دارد؟

گفتگوی تلفنی ترامپ با نخست‌وزیر انگلیس

تولید با سرمایه‌گذاری شکوفا می‌شود؛ بانک صنعت و معدن در خط مقدم تحقق شعار سال

پایداری در مسیر حق؛ کلید حل تنگناهای اقتصادی و اجتماعی

والتز چرا اخراج نشد؟

رویای امپراتوری سازی پوتین متوقف شد؟

تاکید استاندار فارس بر تحقق شعار سال/ معاون جدید هماهنگی امور اقتصادی استانداری معرفی شد

یک شهید و چهار زخمی در حمله آمریکا به شمال صنعا

آتش‌سوزی در شهرک امامزاده ابراهیم (ع) شفت/ امدادرسانی ادامه دارد

بازار ارز تهران وارد فاز نزولی شد/ ریزش قیمت لیر ترکیه و درهم امارات

با مقصرین حادثه واژگونی اتوبوس برخورد می‌شود

گفت‌وگوی ماکرون و نتانیاهو/ درخواست برای پایان جنگ در غزه

پیدا شدن اجساد 14 نیروی امدادی در رفح

خبر جدید بانک مرکزی درباره افزایش سقف وام مسکن

آغاز موج جدید سفرهای نوروزی/ درخواست ستاد سفر از مردم

اعلام اسامی مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس در کرمان

عقبگرد قیمت‌ها در بازار ارز/ دینار ارزان شد

چرا سیاست خودرویی لهستان در دهه 80 میلادی شکست خورد؟

دیدار غریب آبادی با سفیر روسیه

قیمت ماشین برقی ایران خودرو اعلام شد

انقلاب اقتصادی عربستان؛ خیز ریاض برای رهبری عصر جدید اقتصاد جهان

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی