بازار آریا

آخرين مطالب

شایع‌ترین کمبود ویتامین‌ها در کودکان اقتصاد ایران

شایع‌ترین کمبود ویتامین‌ها در کودکان
  بزرگنمايي:

بازار آریا - مهر : متخصص سلامت کودکان گفت: در کودکان زیر دو سال کمبود ویتامین آ، د، آهن و روی دیده می‌شود.
ناصر کلانتری دبیر اجرایی بیستمین کنگره ملی تغذیه کودکان و نوجوانان با اشاره به برگزاری این رویداد در روزهای 26 لغایت 28 دی ماه در تالار امام خمینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیان داشت: انجمن علمی تغذیه کودکان ایران سالانه کنگره تغذیه کودکان ایران را برگزار می‌کند. بررسی و تبیین شایع‌ترین معضلات تغذیه‌ای کودکان کشور، دلایل مشکلات و ارائه آخرین یافته‌های علمی حل این معضلات هدف اصلی این کنگره‌ها است که با حضور متخصصین مرتبط شامل حوزه‌های اطفال و متخصصین تغذیه برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: این نوعی بازآموزی و آموزش برای گروه‌هایی است که در تغذیه و سلامت کودکان دخالت دارند؛ افراد با شرکت در این کنگره با آخرین یافته‌های روز آشنا می‌شوند تا بتوانند مشکلات مربوط به کودکان را کاهش دهند.
کلانتری مطرح کرد: زیربنای توسعه جامعه، توسعه انسانی آن است، انسان توسعه یافته، انسانی است که سالم و آموزش پذیر باشد، سال‌های تحصیلی بالایی داشته باشد و بتواند نقش مؤثری در گسترش حیطه‌های توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی از قبیل خدمات، صنعت، کشاورزی و … داشته به نحوی که موجب افزایش درآمد ملی سرانه شود، باشد. یادآوری می‌کنم که زیر بنای این توسعه یافتگی مبتنی بر آموزش، تغذیه و سلامت انسان است.
دبیر اجرایی بیستمین کنگره ملی تغذیه کودکان و نوجوانان با بیان اینکه زیربنای سلامت هر انسان، شرایط تغذیه‌ای است، افزود: توانمندی‌های انسان به تغذیه او بستگی دارد؛ با تغذیه صحیح، آموزش مناسب می‌شود و فرد توسعه می‌یابد لذا این کنگره‌ها برای برطرف کردن نقیصه تغذیه‌ای کودکان است.
این متخصص سلامت کودکان درباره شایع‌ترین کمبود ویتامین‌ها در کودکان اظهار کرد: شایع‌ترین کمبودهای ویتامین در گروه‌های سنی متفاوت است؛ در کودکان زیر دو سال کمبود ویتامین آ، د، آهن و روی دیده می‌شود که بسیار برای رشد کودک و بخصوص تکامل سیستم عصبی کودک حیاتی است.
کلانتری بیان کرد: زیربنای توسعه جامعه، توسعه انسانی آن است، انسان توسعه یافته، انسانی است که سالم و آموزش پذیر باشد، سال‌های تحصیلی بالایی داشته باشد و بتواند نقش مؤثری در گسترش حیطه‌های توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی از قبیل خدمات، صنعت، کشاورزی و … داشته به نحوی که موجب افزایش درآمد ملی سرانه شود، باشد. یادآوری می‌کنم که زیر بنای این توسعه یافتگی مبتنی بر آموزش، تغذیه و سلامت انسان است.
دبیر اجرایی بیستمین کنگره ملی تغذیه کودکان و نوجوانان با بیان اینکه زیربنای سلامت هر انسان، شرایط تغذیه‌ای است، گفت: توانمندی‌های انسان به تغذیه او بستگی دارد؛ با تغذیه صحیح، آموزش مناسب می‌شود و فرد توسعه می‌یابد لذا این کنگره‌ها برای برطرف کردن نقیصه تغذیه‌ای کودکان است.
کلانتری تصریح کرد: باید بتوان با تغذیه مناسب و جبران کمبود ویتامین‌ها، ابتلاء به بیماری را در کودکان کاهش داد؛ در کودکان بالای دو سال حتی با وجود تغذیه مناسب، توصیه به مکمل یاری با ویتامین (د) را داریم، زیرا منابع غذایی فقط 5 تا 7 درصد ویتامین (د) را فراهم می‌کنند.
وی گفت: با توجه به آلودگی هوا، شهرنشینی و مسائل لایه اوزون، سرطان‌زا بودن اشعه تابش خورشید، تأمین ویتامین (د) با استفاده از نور خورشید دیگر توصیه نمی‌شود و لذا اصرار داریم به هر کودکی ویتامین (د) را از طریق مکمل یاری برسانیم.
کلانتری اذعان کرد: مساله (زینک) روی را در گروه‌های سنی بالاتر یعنی از 7 تا 10 و از 10 تا 19 سالگی داریم که دچار کمبود دریافت آهن و روی همچنین ویتامین (د) هستند. که در مدارس برنامه مکمل یاری آهن را داریم اما روی (زینک) هم باید توسط منابع حیوانی و دانه‌های روغنی و برخی از منابع گیاهی کسب شود.
وی به عوامل عمده کمبود ویتامین‌ها اشاره و عنوان کرد: درباره ویتامین (د) جهان دچار اختلال است که باید غذاها را با ویتامین (د) غنی سازی یا از طریق مکمل کمبود را جبران کنیم. برای کودکان زیر دو سال روزانه 400 واحد ویتامین (د) و برای کودکان بالای دو سال تا 12 سال 600 تا 800 واحد روزانه، همچنین برای بقیه گروه‌های سنی 50 هزار واحد ویتامین (د) به صورت ماهانه، برای افراد بالای 60 سال ماهانه دو نوبت ویتامین (د) 50 هزار واحدی توصیه می‌شود.
وی ادامه داد: دلیل عمده کمبود ویتامین‌های آ، آهن و روی، در دریافت ناکافی غذای سالم و مفید مورد توجه است، استفاده از مواد غذایی غیرمفید که عمدتاً حاوی قند و چربی هستند، برای کودکان مناسب نیستند.
دبیر اجرایی بیستمین کنگره ملی تغذیه کودکان و نوجوانان درباره بحران اقتصادی و تأثیر آن در افزایش قیمت کالاهای خوراکی و خطرات سو تغذیه کودکان و نوجوانان نیز گفت: وقتی خانواده گرفتار شرایط بد اقتصادی می‌شود ناامنی غذایی رخ می‌دهد که تأثیر منفی دارد. باید با استفاده از سیاست‌های کاربردی در زمینه اشتغالزایی این بحران‌ها را بکاهیم.
کلانتری با بیان اینکه بخش عمده‌ای از این بحران‌ها به دلیل تحریم‌ها است افزود: سو مدیریت و سیاست‌های نه چندان درست توسعه‌ای نیز از دیگر عوامل است. اما در حیطه پزشکی و سلامت کودکان، باید خانواده را با آموزش مناسب از منابع غذایی بهتر آگاه کنیم.
وی خاطر نشان کرد: آموزش مدیریت منابع اندک خانواده و سوق دادن این منابع به سمت خرید مواد غذایی سالم با ارزش غذایی بالا در این زمینه کمک کننده است که باید این آموزش‌ها در بین خانواده‌ها گسترش پیدا کند.
این متخصص بیماری‌های کودکان بیان کرد: سو تغذیه در ابتدا به شکل کم‌وزنی خود را نشان می‌دهد با طولانی شدن آن، کودکان دچار کوتاه قدی تغذیه‌ای می‌شوند و از نظر تکامل روانی، رفتاری دچار اختلال خواهند شد.
بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1242373/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مکران پایتخت جدید ایران کجاست؟

کارگران این خبر فوری را از دست ندهند/ صحبت‌های وزیر کار درباره تغییر حقوق کارگران 1404

درس بخوانیم و بیکار بمانیم یا ...؟

عراقچی: پیگیری پول‌های بلوکه‌شده ایران به‌صورت مستمر در دستور کار است

ایران بیشترین همکاری‌های فناوارانه سلامت را با کوبا در منطقه آمریکای لاتین دارد

نقش تعیین‌کننده صنایع دریایی در پیشرفت‌های اقتصادی کشور

دمشق اشغال می‌شود؟/ گمانه‌زنی رسانه ترکیه ای درباره تحرکات اسرائیل

تهران و کرج آلوده تر می‌شود

عامل اصلی افول کسب و کارها در اقتصاد ایران چیست؟

رئیس شرکت ارتباطات زیرساخت: 30% دامنه‌های خارجی به دلیل تحریم و فیلترینگ از دسترس خارج‌اند

رکوردشکنی دوباره بورس

توضیح مهم سخنگوی سازمان هدفمندی یارانه‌ها درباره کالابرگ فجرانه

قمار عربستان و امارات در شام/ پشت پرده نقشه ریاض و ابوظبی برای سوریه

تعامل و همراهی مثبت تیم کبیری با بخش خصوصی

انتقال پایتخت به مکران صرفه اقتصادی دارد؟

واردات 10 میلیارد دلاری توسط ملوانان و کولبران به کشور

عراقچی: اداره روابط اقتصادی خارجی کشور در شرایط تحریم و فشار خارجی، یک فن ویژه است که در آن استاد شدیم

علیرضا رحیمی دبیر شورای‌ عالی نوجوانان و جوانان شد

جزئیات مهم مالیات سکه اعلام شد+ عکس

برنامه پزشکیان در سفر به چابهار و زابل چیست؟

روایت تجارت نیوز از بار زیان انباشته 60 هزار میلیارد تومانی بانک سرمایه

قیمت روز محصولات ایران‌خودرو و سایپا؛ سدان میلیاردی ارزان شد

لزوم همکاری دستگاه های اجرایی در استمرار پاکی خوزستان از آنفلوآنزای پرندگان

سیر تا پیاز انتقال پایتخت ایران/ مَکُران دقیقا کجاست؟

ال 90 با ظاهری جدید به ایران بازمی‌گردد

اشتباهات شایع که اغلب در بیمارستان‌ها رخ می‌دهد

ماجرای انتقال پایتخت از تهران به مکران/مکران کجاست؟/رازهای انتقال پایتخت و آینده ایران/+ویدیو

اولین صادرات مس عمان پس از 30 سال

لزوم تسریع در اجرای پروژه بازارچه مشترک مرزی گمیشان - حسنقلی

جانشین یحیی سنوار چه زمانی تعیین می‌شود؟

امکان خرید دلاری حامل‌های انرژی

آیا «مکران» می‌تواند جایگزین تهران شود؟

مسیر مجوزهای معطل مانده باز شد

فرزانه صادق درباره بحران مسکن به مجلس پاسخ می‌دهد

تعرفه‌های برق صنعتی لغو شد

کوثری: اگر دست و بالمان باز بود شاید وعده صادق 3 را عمل کرده بودیم

عراقچی: پیگیر «پول‌های بلوکه شده ایران» هستیم

روایت عراقچی از آخرین وضعیت پول‌های بلوکه شده ایران در خارج

سقوط آزاد «ماکرون» در صحنه سیاست

در ترکیه واقعا چه خبر است؟

خط و نشان ایران برای آمریکا

قطر: مذاکرات آتش‌بس غزه ادامه دارد

تکاپوی قیمت تتر برای عبور از مرز مقاومت/ بازار ارز سیگنال گرفت؟

رئیس‌جمهور کره جنوبی باز هم حکم جلب گرفت

رونمایی از بدهی نجومی وزارت بهداشت

تمامی سکوهای رمزپول باید حساب بانکی مورد تایید بانک مرکزی داشته باشند

بخشنامه ساماندهی و نظارت بر بازار رمزارزها ابلاغ شد

عربستان قیمت نفت خود در بازار آسیا را افزایش داد

بانک مرکزی: تمام سکوهای رمزارز باید حساب بانکی واحد داشته باشند

الگوی جدید در بازار سکه تشکیل شد/ قیمت سکه امامی کاهشی خواهد شد؟

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی