برگزاری رویداد «از هوش مصنوعی تا تحول دیجیتال» در تبریز
اقتصاد ایران
بزرگنمايي:
بازار آریا - دنیایاقتصاد - تبریز-وحیده حاجیمحمدیاری: رویداد ملی از هوش مصنوعی تا تحول دیجیتال ویژه صنعتگران و مدیران کسبوکار، توسط دانشگاه صنعتی تبریز (سهند) برگزار شد. سیدباقر شریفزاده، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تبریز در این همایش ضمن اشاره به تاریخچه انقلابهای صنعتی گفت: انقلاب صنعتی پنجم با سرعت و بیرحمانه به پیش میرود و منتظر هیچ حکومتی نیست.
وی تاکید کرد: قدم اول برای همراهی با این موج، اصلاح حکمرانی و همراهی با این سیستم است. وی تصریح کرد: هوش مصنوعی میتواند به بهبود فرآیند حکمرانی و اجرای سیاستها و برنامههای توسعه و تعیین اولویتها و ارزیابی سیاستها و بهبود خدمات موثر باشد. شریفزاده خطاب به دولتمردان گفت: برای توسعه زیرساختهای دیجیتال آموزش و مهارتآموزی باید از دانشآموزان و دانشجویان آغاز کنیم، حکمرانی باید به طور فزاینده به فناوریها اتکا کند و مسیر حرکت فعلی را اصلاح کند.
حوزه هوش مصنوعی نیازمند ورود جدی و حمایت دولت است
مهدی امینی، رئیس خانه صمت استان، نایب رئیس خانه صمت کشور و عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تبریز در این رویداد ملی با بیان اینکه جهان در آستانه یک تغییر عمیق قرار دارد، گفت: این تحول تنها یک فرصت نیست، بلکه چالشهایی را نیز به همراه خواهد داشت و بیشک نیازمند توجه ویژه و سرمایهگذاری دولت در این بخش است. وی ادامه داد: حمایت دولت و سرمایهگذاری در این بخش میتواند فرصت و بستری برای صنعتگران برای بهرهمندی از مزایای این حوزه فراهم کند. امینی با بیان اینکه نقش استان آذربایجانشرقی بهعنوان یکی از قطبهای صنعتی کشور بسیار مهم و دارای اهمیت است، گفت: امیدواریم این همایش و رویدادهای پس از آن بستری برای ارتباط موثر صنعت و فناوری فراهم کند. رئیس خانه صمت استان تاکید کرد: در این وادی نیازمند تغییر نگاه و رویکرد مدیریتی در ورود به عصر دیجیتال هستیم. باید اذعان کرد شیوههای سنتی و گذشته پاسخگو نیست و امیدواریم تا توجه بیش از پیش به حوزه دیجیتال و هوش مصنوعی فرصتی برای رقابت بخش صنعت در عرصههای بینالمللی را سبب شود. عزیز جوانپور، مدیرکل حوزه استانداری آذربایجانشرقی نیز در رویداد «از هوش مصنوعی تا تحول دیجیتال» با بیان اینکه مهمترین مساله روز اکنون هوش مصنوعی است، گفت: صنعت کشور مدیون تبریز است و این شهر باید به جایگاه اصلی خود بازگردد. وی افزود: دانشگاه میتواند با چنین رویکردی در برگزاری رویدادها برای توسعه فناوری در صنعت، زمینه بازگشت جایگاه تبریز در صنعت و تجارت کشور را فراهم کند. ابراهیم مولائی، دبیر علمی رویداد ملی «از هوش مصنوعی تا تحول دیجیتال»، در پایان اظهار کرد: امروز که در رویداد از ورود هوش مصنوعی به صنعت و روند خط تولید صحبت کردیم، بهتر است که از ظرفیت بالای چتباتهای هوش مصنوعی هم غافل نشویم. در عصر تحول دیجیتال، بهرهگیری از ظرفیتهای بینظیر هوش مصنوعی، بهویژه چتباتهای هوش مصنوعی مولد، میتواند تاثیر قابلتوجهی بر صنایع و سازمانها داشته باشد. وی افزود: این فناوریها با هزینه ناچیز و آموزش پرسنل، قابلیت انجام وظایف تکراری و بهینهسازی فرآیندها، نهتنها باعث افزایش بهرهوری در تولید و مدیریت میشوند، بلکه فضایی برای رشد نوآوری و خلاقیت در سازمانها فراهم میکنند.
-
شنبه ۱۵ دي ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۶:۳۲
-
۹ بازديد
-
روزنامه دنیای اقتصاد
-
بازار آریا
لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1240832/