بازار آریا

آخرين مطالب

افزایش نگرانی‌های اقتصادی در پاکستان به دنبال تنش‌های اخیر مقالات اقتصادي

افزایش نگرانی‌های اقتصادی در پاکستان به دنبال تنش‌های اخیر
  بزرگنمايي:

بازار آریا - افزایش تنش‌های ژئوپلیتیکی بین پاکستان و ایران اقتصاد پاکستان را که مخصوصا در منطقه بلوچستان وابسته به ارتباط با ایران است، بر هم ریخته است. - آریا بازار - به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، تنش‌های ژئوپلیتیکی بین پاکستان و ایران در روز پنجشنبه بازار سهام و اوراق قرضه پاکستان را بر هم ریخته و فشار بیشتری به اقتصاد نابسامان این کشور وارد کرده است. پاکستان دو روز پس از حمله موشکی تهران به مقر تروریست‌ها در پاکستان، یک حمله هوایی به اهداف نظامیان بلوچ جدایی طلب در خاک ایران به راه انداخت. پاکستان که در آستانه انتخابات در هشتم فوریه قرار دارد، همین حالا با بحران مالی فلج کننده‌ای دست و پنجه نرم می‌کند و اقتصاد 350 میلیارد دلاری آن درگیر تورم بالا و کسری حساب جاری است. اوراق قرضه بین المللی پاکستان 1.3 سنت در اولین ساعت تجارت در روز گذشته کاهش یافت. شاخص سهام این کشور هم 1.6 درصد سقوط کرده است. توافق ایران و پاکستان برای تقویت روابط تجاریتاکید رئیس‌کل بانک مرکزی پاکستان بر توسعه روابط بانکی و مالی با ایران روابط اقتصادی پاکستان با ایران اهمیت زیادی برای اسلام آباد دارد. این کشور برای تامین کالاهای حیاتی منطقه بلوچستان خود همواره با مشکل مواجه بوده است. ایران برق بسیاری از مناطق پاکستان را تامین می‌کند و تجارت غیر رسمی بسیاری در زمینه تامین گاز مایع و گازوئیل از سوی ایران وجود دارد. پاکستان در ماه ژوئن رسماً اجازه تجارت تهاتری با ایران را به همراه افغانستان و روسیه صادر کرد که شامل کالاهایی مانند نفت و گاز طبیعی می‌شود. آنیل سلمان، رئیس بخش امنیت اقتصادی موسسه تحقیقات سیاست اسلام آباد گفت:«تجارت دوجانبه با ایران به ارزش 2 میلیارد دلار برای اقتصاد هر دو کشور اهمیت زیادی دارد مخصوصاً در منطقه بلوچستان که به شدت وابسته به تجارت با ایران برای تامین محصولات کشاورزی و پتروشیمی است». سلمان گفت مختل شدن مسیرهای تجاری با ایران تاثیر مستقیمی بر اقتصاد این کشور گذاشته و باعث کمبود کالاها در پاکستان و کاهش حجم تجارت دوجانبه می‌شود.این درگیری می‌تواند تاثیر قابل توجهی بر پروژه‌های بلند مدت دو کشور مانند خط لوله گاز ایران/پاکستان بگذارد. این خط لوله قرار است گاز طبیعی را به پاکستان و هند برساند. ایران و پاکستان در ماه اوت یک قرارداد تجارت 5 ساله را امضا کرده‌اند که هدف آن 5 میلیارد دلار است‌. انتهای پیام/39

افزایش تنش‌های ژئوپلیتیکی بین پاکستان و ایران اقتصاد پاکستان را که مخصوصا در منطقه بلوچستان وابسته به ارتباط با ایران است، بر هم ریخته است. - آریا بازار -
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، تنش‌های ژئوپلیتیکی بین پاکستان و ایران در روز پنجشنبه بازار سهام و اوراق قرضه پاکستان را بر هم ریخته و فشار بیشتری به اقتصاد نابسامان این کشور وارد کرده است.
پاکستان دو روز پس از حمله موشکی تهران به مقر تروریست‌ها در پاکستان، یک حمله هوایی به اهداف نظامیان بلوچ جدایی طلب در خاک ایران به راه انداخت.
پاکستان که در آستانه انتخابات در هشتم فوریه قرار دارد، همین حالا با بحران مالی فلج کننده‌ای دست و پنجه نرم می‌کند و اقتصاد 350 میلیارد دلاری آن درگیر تورم بالا و کسری حساب جاری است.
اوراق قرضه بین المللی پاکستان 1.3 سنت در اولین ساعت تجارت در روز گذشته کاهش یافت. شاخص سهام این کشور هم 1.6 درصد سقوط کرده است.
توافق ایران و پاکستان برای تقویت روابط تجاریتاکید رئیس‌کل بانک مرکزی پاکستان بر توسعه روابط بانکی و مالی با ایران
روابط اقتصادی پاکستان با ایران اهمیت زیادی برای اسلام آباد دارد. این کشور برای تامین کالاهای حیاتی منطقه بلوچستان خود همواره با مشکل مواجه بوده است.
ایران برق بسیاری از مناطق پاکستان را تامین می‌کند و تجارت غیر رسمی بسیاری در زمینه تامین گاز مایع و گازوئیل از سوی ایران وجود دارد.
پاکستان در ماه ژوئن رسماً اجازه تجارت تهاتری با ایران را به همراه افغانستان و روسیه صادر کرد که شامل کالاهایی مانند نفت و گاز طبیعی می‌شود.
آنیل سلمان، رئیس بخش امنیت اقتصادی موسسه تحقیقات سیاست اسلام آباد گفت:«تجارت دوجانبه با ایران به ارزش 2 میلیارد دلار برای اقتصاد هر دو کشور اهمیت زیادی دارد مخصوصاً در منطقه بلوچستان که به شدت وابسته به تجارت با ایران برای تامین محصولات کشاورزی و پتروشیمی است».
سلمان گفت مختل شدن مسیرهای تجاری با ایران تاثیر مستقیمی بر اقتصاد این کشور گذاشته و باعث کمبود کالاها در پاکستان و کاهش حجم تجارت دوجانبه می‌شود.این درگیری می‌تواند تاثیر قابل توجهی بر پروژه‌های بلند مدت دو کشور مانند خط لوله گاز ایران/پاکستان بگذارد. این خط لوله قرار است گاز طبیعی را به پاکستان و هند برساند.
ایران و پاکستان در ماه اوت یک قرارداد تجارت 5 ساله را امضا کرده‌اند که هدف آن 5 میلیارد دلار است‌.
انتهای پیام/39

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1127200/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جمعیت با پرداخت پول زیاد نمی‌شود/روشن کردن آتش نفرت کارگران در داستان مالیات/ این آخرین سیلاب نیست!

معامله بزرگ تهران و واشنگتن؟

مبل‌فروش متخلف در اردبیل جریمه شد

خروج بانک‌ها از بنگاهداری سرعت می‌گیرد؟

70 نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در استان بوشهر برگزار شد

گزارش اقتصادی سفیر ایران در قطر به امیر عبداللهیان

سفیر ایران در قطر با امیرعبداللهیان دیدار کرد

زهرا خوشکام به خاک سپرده شد

نمایش فیلم تئاتر «همیلتون» در خانه هنرمندان

موسیقی در اولویت نیست

هشدار فورد کاپولا درباره آینده آمریکا

کارزار نیم‌همتی کتاب

قهرمانی تکواندو در آسیا

دستمال کاغذی رکوردشکن مسی

برای اسمت بجنگ!

قول ‌شرف؛ یعنی چه؟

چرا اشکان را دوست داریم؟

بزرگ‌ترین مانع صادرات لوازم خانگی ایران

بازار لوازم خانگی در بحران

شکست تحریم با «فولاد نی‏‏‌ریز»

عوارض شهرداری‏‏‌ها مقابل رونق مسکن

سقوط کالای استراتژیک صادراتی ایران

اشتغال 162هزار نفری تهرانی‌ها در سال 1402

فراری، فراری از توربو شارژ

کنایه پوتین به اقدام تعرفه‌ای آمریکا

کانادا تعرفه خودروهای چینی را افزایش می‌دهد

کارنامه تولید و فروش خودرو و قطعه‌ در فروردین

شکستن رکورد واردات ال‌‌‌‌‌ان‌‌‌‌‌جی در چین

نفت روسیه همچنان به انگلیس می‌رود

تولید روزانه 3.3میلیون بشکه‌‌‌‌‌ای نفت

خواب روس‌ها برای بازار انرژی چین

نمونه‌‌‌ای از موفقیت سیاست‌‌‌های غیرقیمتی در حوزه‌‌ تخصیص سوخت دیزلی

6 دست‏‌انداز واردکننده‏‌های مواد اولیه شیمیایی

راهبرد ورود بخش خصوصی به نفت و گاز

جنگ ستارگان تمام‌عیار

اجاره‌بهای آپارتمان 100 مترمربعی در اصفهان

بازار - 1403/02/30

چراغ سبز انتخابات آمریکا به طلا

3 توافق جدید طلافروشان با وزارت صمت

چینش ETF بر اساس بیشترین تغییر مالکیت - 1403/02/30

جزر و مد تجارت آبی

بازار سهام - 1403/02/30

مثبت شکننده برای بورس

سهامداران در برزخ

عدلیه - 1403/02/30

بهارستان - 1403/02/30

راهبرد - 1403/02/30

ساختمان سفید - 1403/02/30

روزهای تاریک مشهد

موافقان و مخالفان تفکیک چه می‌گویند؟

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی